259
Baldur s Gate Vegigjatszas csicskaknak)
-
noxon #80 Ahha, köci, de milyen Saverok kastélya? Az vajon melyik, nah majd körül nézek, és thx, véletlen nem tudod a köny vímét? mert éleht már eladtam vagy otthagytam és aludtam és ha ezt tettem akkor eltünt a földröl ha már megöltem de később visza megyek... -
noxon #74 Halihó, kéne egy helping: A palotában vagyok, a sok nemessel es Saverok társasábával. Amint megkezdödik a harc, a főkarim mindig, meghal valamitől, cak ugy bum, elesik és anyi, vagy egy lángcsóva csapódik belé és akkor is kapmec...
MIt tegyek? mert igy nem tudok tovább meni, ey talán bug?
Előre is thx...csááá -
M@niac #69 Hellótok!
Lenne egy kérdésem! Lehet-e addig aludni amíg teljesen fel nem gyógyulok, mint a BG2-ben?? -
Spheriot #68 Én egyszer piszkáltam meg a sírját el is intézték a partymat(3-4.es szinten). Nem igazán találtam ellenszert. Késöbb viszont nem mentem vissza. Ez szerintem így van megcsinálva a harcosok vannak ellenfélnek azok viszont nem piskóták ha jól emlékszem mikor megölöd őket még egy tüzlabdát is eregetnek. -
Igo #67 Még tavaj márciusban írt valaki a varázslórol, aki akkor jön elő, ha megpiszkáljuk a sírját Beregostban. Nekem valami nem teljesen stimmel. A fickó reklamál, és ha tovább piszkálom a sírját, akkor nem hagyja szó nélkül, ez idáig rendben is van. DE: ha megvárom, hogy megidézze a harcosokat, akkor rögtön eltűnik. Ha megtámadom mielőtt ezt megtenné, akkor se támad meg (nem lesz piros a karikája), sőt, ha megölöm csak 10 Xp jár érte, ami fura egy varázslónál, aki ha szóhoz jut, halott a party. De ez még mind semmi utánna megint megnézem a sírt, és újra előjön, holott egyszer már megöltem. (És el is vellem mind az 54 aranyat, ami nála volt.)
A kérdésem az, hogy ez így természetes-e, vagy ha nem, akkor mit csinálok rosszul?
-
noxon #64 Most én kérnék helpet: hol tudom megszerezni a history of the Unicorn Run címő könyvet amit Rinnie-nek kell elvinni?... -
noxon #63 ha arra gondololsz amire én akkor a BG város téréképen az első bejárható váreosrész egyik házába kell bemenni és ottvannak, a jelszó oda kell, de azt nem tudom mi az!..... -
noxon #61 okka, thx!!!!! ha van aki ismer titkos dolgokat, küldetések plízzz ossza itt meg velkünk..thx -
KiPéTa #60 A haldokló azon a pályán van, ahol kijössz, ha teljesítetted a bányát. A kapitány pedig a Nashkeltő nyugatra lévő területek egyikén található, nem emlékszem pontosan melyiken. -
noxon #59 Nem tudja valaki, hogy Naskhel örült kapitányát hol lehet megtalálni? ja és még van egy haldokló akit a Freindly Amn Temploba kell elvini, ezeke nemtudjátok hol vnanak?....előre és thx -
noxon #58 thx, a másik amnit írtam az a küdetés meg már megvan... -
noxon #56 csááá..Umberlee temploma merre van?
Most csak enyi, amőgy ha valaki tud a tolvaj csapat varázsló fönöktöl kapott küldetésről az szóljön, ők a Baldur's Gate nagykapó uténi első városrészben vannak egy hézegyüttes alsó szintjeiben, ahova jelszóval lehet bejutni előre is thx -
noxon #55 hmmm. nekem olyan küldetések kellenek amik nem olyan egyszerűek, ezáltal nem könyű megtalálni öket, és amik adnak XP-t mert kéne még sok XP, nagyon nem fejlödök...thx -
noxon #45 hmm.. nem tudom hol van , ott ahol kergette a katona:-)))) már én nem emlékszem...
kérdés: Baldur's Gateben Merchant’s Consortiumba hogyan lehet bemenni, ahol van a Seven Suns is?:-)) -
#40 Még nyomjátok a Baldur's 1-et? Akkor Ti is HC fanatikusok vagytok, mint én. .)
Ajánlanám a Magyar Neverwinter Nights oldalt :) -
noxon #39 Képzeljétek hogy jártam, nekem csak DVD-s BG1-em van, és ma megszereztem sima CD-n a kiegészítot BG1-hez, és döbbenten vetem észre hogy, nem megy a DVD-s verzióval a kiegészítő. Nem tudtok valami megoldást?..... -
noxon #38 hmmm... nagyon vágod a BG1-et? mert akkor van sok kérdésem, ha igen akkor megnélzem oket és leadom, neked ide, ok?:-)))