Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja! az biztos hogy, 3 napig csak állnék a tükör elõtt és röhögve mutogatnék magamra, ha egyszercsak megjelenne teljes magyar változatban...

persze azért nem rossz móka ez amúgy sem...

qwert
Hello!
Az Enigma: Rising Tide-hoz tud valaki esetleg honosítás??? Mert hogy magyar nyelvû demoja van

qwert
Hello!
Az Enigma: Rising Tide-hoz tud valaki esetleg honosítás??? Mert hogy magyar nyelvû demoja van

Maffya
Hát igy nem kell !!!!

nagykispeter
NAH A FASZOK TÉNYLEG ÁTÍRTÁK!Multkor még az volt kiírva hogy szinkronos lessz

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Köszönöm a válaszodat, remélem együtt maradtok illetve bõvül majd a csapatotok, sok sikert!

Természetesn NiGhTM4R3 kérdésére válaszoltam.
Ha nekem szólt a kérdésed, egy kis információval szolgálhatok:
A Sacred-project jelenlegi tagjai:
Crowie - hajadani PC Games olvasók számára lehet ismerõs a neve,
FAR - az Enclave fordítás az õ nevéhez fûzõdik,
LynX - most debütált Breed honosításával
és én, mmster.
Annyit még szeretnék elmondani, hogy ez a formáció nem egyenlõ a "FAR csapattal", ami valójában soha sem létezett, a "FAR csapattal" jelzett fordítások mindegyikét egyedül FAR készítette. Igaz, hogy ketten voltunk, de én csak amolyan "technikai szaktanácsadó" szerepét töltöttem be mellette.
Ha elkészülünk a Sacreddel, talán indítunk egy honlapot, de koránt sem biztos, hogy ez a csapat így együtt marad. Az még a jövõ zenéje...

Üdvözlettel: mmster
Mayday
Vazz, tenyleg , eddig fel sem tunt...
Ejj.... 😞

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Nem is terveztek? Kis infót közölhetnétek magatokról.

Maffya
Ugylátszik NEM LESZ SINKRONOS Splinter Cell 😛.t.
Kukkantsatok fel a cd galaxisra 06 10-én ANGOL VERZIÓ jelenik meg !!!!

Nincs honlapunk.
IMYke2.0.0.0
Ja, azt elfelejtettem írni: a NOLF 2 szövegállománya is újrafordításra került, mert nem voltam elégedett a meglévõvel.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
mmster: honlapotok van?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
NOLF 2: Contract J.A.C.K.:
- szöveg állapota: kb. 85%
- grafika állapota: mivel a NOLF 2 grafikai állományát is örökölte, elõbb azt csinálom meg, majd kiegészítem a CJ-ben találhatókkal.
Az eredmény: egy teljes NOLF 2 + CJ honosítás, mely tartalmazza mind az alapjáték, mind a küldetéslemez teljes magyarított szöveg- és grafikai állományát.
Terveim szerint - amennyiben lesz nyári kollégiumom s így netem is - június végén már bele tudok húzni ebbe is.

Azért olyan sokáig csak nem fog tartani...
A Sacred fordításunk nem állt le, csak a májusi vizsgaidõszak erõsen visszavetette az ütemét. Remélhetõleg fordítóink most már készen állnak arra, hogy újult erõvel vessék bele magukat Ancaria vadregényes világába...
Ne tessenek elfelejteni, hogy a játék enyhe RPG-jellege miatt nagyon sok szöveget tartalmaz, kell egy kis idõ a teljes honosításához...

Üdvözlettel: mmster
ibrik
imyke -> Egyszer valamikor tavaly beírtad a Contract J.A.C.K. topikba, hogy már készíted a játék magyarítását és (idézem) "elég gyorsan haladsz vele"....
Kérdezném, hogy egyáltalán kész van már vagy mi lett vele? És ha kész van, hol található meg? Mert az oldaladon a saját magyarítások közt nincs kitéve (egyedül a NOLF1 van ott)

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

péder
Kösz MAYDAY: Várok...

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

hykao
Készülget a Thief 3 magyarítás is! (remélem van értelme, és ez nem magyarul jön ki itthon...bár EIDOS-os játék nem is tudom jött-e már ki magyarul)
Kooprodukcióban.
Az aktuális állapot letölthetõ mike369 Thief3 HUN oldaláról (frissítés van, hogy naponta többször)

Jó lenne, ha minél többen megnéznék, és észrevételeket tennének, mert elég kemény dió, az elég bonyolult, irodalmias, óangol szövegezés miatt!
Mayday
Hykao elkezdte kesziteni, de miutan kidrult, megjelenik magyarul, abbahagyta.
Ugyhogy a jatekhoz csak akkor lesz magyaritas, ha megjelenik magyarul. Tehat mindenkeppen turelmesen varnod kell.
Miutan a jatekban szinkron is lesz, gondolom nem kis meretu lesz, majd kiderul, "kiveheto-e" belole a magyar forditas.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

péder
SC😛T tudom hogy kijön magyarul de nekem nincs kedvem megen
pinztet adni érte,ezért vlaki segitsen hol találnák hozzá
magyarítást.ha nincs mikor lesz!!!

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ZsoltiHunGames
Tud valaki ehez a progihoz regisztrációs "adatokat" 😊 UltraEdit-32 v10.20+
Mert már nagyon idegesít a kis ablak!

😞(

IMYke2.0.0.0
Sacred: jó ideig nem lesz magyarítása (1-2 év)

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Sacredhez van már magyarytás?

bazza
Megvan vkinek a Big Mutha Truckers???Kéne egy kis help!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Nyugodtan, megengedem jó kis játék, én is akartam, de nem találtam a szövegeket...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

RaveAir
Bejelentkezhetek akkor a Dead Mans Hand fordítására?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Én anno a Dragon Dictate for Windows 3.1(!)-et használtam, de hetekig kellett tanítani, hogy felismerje a hangodat. Volt olyan mondat, amit 2-300x is el kellett neki mondani, mert az még nem tolerálta a hangszí-beli különbségeket. Azóta már biztosan találsz valamit. 😊(Pl.: Fül-Elek a Wordhöz 😄)
CarajoEsp
Sajna csak a Tárgyak magyarítását tartalmazza. Nagyon sok dolog még hiányzik. Nagyon örülnék ,ha valaki amikor már semmi mást nem tud csinálni lefordítaná😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

bazza
Isteni vagy!

THX!!!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

ZsoltiHunGames
Van ilyen progi! De csak az elõre beállított (felvett) hangot ismeri fel. Olyan nem tudok ami mindenféle hangot felismer... nem hiszem hogy van ilyen.

ALCATELGOD
Fiûk kéne nekem angol Beszédfelismerõ rendszer program. ilyet tudtok?

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

IMYke2.0.0.0
Rossz hírem van azoknak, akik a SÖLDNER: SECRET WAR magyarítására várnak!

A Játék - a "soldner1.pak" <170 MB> miatt - nem fordítható.
Az említett "wingspak" állomány tartalmaz MINDEN információt a Játékkal kapcsolatban, kivételt képez néhány Súgó kép, és 2 video.
Amíg nem lesz kicsomagolónk a Wings-féle soldner1.pak-hoz, addig nem lesz Söldner: SW magyarítás... 😞

Diodi
The Sims - magyarításához, segítség :
Kattints ide

Ha valaki elkészíti a Sims játékok teljes magyarításait,
a Sims 2 õszi megjelenése elõtt,
akkor jelezze itt a fórumon, mert az unokahúgaimat és
azok barátnõit, nagyon érdekelné.
Hogy mit meg nem tesz egy srác, a csajokért...

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

Adri
Nem felkiáltás csak hozzászólás, amúgy végigjátszható.
csak a dokumentumok nem lettek fordítva de szerintem így is tuti! Legalábbis annak aki már nem tud tovább várni

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

bon
Teljesen magyar nyelven jelent meg nálunk. Nagyon korrekt áron lehet megvásárolni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Nem akarok pofátlan lenni, de valaki nem fordítaná le.Nincs benne sok szöveg.
Kár, pedig szuper lenne magyarul.
IMYke2.0.0.0
Settlers 4 - emlékeim szerint - nem rendelkezik magyarítással.

IMYke2.0.0.0
Ez most felkiáltás akart lenni?
Mert tudjuk, hogy készül. De még teljes nincs hozzá.
Amúgy a hivatalos magyarításra is várunk.

Adri
Nem végig olvastam de siberya 2-höz már van magyarítás!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Halihó!Tudtok Settlers 4 magyarosításról?Ha igen akkor honnan lehet leszedni?Thanx
Pf a kurva életbe, a true crime-ba átírtam rengeteg szöveget, és most mikor játszottam vele, nem megy tovább egy-két pályán kilép, rohadjon meg, és nemtom hogy hol mi a rossz és mentésem sincs, ba********a meg a ******* ......
2 órája keresem a hibát, akit érdekel segíthetne?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

IMYke2.0.0.0
Még nincs hozzá magyarítás.

RaveAir
A Dead Mans Hand-hez készült magyar fordítás? Vagy valaki próbálkozott vele?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

FH ToMmY
nem tudok róla, de beszélek Pavel Nedveddel, õ csinálta a fifához. és majd szólok ha van valami

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

IMYke2.0.0.0
Nem semmi vagy...
Tényleg, UEFA EURO 2004-hez készül magyarítás? Kompetensebb személyt nem is találhattam volna sztem...

FH ToMmY
utálok olvasni 😊

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||