Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze azért nem rossz móka ez amúgy sem...
Az Enigma: Rising Tide-hoz tud valaki esetleg honosítás??? Mert hogy magyar nyelvû demoja van

Az Enigma: Rising Tide-hoz tud valaki esetleg honosítás??? Mert hogy magyar nyelvû demoja van

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
A Sacred-project jelenlegi tagjai:
Crowie - hajadani PC Games olvasók számára lehet ismerõs a neve,
FAR - az Enclave fordítás az õ nevéhez fûzõdik,
LynX - most debütált Breed honosításával
és én, mmster.
Annyit még szeretnék elmondani, hogy ez a formáció nem egyenlõ a "FAR csapattal", ami valójában soha sem létezett, a "FAR csapattal" jelzett fordítások mindegyikét egyedül FAR készítette. Igaz, hogy ketten voltunk, de én csak amolyan "technikai szaktanácsadó" szerepét töltöttem be mellette.
Ha elkészülünk a Sacreddel, talán indítunk egy honlapot, de koránt sem biztos, hogy ez a csapat így együtt marad. Az még a jövõ zenéje...
Üdvözlettel: mmster
Ejj.... 😞
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Kukkantsatok fel a cd galaxisra 06 10-én ANGOL VERZIÓ jelenik meg !!!!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- szöveg állapota: kb. 85%
- grafika állapota: mivel a NOLF 2 grafikai állományát is örökölte, elõbb azt csinálom meg, majd kiegészítem a CJ-ben találhatókkal.
Az eredmény: egy teljes NOLF 2 + CJ honosítás, mely tartalmazza mind az alapjáték, mind a küldetéslemez teljes magyarított szöveg- és grafikai állományát.
Terveim szerint - amennyiben lesz nyári kollégiumom s így netem is - június végén már bele tudok húzni ebbe is.
A Sacred fordításunk nem állt le, csak a májusi vizsgaidõszak erõsen visszavetette az ütemét. Remélhetõleg fordítóink most már készen állnak arra, hogy újult erõvel vessék bele magukat Ancaria vadregényes világába...
Ne tessenek elfelejteni, hogy a játék enyhe RPG-jellege miatt nagyon sok szöveget tartalmaz, kell egy kis idõ a teljes honosításához...
Üdvözlettel: mmster
Kérdezném, hogy egyáltalán kész van már vagy mi lett vele? És ha kész van, hol található meg? Mert az oldaladon a saját magyarítások közt nincs kitéve (egyedül a NOLF1 van ott)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
Kooprodukcióban.
Az aktuális állapot letölthetõ mike369 Thief3 HUN oldaláról (frissítés van, hogy naponta többször)
Jó lenne, ha minél többen megnéznék, és észrevételeket tennének, mert elég kemény dió, az elég bonyolult, irodalmias, óangol szövegezés miatt!
Ugyhogy a jatekhoz csak akkor lesz magyaritas, ha megjelenik magyarul. Tehat mindenkeppen turelmesen varnod kell.
Miutan a jatekban szinkron is lesz, gondolom nem kis meretu lesz, majd kiderul, "kiveheto-e" belole a magyar forditas.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
pinztet adni érte,ezért vlaki segitsen hol találnák hozzá
magyarítást.ha nincs mikor lesz!!!

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Mert már nagyon idegesít a kis ablak!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
jó kis játék, én is akartam, de nem találtam a szövegeket...Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
A Játék - a "soldner1.pak" <170 MB>170 MB> miatt - nem fordítható.
Az említett "wingspak" állomány tartalmaz MINDEN információt a Játékkal kapcsolatban, kivételt képez néhány Súgó kép, és 2 video.
Amíg nem lesz kicsomagolónk a Wings-féle soldner1.pak-hoz, addig nem lesz Söldner: SW magyarítás... 😞
Kattints ide
Ha valaki elkészíti a Sims játékok teljes magyarításait,
a Sims 2 õszi megjelenése elõtt,
akkor jelezze itt a fórumon, mert az unokahúgaimat és
azok barátnõit, nagyon érdekelné.
Hogy mit meg nem tesz egy srác, a csajokért...

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
csak a dokumentumok nem lettek fordítva de szerintem így is tuti! Legalábbis annak aki már nem tud tovább várni

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Mert tudjuk, hogy készül. De még teljes nincs hozzá.
Amúgy a hivatalos magyarításra is várunk.
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
2 órája keresem a hibát, akit érdekel segíthetne?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
Tényleg, UEFA EURO 2004-hez készül magyarítás? Kompetensebb személyt nem is találhattam volna sztem...