Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramore
Hali!

Tudnál segíteni abban, hogyan kell magyarosítanom a Prince of Persia játékot? Letöltöttem, úgymond felinstallálta magát a játék fõ könyvtárába, mégsem látom nyomát sem a játék elindítása után.

Köszi elõre is!
Wanted
tudja valaki, hogy a 80%-os Monkey Island 3 magyarítás honnan szedhetõ le?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Aschil
UEFA 2004 magyarosítás van már?

.:asChil:.

DONGUBA
hat ott nincs semmi csak egy link ami nem muxik.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bazza
Honnan szedhetem le?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

i2k: a Tron 2.0 magyarításod mikor lesz letölthetõ?

Te is fiam, Bluetooth?

IMYke2.0.0.0
http://magyaritasok.hardwired.hu

EURO 2004 - már lefordították. Pavel Nedved megcsinálta.
Igaz, az "ö"-kkel gondja van, de amúgy a magyarítás kész.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DONGUBA
Nekem rise of nations magyaritas kellene.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bazza
Psszt...
EURO 2004

IMYke2.0.0.0
Na ez alatt mit értesz?
Extractort?
Inkább mondd meg, melyik Játékhoz kell!
Vannak univerzális editorok, de azok csak kicsomaglni tudnak.
Vannak játék-specifikus *.big editorok.

Szóval?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bazza
Imyke!: Tudsz adni egy jó, friss .big "zsebelõt"???

DONGUBA
Nekem rise of nations magyaritas kellene.

Lenne egy olyan kérdésem, h a Sacred magyarítás hol jár. Ha illetékes olvassa a hozzászólást - kérem reagáljon 😊

jojo
Köcce!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

hykao
még nincs
jojo
Visszaolvastam és nem találom a:
True Crime - Streets of LA game magyarosítását, és a hozzáfûzõdõ helyet.

BBird
a németben tudtommal a ch az h-nak ejtendõ... mache - máhe, schumacher - sumaher.
Vagy én értettem félre vmit? ;-))
ibrik
Ehhez csak egy-két napot kellene visszaolvasnod...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

jojo
A True Crime - Streets of LA gaménak létezik magyarosítása?

Miért? Poénos, csak hamar bele lehet unni.
Hunnenkoenig
Ja, persze azt tudni kell, hogy az Ochse kiejtese az torokbol jövö, eröteljes "h", amit a magyarok többsege nem tud. Tehat inkabb "Oksze", mint "Ohsze".

Attol tudok falra maszni, mikor a magyar radioban beszelnek "Mihael Súmaher"-röl...

Hunnenkoenig
Egy Ochse az egy bivaj.
Egy Hornochse az egy idiota, barom, agyatlan állat. Amolyan borotvalt fejü izompacsirta, ami a plazacica tipikus ragadvanya :-)

Hali
" ... semmiért, ami HP"
A hazi palinkaert se? 😊 (bocsi).
Udv Wendol
IMYke2.0.0.0
A Horn még oké (hisz a vezetékneve), de az "Ox"... A szóösszetétel jelent valamit?
Bár franciában az Os királyi elõtétszó...

Hunnenkoenig
Ugye?
En is csipem. Kar, hogy nem nekem jutott eszembe :-)

(egyebkent a srac neve Felix Horn, gondolom abbol logikusan adodott )

Hunnenkoenig
Bazeg, ahhoz a szemethez minek? :-)

Kösz.
IMYke2.0.0.0
Nincs.

Üdv,
lehet, hogy volt már, de 13600 hozzászólást kicsit gáz lenne visszaolvasni; a Lula The Sexy Empire c. progginak van magyarítása?
Köszi.
IMYke2.0.0.0
No comment...

BBird
Pedig olyan cukipofiariéditündibündi a HP... nem is értelek... :-))
Az a legjobb mondat egy plazacicustól, amit hallottam: "A Harry Potter sokkal jobb, mint a Gyûrûk Ura". Ezt persze ilyen jó kis vinnyogó hangon. :-D
Csõ! Nem tudnátok valami térképet vagy végigjátszást a Siege of Avalonhoz? elõre is köszi
IMYke2.0.0.0
Tõlem nem, tuti. Nem rajongok a Harry Potter történekeért, filmekért, játékokért ... semmiért, ami HP-s...

IMYke : Harry Potter 3 fordítás várható ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

IMYke2.0.0.0
Aranyos neve van...

Hunnenkoenig
Nem :-)
Egy nemet srac, HornOx.

Axon
Na pont az alant elhangzott két játék fordítása érdekelne engem is.
Nevezetesen: Monkey Island 3, Disciples 2

Nem türelmetlenségbõl kérdezem, inkább csak néha szeretne az ember egy kis visszajelzést... "hald srácok, halad, múlt hét óta elkészült egy újabb százalék" ;-)

Tud valaki valamit a Disciples 2. fordításról? Már elég régóta nem hallani felõle.

Wanted
Hi!
Olvastam régebben egy Monkey Island 3 magyarításról.
Tudtok róla valamit?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Imremagdi
az jó lesz, végre elkezdhetek vel játszani...

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

IMYke2.0.0.0
Csak nem Andie?

Hunnenkoenig
Gothic2 kesz van, csak meg nem tudjuk kitenni, mert nincs atkonvertalva a jatek altal hasznalhato formatimba. Ezt sajnos az egsz vilagon egyetlen ember kepes megcsinalni (a fejlesztökön kivül) es öra sajna varni kell, mert nem töri össze magat az igyekeztben :-)

Csõtök! a Siege of Avalonhoz tudtok végigjátszást??? ha igen írjátok meg hol!!!! elõre is köszi
stone
Köszi, megnézem.

RaveAir
Nekem mondod a haladást? 😊
De még nem vagyunk készen! De készen leszünk! Elég hamar értük el az 50%-os szintet, így biztos vagyok benne, hogy be fogjuk fejezni. Az egyedüli kérdés már csak a mikor. A tervek szerint szeretnénk még a KotOR2 megjelenése elõtt megcsinálni. Így még lenne arra is esély, hogy a BG-t fordító srácoknak is besegítsek...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
tizennégyszer...

IMYke2.0.0.0
A Birodalom ... is megvolt, elfelejtettem leírni 😊

Mayday
Sot, gyere, probald ki a Galaxiest, ugyebar most ket hetig ingyen kiprobalhato!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Jaja, lasd KOTOR, ami aranylag "friss" (mondjuk a BG1-2-hoz kepest), es megis szuperul halad!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

RaveAir
Pedig több ilyenre is van példa. Lásd például az összes szerepjátékot. Egy ember nagyon lassan és nehezen érne vele a végére.
Igaz, hogy még nem sok "nagy" szerepjáték fordítása ért ténylegesen végett, de jó koordinációval és lelkes fordítótagokkal minden megoldható.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/