58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Diopapa #39524 Meg tudnád adni a két DNS szerver ip címét? Kipróbálnám itt, hogy mit ad vissza a magyaritasok.hu-ra. BTW legegyszerűbben úgy tudnád kiküszöbölni jelenleg a gondod, hogy a host file-ba felveszed az első üres sorba:
"195.228.254.178 magyaritasok.hu" -
#39523 A szolgáltató IP-címe és egy másik (212.xx.xx.x). Azaz 2 darab IP-cím. -
Diopapa #39522 cmd --> ipconfig /all
innen nekünk az ipv4-es rész érdekes, a "DNS-kiszolgálók . . . . . . . . . :" rész után milyen ip van? -
#39521 Hogy tisztázzuk: #39512
Másrészt:
-
Diopapa #39520 hogy' értsük egymást. cmd -> ping magyaritasok.hu (enter)
magyaritasok.hu [195.228.254.178] pingelése - 32 bájtnyi adattal:
Válasz 195.228.254.178: bájt=32 idő=5 ms TTL=54
Válasz 195.228.254.178: bájt=32 idő=5 ms TTL=54
Válasz 195.228.254.178: bájt=32 idő=4 ms TTL=54
Válasz 195.228.254.178: bájt=32 idő=11 ms TTL=54
195.228.254.178 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 4, elveszett = 0
(0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 4ms, maximum = 11ms, átlag = 6ms
Ilyesmit kell látnod. Ha más ip cím van itt (neagyjisten 127.0.0.1) akkor valami nem stimmel. Első körben router / modem restart, ha nem segít, akkor cmd-be:
nslookup ( enter)
magyaritasok.hu (enter)
itt mit ír?
majd: (ugyanide)
server 8.8.4.4 (enter)
magyaritasok.hu (enter)
most mit ír? -
HJ #39519 Márpedig a tünetek alapján valami a localhostra irányítja az MP-t :( -
HJ #39518 WindowsSystem32driversetchosts
A hosts fájl kiterjesztés nélküli, de egyébként sima txt fájl -
#39517 Teljesen friss rendszer - naprakész frissítésekkel:
KÉP:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Magyarítások Portál nem nyílik meg. -
#39516 Azért keress rá a hosts nevű fájlra a C: partíción és kukkants bele szerintem, hátha -
#39515 Ebben csak az a szépséghiba, hogy ahogy írtam, azon a napon semmihez sem nyúltam, semmit sem piszkáltam a gépen, és a host fájlt sem buheráltam soha.
-
#39514 A 127.0.0.1 a saját magad címe.
A magyaritasok.hu: 195.228.254.178
Ha pingelni sem tudod, akkor nem böngésző hiba nyilván, de nekem eddig sem tűnt annak. -
HJ #39513 Ha 127.0.0.1 akkor bizony valami a Localhostra tolja az MP-t. Csak megnézném én a host fájlt. -
#39512 127.0.0.1-et pingel. -
Diopapa #39511 Ha pingeled, milyen ip címet ad vissza? -
Nem tudom elégszer ismételni: egy azon napon, egy azon rendszer alatt [semmiféle buhera, semmiféle telepítés, semmiféle vírus, semmi] délelőtt írtam és olvastam a Magyarítások Portálon, és még kora délután is. Aztán délután 3 körül már nem [fenti hibaüzenet].
Új operációs rendszer alatt dettó.
* AdBlock nem tiltja
* Vírusírtó nem tiltja
-
#39509 Én rendszeresen frissített Firefox-ot használok és semmi probléma nincs (a magyaritasok.hu is bejön, letöltés is működik). -
#39508 Használj MAXTHON-t! Életbe nem fog ilyen hibát dobni! -
#39507 jaa akkor bocs)) -
#39506 Az SG-s CK II topikra gondolsz?
Mert pont annak írtad a hozzászólást, aki csinálta/csinálja... -
#39505 a topikjában fent van a fordítás, már valaki megjelenése után elkászítette -
#39504 Nálam néhány SG topik szokott ilyet csinálni, be vagyok jelentkezve és a topikot kiválasztva behoz nekem egy üres fehér oldalt, amit hiába frissítek. -
HJ #39503 Nálam van portable FireFox. Néha kell ilyen-olyan tesztelésre, de főleg a Chrome vagy az IE 11 van használatban. -
#39502 Firefox-ot ezért nem teszek fel.
Internet Ecplorer ugyanilyen hibát dob.
Nem, nem router hiba - mondom, minden más oldal működik. -
HJ #39501 Más böngészővel? IE vagy FireFox? -
#39500 Ahogy írtam:
* délelőtt ugyanezzel a géppel
* ugyanezzel a szoftverkörnyezettel
írtam is oda.
Aztán még délelőtt, és egész délután az alant látható üzenetet dobja.
Akkor még Windows 7 32 bit is volt. Jelenleg már 64 bit alól is [minden más megint ugyanaz] ezt a hibát kapom.
Sőt, letiltott AdBlock Plus mellett is, illetve hozzáadott domain mellett dettó.
Minden más oldal köszöni szépen megjelenik. -
kjhun #39499 Ma is rossz. Lehet, hogy a sok letöltés miatt törölték a fájlokat? -
#39498 Tanúsítom. Le is töltöttem amit tudtam. :) -
#39497 Biztos hogy ez a böngésződ/adblockered/anyámkínja hülyesége, az oldal most is jó (be vagyok jelentkezve meg minden). -
#39496 Rossz kép volt.
Szóval, délelőtt még lazán írtam oda, de utána és azóta is mindig ezt kapom:
-
HJ #39495 Amikor írtam, akkor még elérhetőek voltak a letöltések. -
#39494 Teljes rendszer újratelepítés után vagyok - és még mindig nem töltődik be a Magyarítások Portál. :( -
#39493 Sőt mondhatni szupergyorsan betölt, mintha vinyóról nézném az oldalakat. -
#39492 Nálam működik. -
#39491 A Magyarítások Portál délelőtt óta nem érhető el - vagy csak nálam? -
#39490 Akkor ez mai hiba, tegnap még jó volt.
Biztos lehalt az oldal a sok letöltéstől (és ez akár még igaz is lehet) -
#39489 Hogy is férsz hozzá a magyarításokhoz? Mert mondom beszerzem őket freebe amíg lehet! Bármelyikre megyek forbidden rejtett tartalom és stb oldalak jönnek be :( -
#39488 Hey,
Fordító jó urak:) már a megjelenés óta küzdök a Crusader Kings II magyarításának elkészítésével. Eddigi társaim lelkesedése a szövegmennyiség láttán szertefoszlott, de azért reménykedem benne, hogy valaki beszállna mellém fordítani:) Szóval ezért írok, hogy érdeklődő van-e közöttetek?:) -
#39487 Lehet hogy pont ez lett a "veszte"..... ezt csak ő tudja. -
Rusy #39486 Örömmel olvastam én is, mert a Hitman miatt figyelemmel kísérem az oldalt, habár én előre nem fizettem, csak akkor ha kész lett volna.
A hangvételből ítélve, olyan mintha valaki feltörte volna az oldalt, és egy teljesen más ember beszélne az Ő nevével, ha ez nem így volt és a hangvétel így fog maradni, akkor én hajlandó vagyok az eddigieket fű alá söpörni és normális hangnemben megköszönni a hitman fordítást... (persze ha elkészül)... -
#39485 De nézhetjük úgy is, hogy azokat meg jól megszívatta, akikkel eddig kifizettette az eddig fizetős magyarításokat (amelyekért - valljuk be - eddig sem tisztázott, hogy mert "jogi személlyé" tette magát, mégis volt-e joga pénzt szedni. És még csak nem is önkéntes támogatásos alapon, hanem kötelező jelleggel).
Szóval hagyjuk...