58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Gmiki
    Nem tüntem el, csak figyelek :-)
    Rendszeresen ellátogatok ide, de jobbára (hacsak nem kavarja fel valami a kedélyeket)csak követem az eseményeket.
    Én most a Fate of the Dragon c. játék fordításával küzdök.

• IMYke2.0.0.0
    szivar: [email protected]

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • Evin
    Nem tudja valaki szivar levélcímét?
  • ALCATELGOD
    Ma,ha minden igaz fennt lessz az atw-n a oldalam (alcatelgod.atw)
  • IMYke2.0.0.0
    GameHunter Team oldalán még fenn van...

• Mikiller
    Szia IMYke2.0.0.0!
    Szeretném letölteni a Max Payne 2 magyarítást az oldaladról, de a link amire mutat sajnos nem jön be nálam. Valahol nincs még fennt ez a csomag?
  • NiGhTM4R3
    Ó, sokat haladtak nyár óta :P
  • IMYke2.0.0.0
    Rise of Nations 41%

• NiGhTM4R3
    Egyébként a reges dolgokkal meg tele van a hócípőm. Az rendben van h pl. ilyen fórumra regelni kell, természetes. De magyarításokat is csak reggel lehessen letölteni...pfff, nevetséges. Az megint más dolog h a magyarítás oldal fórumán ha írni akarsz regisztrálsz, az mondjuk oké...
  • NiGhTM4R3
    Rise of Nations van teljes? Vagy még mindig aza 40%-os van?
  • harczos

fred, hol a sör? :D
  • Hunnenkoenig
    Te is? :-)

En mar megtanultam, hogy elöbb mindent vegig olvasok es csak utana pofazok :-)
  • EqUiNoX
    Ja, igy jar aki "lentrol felfele" olvas ;]
  • Hunnenkoenig
    Aha...hat erröl en meg nem hallottam, de gondolom a warezolas idejen kellettek, mikor meg webröl töltöttek a rar fajlokat :-)

Piszkos Fred: fizethetsz Harczosnak :-)
  • PiszkosFred
    Nem vagy egyedul ;] Eskuszom fizetek egy kocka sort ha valaki elmagyarazza hogy annak mi ertelme van...
  • harczos
    az a regelőprogik ellen jó, ugyanis léteznek ienek. ezekkel csinálhacc akár 100 reget pillanatok alatt. ám ha van egy kép, amin ott egy számsor, azt már jóval nehezebb felismerni, így jó ideig ezek ki lesznek iktatva...
  • Hunnenkoenig
    Ja, csak ha a sok oldal keszitöje nem tudja, hogyan kell atallitani a dolgokat, akkor bizony benne marad, mint az a hülye kodszam beirogatas. Azt ki talalta ki, nem tudom, de kikene kötni egy fahoz es egesz nap kodokat iratni vele a tüzö napon.

Annak ugyanis annyi az ertelme, hogy semmi.
    Megjelenik az oldalon egy kodszam es ala be kell irnod ugyanezt. Ez mi ellen akar vedeni, meg nem fogtam fel, pedig sokat gondolkodtam rajta....
  • karikusz
    Csináltunk sok értelmes változatot de nem kaptunk kellő figyelmez ez iránt így abbamaradt...főképp a kavarások miatt...
  • greco
    Igen,igen.A fórum szerintem is ok.Na de a letöltés...
    Annak idején Hykao volt olyan rendes és elküldte nekem a Matrix magyarítást mert én képtelen voltam letölteni.Persze azóta már sikerült bereggelnem.Na de ennyi szenvedés azért nem kellene...És most kiderült,hogy nem csak nálam volt gond.
  • HJ
    Igen - valóban a Nuke hozta divatba, de nem hiszem, hogy egy adott rendszer összes lehetőségét kötelező lenne ahsználni - persze baromi jól mutat, ha egy lapon ki van írva, hogy xx sok regisztrált tag van...
    A fórumokon a regisztrációt én is helyes dolognak tartom!
  • Hunnenkoenig
    A reggeles a PHP-Nuke rendszerrel terjedt el.

A reggelest a forumon fontosnak tartom, hogy ne minden barom qrhassa szet a hülyesegeivel. Aki komolyan akar oda jarni, az veszi a faradtsagot es utana azert meggondolja, hogy hogy viselkedik...
  • NeoMaN
    Gmiki csendben van, de az oldala frissül folyamatosan.
    Monnyuk a "dizájnja" nem változik , de nem is az a lényeg...
  • NeoMaN

Má eltünt....
  • Rusy
    Bocs én ezt a topicot naponta követem, a játék topicját nem annyira, majd akkor jáccok vele amikor magyar lesz, de még nem hallottam hogy június, na erre kíváncsi leszek, na de mindegy addig van egy csomó más játék...
  • IMYke2.0.0.0
    Kingsley: hidd el, nem hosszú ez a 12.000 hozzászólásnyi topik, ha tudni akarod, mit is használunk...

De segítek: Minden Játéknál változó!

• HJ
    Rég hallottam rólad. Alaposan eltüntél a magyarítás scenérõl. Mi újság van?
  • greco
    Én is pont így jártam.Szerintem is teljesen felesleges ez a reggelés,de úgy látom nagyon divatba jött.
  • Waterhorse
    nem szabad azzonnal általánosítani, nem biztos, hogy valaki lusta. Nekem például nincs időm rá, hogy visszaolvassak oldalakat, ha valamire kíváncsi vagyok egyszerűen megkérdem.
  • Kingsley
    A magyarosításokhoz milyen programot használtok?
  • Gmiki
    Egyetértek HJ-vel. Miért kell mostanában regisztrációkhoz kötni az ingyenes magyarítás letöltéseket? Nem értem. Ha valaki vissza akar élni vele minden gond nélkül vissza tud. Aki meg csak le akarja tölteni az meg szív. Főkép ott haragszom ahol e-mailban küldenek egy idióta kódot és majd csak később csinálhatom meg a szokásos jelszavamat.
  • IMYke2.0.0.0
    Kipofozom, igen. A Magyarítás Portálon is lesz egy frissített verziója, annak felügyeletét Andy-vel 2-en csináljuk majd.

• RaveAir
    Imyke: a magyarosítás listád az valamikor majd lesz frissitve?
  • HJ
    Én is nagyon nem szeretem a kötelezõ regisztrációs dolgokat.
    Egyszerûen nem látom az értelmét - fõleg olyan tartalomnál, ahol ugyebár az lenne a lényeg (legalábbis deklaráltan ez a cél), hogy minél több emberhez eljusson...
    1 szó mint 100: értelme nem sok van, de ez legyen a lap üzemeltetõjének a dolga.
    Ami biztos: az én lapomról minden le lehet tölteni reg. nélkül - bár nem nagy ügy megcsinálni a reg-hez kötött letöltést - de nincs értelme - szerintem...
  • Axon
    róka-rege-róka
  • NeoMaN
    Basszus. Volt egy win installom, elvesztettem a Gamehunter-re a regemet. Erre most megint regelni akarok (már 3. napja próbálkozom), de nem kapok vissza emailt. Mi a picsnek kell erőltetni ezt a regelést. 3 napja baszok vele, inkább hagytam a picsába, és leszedtem DC-ről ami kellett.
    Minek ez az idegesítő regelés???
  • IMYke2.0.0.0
    Mert nem kaptam e-mailt tőled.

• WhiteHans
    Meg van valakinek az American McGee's Alice magyarítása ?
    Imyke ! Miért nem válaszoltál az e-mailemre ?
  • IMYke2.0.0.0
    Valóban szörnyű, hogy az emberek ennyire lusták visszaolvasni...

• hykao #12044
    Ezredszerre: kb. június.
  • Atika :o)
    ja a splinter cell engem is erdekelne :o)