58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Ok, elkezdem letölteni és majd szólok ha esetlegesen valami gond lenne az anyaggal. -
Fent van! Nekem működik, de ha gond van szóljál, mert 72Mbytot akartam fellőni, és állandóan bontotta a kapcsolatot közben, lehet, hogy van valami, amit nehézkesebben fog leszedni. -
Ranloth #15744 Üdvözöljük a fedélzeten! -
Légyszíves jelezd ha feltetted, mert akkor egyből töltöm is lefele. -
Mihint megszerzem 1-2-nap megnézem, hogy lehet e fordítani... -
Nah visszajöttem, ennek lehet örülni vagy sem... :D -
NiGhTM4R3 #15740 Pezseg az élet... -
Gustafson #15739 NBA LIVE 2004 magyarításról tud-e valaki ?
-
Ma végre ismét nekiülhettem a Syberia 2 fordításának. De ennyi késlekedés után már nem volt pofám az 1.5b verziót felpakolni, úgyhogy befejeztem az egészet, elkészült az 1.0 verzió, és hamarosan az egész oldalt újrapakolom, vele együtt az 1.0-s verziót. ;) -
Magyarítások Portál -
Harry Potter 3 -ra hol lehet magyarítást szerezni ? -
greco #15735 A Gamestar-ban megjelent The Fifth Disciple játékból ki tudja vki szedni a magyar szöveget? -
Ranloth #15734 Imyke: Most tényleg, miért nem lehet a Portálra feltölteni? -
Nem tud valaki egy Republik: Revolution honositást? -
.gif)
Heh ez naon teccik -
Baza: Én csak úgy belenéztem, de megdöbbentem, hogy mennyi szöveg van benne, de szerintem ez is olyan, mint a Shrek kettő, hogy nem minden szöveget jelenít meg -
Tud vki segíteni?
Adott egy data.arc fájl. Megpróbáltam 1000 féle kicsomagolóval, de nem tudnak megbirkózni vele! Deer Hunter 2005 -> Ez lenne a delikvens...:) -
Most keztdük, elég sok benne a szöveg, de reméljük azért, hogy nem fog túl nagy gondot okozni! -
Prince007 #15728 A Worms 3D-t nem rég kezdték itt. -
A Worms 3D-hez van fordítás?
Ezt most nem úgy kell venni, hogy meg is csinálom, csak kérdezem...
Imyke: Az Unicode Editor jó más játékokhoz is?
John Deere Játékhoz lehet fordítást készíteni, ha van valainek kedve akkor írjon és megmondom, mit hogy kell -
sleve #15726 "Talán az a baja, hogy Cd-rom helyett Cd íróból indítottam?"
Nem valószínű.
"haveromnál simán elindult"
Ugyanarról a cd-ről telepíted mint a haverod vagy lemásoltad? Csak elindul vagy le7 vele játszani folyamatosan az-az nem fagy-e ki játék közben?
-
NiGhTM4R3 #15725 Magyarítások Portál-ra is feltehetné - szerintem.
Egyébként GTA 3-at Én is várom:((( -
Szerintem még azért nem tette fel az újakat, mert a jelenlegi tárhelye betelt és azt mondta, hogy be fog újítani egy másik tárhelyet egy második oldallal. -
Nincs #15723 Imyke: Mikor teszed fel az oldaladra a GTA3 Magy-t?
És kb. mikor lesz fent az Alias és a True Crime? (Dátumot kérdezek) -
Ez okés, csak haveromnál simán elindult.
Talán az a baja, hogy Cd-rom helyett Cd íróból indítottam?
imaget meg nem tudok készíteni belőle. -
Na az a madár jobb ha nem csinál semmiféle magyarítást!
Maradjon csak a Crazy Boys-os hülyegyerekes baromságoknál, pisaivás, meg miegymás... :) -
Szabyka #15720 Sziasztok!
Project Igi 2 magyaritasrol nem tudok véletlen ami megy az 1.2-es verzioval is ?
Valamint a Soldner cimu jatek fordithato ? -
AndySkw #15719 Elvileg a lent megadott vugameses emailcím ilyen esetekre lett kitalálva, illetve elhagyott cd-kulcsokat adnak vissza és hasonlók. A szöveg tartalmazzon valami eredetiségre utaló nyomot(mittomén, pl a dobozon egy sorszám, vagy ilyesmi), hogy le tudják nyomozni, hogy valóban eredeti példányod van-e. Ha szerencséd van, segítenek, ha nincs, akkor adok neked eredeti CD Keyt, csak majd kérek accot, nekem most úgysem kell! :) -
Elkezdtétek már ? -
NiGhTM4R3 #15717 Hm, hovatűnt a hozzászólásom? -
Érthető.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
:(
csak olyan ideges lettem,hogy megvettem egy eredeti játékot,de már használják a kódját. -
Akkor felejtsd el a HalfLife-ot neten. Ez van.
Azt ugyanis nem várhatod el, hogy bárki is odaadja a saját kódját neked...
Bár, vannak önzetlen emberek. De ne nagyon reménykedj!
igen, van isde ezt már feltörték, és használják.ezért nem enged vele regisztrálni a Steam.(ezzel a programmal lehet vele online on játszani) -
Tényleg nem ide tartozik!
Amúgy, ha megvetted "7 k"-ért (tévedek, ez 7.000 Ft?), akkor kell a dobozában lennie egy apró fehér cetlinek, netán kártyának egy eredeti CD-kódnak!
Ha jol emlexem a CD-n van egy kulon indito ami bejelentkezik az oldalra es ugy kell kitolteni az adatokat. -
tudom,ez nem ide tartozik,de a segítségeteket kérném..
[email protected]
erre a címre kellene küledenem emailt hogy adjanak egy működő cd kulcsot a half life-hoz mert ezt a steam nem fogadja el.pedig 7 k ért vettem.aki tud angolul segítsen már légyszi hogy mit írjak nekik.
köszi. -
Igen, a CloneCD-s ajánlott...
sleve #15708 A The Gathering Storm-bol két verzio van forgalomban, az egyik Lindul a másik nem. Az elsővel sokat szívtam semmilyen cracket nem fogad L. A másik crack nélkül simán fut :) . -
NiGhTM4R3 #15707 Nemtudom a többiek h vannak vele de Én már nagyon kipróbálnám a GTA III honosításodat. Őszíntén szólva a ManHUNt honosítás nagyon tetszett, szerintem ebben sem fogok csalódni!
Lehet h türelmetlennek tűnök, de az is vagyok :D
Nemtudnád feltenni vhova?