Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Értem. Sajna nem ismerem - vmi Runaway-rõl hallani mostanában, ez egy új Játék?

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszönöm a sok segítséget. Igazából nem tudom mi a célom. Már teljesen elfelejtettem Most mást kérdezek, szintén MIDI. Egyébként a WINAMPos dolog jó lenne, de azt szeretném, hogy a WINAMP MS-n keresztül nyomja a zenét.

Szal. Van nekem egy jó kis zeneszerkesztõ programom amivel szoktam zenéket csinálni. Ez képes arra, hogy amit megcsináltam, azt átnyomatja MIDbe. De kell olyan, hogy MIDI Output. Nekem ez a listám üres. Ehhez miféle speciális kiegészítõ kell? Vagy az alaplapi hangkártyám is képes erre csak be kõ állítani? Alaplapi cuccom egy C-Media CMI8738/C3DX Audio Device PCI.

\"Nem vagyok élõ, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyû valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

SLICK
SEgítenétek Légyetek szívesek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Képeket hogy lehet felrakni a fórumba nekem sose sikerül mindenki mond olyanokat Hogy tarhely.hu meg ilyeneket de én nem értek ehhez Kérlrk segítsetek

hykao
Ugyan, ez természetes!

Az ember segít, ha tud.
IMYke2.0.0.0
Sõt, ha ennél még egyszerûbben - bár az már mûvészet - akarsz dolgozni:

- a hangkártyád hivatalos rögzítõjével (értsd: SB Recorder) egyszerûen vedd fel az éppen hallgatott anyagot, miközben a kártya mondjuk egybõl mp3-ba nyomorít - a beállítások szerint!

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
hykao!

Megvan!!! Kérhetsz bármit!

PetruZ
Ha WinAmp-pal lejátszod a midit (mert egyébként tudja), állítsd be az output plugin-ek között a DiskWriter-t (legyen kijelölve, plusz konfiguráld). Ez szépen ír neked egy wav fájlt a mididbõl, amit aztán úgy konvertálsz mp3-ra, ahogy akarsz.
hykao
Na de ez miért is jó?
Mi a terved pontosan?
Van esetleg egy olyan .mid fájlod, amit nem tudsz megszerezni mp3-ban?
Olyannal már találkoztam, hogy mp3-ból - több-kevesebb sikerrel - készített egy progi midi fájlt.

A .mid kiterjesztésû midi fájl, olyan kb. mint egyfajta kotta, tehát az elõre "matematikailag leírt" (szoftveres), vagy jobb esetben (hullámtáblás hangkártyák - hardveres) elõre eltárolt hang(szer) minták a "kotta" szerint "lejátszódnak" - ebbõl adódnak: a fájl kis mérete (ált.pár10kb.), és amatõr szinten a behatárolt lehetõségei

Az mp3-at gondolom nem kell sokat ecsetelni, egy tömörítési formátum, ami a tömörítetlen WAV formátumnak kb. 1/10-e (kb. 128kbit/s esetén)

Tehát a midi és az mp3/wav közti különbség kb. annyi (egyféle megközelítésben), mintha valaki egy adott zenemûvet egy szintetizátor segítségével próbálna "visszaadni", vagy egyszerûen lejátszaná az eredeti zenemûvet, mondjuk CD-n.

Na, de már megint sokat pofáztam... szóval mi is a terved pontosan?
Persze, ha publikus.
Nem túlzottan. DirectX-be csak meghallgatni lehet az MS-t. Most viszont olyat keresek, hogy MS-n keresztûl MIDI-bõl MP3-at vagy WAV-ot csinál. Tuttok ilyet?

\"Nem vagyok élõ, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyû valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

hykao
Midi ügyben sikerült dûlõre jutni?
Képzeljétek el...elképzeltétek? :)) Lengyelországban is pont most fordítják az FF8-at :) Beszéltem velük (nem lengyelül) és lehet, hogy sikerül együttmûködni velük. Ha minden jól megy meg lesz az a progi amit õk használnak és így talán sikerül majd lefordítani a menüket meg a battle texteket is! Amúgy akit érdekel, elkûldhetem a lengyel változatot, nagyon pojéntos, hogy nem értek az egészbõl semmit mégis tudom mirõl van szó :)

Mayday
Szepen alakulgat a Defender of The Crown magyaritas, meg merem kockaztatni, hogy kb megvan a fele. Most jonnek igazandibol a nagyobb falatka parbeszedek, hosszabb szovegek, minden mas eddig megvan. (Rablas, torna, hadjarat, csatak, menuk, stb.)
Meg mernem kockaztatni, hogy e het vegere keszen leszek, persze meg a teszteles hatravan, lehet, hogy sz*r az egesz... :)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

M@TriX
18 Wheel of Steel - Across Hungary ;)
http://www.gamestar.hu
http://www.jatekok.hu

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

zaki
800 gb 2 nap alatt. ÚRISTEN....

Imremagdi

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

IMYke2.0.0.0
Szia Imremagdi!

Ígérem, összeszedett, nem alpári és nyugodt hangnemben fogok válaszolni a hozzászólásodra. Ennek több oka van. 1. Rettenetesen fáradt vagyok. 2. Nem vagyok olyan, hogy "megdobnak kõvel, dobd vissza szartortával..."

Kezdem az elején, úgy könnyebb.

Immáron október van. Én egyetemi kollégiumban "sínylõdöm", melynek ugye - többek között - az ingyenes, korlátlan internethozzáférés az egyik nagy elõnye. Így éreztem, gondoltam évekig.
Ám, idén nyáron, egy meg-nem-nevezhetõ fiatalambernek köszönhetõen a kollégiumunk megszívta: a srác a Terminator 3 megjelenését követõ 2 napban olyan forgalmat bonyolított le a DC++-al, hogy a haja felállt mind a kollégium, mind az egyetem informatikai részlegének összes érintett dolgozójának: 800GB (nyolcszáz gigabájt!) adatforgalom, 2 nap (két nap!) alatt! A hülyéje 100 slotot nyitott meg, T3-as vonalon, és mindenki Tõle vitte ezerrel a Terminatort meg sok egyebet - volt, dicsekedett, hogy vki 8-9 MB/sec-es sebességgel!
A lényeg: június közepétõl restrikciók, és a végétõl TELJES internethiány lépett fel.
Én idõközben dolgoztam, és 2 hétig nyaraltam, átköltöztem egy gyorsabb neteléréû épületszárnyba, s amikor végre - majdnem július elején - leültem az én kis PC-m elé, döbbenten tapasztaltam, hogy NINCS NET
Természetesen kivertem a balhét, de semmit sem lehetett tenni, hiszen az egész kolit húzták le a netrõl.
Ígéretet kaptunk, hogy átmenetileg visszakpunk egy gyengített vonalat, hogy a nyáron kollégiumban maradt hallgatók tudjanak levelezni, sms-zni (közben megszûnt a 777 is!!! ) meg stb.
Úgy is lett, így tudtam közölni a honlapjaimat (már csak 1 maradt, mert - minõ változatosság - az Extra törölte a honlapomat! ) érintõ változást... nem tudok frissíteni.
A nyáron aztán így, kényszerûen, lett idõm bepótolni néhány (!, és nem az összes!) fordításom befejezését és amikor elérkezett szeptember közepe, örömmel tudatni azt, amit a honlapomon már olvashattok is."2003. 09. 20.: Hosszú (kényszerû) szünet után...

Jelenleg ott tartok, hogy - fél hónap bénázás után - már tudok FTP-zni!
Aki kicsit ért hozzá, az tudja, hogy a Windows 2003 Server Enterprise-ban (mert ezt tették a koli szervere "elé", hogy csökkentse a sebességünket, újabb tûzfalat tegyen fel és adminisztrálni lehessen a userek cselekményeit) lehet portlock-ok használni, azaz: a szerveren (mint proxyn) áthaladó felhasználói csomagok közül egyszerûen nem engedi át azt, ami mondjuk a 21-es portra megy ill. jön.
Képzelhetitek: FTP-zés, DC-zés, Kazaa-zás stb. gyakorlatilag megbénult! Csak HTTP-krõl lehet töltögetni meg ilyenek. DC-n meg csak passive-ban...
De aztán megtudtam, miként lehet FTP-zni ilyen helyzetben is.
A lényeg és a jó ebben: immáron fel tudok tölteni anyagot - bárhová.

Közben, kálváriám közepette, kaptam néhány nagyon jó ajánlatot:
- a GameStar és a PCGuru dolgozói komolyan veszik a muinkájukat és a magyarítás scene-t!,
- a Magyarítások.Játékok.Hu-n lesz helyem,
- Matheos-szal pedig kidolgozunk egy jó kis projektet,
- jó lenne a Magyarítás Online-t sem feledni...

Tehát:
Feltöltés elõtt nyitott a kapu.
Elõtte szeretnék egy jó és naprakész honlapot fellökni a Sync-re, közölni a jó hírt a Magyaritasok.Jatekok.Hu-n is...

Az ígérgetésekrõl:
Igen, léteznek és léteztek.
De nélkülük nem is tudnád(tok), hogy mik is vannak készen, készülõben.
Ha olvasgattad ez ta Fórumot az elmúlt 3 évben, akkor tudod, csak így lehetett noszogatni, örülni, javítgatni és vitatni a munkákat!
Korábban összetûzések és hitetlenkedések helyszíne is volt ez a topic - még részemrõl is (Zagash - respect). Szeretném, ha kicsit emberibben állna mindenki ehhez a témához.
Ezek olyan munkák, melyek nem mennek egyik napról a másikra, hiszen, nekünk
- részben nem állnak rendelkezésünkre hatalmas programozói tudások,
- fantasztikusan erõs PC-k és videoszerkesztõ cuccok,
- nyitott és átlátható Játékforráskódok,
- nincs a bejelentettségbõl és a várakozásból adódó Játékos-társadalom türelem mögöttünk - hiszen a Játék(ok), már megjelent(ek), mely(ek)nek a magyarítás(ai)át várjá(to)k!

Folyamatosan ezt szajkózom, hihgyjétek el, már únom:

Türelem!

hykao
IMYke! mail-ed érkezett!!!
Mayday
Bazzeg, de sulyos emberek vannak!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Imremagdi
Mennyi ideig tart ennyi magyarítás megsinálása ? Hát elég sokba ! De mindek dolgozik vki ilyen sokat, ha annyit se tud hogy felrakja vhová ? Mert lehet hová, igy ,ha +csinálta is, csak saját magának !

Ez így igaz.Most nem kezdenék el értekezni arról,hogy ki mit meg hogy csinált,de tényleg nem az igazi azt basztatni aki csak nektek akar jót.
Fõleg ha a nolf1 cuccoshoz hozzátudnák valahogy jutni
Mayday
Vegyel mar vissza, nem csak igerget, tett mar le az asztalra!

Imremagdi
addig mig csak igérgetsz hogy ez meg az van, maradj kusba mert kezdesz idegesiteni !

Nekem is kéne 300 mega tárhely :)

IMYke2.0.0.0
Szia Jakuza!

Honlap: Úgy döntöttem, hogy az Extra-ra SOHA SEMMIT sem fogok feltölteni! Egyszerûen önkényesen törölték a honlapomat - pedig naponta sokan látogatták!
Marad a Sync és a Magyarítások.Játékok.Hu

A Praetorians:
- átnézve Greco összes, elkészített anyaga - kijavítva benne néhány helyesírási, elfordítási és szintaktikai hiba.
- a Credits-t már megbuheráltam :)))
- a saját részembõl vissza van még: 10 küldetés lefordítása, leellenõrzése.

[Jakuza]
"Az én honlapomra is ráférne egy nagytakarítás... de foggggggggggalmam sincs, hol kezdjem!"

Pl egy 404es hibauzi ? :)
Na viccet felreteve hol tartasz a Praetoriannal ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

:))) Köszi!
Ha már egyszer a melóm is ez - akkor csak nézzen ki jobban a saját lapom...

IMYke2.0.0.0
Néztem a honlapod!
Nagyon szépen, egyensúlyban vannak a színek.
Tetszik az új design! Csak így tovább!

Az én honlapomra is ráférne egy nagytakarítás... de foggggggggggalmam sincs, hol kezdjem!
(Persze, a feltöltések is meglesznek - még a kérdések, beszólások elõtt...)

Semmi gond - én is most fejeztem be a weblapom átépítését.
Ill. még van rajta pár apróbb foltozgatás - fõleg a php-s részekben, de már megfelelõ lett:)
Fõleg az ADP fórum beépítésével és átalakításával voltak gondok - de azért csak összeállt.
Majd írsz, ha kezdhetünk:)

SLICK
OK nyugi relaxálj nyugi nyugi nyugi!!!

IMYke2.0.0.0
SLICK!

Téged hagytalak direkt utoljára!
Bazzer OLVASS MÁR LEFELÉ EGY KICSIT!
...Az Enter The Matrix honosítás jelenlegi állapota körülbelül 70%.

Beszarás, komolyan...

IMYke2.0.0.0
Methos!
Ment mail!

HJ!
Még nem feledtem a R3-at, csak rendberakom kicsit az életemet, a honlapomat és elintézem a fordításaim feltöltését...

Bandeeka
Star Trek Starfleet Command 3-hoz (tudtommal) nincs fordítás.

Runa
Mi az a Runaway?

Bandew/b]
Készül a dolog, hidd el! Bár Hunnenkoenig-nek gondja akadt, szerintem nem marad annyiban a "prodzsekt".

Patesz
A Heroes 4 angol változatának átmagyarítása elég macerás és nagy méretû fájlokat érint, illetve igényel! Helyette inkább vedd meg a Heroes 4-et boltban + a 2 hivatalos küldetéslemezt is érdemes, hiszen mind a 3 MAGYAR.

SLICK
Sziasztok!!!! Az Enter the MAtrix hoz van magyarosítás ha van akkor szóljatok minden féleképpen MAil vagy itt ha nincs akkor mikor lesz A helpet köszöntem !!!

Ja...azt hittem valami konkrét ajánlat van.

Sziasztok!
A Star Trek Starfleet Command 3-hoz létezik magyarítás? Ha létezik mondjátok meg kérlek hogy honnan tudnám beszerezni. Köszi szépen a segitséget.
Methos from GH
HJ: Nem csak a ti Unrel2-õtökrõl van szó, hanem többek között a mi Splinter Cellünkrõl is. Amúgy én beszéltem a kiadóval, de nem említettem még nekik az Unreal 2-t, keress meg mailben! -> [email protected]

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Patesz
Hát az jó lenne.
Valaki segítsen lécci!!!!!!!!!!!!

Majd elfelejtettem: köszi az infót!

Ez nemcsak a mi kettõnk fordítása! A legnagyobb részét Chris (PC Guru) csinálta.
Ki adná ki a fordítást? Milyen feltételekkel és mennyit fizetne érte? Vagy ingyen szeretnék?:) A legjobb és legtisztább megoldás, ha felvenné velem/velünk a kapcsolatot a potenciális kiadó és utána meg tudjuk beszélni a részleteket...
Arra ügyelni kell, hogy ne csináljanak az emberbõl bohócot...
Arra gondolok, hogy a kiadónak ez elsõsorban üzlet. Hát akkor legyen annak is az, aki sok-sok idejét rászánva megcsinálta a magyarítást:) Tehát járjon jól mind a 2 fél.

Methos from GH
Még, jó, hogy idõbe kiderült. Akkor hagyom is. :) Az Enter The Matrix honosítás jelenlegi állapota körülbelül 70%.

.:i2k:. és HJ: Mit szólnátok ahhoz, hogy ha az Unreal 2 magyarításotokat kiadnák? :))

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Bandew
A PICSÁBA!!!!!!!!!!!!!
Valaki nem karolja fel a Gothic2 fordítását?
lécci-lécci-lécci-lécci-lécci-lécci-lécci

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Zagash
Mivel hogy mind ugyanazon anya gyermekei. :-]

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

Zagash
Kár.
A Call of Duty demó honosítása fent van az ehavi PC Guru-n, és már kész a teljes subtitles is, csak még a képanyag van vissza, mert ugye az nincs benne a demóban. De amint kijön, megcsinálom és elérhetõ lesz a www.mohaa.hu-n, akárcsak a MOHAA, Spearhead, (hamarosan) Breakthrough és Call of Duty demó #1 honosítások.

Methos from GH
Nekem is cska a demó van meg azért kérdem. Mert ha jól sejtem a teljes verzió szövegei, benne vannak a demó fájlokba, mert itt megvan az összes küldi feladata. A nagy részét már le is fordítítottam.

Mayday
Abbol meg csak demo van, vagy tevednek? Nem jott meg ki a full game, ugye?

Methos from GH
Hali all!

Akinek megvan a Call of Duty az plíz dobjon emg egy maillel: [email protected]

hykao
Zagash: Az ÁTTÖRÉS magyarítása kb. milyen ütemben halad?

Érdemes megvárni? Még nem kezdtem el, mert jobban szeretem magyarul játszani a játékokat.
hykao
IMYke próbáltalak elérni, de nem tudtalak, holnap ismét megpróbálom...
Saccra: 50MB?

IMYke2.0.0.0
Nagy lesz a mérete? Az nem gond . Jöjjön csak lassan, az se baj...

Zagash

Hajjaj!

De úgy néz ki nem lesz felhõtlen a boldogság...