Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most mást kérdezek, szintén MIDI. Egyébként a WINAMPos dolog jó lenne, de azt szeretném, hogy a WINAMP MS-n keresztül nyomja a zenét.
Szal. Van nekem egy jó kis zeneszerkesztõ programom amivel szoktam zenéket csinálni. Ez képes arra, hogy amit megcsináltam, azt átnyomatja MIDbe. De kell olyan, hogy MIDI Output. Nekem ez a listám üres. Ehhez miféle speciális kiegészítõ kell? Vagy az alaplapi hangkártyám is képes erre csak be kõ állítani? Alaplapi cuccom egy C-Media CMI8738/C3DX Audio Device PCI.
\"Nem vagyok élõ, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyû valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"
Képeket hogy lehet felrakni a fórumba nekem sose sikerül mindenki mond olyanokat Hogy tarhely.hu meg ilyeneket de én nem értek ehhez Kérlrk segítsetek

- a hangkártyád hivatalos rögzítõjével (értsd: SB Recorder) egyszerûen vedd fel az éppen hallgatott anyagot, miközben a kártya mondjuk egybõl mp3-ba nyomorít - a beállítások szerint!
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megvan!!! Kérhetsz bármit!
Mi a terved pontosan?
Van esetleg egy olyan .mid fájlod, amit nem tudsz megszerezni mp3-ban?
Olyannal már találkoztam, hogy mp3-ból - több-kevesebb sikerrel - készített egy progi midi fájlt.
A .mid kiterjesztésû midi fájl, olyan kb. mint egyfajta kotta, tehát az elõre "matematikailag leírt" (szoftveres), vagy jobb esetben (hullámtáblás hangkártyák - hardveres) elõre eltárolt hang(szer) minták a "kotta" szerint "lejátszódnak" - ebbõl adódnak: a fájl kis mérete (ált.pár10kb.), és amatõr szinten a behatárolt lehetõségei
Az mp3-at gondolom nem kell sokat ecsetelni, egy tömörítési formátum, ami a tömörítetlen WAV formátumnak kb. 1/10-e (kb. 128kbit/s esetén)
Tehát a midi és az mp3/wav közti különbség kb. annyi (egyféle megközelítésben), mintha valaki egy adott zenemûvet egy szintetizátor segítségével próbálna "visszaadni", vagy egyszerûen lejátszaná az eredeti zenemûvet, mondjuk CD-n.
Na, de már megint sokat pofáztam... szóval mi is a terved pontosan?
Persze, ha publikus.
\"Nem vagyok élõ, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyû valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"
Meg mernem kockaztatni, hogy e het vegere keszen leszek, persze meg a teszteles hatravan, lehet, hogy sz*r az egesz... :)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Ígérem, összeszedett, nem alpári és nyugodt hangnemben fogok válaszolni a hozzászólásodra. Ennek több oka van. 1. Rettenetesen fáradt vagyok. 2. Nem vagyok olyan, hogy "megdobnak kõvel, dobd vissza szartortával..."
Kezdem az elején, úgy könnyebb.
Immáron október van. Én egyetemi kollégiumban "sínylõdöm", melynek ugye - többek között - az ingyenes, korlátlan internethozzáférés az egyik nagy elõnye. Így éreztem, gondoltam évekig.
Ám, idén nyáron, egy meg-nem-nevezhetõ fiatalambernek köszönhetõen a kollégiumunk megszívta: a srác a Terminator 3 megjelenését követõ 2 napban olyan forgalmat bonyolított le a DC++-al, hogy a haja felállt mind a kollégium, mind az egyetem informatikai részlegének összes érintett dolgozójának: 800GB (nyolcszáz gigabájt!) adatforgalom, 2 nap (két nap!) alatt! A hülyéje 100 slotot nyitott meg, T3-as vonalon, és mindenki Tõle vitte ezerrel a Terminatort meg sok egyebet - volt, dicsekedett, hogy vki 8-9 MB/sec-es sebességgel!
A lényeg: június közepétõl restrikciók, és a végétõl TELJES internethiány lépett fel.
Én idõközben dolgoztam, és 2 hétig nyaraltam, átköltöztem egy gyorsabb neteléréû épületszárnyba, s amikor végre - majdnem július elején - leültem az én kis PC-m elé, döbbenten tapasztaltam, hogy NINCS NET
Természetesen kivertem a balhét, de semmit sem lehetett tenni, hiszen az egész kolit húzták le a netrõl.
Ígéretet kaptunk, hogy átmenetileg visszakpunk egy gyengített vonalat, hogy a nyáron kollégiumban maradt hallgatók tudjanak levelezni, sms-zni (közben megszûnt a 777 is!!!
) meg stb.
Úgy is lett, így tudtam közölni a honlapjaimat (már csak 1 maradt, mert - minõ változatosság - az Extra törölte a honlapomat!
) érintõ változást... nem tudok frissíteni.
A nyáron aztán így, kényszerûen, lett idõm bepótolni néhány (!, és nem az összes!) fordításom befejezését és amikor elérkezett szeptember közepe, örömmel tudatni azt, amit a honlapomon már olvashattok is."2003. 09. 20.: Hosszú (kényszerû) szünet után...
Jelenleg ott tartok, hogy - fél hónap bénázás után - már tudok FTP-zni!
Aki kicsit ért hozzá, az tudja, hogy a Windows 2003 Server Enterprise-ban (mert ezt tették a koli szervere "elé", hogy csökkentse a sebességünket, újabb tûzfalat tegyen fel és adminisztrálni lehessen a userek cselekményeit) lehet portlock-ok használni, azaz: a szerveren (mint proxyn) áthaladó felhasználói csomagok közül egyszerûen nem engedi át azt, ami mondjuk a 21-es portra megy ill. jön.
Képzelhetitek: FTP-zés, DC-zés, Kazaa-zás stb. gyakorlatilag megbénult! Csak HTTP-krõl lehet töltögetni meg ilyenek. DC-n meg csak passive-ban...
De aztán megtudtam, miként lehet FTP-zni ilyen helyzetben is.
A lényeg és a jó ebben: immáron fel tudok tölteni anyagot - bárhová.
Közben, kálváriám közepette, kaptam néhány nagyon jó ajánlatot:
- a GameStar és a PCGuru dolgozói komolyan veszik a muinkájukat és a magyarítás scene-t!,
- a Magyarítások.Játékok.Hu-n lesz helyem,
- Matheos-szal pedig kidolgozunk egy jó kis projektet,
- jó lenne a Magyarítás Online-t sem feledni...
Tehát:
Feltöltés elõtt nyitott a kapu.
Elõtte szeretnék egy jó és naprakész honlapot fellökni a Sync-re, közölni a jó hírt a Magyaritasok.Jatekok.Hu-n is...
Az ígérgetésekrõl:
Igen, léteznek és léteztek.
De nélkülük nem is tudnád(tok), hogy mik is vannak készen, készülõben.
Ha olvasgattad ez ta Fórumot az elmúlt 3 évben, akkor tudod, csak így lehetett noszogatni, örülni, javítgatni és vitatni a munkákat!
Korábban összetûzések és hitetlenkedések helyszíne is volt ez a topic - még részemrõl is (Zagash - respect). Szeretném, ha kicsit emberibben állna mindenki ehhez a témához.
Ezek olyan munkák, melyek nem mennek egyik napról a másikra, hiszen, nekünk
- részben nem állnak rendelkezésünkre hatalmas programozói tudások,
- fantasztikusan erõs PC-k és videoszerkesztõ cuccok,
- nyitott és átlátható Játékforráskódok,
- nincs a bejelentettségbõl és a várakozásból adódó Játékos-társadalom türelem mögöttünk - hiszen a Játék(ok), már megjelent(ek), mely(ek)nek a magyarítás(ai)át várjá(to)k!
Folyamatosan ezt szajkózom, hihgyjétek el, már únom:
Türelem!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Fõleg ha a nolf1 cuccoshoz hozzátudnák valahogy jutni

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Honlap: Úgy döntöttem, hogy az Extra-ra SOHA SEMMIT sem fogok feltölteni! Egyszerûen önkényesen törölték a honlapomat - pedig naponta sokan látogatták!
Marad a Sync és a Magyarítások.Játékok.Hu
A Praetorians:
- átnézve Greco összes, elkészített anyaga - kijavítva benne néhány helyesírási, elfordítási és szintaktikai hiba.
- a Credits-t már megbuheráltam :)))
- a saját részembõl vissza van még: 10 küldetés lefordítása, leellenõrzése.
Pl egy 404es hibauzi ? :)
Na viccet felreteve hol tartasz a Praetoriannal ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ha már egyszer a melóm is ez - akkor csak nézzen ki jobban a saját lapom...
Nagyon szépen, egyensúlyban vannak a színek.
Tetszik az új design! Csak így tovább!
Az én honlapomra is ráférne egy nagytakarítás... de foggggggggggalmam sincs, hol kezdjem!
(Persze, a feltöltések is meglesznek - még a kérdések, beszólások elõtt...)
Ill. még van rajta pár apróbb foltozgatás - fõleg a php-s részekben, de már megfelelõ lett:)
Fõleg az ADP fórum beépítésével és átalakításával voltak gondok - de azért csak összeállt.
Majd írsz, ha kezdhetünk:)
Téged hagytalak direkt utoljára!
Bazzer OLVASS MÁR LEFELÉ EGY KICSIT!
...Az Enter The Matrix honosítás jelenlegi állapota körülbelül 70%.
Beszarás, komolyan...
Ment mail!
HJ!
Még nem feledtem a R3-at, csak rendberakom kicsit az életemet, a honlapomat és elintézem a fordításaim feltöltését...
Bandeeka
Star Trek Starfleet Command 3-hoz (tudtommal) nincs fordítás.
Runa
Mi az a Runaway?
Bandew/b]
Készül a dolog, hidd el! Bár Hunnenkoenig-nek gondja akadt, szerintem nem marad annyiban a "prodzsekt".
Patesz
A Heroes 4 angol változatának átmagyarítása elég macerás és nagy méretû fájlokat érint, illetve igényel! Helyette inkább vedd meg a Heroes 4-et boltban + a 2 hivatalos küldetéslemezt is érdemes, hiszen mind a 3 MAGYAR.
A Star Trek Starfleet Command 3-hoz létezik magyarítás? Ha létezik mondjátok meg kérlek hogy honnan tudnám beszerezni. Köszi szépen a segitséget.
GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]
Ki adná ki a fordítást? Milyen feltételekkel és mennyit fizetne érte? Vagy ingyen szeretnék?:) A legjobb és legtisztább megoldás, ha felvenné velem/velünk a kapcsolatot a potenciális kiadó és utána meg tudjuk beszélni a részleteket...
Arra ügyelni kell, hogy ne csináljanak az emberbõl bohócot...
Arra gondolok, hogy a kiadónak ez elsõsorban üzlet. Hát akkor legyen annak is az, aki sok-sok idejét rászánva megcsinálta a magyarítást:) Tehát járjon jól mind a 2 fél.
.:i2k:. és HJ: Mit szólnátok ahhoz, hogy ha az Unreal 2 magyarításotokat kiadnák? :))
GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]
Valaki nem karolja fel a Gothic2 fordítását?
lécci-lécci-lécci-lécci-lécci-lécci-lécci
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary
A Call of Duty demó honosítása fent van az ehavi PC Guru-n, és már kész a teljes subtitles is, csak még a képanyag van vissza, mert ugye az nincs benne a demóban. De amint kijön, megcsinálom és elérhetõ lesz a www.mohaa.hu-n, akárcsak a MOHAA, Spearhead, (hamarosan) Breakthrough és Call of Duty demó #1 honosítások.
Érdemes megvárni? Még nem kezdtem el, mert jobban szeretem magyarul játszani a játékokat.
. Jöjjön csak lassan, az se baj...
Hajjaj!
De úgy néz ki nem lesz felhõtlen a boldogság...