58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Ja, és vegyél elő belőlük találomra két fájlt és a bennük megegyező stringeket, és akkor is visszajavítja. Így talán egyszerűbb, mintha átküldenék valamit. -
Azt a lang.z2f fájlt neved át zip kiterjesztésre, és nyisd meg! Ott van benne az original és az 1033 nevű mappa. Lehet rosszul fogalmaztam, de én most is értem :D -
Nem egészen, mert a két fájl tartalma nem egyezik meg az egyik könyvtárban és a másikban. És ha még van is bennük azonos string, akkor ha mind a kettőben lefordítom, akkor is visszajavítja. Ez még rosszabb hír. :( -
Ja es van egy rossz hirem Gregorius, mindketto konyvtar tartalmat lekell forditani az archivban mert kulonben nem fog mukodni rendesen. -
Az esetleg kipróbáltad, mint ahogyan a HL2 egyik korai emporio-s változatához a magyarítás előtt a registry-ben át kellett írni a nyelvi bejegyzést hungarian-ra és a játék a következő indításnál hozta létre a nyelvi fájloknak a mappát, ahová már be lehetett úgy tenni a szerkesztett nyelvi fájlokat, hogy működjön a dolog.
Szóval esetleg a registry-t is át kellene nézni. -
Hm amugy a telepiteskor nincsen semmifele lang.z2f a 1033-as konyvtarban nalam.
Sot meg Original konyvtar sincs.
Ugytunik valahonnan ezt kicsomagolja.
Sot mar meg is van a lang.z2f az alap konyvtaraban van a jateknak olyan zip headerrel, hogy hozzon letre egy lang\original konyvtarat es oda valamint a 1033as konyvtarba bontsa ki a fajlt.
Amugy a fajl 563,693Kb -
Csesza #18572 van TCM2005 magyrítás???
kilinkelnétek???? -
Hat akkor ezekszerint az original konyvtarbeli fajl tartalmaval irja at a masik filet valoszinuleg.
Amugy ha felteszed valahova amit leforditottal megnezhetem, mert nekem megvan a jatek eppen, mert kerte valaki. -
-
A magyarítandó fájlok xml-ek. Két könyvtárban vannak, egy 1033 és egy original nevű könyvtárban a méretük közel ugyanakkora. Talán az egyik a patchelt változat variánsai. Ez a két könyvtár egy lang.z2f nevű a zip fájlal megegyező formátumú fájlba van becsomagolva. A kiírt string-ek pedig nem fordulnak elő más fájlokban. Legalábbis windows kereső nem találja meg őket. A játék nekem nincs meg, tehát közelebbit nem tudok mondani. :) Most az illetékes épp WinRAR-ral mászkál át a fájlokon. De eddig semmi hír. :( -
Amugy melyik fajlrol van szo ? -
Akkor viszont kell lennie megegy ugyanolyan fajlnak valahol vagy legalabbis egy masik fajlnak amiben az eredeti fajl tartalma tarolva van. -
Akkor marad az a megoldás - ha egyáltalán lehetséges -, hogy MOD-ként rakod be a magyarítást.
De még mielőtt tőlem kérdeznéd, a válaszaim előre:
- NEM. Nem tudom, hogy egyáltalán lehet-e MOD-olni a tikúúnokat.
- NEM. A játék rendszerét (motorját) sem ismerem közelebbről - amiből ki élehetne indulni, hogy valójában mi mást kellene benne átszerkeszteni/registry-ben átírni, hogy működjön. -
Nem működött. Úgy is átírta. -
Nah én biztos nagyon megköszönném!
-
Sajna a 625 MB-os fájlt megnyitni meg tudom az UltraEdit-tel, frankón tép is a gépemen, a gond csak az, hogy egy BIG header-es tömörítvény.
Ehhez bizony egy extractor kellene :(
Talán a MultiEx Commander két atyja átírja a PoP:SoT plugint PoP:WW pluginné.
Bár, azt olvastam a fórumukon, hogy további frissítés nem várható jó ideig. :((
Maradnak a hazai programozók... mmster, Andie és a többiek
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
imyke: PoP:WW ügyben tudtál azóta valamit kiokoskodni? -
mike369 #18561 
Beers: tényleg nem kötözködni akarunk, de csak én egyedül 3 különböző gépen próbáltam ki mielőtt feltettem volna... -
Látszólag lehet, hogy jó, amit beírtál, de lehet, hogy esetleg van egy felesleges SPACE valamelyik sorban. -
Ha akarod egy videot is felteszek neked arról, hogy nekem műxik.
Kézzel írd be az adatokat!
Pedig nekem ezt írja!
Elegem van belőle!
Nem titeket hibáztatlak,csak furcsa hogy neked megy nekem nem! -
A fájl "read only"-vá átállítása???? -
Sziasztok!
Egy szívességet szeretnék kérni. Ha egy szakavatott fordító, vagy editoríró rá tudna nézni a Zoo Tycoon 2-re, azt nagyon megköszönném. Úgy néz ki ugyanis, hogy a játék visszajavítja az editált fájlokat. Nem kérem, hogy fordítsátok le, csak hogyha találnátok valami eljárást, amivel megoldható lenne a fordítás, azt én is, és gondolom többen is megköszönnék. -
Hát valamit elbaltázol, mert a beírt adatok után továbbmegy!
Akkor ebben mi a rossz? -
mike369 #18552 biztos, de ez így akkor is GAGYI! -
mike369 #18551 talán megpróbálhatnád PONTOSAN beírni azt, ami az oldalon van. ha 50 emberből csak max. 1-nek van gondja vele akkor kénytelen vagyok arra gondolni, hogy náluk van a baj és nem az oldalon...
doom3hun team
doom3hun.uw.hu
1244-5345-3453 -
Rusy #18550 szerintem kézzel írd be és jó lesz ne ctrl+c ctrl+v
a piratesnek nem azért ilyen a magyarítása mer hex editorral lehet szerkeszteni és kötött a sorhossz? :DDD
Csak egy ötlet volt... -
A doom3 mit fogad el regisztrációnak?
Többet is próbáltam,de nem igazán működik!
A hivatalos oldalon javíthatná valaki,mert páran már panaszkodtak rá! -
valamint meglatogatasa a helyi alvezirnek, hogy diszkozz a csajjal egy siralyat -
mike369 #18547 elmenésem a hajókészítésnek üzemébe bele... -
támmogatom az ötletet ! küldje el vmki -
mike369 #18545 lehet, hogy ez egy magyarítás-paródia...
-
Uristen ezt ki kovette el ?
Hajouzembe latogatni ? :P
-
Atlasz #18543 Sziasztok!
Tom Claney's Ghost Reconhoz tud valaki magyarosítást?
Előre is köszi! -
mike369 #18542 válasz ment! -
mike369 #18541 nézem! -
Iranon #18540 Ok, mail ment. -
mike369 #18539 Persze!
[email protected]