Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GH Nyúl
Ne nálam 😄 TEB-nél (magyaritasok.hu)
Õ mondta nekem.

imyke 100%-ék egytértünk, jakuza nem kellett volna abbahagynod 80%???? Hú az jó...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

RaveAir
Ehh... Komolyan nem bírom azokat a fordítókat, akik azt írják, hogy belekezdtek már a fordításba, és közben ez csak azt jelenti, hogy nekiálltak a menünek. Könyörgöm, egy játéknak nem a menüje a legfontosabb része!

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

littleNorbi
Melyik hozzászólás(#) az ?????????

IMYke2.0.0.0
Én nem hiszek az ilyen "haver már 80%-nál tart..."-okban. Lehet, hogy a menü 80%-a... <#hehe>
- nem kellett volna abbahagynod!!!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[Jakuza]
Lesz hozza.
Legalabbis remelem.
En kezdtem volna el a jatekot, de GH Nyul haverja csinalja, es allitolag amiben en nem hiszek, 80% -nal tart, azert MMster csomagolojat odaadtam neki, hogy konnyebben menjen a munka.
GH Nyulnal erdeklodjetek o talan tobbet tud mondani a gyerek hogy all.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

IMYke2.0.0.0
Visszaolvasni luxus?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

littleNorbi
Knights Of Honor-hoz van vagy lesz magyarítás ??????

akyyy
Multiplayerhez már van

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Istencsászár
Hi!
Valaki tud az Ea féle F1 Manager (2000) játékhoz magyarosítást ???
fontos lenne nagyon thx

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

littleNorbi
Van már Call of Duty:United Offensive -ra magyarítás ???

Bandew
Inkább legyen kész a MI3. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

bazza
nem fordítható a "konzolsága" miatt..😄

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Ha valakinek van valamilyen szerkesztõje a Star Wars Battlefronthoz, akkor szóljon! A képeket már ki tudom venni, csak a szöveget nem😞

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

Gothic 2 magyarítási probléma még nincs megoldva?

bazza
worms3D

IMYke2.0.0.0
Akkor bontsuk elemeire:
Beefcake Breakfast Brawl

Beefcake= fõnév (szleng) felpumpált/bedurrantott izom
Breakfast = I. fn reggeli; English breakfast angol reggeli, komplett reggeli; continental breakfast egyszerû reggeli; have breakfast, eat one's breakfast reggelizik; Ausz/szl before breakfast játszva (megtesz vmt) II. A. tsi reggelit ad (vknek), (meg)reggeliztet (vkt) B. tni reggelizik; breakfast off/on a piece of bread egy szelet/darab kenyeret reggelizik
Brawl= I. fn 1. verekedés, veszekedés, lármás dulakodás, zajos csetepaté 2. mormogás, csobogás II. tni 1. a) civakodik, verekszik, veszekszik, pörlekedik, kiabál b) brawl in church megzavarja az áhítatos csöndet 2. mormog, csobog
brawl2 fn régi ‹régi francia tánc›

[Jakuza]
Milyen jatekbol van ez ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

bazza
nincs szövegkörnyezet 😄D

[Jakuza]
Hat en inkabb ez esetben Imikenak adnak igazat.
Nyugodtan fordithato inkabb Keszitoknek, a Credits jatekok eseteben.

IMYke2.0.0.0
De inkább a szövegkörnyezet dönt.

IMYke2.0.0.0
Bedurrantott reggeli bunyó

bazza
ez mi?
Beefcake Breakfast Brawl

Istencsászár
Hi!
Valaki tud az Ea féle F1 Manager (2000) játékhoz magyarosítást ???
fontos lenne nagyon thx

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hát igen a stáblistába a készítõk vannak, és a készítõk a stáblista nem??? ........

Gregorius
Hát szerintem a Credits mindent jelent, csak Készítõket nem, de tnekem tök mindegy, mert Stáblistát is legalább annyira jelent, mint készítõket.
A készítõk az Makers vagy Producers, a Stáblista az Crewlist, én személy szerint a Stáblistára szavazok. Sokan ott vannak, akik nem készítik a játékot, mégis a stáb részei. A kiadó például szerencsés esetben egyáltalán bele se szól a játékba, nem készít õ a világon semmit. 😊
Egyébként így van, a filmeknek stáblistája van, és meg tudod mondani, hogy ez miben különbözik attól?
Vegyünk például egy Toy Story-t, mert azon pl ugyanazok az emberek dolgoztak, és ugyanúgy, mint a film PC játék változatán.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

IMYke2.0.0.0
Stáblistája a filmeknek van.
A Credits bizony Készítõket jelent - ha már univerzális kódokat kell használni egy játék, annak programozása és magyarítása terén.

Gregorius
A stáblista dícséretet érdemel! Elég kevesen fordítják ennek. 😉

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ibrik
Nem.
Nem.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Duddits
És esetleg te nem válalkozol rá? :-)
Vagy valakirõl nem tudsz aki csinálja, vagy akarja?

hát ja végülis igazad va, hosszútávon elég uncsi...

ibrik
Nem. (a Magyarítások Portál listája szerint)

Duddits
Wildfire

Ehez készül magyarítás?

Mekkora állomány, fel tudod rakni vhova?

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

ibrik
Leginkább a játékmenettõl.
"Quake 3 Arena-s" ugri-bugri ilyen-olyan fegyverekkel, meg különféle robotizált páncélruhákban...
BOÁÁÁÁ

Duddits
Jaj! De tudok de tudod ahol ékezetes betû lenne ott most semmilyen betû nincs! Még ékezet nélküli sincs.

Nekem is tették fel valahova. Én nem tudok róla hogy lelehet szedni valahonna.

ezt az eredeti magyarítást le lehet szedni valahonnan?

Majd ha felraktad a gamet rájössz, hogy mirõl van szó!

kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban

És te ékezetes betûk nélkül nem tudsz olvasni?

Duddits
Valaki elkezfi fordítani az Xpand Rally-t? Mert én feltettem az eredeti magyarítást de hát egy ékezetes betû sincs benne! Vagyis egyett találtam, a kérlek szót. :-)

[Jakuza]
Max neked az egyetlen dolog az isten. 😛
En inkabb hiszek az istennokben. 😛

ibrik mitõl hánytad el magad a graftól vagy a játékmenettõl...

God is the only thing we believe in.

kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban

ibrik
Hmmm...
Mégsem ebben a fájlban vannak...
Tegnap valószínûleg a fáradtság miatt a szövegkeresésnél elfelejtettem bekacsolni a "Kis-/nagybetü megkülönböztetést"...

[Jakuza]
Hat ez tevedes, bar mukodik de megis csak nuke.
Csinaltak a sracok egy home made telepitot es ezert nukere tettek.
De ezekszerint megiscsak torheto a Starforce 3 vedelem.

azér csak kapott kis ejnye-bejnyét nforcen 😞

Hm. Éljenek az éjjeli baglyok

Na, ez a hozzászólás nem illik hozzád. Ennyire nemtetszett a játék h így beszélsz róla? (sztem sem egy nagy játék de pár pályát végignyomtam vele)

Vagy visszafejted a forrásba (*.uc) az egészet és újra lefordítod, vagy megpróbálod az .int fájlokkal megoldani,vagy pedig marad a hexa-editor. Ha van a játékhoz SDK akkor elég könnyen lehet bodogulni. Ha nincs, akkor próbáld ki az UTPT-t vagy a Wot-Grealt. Ezekkel beletekinést nyersz az .u kiterjesztésû fájlokba és az *.u csomagokban található UnrealScriptekbe is.Ez utóbbiaknál ha van egy kis szerencséd akkor:
defaultproperties {
xxx="fordítandó szöveg"
}
rész található minden script végén. Innentõl már egy .int fájlt is segítségül lehet hívni.

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius