58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
San Andreas HUN lesz vagy 1000... én majd akkor csinálom meg, amikor már leült ez a láz - de akkor grafiX-al... :)
Amúgy is, van bőven más "melóm"...
-
Pff, de rossz oltós duma... :))) -
TommoT #25639 Imyke2000 sztem csinálj San Andreas magyarosítást, akkor te lennél a sztár!
-
Mert nem volt aki befejezze. Én csinálgattam, de mivel egy részen állandóan lefagyott nekem a game, nem tudtam folytatni. Így másnak adtam de sorra leadták. :) De mostmár befejezük. :) Jobb később, mint soha! :) -
OH! Nagyon thanks, mert az első, nem túl jó! Minden le van fordítva csak az nem ami kéne! 

-
Na megnéztem, mégis "csak" két éve...
-
Lehet, hogy van az már 3 éve is... -
Hát igen, már vagy két éve 70%-on áll...
Sok sikert hozzá. -
Csak nekünk van. Igaz az még nincs kész, de most újra beindult a projekt! -
Valaki tudna nekem szerezni magyarosítást (nem a gamehunterről) az enter the matrixhoz??? Előre is kösssssz!!! -
Ha egy picit továbbolvasol, akkor láthatod, hogy tévedtem. -
Szabyka #25630 Köszi :( -
mike369 #25629 tesztelést vállalok!
nyomom neten a játékot amikor csak lehet!
-
Az Alien vs Predator 2 és kiegje hivatalosan már az én projektem. HJ és Fodor Gábor munkája a kezemben van. A nyáron kész is lesz.
Érdekesség: az én magyarításom már ékezethelyes lesz és természetesen GRAFIKAI módosítást is kap - mint a GTA3.
-
mike369 #25627 tényleg mondta, de persze nem tegnap.
-
Tök jó lenne, ha a régi C64-es játékokat át lehetne portolni mobiltelefonra. -
sd54321 #25625 Pontosan erre vadászok én is:)))
A fiuk nyár elejét emlegetnek a GH forumban, reméljük tudják tartani, már én baromi kíváncsi vagyok rá:) -
sd54321 #25624 i2k!
Most nézema belinkelt képet. A bal oldali listában ott látom az AVP2-t, ez egy kész project? Csak mer' amit én lehuztam (már nemtom honnan) annak ez van a readme-jében:
AvP2 HUN by Fodi01 V0.35Beta
" Hi!
Ez az Aliens VS Predator 2 magyar fordításának az első verziója!
Néhány Tudnivaló:
- a telepítéshez csak simán írd felül az Avp2 könyvtárban található azonos nevü file-t.
- a fordításban ne is keressetek ékezeteket mert sajna a progi nem kezeli őket
- lefordításra került:
- a menük nagyobbik fele
- a küldetés leírások
- a training üzenek
Ezenkívül elkezdtem a játék közbeni szövegek feliratozásának fordítását. Mivel a fordítás
eléggé bétás állapotú várok minden észrevételt az elírásokról, és az esetleges hibákról!
Fodor Gábor alias Fodi01
[email protected]"
A Tiéd már full? (Ha egyáltalán az egy fordítás bejegyzése:) ) -
sd54321 #25623 De lehet, hogy nem is 10, hanem 15 ?!
mind1 -
sd54321 #25622 "640 kByte memória mindenre elegendő." - Bill Gates
Téleg' ezt mondta, vagy ez csak duma?
Persze 10 évvel ezelött a C64-esemben sem volt több:) És mégis micsoda progik jöttek ki rá... persze mindez akkori mércével mérve:)))
Azt tudtátok, hogy már a C64 Amiga korszakban is voltak honosító "mozgalmak" ? Persze korántsem ilyen szervezettek, de müködtek. Én pl. itt Pestena Petőfi csarnokban vettem mindig a jó kis 1541-s lemezeket, és meglepően sok olyan progi volt rajta amit átírtak magyar nyelvezetűre. Lehet, hogy ezért is volt olyan nagy élmény játszani velük, de lehet, hogy azért mert akkor még nem nagyon volt más:)))
Na jo, abbahagyom a retro sóhajtozást:) -
SE #25621 Abban nem tudok segíteni, én is vettem.
-
mike369 #25620 igazából előbb a GTA San Andreas (PC) kellene... 
Én eddig minden GTA-hoz csináltam magyarítást, de egyiket se publikáltam. Volt elég belőle így is!
-
már rá is feküldtél? grat, persze most már itt a PC-s, de azért marhára örülök, hogy ennyire hamar nekikezdtél. juhejj :) -
SE #25618 Sziasztok!
Akinek kell a GTA San Andreas (PC) american.gxt itt találja (Rar)!Link
-
Akkor ok :D -
Már nem kell semmiféle programozói varázslat...
Nekem van egy olyan progim, ami nagyszerűen szerkeszti a PS2-es American.gxt-t :)
Bizonyíték, nem ígéret...
-
A PS2-es american.gxt fájlt már leadtam az egyik programozónknak. De most nincs ideje foglalkozni vele, csak 16.-a után. De talán szivar tud segíteni majd. -
Mi biztosan :) -
mike369 #25613 +. -
SE #25612 Sziasztok! Ügye megcsinálja vki a GTA San Andreas magyarítását?!
-
OK :) -
Na ez 1 baromi jó hír :)
Akkor nyomhatom végig még1x :-D -
Aaaa, oke, akkor igy tiszta :)
Kicsit meglepett, nem tudtam, hogy most poen vagymi :)
Szuper hir azert, hogy jol haladtok!
-
Az a helyzet, hogy az egységek beszédének nagy része angol, amiről a fordítást végeztük, de... Néhány szöveg nem jelent meg a játékban, csak spanyol nyelven, és ezek fordításával bíbelődött a kolléga. -
Spanyol? 
Minden benne leveo nyelvrol kulon-kulon leforditja magyarra?
-
Nyugi... már nagyon a végső állapotban van. Legutóbb Nyúl a spanyol szövegek magyarításán dolgozot. -
juhejj :) -
GameHunter team!
"Republic Commando magyaritasrol tudtok-e?"
Folyik meg ez a project? Mit tudtok mondani rola? Nagy csend honol korulotte. Jonni fog egyszercsak a bejelentes? -
Jahh, tényleg. Akkor ezer bocs, IMYke... -
Jól rémlik :)