58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Panyi
    AKkor gyógyulást imykének, és kösuziek, hogy előkotrod, nekem az is jó lesz ami eddig nicnsen fenn nálunk é slegálisan feltrehetem azok kellenek.
  • sd54321
    részvétem:)
  • takysoft
    1: cak figyelmeztetem, volt már dolgom ilyennel.

2: mi az a virtuális világ? milyen a nem virtuális? az z amelyikben az analZH-t írom 3 óra múlva? mert ha igen, akkor azt nagyon útálom.

valójában én csak virtuálisan léteztem.
    reggel bootol az agyam, mire észhez térek már a gép előtt vagyok.
    este mire a gép lekapcsolna(már ha nem tölt) addigr már csicsikálok.
    ha barátnőmmel vagyok, akkor a felleekben járok(nem csak AKKOR), szal az is virtuális.
    kajálás, tanulás, fürdés, buszonülés, stb. ezek meg csak készenléti üzemmódok.
    dumálás a haverokkal... nálam az már LAN-t jelent, úgyis csak a gépekről beszélünk....
    most csak 2 dolog jut eszembe a valóságos világban ami tetszik. a sex, meg a rakott krumpli.
  • Vajda Gergely
    Sasztok!

Nem tudjátok véletlenül hogy hol lehet leszedni a The Movies magyarítását.

Thx
    :):):):)
  • sd54321
    ezt nevezem bíztatásnak vaze:)
    jó hogy nem teszed hozzá mingyá, hogy figyi i2k szerintem most már ki kéne hívni a papot is....:)
    apááám!!! :)

Te i2k!
    akkor eze szerint, h qrva lassan is de csak gyógyulgatsz!!! ez nagyon jó hír:)
    a "virtuális világról" meg annyit, hogy én csak a melóhelymen tok netelni, s aha csak 1 map nincs net, akkor a reggeli órákban még elég jól elvagyok, de délre már furcsa rángások jelentkeznek a jobb szemem sarkában;)
    mikor du 4-kor kicsöngetnek, még 1szer elküldöm melegebbre a rendszergazdánkat és akkorát csapok a pc kikapcs gombjára, hogy attól a win leáll és kiakpcsol, hanem lefagy a zárlattól:)))
    szal' nagyon is jól tudja sztem mindenki, hogy micsoda remek érzés....

• RaveAir
    Drukkolunk!

(És én akkor még azt hittem, hogy az én életem szar...) :(
  • HJ
  • takysoft
    ne is mondd.. barátnőm is ott van... halálra unja magát szegény... egyik szobatársa horkol, a másik meg bunkó.
    kanüllel vigyázz, mert szar vérkép esetén könnyen elbakterizálódhat. szar vérképed meg könnyen lehet vese nélkül...
  • IMYke2.0.0.0
    6 napja tűntem el a virtuális világból - ne tudd meg mennyire hiányzott nekem ez a hely!
    A TV őrjítő volt a kórházban, állandó reklámok, fos filmek és állandó unatkozás, a fájdalmas mozgás és gyógyszerelés közepette! Boááá...
  • IMYke2.0.0.0
    Sziasztok!

Épp egy órája érkeztem haza a kórházból! Egy újabb műtét után vagyok. Ahogy az előző is, ez is az életbenmaradásomhoz elengedhetetlen dializálás feltétele volt, a lelkem nyugszik, a hasamon ejtett sebek gyógyulgatnak, a második kanül jól van, s nemsokára CAPD-s kezelésre kerülök [akit érdekel, annak kifejthetem bővebben is].
    A dolgok még egy ideig a rendeződés fázisában vannak körülöttem, az életem kissé romokban, és egyedül küzdök, de jól esik, hogy néha azért Ti gondoltok rám!
    Drukkoljatok majd januártól, hogy vesedonort is kapjak!

Vissza a businesshez: Panyi: a jelzett magyarításokat előbányászom és holnap feltöltöm / megoldom a megosztásukat!

• Bobo01
    Én is kezdek aggódni...
  • sd54321
    Hmm!

I2k már vagy 1 hete nem írogatott ide! Ez nem jó jel!
    Remélem jól vagy öreg harcos!
    Ha pedig nem, hát akkor jobbulást...
    És eszedbe ne jusson olyasmin gondolkozni, hogy feladom, meg ennyi...
    Jópár 1000 embernek szüksége van még rád EBBEN a világban!
    Szal' told vissza ide a képed és sziporkázz egy kicsit a szaftos beszólásaiddal, mert nélkülük igencsak sivár ez a világ! :)
  • takysoft
    ha már itt vagyok... úgyse jártam még erre... legalább nem emléxem... de már kedvencekbe van...
    komáltam a flame-et alul hivatalos fordítás warezről....
    Nekem is kellet volna néha ilyen, de nyílt fórumokban nem szoktam azért kéregetni...

Asszem itt még nem kérdeztem a szokásos körkérdést:
    Tud valaki szerkesztőt a Darkstone nevű RPG-hez? lefordítanám, de sajna nem HEX-szekeszthető... az 1.05 patch mellé adott mellékquest hexelhető, de az alapfile(asszem data.mtf) nem nagyon. nam valaki kiszedőprogi, nevét már nem tudom, talán game extractor vagy mi, de visszarakni meg nem lehet a txt-ket.
    jobb lenne vmi nem-karakterlimites cucc persze...

meg lehet reklámozni Darkstone editor kerestetik!
  • Rash87
    Nah ,akkor jó :))
    Remélem minnél előbb felkerül
  • Piedon
    Rash87: Majd fent lesz a Gamehunteren, én már elküldtem a videókat az illetékesnek, már csak neki fel kell tölteni...ja meg nekem megírni hozzá a "hogyan"-t.
  • Duddits
    Lesz magyar King Kong?! Tök jó! Egyre több játék jön magyarúl. Már csak valami eléérhető áron kéne adni.
  • Panyi
    Akkor mondom:
    Nem tudok semmit a AOE3 magyarításáról, de majd jön, enm tudom elméletben még karácsony előtt, és akkor jön a magyar King Kong is!
  • thoomasz
    sziasztok,
    mit tudtok arról, hogy AOE3. magyar megjelenéssel mi van?
    Thx.Thoomasz
  • sd54321
    tudtommal nem:
    http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=magylist&betu=P

majd gördíts le...
    a piros pötty azt jelenti, hogy nem készül hozzá...

a GH ezt írta róla:

http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=hirinfo&hir=494
  • makkero
    Az EVM-es Rune magyarítást szeretném megszerezni, ami már ott nincs fenn. Ha vkinek megvan, tegye már elérhetővé!
  • Rash87
    Hello!

1., Akkor nem tudtok egy weboldalt,ahol a Hitman3-Contract átvezető animációk magyarosítását lehetne letötleni?

2., Nem tudja vki,h készül-e a következő játékohz magyarosítás? :
    Peter.Jackson.s.King.Kong
  • eldani
    Sziasztok!!!!Imike 2000-nek szeretném megköszönni a hidden & dangerous 1 magyarosítást!
    csak most néztem meg a fórumot:(,nem voltma itthon és gépközelbe:):):):):)!!!!
  • Downvee
    Most mondom elrontottam.
    From Downvee 2 Rash87
    Rash87
  • Rash87
    Panni
  • Downvee
    Ize nem Panni hanem Panyi bocser de qrva faradt vagyok ...
  • Downvee
    Koszi Panni.
  • Panyi
    irc.quakenet.org
    és ott a myagritasok.hu szoba
  • Downvee
    PANYI ... koszonom. Kerlek szepen eguttal mondj egy Quakenet servert is me nem tudom. En szemely szerint az UnderNet -et szeretem tehat oda jarok es neha az irc netre ...
  • Panyi
    Van! magyaritasok.hu szoba a quakeneten!
  • Downvee
    szevasztok en meg uj vagyok magyaritasokbol. Van valahol a magyaritasoknak szant chatszoba??? esetleg IRC csatrona???
  • Panyi
    Megnéztem, de nincsenek ott!
  • Rash87
    Hát én a GH-en is néztem ,mielőtt megkérdeztem volna,honnan tölthetőek le :)

De vagy én vagyok vak, vagy tényleg nincs fent náluk se!/csak a szöveges/
  • grebber
    Civilization 4-ről van valami hír?
  • Panyi
    Akkor nekem a következőek kellenének imyke: Freespace 1-2, Evolva, Forsaken, Rune,
  • gameplusz
    http://www.gamehunter.hu
  • Panyi
    Akkor imyke ha vannak neked ilyenek akkor please töltsd fel az ftp-nkre! Nagyon köszönöm!

A hitman videók meg azért kerültek le tőlünk, nem a helyhiány miatt, hanem mert egyszerűen a készítőknek lett helyóük és így már tőlünk nem érhetőek m ert megkért minket szedjük le!
  • Rash87
    Lenne akkor így nekem is egy kérdésem :)

Hogy régebben asszem volt olyan magyarosítás,hogy Hitman:Contracts átvezető animációk,vagy hasolnó: 3 fájlból állt,ami úgy 70-80 mbosak lehettek.

Azt tudom,h helyhiány miatt a magyarosítás portál törölte ezeket a fájlokat :( de máshol nem tudjátok honnan lehet letötleni?
  • IMYke2.0.0.0
    Van még egy pár ilyen magyarítás, ami az eredeti forrásokon már nem lelhető fel... csak az akkoriban letöltők lemezein, így nálam is.

• Panyi
    AKkor ez a fordítás megy fel, ugyanis ha az EVM is törölte akkor teszem fel, nehogy elvesszen itten!
  • BéeL
    Nah re ... ujra itt van kedvenc baratotok ;). Szoval vane a magyaritasoknak IRC -es csatornaja??? Ha van milyen server ? S ha nincs mit szoltok erdemes lenne 1-et csinalni ???
    -----