58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
A Pharaoh-nak nincs használható magyarítása, csak egy kezdemény-féle valami, ami itt-ott 100%-osnak van titulálva (holott semmi sincs lefordítva pl. a context help-ből). Majd egyszer, ha kész lesz az FS2, hozzálátok és megcsinálom (mivel nagy kedvencem, plusz a korszak is), de az még odébb lesz.
-
Letöltöttem, már alíg várom, hogy kipróbálhassam
-
Roxox #4544 Elkészült a Robin Hood: The Legend of Sherwood játék DEMÓJÁNAK a magyarítása. Hamarosan kész a teljes játék magyarítása is. Addig is próbáljátok ki a magyarítást és írjátok meg észrevételeiteket, javaslataitokat, hogy a teljes verzióban ne legyenek hibák, problémák! Előre is köszönöm! Letölthető: a www.x-com.hu/francis weboldalról. -
Cat #4543 elég az alcímet is ;) -
Igen. Nezz be a Gothic2 forumba es olvasd el legalabb az utolso oldalt. -
HJ #4540 :))))))) -
YarYar #4539 Köszönöm. -
IMYke: múlkor olvastam, hogy magyarosítottad a Toca Racer Drivert. le lehet már tölteni, és ha igen, honnan? -
Öreg Jakuzám!
Igen, jómagam is öregszem, mostanában nem láttam sírós filmet, lehet ezért jönnek ilyen mondatok belőlem... (szoktam néha pityeregni egy-egy jó filmen... lásd: The Eight Day - Huitieme jour, Le (1996) Directed by Jaco van Dormael)
A Vampire nincs elfelejtve...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::. -
Galadriel #4536 Üdv!
Lone!
http://www.gamehunter.hu
Amúgy hykao csinálja.
YarYar!
Gratulálok, hogy bekerültél a Centrálba. -
Gyors válasz:
GameHunter Team weboldala
A kezdőlapon megtalálod, bejelntkezés után...!
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::. -
YarYar #4533 Hi!
Van eg yjó meg egy rossz hírem. Melyikel kezdjem? :))
Jó hír: A köv. FS2 verzióban nagy előrelépés lesz multi pályák terén, ami igencsak medobja a százalékokat.
Rossz hír: Elköltözik az oldal (már megint). Most nem az én hibámból. A bixerver küldött mailt, hogy megszünnek, viszont a srv.hu-n lehet folytatni tovább. Mihelyst rájövök az új címre :) szólok. Egy ideig a jelenlegi is elérhető. -
Uh !!!! Kezdem azt hinni, hogy ahogy oregedsz ugy kezdesz egyre jobban elerzekenyulni. :)
Ja, remelem a romantikus hangulatodban a Vampire-t nem torolted le a vinyodrol, mert akkor kezdheted felvenni az utolso kenetet. ;D -
Jóóóóóó reggelt Magyarország!
1. Nemrég jöttem meg egy 4 napos kiruccanásból - szuper volt, fenn táboroztunk a Pilisben!
2. Néhány nap múlva ismét elmegyek egy 7 napos kirándulásra, addig nem leszek elérhető.
Mindeközben örömmel konstatálom, amíg nem voltam itt - lehet, hogy éppen ezért? :) - igencsak meglendült a fordítás-scene szekere! :)
Ez a Magyaritás Central nagyon jó ötlet!
El kell dicsekedjek! Muszály...! :)))
Szóval, Andy és Peter felkértek a Magyaritasok Portal munkatársai közé! Elfogadtam azt is.
Ez is mutatja: szeret(né)em behálózni magam a forditásba.
Nem, nem kell megijedni, a megkezdett és befejezendő fordításaim nem állnak le, továbbra is forgok itt is, ott is, mindenhol!
Közben bizsereg a gyomrom attól, hogy olyan emberkekékkel dolgozhatok, akik szívügyüknek érzik mások játékélményének javítását (értsd: magyarul játszás)!
No, elég a dumából.
Jó lesz ez, csak ne hagyjuk kihúnyni a lángot!
YarYar #4530 Nem hittem el, áztán megnéztem és jót röhögtem rajta :)) Hát ez jó poén. Miután felkeltem a földről kijavítom.
Hölgyeim és uraim, HJ nyílvános lejáratásának műsorát látták. :) -
"Azonban lehet örülni, mert a hibákat ismét HJ végzi." :DDDD
-
YarYar #4528 Reggelt!
Letölthető a FreeSpace 2 magyarítás 0.15-s verziója a deers.bixerver.com címről. A részletekről annyit, hogy kész van 5 Multiplayer pálya és 6 SP. Petrus haladt a hajók leírásaiban (ebben nagyon) és a hírszerzési rész leírásaiban (ez nemsokára kész). -
ja, és elkezdtem az 1503 A.D magyarosítását, hétfőn leszek vele kész, ha valakit érdekel belököm a linket -
www.gamestar.hu/gmiki elég sok magyarosítás van ezen az oldalon -
HJ #4525 A GameHunter Team-et nyaggasd a kéréseddel! Ők már eléggé régen bejelentették, hogy csinálják - bár eredményt még nem látott senki:))) -
_Allen #4523 Te vagy a 816. ember, aki megkérdezi. -
YarYar #4522 Nincs. -
Mintha mar lenne ilyen egy oldalon. Nem lenne jobb inkabb vele egyeztetni ?
http://magyaritasok.jatekok.hu/ -
Érdeklődni a Magyarítás Central felől, július 13-tál az [email protected] email címen lehet majd. Eddig úgy néz ki, hogy több mint 250 játékhonosítást fog tartalmazni alapból + amik folyamatosan készülnek. És mindez 1 helyen! :) -
Amúgy i2k is nyaral? -
jojo: Thx!
domiszo: http://www.gamehunter.hu -
sok sikert hozzá -
Hát én is remélem, hogy hamarosan beindul. Jelenleg .hu-s domain és PHP+Design ügyben tárgyalok. Aki esetleg még segíteni kiván az oldal elkészítésében, (pl.: i2k listája alapján a honosítások keresése) az írjon emailt a [email protected] mélcímre! :) -
Örvendek, hogy engem is ez a megtiszteltetes ert.
Remelem hamarosan beindul a projekt.
Sok sikert kivanok hozza minden resztvevönek!
Varom az admin loginemet es a passomat :-) -
HJ #4511 :))) -
YarYar #4510 Ez egy jó ötlet és örülök, hogy az én nevem is odakerült még ha nem is vagyok fordító csapat :)
Számomra ez megtiszteltetés. De tényleg. Ez nem pojén. Kérdés: hogy jutottam eszetekbe? A többieken nem csodálkozom, de én nem rendelkezem semmiféle nagy tapasztalattal vagy múltal. Ettöl függetlenül támogatom az ötletet és bár PHP-zni nem tudok, ha tudok segíteni csak szóljatok. -
Egy kis összefoglaló, hogy mi várható a Magyarítás Centralon. :) Mert úgy látom, hogy igencsak fellelkesült mindenki... :)
Mi is ez?
=========
A Magyarítás Central egy olyan oldal, amely azért készül, hogy a létező ÖSSZES
játékhonosítást összegyűjtse. Az oldalon megtalálhatóak lesznek a készülő
honosításokról szóló információk is.
Kik lennének az Adminisztrátorok?
=================================
Minden honosító csapatból lenne egy Adminisztrátor. Jelenleg úgy néz ki, hogy ők lesznek:
Hunnenkoenig
IMYke2000
Gmiki
HJ
Methos (GameHunter TEAM)
Valaki a Huntuti csapatból
YarYar
Mire jók az Adminisztrátorok?
=============================
Az adminok a honlapon (mivel PHP-s lesz) írhatnak majd híreket ill., feltölthetnek
fordításokat.
Melyik fordítások kerülnének fel?
=================================
Csak azokat a fordításokat töltjük fel szerverre, akinek a készítője
megengedi, és nincs honlapja, ahova feltölthetné. Ha az illetőnek van saját honlapja
akkor link formájában tennénk közre az oldalon, mivel vkinek fontos az oldala
látogatottsága.
Egyéb megjegyzések:
===================
- Az oldalon TOP10 letöltés működne, így megtudhatjuk, hogy melyek a legnépszerűbb
honosítások.
- Az oldalon lehetőség nyílik majd regisztrációra:
- Hozzászólás saját név alatt a fórumban és a híreknél
- Saját beállítások
- Stb.
-
Na végre!
Ha segítségre van szükség a php (de méginkább az sql) programozáshoz, nyugodtan szóljatok, minden nap sql-lel kelek és fekszem. :) A teljes melót nem tudnám vállalni, de db/sql elemzésbe, optimalizálásba szívesen besegítek. :)
-
Úgy gondolom, hogy nem sok ember ellenezné az ötletet. Hajrá!:) -
Galadriel #4503 Üdv Mindenkinek!
Először végre valami nagyobb dolog van készülőben,
aminek végre értelme van.
Ahogy elnéztem elég jó nevek lesznek benne ebben a közösségben.Gondolom a minőségre is odafigyeltek /bár ha jól olvastam vissza HJ is belefog tartozni és ő az én szememben a minőség garanciája/.Ötök is maradtok vagy estleg a jó hírnévnek örvendő kis csapatokat is be fogtok venni a "buliba"És.Nemrégen írtam hasonló dologról IMYkének /gondolom, vagyis látom ő is tag/.És még valami.Mikorra várható, hogy ebből lesz valami?
Én a magam részéről nagyon várom.
THX!
Még annyit. A többieket is tisztelem, becsülöm /Hunnenkoenig,Methosék,elnézést de az ötödiket nem tudtam kisilabizálni/. -
Nos akkor beavatjuk itt a többieket is... :) Az a tervünk ötbb fordítóval együtt, hogy létrehozunk egy Magyarítás Centralt. Az odlalt (ha lehetséges) a magyaritas-central.hu webcímen helyeznénk el, PHP-s rendszerben. Így minden fordtó csapatból lenne egy ember (adminisztrátor) aki hírezhetne az oldalon és feltölthetne cuccokat. A tervünk a központtal, hogy a létező ÖSSZES magyarításról hírt adjunk, vagy felpakoljuk a szerverre akinek nincs tárhelye, annak a fordítását. És a készülő magyarításokról is folyamatosan hírt adnánk. Nos várjuk a véleményeket akár emailben, akár itt a fórumban... :) -
Valasz ment :-) -
YarYar #4500 A következő a helyzet:
92 / 18 küldetés van kész (19,5%)
Tbl fájlokból 445 / 37 oldal van jész (8,3%)
A játék jelenleg 13,9%-ban van kész.
A köv. verzió szombat vagy vasárnap lesz letölthető. Viszont a fordítás teljességének időpontját még homály fedi. -
HJ #4499 Válasz ment. Én benne vagyok. -
Galadriel #4497 HJ!
THX!
YarYar!
A játék magyarításában.Körülbelül mikorra várható a következő letölthető magyarosítás?