58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
akkor nem tudom mi a gond... -
a demohoz van külön magyarosítás? mert ha a full játékhoz készült magyarosítással próbálkozol, akkor ne csodálkozz, hogy "esetleg" nem indul el... -
Galadriel #4644 Üdv Mindenkinek!
Big!
A demót nem tudom, de az biztos,hogy a játék fagyás nélkül fut magyarosítással XP-n.
Más
Látom beindult végre a gépezet.
Kb. még hány nap míg érdemben tudunk róla beszélni? -
hát akkor, Ámen. :) -
De már alapból a Central nevet adtuk neki... :))) -
Ok -
Ez is jó, de sokkal sobban tetszik a magyaritas-central.hu mert ez az oldal nevét tükrözi... :) -
magyaritas.hu -
Hát így nem igazán. :) Ennyi infóból a jó Isten se tudja megmondani... -
ez sem rossz 5let? :)
-
YarYar #4632 A "www.azosszesmagyaritasegyhelyenmegminden.hu" nem jó? -
Okés thx! Szerintem ez ez a domain a legmegfelelőbb. De ha valaki tud olyat, ami megnyeri a tetszésünket, az ne habozzon megírni holnap reggel 07:00-ig! :) -
Holnap 14 órakkor van lebeszélve, hogy beszélek a tulajjal, tárhely és domain ügyben. ;)
A domain http://www.magyaritas-central.hu legyen? Ne valami rövidebb? -
DarkHorSe: Akkor hamarosan megláthatod. Bár mint írtam beletelik amjd egy kis időbe, még mindent felpasszírozunk. :)
YarYar: Szorosra kell fogni a gyeplőt. :) -
hiszem ha látom :) -
YarYar #4627 Zajlik itt a rendfenntartás :) -
YarYar: Siettem. :)
jojo: Már írtam nekik, ha nem válaszolnak ki lesznek rúgva és akkor másnak adom a melót! :) -
YarYar #4625 Én örülök, de ki az Samm Sám aki a Cetrál útjába állhat? :) -
És mikor lesz elérhető a lap?
Van új híred az IGI 2-ről? -
És mikor lesz elérhető a lap?
Van új híred az IGI 2-ről? -
Ezaz!!! Emberek megvan! :)
Most már semm sám állhat a Magyarítás Central útjába, hiszen lesz http://www.magyaritas-central.hu domain!!! :) Lehet örülni... :) -
Elite Force 2 Hun (20%) - http://www.gamehunter.hu -
Star Trekkes jatekok magyaritasairol tud valaki ? -
jojo: Még nem tudod letölteni. Bocsi, rosszul fogalmaztam. Az új oldalon lesznek csak elérhetőek ezek a frissítések. Ami remélhetőleg pár napon belül meglesz.
YarYar: Nem szükséges. :) -
YarYar #4618 Ha akarok megleshetem az S betű alattiakat is. -
Cpt. Drawain #4617 Valaki hallott már .tx tipusú tömörítésről? Hogy jól működjön a POTC fordítás szükség lenne ahhoz, hogy ki tudjuk nyitni ezeket a fájlokat is. -
Cpt. Drawain #4616 Reméljük hogy közel egy héten belül befejezzük a fordítást. Bővebben ezen a fórumon a POTC[HUN] témánál és a hivatalos fórumon. -
Szia! Azt kérdezném, hogy le tudnám valahonnan tölteni az Elite Force 2 (25%)-s magyarosítását?
-
Kicsit csúszik a GameHunter indulás, de remélem a frissítések majd kárpótolnak érte titeket:
Age of Mythology (83%)
Elite Force 2 (25%)
Jurassic Park Operation Genesis (10%)
Továbbá halad a Magyarítás Central ügy is. Jelenleg már csak a .hu-s domain kérdésére várunk. :) A magyarítások lellőhelyeit már szinte teljesen összegyűjtöttek, köszönet érte YarYarnak! Tehát már csak a .hu-s domain kell és onnantól nincs megállás. :) Az elején kell majd egy kis idő amíg felpakoljuk a fordításokat/infókat az oldalra, és csak ezután fogjuk beindítani! -
HJ #4613 i2k: megkaptad a mailomat? -
YarYar #4612 Megint én vagyok. Feltöltöttem az újabb FreeSpace 2 verziót (30%-ban kész). Várom a véleményeket az új kinézettel kapcsolatban. Szerintem jó, csak az az állat bixerver belőtt nekem egy reklámot felülre. Pedig már az srv-n vagyok. Mindegy.
Erre járó rajongóimnak üzenem, hogy az oldal címe ezentúl: deers.srv.hu :) -
YarYar #4611 Pont ezt vártam tőled :)))) -
Neki bizony.. jó nagy feladat de szép!
Ahogy olvasgattam a többiek fordítását (a sajátomat nem minősítem ugyi
)szerintem nagyon jó lesz, érdemes rá várni mindenképp.
-
Na újra itthon vagyok! :) Közben figyeltem itt az eseményeket, de nem sok változás történt... :))) Valószínűleg a holnapi GameHunter indulás csúszni fog, mert kisebb technikai problémák adódtak... -
greco #4608 Letölthető magyarosítások:
Age of Mythology (v1.02),Command &Conquer Generals (v2.02)
,Elastro Mania,Indiana Jones and the Emperor's Tomb,Princess Of Persia 3D -
greco #4607 Már készül!A hónap végére ígérik.Infó itt:
Pirates of the Caribbean [HUN]
A magyar kalózok főhadiszállása
-
Bocsi, hogy nem olvasok vissza, de a Pirates of Caribbean-nak nekiugrott már vki? -
Na, igy nem sok sikered lesz itt! -
YarYar #4603 Én ezzel nem dicsekednék. -
Galadriel #4601 Sorry!
Utána néztem és sajnos ez a fordító gép angol nyelvre fordít.