58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Max Paine magyarítás létezik már? -
Kösz, azzal nem megyek sokra... ;( -
Egyszer hasonló hibajelenség fordult elő nálunk is, még a Torment fordítás eleján. Ott az okozta a problémát, hogy kiderült, néhány szövegrész nem lehet hosszabb bizonyos karakterszámnál, különben a lelógó rész belemászik a kódba és a legváltozatosabb effekteket produkálta (a mostanában divatos buffer overrun-ok klasszikus elődje :) ). A mi esetünkben több gombfelirat volt ilyen bugos, a megfelelő hosszra átalakítás után a hibajelenség megszűnt. A keresésben segített, hogy a szövegrészek ezres egységcsomagokba voltak szétbontva és egy saját kis tool pakolta össze véglegessé, így az egyes csomagokat az eredeti angollal helyettesítve kiszűrhető volt, melyikben van a hiba (plusz nyílván van tartva, hogy mely csomagok mikor módosultak utoljára és visszafelé haladtam a listán).
-
Nem hiszem, hogy a betűtípus az oka. Őszintén egyenlőre foglamam sincs, mi baja lehet... :( -
kozben neztem... :) -
majd elkezdik a srácok. nézd meg a honlapjukon. -
Halinyo...
W3-Frozen Throne magyarositasrol tudtok valamit?! -
remeljuk! -
Szóval a menusystem kivételével fagy a hunosítás.
A messagesnél el sem indul a feladat betöltés és lefagy, ha a maradék hármat teszem fel akkor a pályát elkezdi betölteni, majd a felénél kifagy a progi.Erről ennyit, ha rájöttetek a hibára,várom az újat.
Lehet hogy a betűtipus lett az átírás során váltva. -
a menusystem jól megy, de ha mellérakom a messages.res-t akkortól kezdve lefagy az igi.A többit most kezdem ellenőrizni. -
A Realmod honnan tölthető le? -
Eltalaltad ? :) -
MAs nem probalta meg lehet nalam levo igi2 szar mi az senkit nem izgt igi2 magyar? -
methos epp ez az a patch jobban bekavar ami kar mert van benne bug alapba ugytudom rendesen de ha nem rakok fel patchot akkor is kifagy tehat lenyeg az igyis ugyis szar annyiban jobb patc nelkul hogy a forditas ugy jo! -
http://huncm.freeweb.hu/ -
Tehát akkor a patch bekavar...
Nem egyenlőre nincs megoldás, de az is lehet, hogy a visszafejtő progi a ludas... -
Methos be kell valljam elosszor azt hittem en vagyok hibas ugyanis elotte felraktam patchot es ugy ra magyar de uninstall az ugy magyar es igy egy fokkal jobb lett igy mar olvashato a szoveg de viszont jatekinditasnal kifagy space-t nyomok es kilep van mar megoldas? -
igen -
Hm... Omnikánál pedig a menüben xaraxik a game. Ez furcsa... Ombika nálad is lefagy a pálya indításnál? -
masnak jo a project igi 2 magyaritas? -
Teszt: Menű: elrendezés jó, fordítási hibát nem találtam.
Tovább menni nem lehet, mert a pálya indítása után lefagyasztja a gépet.
Negatívum: nem tetszik az "OKé" felirat a menűben!
Visszatérve a "4904"-re RegCleaner csodákra képes!!!!!!!! -
NoZoli #4920 Hali!
Tud valaki Fast Food Tycoon 2, vagy Pizza Connection 2 honosítást?
És tudja valaki mikor lesz Industry Giant 2 1980-2020 -nak magyar verziója?
Köszi! -
Csak alap Sims magyarítás van... -
Sims superstar magyarosítás van? -
http://www.gamehunter.hu/letoltes.htm -
Sziasztok FREELANCER magyarosítást tud valaki valahól????????? -
Egyébként van egy pár jó hírem. A Hitman 2 honosítás valszeg 2 héten belül kész, így lassan arra is lehet jelentkezni tesztelésre. Úgy tűnik, h a Raven Shield is most fellendül... -
Ezt hogy érted? Ha a szövegre gondolsz, azon csiszolni kell még, azonban ez a szövegek csak egy része. A többi még nincs visszakóldva, tehát ez ilyen kisérleti stádium... :))) -
methos irtam levelet ez a forditas meg nem az igazi nalam tok szar valamiert! -
megkaptam!!!!!!!! csak megszivattam magam. -
Az uninstal.log-t próbáld már meg elküldeni emalon -
hm erdekes telepites kozben mindig kifagy volt mar masnak igy? -
Küldjétek már el az igi 2 uninstal.log-t emalon? -
mar nem kell koszi talaltam! -
kuldjetek egy keyt lecci mert keri telepiteshez!
THX -
SEGÍTSÉG!!!!!! INSTALLÁLTAM AZ IGI2-T,NEM SIKERÜLT,ÉS TÖRÖLTEM SIMÁN A PROGRAM FILÉBŐL. AZÓTA NEM ENGEDI ÚJRA FELRAKNI MAGÁT,MIT TEGYEK???
-
Szivesen segítek! Végre!!!!!!! -
Ombika & titike:
Mail ment! -
titike #4901 Én is nagyon szivesen tesztelem ha kell küld el az emilemre -
methos en segitek jipi :DD kuldjed emailemre