58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Methos!
Elsz meg? Nem vagy meg netkozelben tovabbra sem? Semmi lehetoseged feltoltesre? Irj mar, ha van valami, ha olvasol errefele! -
neménvoltam #5209 nem hát nem -
neménvoltam #5208 valaki esetleg? -
neménvoltam #5207 Szerbusztok! A kérdésem az lenne, hogy Operation Flashpoint - Cold War Crisis magyarosítást hol találok? A gmiki oldalán található linken csak a Resistance magyarítást találtam. Tud valaki segíteni? -
Teszem hozzá,hogy Director's cuttal nem is működik sajna:( -
YarYar #5201 És szombaton is működött, mikor feltöltöttem a végleges verzsönt. -
HJ #5200 Most néztem: működik a deers.srv.hu, tehát le tudod tölteni a keresett magyarításokat!
-
titike #5199 hova küljem? -
Szia,
Nekem a jatek magyarul van meg, megprobalom megtalalni, mely file-ok a "bunosek", es atkuldeni neked, meg esetleg feldobni valakinek a honlapjara, ha valaki megoldja. (Ez nem sajat keszites, hanem a magyarul megjelent jatekbol valo, hivatalos forditas!)
Mivel nem tudom, merre keressem, nezd mar meg a sajat verziodba, hol lehetnek a szovegek file-jai, es ha van 5leted, ird meg ide. (En most melozom, majd csak delutan tudok igazan segiteni) -
Runaway-nek nem lehet kiszedni a magyarítását a magyarul megjelent cd-ről? Mert nekem angol van meg ,de azért magyarul a császár. -
yal #5193 asta menj a gothic2 topicba>.< -
YarYar #5190 Nem ide tartozik, de nem tudja valaki, hogy Final Fantasy 11, PC-re megjelent-e már, vagy még készül? -
YarYar #5184 Áve!
Na itt a frissítés.
- Teljes FreeSpace 2 magyarítás
- Javított FreeSpace magyarítás
- Elkezdett Final Fantasy 8 magyarítás (még nem letöltehető, de képek már vannak :) -
Szia!
Silent Hill 2 ügyben írnék...
Sajnos az 1.1es sem fullos, és rengeteg probléma volt vele, volt sok helyen ahol nem tudtam továbbmenni, mert még in inglis sem írta ki, pl: a végén ahol le kell raknod a tárgyaidat, ott nem tudtál eksönözni :)
jah és rengeteg fríz volt, legalább 20X újra kelett indíani a gamét.
Lesz ennek real proper fullos változata???
Nekem nem gond az angol, de a húgom nagyon örülne neki pl. mert ő is horrorfan... :)
Szia.
Köszi.
-
raul #5182 Ghost Master fordításról tud valaki? -
Lenne egy kérdésem.
Mostanában a melóhelyemen a Maniac Manson -t nyüstölöm, régi jó kis kalandjáték.
Nincs meg véletlenül valakinek ez a régi gáma magyarul?
A hasonló jellegű Zak2 is megvan magyarul azt be is szereztem és sok kellemes pillanatot szerzett. Az egyik ismerősöm az anyósa életére megesküdött, hogy neki egyszer a Maniac Manson is megvolt magyarul, de már évekkel ezelőtt letörölte.
Hátha valakinek megvan.
Emailben elcseréljük, elküldöm érte a Broken Sword 3-at vagy a Syberia 2-t ....természetesen magyar szinkronnal
-
Lehet kérdezték már úgyhogy sorry,de Runawayből ,hogy lehetne kiszedni a magyarítást,mivel nekem angolul van meg ,de kijött magyarul is. -
Wolfenstein - Enemy Territory magyarosítás létezik?
Előre is Thx! -
eltűntek a nagy nevek,
ÉLJENEK A ROKKEREK!!!!!!!!!!!!!!!! -
YarYar #5177 Mi van itt mostanság? Alacsony az aktivitás -
csuvi #5172 Tud valaki a Star Trek: Bridge Commander-hez TELJES magyarosítást? -
Sajna meg mindig nincs netem de legalabb igy a kovetkezo GH update gigantikus lesz! :) Ugy tudom a Runewayt kiadtak magyarul! -
Hello Mindenki!
Hétvégére min. 50%-os lesz a fordítása a Star Trek Elite Force 2-nek. (Ma fejezem be az 5.küldetést) -
Hello Mindenki!
Hétvégére min. 50%-os lesz a fordítása a Star Trek Elite Force 2-nek. (Ma fejezem be az 5.küldetést) -
christos #5168 tudna valaki abban segíteni, hogy a Runaway: a road adventure-hoz hol találok magyarítást?
köszike -
A settlers 4 magyarosítva jelent meg!
Most 3 000 Ft-ért árulják a Média Markkokban. -
YarYar #5165 Az magyarul is megjelent, nem? Nekem megvolt. -
Christian #5163 Praetorians magyarítást nem tudtok? aki igen, lécci irja meg vagy küldje el a [email protected] címre!
KÖSZI -
Hát, ez még engem is érdekelne :) -
YarYar #5161 Síri csend és hullaszag...
Amúgy sikerült az ADPCM-t megoldani -
HJ #5159 Talán ez jó lesz:
http://codecs.microsoft.com/codecs/i386/msnaudio.CAB
Bontsd ki a cab-ot. utána az inf-en jobb egér - telepités.
-
Az oprendszer része, elvileg telepítéskor fel kell kerülnie. Itt további infókat találsz a hibajavításhoz is: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;142731
-
YarYar #5156 Milyen nagy itt az aktivitás :))
Mindegy. Kérdezném, hogy honnan tudok Microsoft ADPCM Codecet szerezni. Egyik FreeSpacen sincs hang mert nem tudja tökéletesen inicalizálni. -
YarYar #5155 Délutánt!
Feltöltöttem a FreeSpace 2 magyarítás 0.87es verzióját. A játék számításaim szerint jövő hét végére készen lesz teljesen. -
Srácok a Civilization: Call to Power progihoz hol találok magyarítást? GMIKI oldalán a link nem jó. Köszi
-
már találtam -
Harry Potter 1 -hez magyarosítás van????? -
Silent Hill 2 full magyaritas: http://www.gamehunter.hu - titike: thx de max 20-an lesz modem! Es akkor felkerul a Hitman2&IGI2 full, Raven Shield 90 a Colin MCRae 3 100 ill Ghost Masters 60% -
Styrex #5150 Hello!
A Blitzkrieg-hez van magyarítás? -
Silent Hill 2 magyarosítást honnan lehet beszerezni? (Eddig még nem találtam) :(