58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Mayday
    Methos!
    Elsz meg? Nem vagy meg netkozelben tovabbra sem? Semmi lehetoseged feltoltesre? Irj mar, ha van valami, ha olvasol errefele!
  • neménvoltam
    nem hát nem
  • neménvoltam
    valaki esetleg?
  • neménvoltam
    Szerbusztok! A kérdésem az lenne, hogy Operation Flashpoint - Cold War Crisis magyarosítást hol találok? A gmiki oldalán található linken csak a Resistance magyarítást találtam. Tud valaki segíteni?
  • Unknow
    Teszem hozzá,hogy Director's cuttal nem is működik sajna:(
  • YarYar
    És szombaton is működött, mikor feltöltöttem a végleges verzsönt.
  • HJ
    Most néztem: működik a deers.srv.hu, tehát le tudod tölteni a keresett magyarításokat!
  • titike
    hova küljem?
  • Mayday
    Szia,
    Nekem a jatek magyarul van meg, megprobalom megtalalni, mely file-ok a "bunosek", es atkuldeni neked, meg esetleg feldobni valakinek a honlapjara, ha valaki megoldja. (Ez nem sajat keszites, hanem a magyarul megjelent jatekbol valo, hivatalos forditas!)
    Mivel nem tudom, merre keressem, nezd mar meg a sajat verziodba, hol lehetnek a szovegek file-jai, es ha van 5leted, ird meg ide. (En most melozom, majd csak delutan tudok igazan segiteni)
  • CarajoEsp
    Runaway-nek nem lehet kiszedni a magyarítását a magyarul megjelent cd-ről? Mert nekem angol van meg ,de azért magyarul a császár.
  • yal
    asta menj a gothic2 topicba>.<
  • YarYar
    Nem ide tartozik, de nem tudja valaki, hogy Final Fantasy 11, PC-re megjelent-e már, vagy még készül?
  • YarYar
    Áve!

Na itt a frissítés.
    - Teljes FreeSpace 2 magyarítás
    - Javított FreeSpace magyarítás
    - Elkezdett Final Fantasy 8 magyarítás (még nem letöltehető, de képek már vannak :)
  • Lammer
    Szia!
    Silent Hill 2 ügyben írnék...

Sajnos az 1.1es sem fullos, és rengeteg probléma volt vele, volt sok helyen ahol nem tudtam továbbmenni, mert még in inglis sem írta ki, pl: a végén ahol le kell raknod a tárgyaidat, ott nem tudtál eksönözni :)
    jah és rengeteg fríz volt, legalább 20X újra kelett indíani a gamét.
    Lesz ennek real proper fullos változata???
    Nekem nem gond az angol, de a húgom nagyon örülne neki pl. mert ő is horrorfan... :)
    Szia.
    Köszi.
  • raul
    Ghost Master fordításról tud valaki?
  • Axon
    Lenne egy kérdésem.
    Mostanában a melóhelyemen a Maniac Manson -t nyüstölöm, régi jó kis kalandjáték.
    Nincs meg véletlenül valakinek ez a régi gáma magyarul?
    A hasonló jellegű Zak2 is megvan magyarul azt be is szereztem és sok kellemes pillanatot szerzett. Az egyik ismerősöm az anyósa életére megesküdött, hogy neki egyszer a Maniac Manson is megvolt magyarul, de már évekkel ezelőtt letörölte.
    Hátha valakinek megvan.
    Emailben elcseréljük, elküldöm érte a Broken Sword 3-at vagy a Syberia 2-t ....természetesen magyar szinkronnal
  • CarajoEsp
    Lehet kérdezték már úgyhogy sorry,de Runawayből ,hogy lehetne kiszedni a magyarítást,mivel nekem angolul van meg ,de kijött magyarul is.
  • jojo
    Wolfenstein - Enemy Territory magyarosítás létezik?

Előre is Thx!
  • jojo
    eltűntek a nagy nevek,
    ÉLJENEK A ROKKEREK!!!!!!!!!!!!!!!!
  • YarYar
    Mi van itt mostanság? Alacsony az aktivitás
  • csuvi
    Tud valaki a Star Trek: Bridge Commander-hez TELJES magyarosítást?
  • Methos from GH
    Sajna meg mindig nincs netem de legalabb igy a kovetkezo GH update gigantikus lesz! :) Ugy tudom a Runewayt kiadtak magyarul!
  • hykao
    Hello Mindenki!

Hétvégére min. 50%-os lesz a fordítása a Star Trek Elite Force 2-nek. (Ma fejezem be az 5.küldetést)
  • hykao
    Hello Mindenki!

Hétvégére min. 50%-os lesz a fordítása a Star Trek Elite Force 2-nek. (Ma fejezem be az 5.küldetést)
  • christos
    tudna valaki abban segíteni, hogy a Runaway: a road adventure-hoz hol találok magyarítást?
    köszike
  • jojo
    A settlers 4 magyarosítva jelent meg!
    Most 3 000 Ft-ért árulják a Média Markkokban.
  • YarYar
    Az magyarul is megjelent, nem? Nekem megvolt.
  • Christian
    Praetorians magyarítást nem tudtok? aki igen, lécci irja meg vagy küldje el a [email protected] címre!
    KÖSZI
  • qwert
    Hát, ez még engem is érdekelne :)
  • YarYar
    Síri csend és hullaszag...
    Amúgy sikerült az ADPCM-t megoldani
  • HJ
    Talán ez jó lesz:
    http://codecs.microsoft.com/codecs/i386/msnaudio.CAB
    Bontsd ki a cab-ot. utána az inf-en jobb egér - telepités.
  • PetruZ
    Az oprendszer része, elvileg telepítéskor fel kell kerülnie. Itt további infókat találsz a hibajavításhoz is: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;142731
  • YarYar
    Milyen nagy itt az aktivitás :))

Mindegy. Kérdezném, hogy honnan tudok Microsoft ADPCM Codecet szerezni. Egyik FreeSpacen sincs hang mert nem tudja tökéletesen inicalizálni.
  • YarYar
    Délutánt!

Feltöltöttem a FreeSpace 2 magyarítás 0.87es verzióját. A játék számításaim szerint jövő hét végére készen lesz teljesen.
  • AdaKiller
    Srácok a Civilization: Call to Power progihoz hol találok magyarítást? GMIKI oldalán a link nem jó. Köszi

• Patesz
    már találtam
  • Patesz
    Harry Potter 1 -hez magyarosítás van?????
  • Methos from GH
    Silent Hill 2 full magyaritas: http://www.gamehunter.hu - titike: thx de max 20-an lesz modem! Es akkor felkerul a Hitman2&IGI2 full, Raven Shield 90 a Colin MCRae 3 100 ill Ghost Masters 60%
  • Styrex
    Hello!
    A Blitzkrieg-hez van magyarítás?
  • cSuwwi
    Silent Hill 2 magyarosítást honnan lehet beszerezni? (Eddig még nem találtam) :(