58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Axon
    Nagyon tetszett annó (úgy egy évszázada ) az LBA.
    Meg is örültem a fordításodnak. Hol rejtegetted eddig?
    A gáz csak annyi, hogy az LBA-nak már csak a 2. része van meg nekem. Nem tudnál segíteni az 1. rész beszerzésében?
  • zaki
    ja, és nem Ganxta, hanem Ganxsta Zolee
  • zaki
    akkor ezt kéne mondani
  • hykao
    A Viasat3-nak sajnos sikerült überelnie az RTL klubot rosz szinkron tekintetében: pl. Voyager 7.évad, Angel, stb.

Még szerencse, hogy visszatértek a magyarországi magyar szinkronstúdiókhoz...
  • hykao
    Van!!!

HJ oldaláról leszedhető: http://www.rockfesztival.hu/cheatland/
  • hykao
    Valószínűleg azért nem kaptál választ, mert nincs!!!
  • zaki
    5766#-ra kapok választ?
  • Zagash

Hát ez az. Ebből kiindulva már nem is érdekel annyira ez a játék... pedig de vártam...

Szerintem kár elbszni a gémeket amatőr szinkronokkal... Vagy profi, vagy semmilyen (mert az ócska szinkronnál még az eredeti angol is jobb - még akkor is, ha nem érti az ember)

A filmszinkronokban már megkopott Magyarország régi fénye (thx to RTL Klub), így most már ideje, hogy a szoftverpiacot is leamortizáljuk --

Hajrá magyarok!!
  • hykao
    oéyan=olyan
  • hykao
    figuráéhoz=figurához
  • hykao
    1. Az én bajom az volt "azzal", hogy egyrészt a Nagy Feró nem túl jól hangsúlyozott, valamint elég monoton nyomta a szöveget, és az ő hangja kúrvára de nem illet ahhoz a figuráéhoz.
    Az egész valahogy oéyan hatást keltett, mint a 80-as évek beli alámondásos videofilm szinkronok!

2. Hát én olyant nem teszek, mert nagyon-nagyon-nagyon törvény tisztelő és félő emberke vagyok, de persze, ha valaki kölcsönkéri tőlem, vagy véletlenül ott felejtem valakinél pár napra a játékot, akkor arra semmilyen garanciát nem vállalhatok, hogy az illető mit tesz vele...
    (mivel szinkronos, az általad "nyelvi fájlok"-nak említett adatállomány biztos nem 1-2mb lesz, de még csak nem is 10-20!!!)
  • ÁjjLe BoBBi
    ok.
  • hykao
    Ahhoz nem volt szerencsém, de hallottam, hogy szar vót...
  • YarYar
    Akit érdekel, most beszéltem a szomszéddal, holnap biztosan fel lesz töltve az FF8 Magyarítása.
  • HJ
    A "lolsrác" nekem szólt? Hmmm...

Megjegyzem: amilyen stílusban reklamálsz itt, mert nem írt neked senki - ne is csodálkozz, ha esetleg ezután senki sem foglalkozik a kérdéseiddel...
  • HJ
    Vagy mint a Ganxta féle Tropico:(((((
  • YarYar
    Miért a jövő héten? Holnap megyek a szomszédhoz feltölteni, mert neki van ADSL.
  • Mayday
    Mi baj volt azzal?! Legjobb! Mekkora nagy volt pedig az! Jo volt!
    Nagy keres lenne, ha esetleg megoldhato lesz, hogy felpakolaszd majd belole a nyelvi file-okat? Mert azt biztos ki lehetne deritene, melyek azok..
    Nos, hajlasz a dologra? :)
  • hykao
    A Chrome nevű játék magyar szinkronnal jelenik meg (Ganxta Zolee), mindenütt azt mondták (576,TESCO,stb.), hogy pár napon belül...

Ha lehet lesz kapni, megveszem. Kíváncsi vagyok a magyar szinkronra, és Ganxta Zolee-ra.
    Remélem nem olyan lesz, mint annak idején a Nagy Feró féle Ford Fairlane kalandjai...
  • Mayday
    Ez igaz, es mellette meg sok jo jatek kijon magyarul, de sajnos ezek nem nagyon jutnak ki warezba.
    Senkinek nincs olyan kapcsolata, hogy be tudna szerezni magyarul megjelent jatekokat? Mert olyan jo lenne kiszedni beloluk a nyelvi file-okat! (Chaser, Chrome, Runaway, Rebels, UFO, stb)
    Csak sajnos igy hiaba van magyarul kiadva, meg kell venni...
  • zaki
    runaway az magyarul is kijött már
  • raul
    Helló! Tervezi valaki a - Tiger Woods PGA Tour 2004 - honosítását?
  • Mayday
    IMYke (es a tobbi "honosito": regebben volt szo rola, hogy nincs tarhely felpakolaszni cuccokat. Nekem tegnap jutott eszembe, hogy az axeleros elofizetesem altal van 50 MB helyem, ftp-n. Ha ez tudna esetleg segiteni, nagyon szivesen felajanlom, en nem igazan hasznalom ki. Tudom, nem sok, de van ennyi...
  • Jack_x
    Nekem is az kéne,de szerencsére találtam a neten valakit,aki megcsinalja.Már a legfontosabb dolgokat lemagyaritotta,csak még nem rakta fel a netre
  • zaki
    Vietconghoz készül(t) vmilyen fordítás?
  • IMYke2.0.0.0
    Az lehet, hogy "ez egy FÓRUM!!!!!!!!", de ugyanakkor nem chat: azaz nem mindig vagyunk itt online és így nem tudunk neked és a többieknek azonnali választ adni. Amiért szíves elnézésed(teket) is kérjük!

------------------------------------------
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
  • ÁjjLe BoBBi
    lolsrác ! ezt mondom ! annyit nem bírtak odabaszni hogy "nem" vagy hogy "igen" ! egyébként ez most jött ki, volt már sokszor ilyen...meg ugyebár ez egy FÓRUM!!!!!!!!!!
  • HJ
    Azt nem tudom mi van a Morrowind-del, de miért hiszed azt, hogy kérdezel valamit és egyből mindenki válaszolni fog neked? Arra nem gondolsz, hogy:
    1; nem tudja senki a választ
    2; aki tudja a választ az meg épp nem olvasta a topicot.
    Sz'al azt hiszem nem kéne ilyeneket írnod:

"azt bírom némeik topicból hogy tele van olyanokkal akik szarnak rá esetleg a másik kérdésére (ez fórum????) basznak rá, magasról leszarják...bunkóság!
    esetleg kaphatnék egy igen pici kis választ az #5730-ra ? LOLmár"
  • ÁjjLe BoBBi
    köszi szépen! ennek nagyon örülök!:)
  • IMYke2.0.0.0
    Na, ez már megnyugtató!
    Nekem meg az a gondom, hogy innen, a koliból nem tudom feltölteni az új anyagaimat - sehová!
    Lehet, hogy el kell mennem egy NetCafé-ba, kiírt CD-vel.
    Beszarás!

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
  • Methos from GH
    Hála istennek a Matrix szövegeit és egyéb adatokat még sikerült lementeni, csak az most a haver vinyóján pihen...
  • IMYke2.0.0.0
    Bobbi: nem állt le.
    Nézz el IDE!

• ÁjjLe BoBBi
    azt bírom némeik topicból hogy tele van olyanokkal akik szarnak rá esetleg a másik kérdésére (ez fórum????) basznak rá, magasról leszarják...bunkóság!
    esetleg kaphatnék egy igen pici kis választ az #5730-ra ? LOLmár
  • IMYke2.0.0.0
    Ajajjajj!

• Methos from GH
    Hali all!

Vazz, elszáll a vinyóm, úgyhogy egy darabig sajna nem lesz GH frissítés...
  • YarYar
    Balamb Garden a játék eseményeinek egyik központja. Ez az az iskola ahová a főhős jár. Ez a 4. CD kivételével mindegyiken szerepel. És a játék is itt kezdődik. A játék története lineáris, de a fordítás nem így halad / nem tud így haladni. A szövegek helyszínekre vannak bontva és azon belűl is szanaszéjjel vanak. Sőt! Van néhány fájl amit a progi magától nem is lát, így egy olyan fájlra kell rámásolni amit lát, átírni, menteni, és visszarakni mindent a helyére. Ettöl függetlenül el lehet kezdeni játszani, mert a játék eleje már kész.
  • IMYke2.0.0.0
    ITT!
    Regisztrálnod kell magad ami ingyen van!

A file mérete 10 MB feletti

• zaki
    2 hónapja is annyi volt :)

azért thx
  • zaki
    Rise of Nations magyarítást hol találok?
  • Jack_x
    A Setup Generator pro is tudja szerencsére,hogy mappákat tudok belerakni.