58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • hykao
    Olvass kicsit vissza, ALCATELGOD készíti.
  • Mayday
    Ilyet kerdezni!
    Keress ra, tele van vele a net, en mar vagy 15 oldalon talalkoztam vele!
    Sok pop-up is feljon, hogy lel lehet tolteni a teljes KOTOR honositast.
  • kcsbubi
    Helló
    Vietcong honosítás létezik?
  • hykao
    #7331-as link.
  • hykao
    GameHunter-ről tudod leszedni, egy regisztráció után.
  • hykao
    Már a kiszivárgott alfa Doom3-ról van szó gondolom.
    És ezt kint dobozban árulják?
  • hykao
    Ha a közelben laksz, akkor tényleg megéri.
  • hykao
    Port Royale szintúgy.

Mind a kettőt keresték itt mostanában.
  • hykao
    A Railroad Tycoon 3 magyarul jelenik (vagy már jelent) meg!
  • jango fett
    ok renben :-) gondoltam,hogy nem lehetséges de hátha :-)
  • Mayday
    Csak vicceltem! Bocs! Nem gondoltam, hogy komolyan lehet ezt venni! 2-3 napja kijott, 4CD, hatalmas szoveg-terjedelmu RPG, meg letolteni is sok ido!!! Nezz meg egy Baldur's Gate 2-t, vagy egy Neverwintert, egesz csapatok csinaljak, evek ota! Ide, ha egy ev mulva nezel be, es ugyanezt kerdezed, akkor sem valoszinu, hogy ilyen elorehaladt magyaritast talalnal!
    Bocsi, hogy hulyultem, azt hittem ez tiszta! :)
  • hykao
    Ez valami vicc?
    Ha nem, csak úgy érdeklődésképp, mennyibe kerül "úkrajnába"?

ui.: Remélem a Vietcong magyarításodban kevesebb a helyesírási hiba...
  • jango fett
    megköszöném az e-mail cimem:"[email protected]" :-)) hálás köszönet régóta csinálod? Gondolom az X box verzios forditás nem ? Mégegyszer köszi :-)
  • Mayday
    Sajnos eleg nagy a szovegallomany, igy meg csak egy 95%-os letezik. Ha kell, atkuldom, de nem akartam publikalni, amig nincs teljesen kesz!
  • Mayday
    Bazzmeg... :)
  • jango fett
    Sziasztok a KOTOR-HOZ nem tudjátok csinál valaki magyarositást ha egy linket tudnátok dobni megköszöném
  • Galadriel
    Üdvözlet Mindenkinek!

YarYar!
    Mail ment!
  • HJ
    Az a Doom3 verzió a régebben kiszivárgott alfa (vagy még annyi sem) verzió...
  • HJ
    Ez valóban nagyon kedvező tendencia!!!!
    Talán-talán az eddigi nem hivatalos magyarítások is adtak ennek egy pici lökést?
    Lehet, hogy a kiadók is figyelemmel kísérik(ték) ezt a scene-t és látva, hogy nagy igény van a magyarított játékokra - ők is könnyebben szántak rá pénzt.
    Lehet, hogy tévedek, de ha mégsem, akkor nagy köszönet mindenkinek aki bármilyen módon is, de benne van ebben az egészben. Épp ezért is lenne jó, ha kitörne végre a békesség!!! :)))
    Maradok
  • G. Joe
    Egyre több játék jelenik meg magyarul remélhetőleg.
    Ez jo elvileg mindnekinek.
    Sajnos ez sokszor némi csuszast jelent az ereti kiadáshoz képest, de aki meg fogja valójában vásárolni a játékot, annak biztosan megéri azt a kis időt megárni.
  • hykao
    Na, amire beírtam már meg is tetted...
  • hykao
    Tedd meg, ne habozz
  • Mayday
    Nos, fel is hivtam az Automex-et.
    A hir igaz, megjelenik naluk, idopont pedig, mindenkeppen karacsony elott, EGY HONAPON BELUL!
  • Mayday
    Akkor fel kellene hivnunk az Automex-et, hogy mikorra varjuk...
  • hykao
    Közben választ kaptam G.Man-tól XIII ügyben:

Magyar felirattal fog megjelenni az Automex Kft. gondozásában.

Érdekes módon a kiadó ragaszkodott a magyarosításhoz.(de jó lenne, ha ebből rendszert csinálnának - egyébként ők is jobban járnának, tuti több fogyna)
  • Mayday
    Nem lenne rossz. Meg a magyarban hatha lesz crack is :)
  • hykao
    Ki tud róla, hogy a XIII nálunk magyarul jelenik meg?

G.Man azt írta, hogy nemsokára full magyarul jelenik meg, de én nem találtam sehol infót róla.
  • Mayday
    Jaja, letezik, nekem megvan eredetiben, meg irva is a magyar, viheted a biztonsagi masolatot ingyen es bermentve, ha Pesti vagy...
  • Joe667
    Sziasztok! Elindult a Morrowind magyarítás project, várjuk a vállalkozó kedvű fordítókat, és a nem-fordítókat is :) az mwhun.ini.hu oldalon.
  • Galadriel
    Üdv!

Ment a válasz!
  • YarYar
    Mail ment.
  • Galadriel
    Üdv Mindenkinek!

YarYar!
    Várom és amilyen hamar tudjuk megcsináljuk.
  • HJ
    Na...próbáljátok meg a kibékülést!!!
    A kedvemért :)))
    Ne várjatok a másikra az első gesztus megtételével - mindannyian tettetek már le annyit a magyarítás "asztalára", hogy ne érezzétek megalázónak az első lépés megtételét...
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, ezt nem élcnek szántad... mert bizony, én nem a neten élek, án is eszem-iszom-alszom-magánéletet élek, s bizony nem mindig a gép előtt ülök...
    Tehát, akinek kell a MobiMouse 4.0.0.84 -hez a jó exe fájl, az keresse itt, linkelés után látszani is fog:
    http://imyke2000.fplanet.hu/

Addig is, tiszteletet és tiszteletem!

------------------------------------------
    .:i2k:.
  • Randal
    Az jó lenne, mert nekem nincs rá időm, meg a neteleérésem is szűkös.
    Enélkül meg nem tudnám befejezni, azt meg utálnám.
  • [Jakuza]
    HJ ugy gondolod ?
    En nem hiszem foleg azokutan, amit Imikenek irt Zagash.
  • IMYke2.0.0.0
    Randal!

Sajna, fogalmam sincs, miként működik, még nem próbáltam vele átalakítani - hiszen, amikor megszereztem a progit, már Hunnenkoenigék csinálták a gothic 2-t, s azt gondoltam, részemről ennyi, nem fogok magam is "gotikozni" (fordítás)... Helyette feltettem a Játékot, kipróbáltam meg ilyesmi.
    Tehát, nem merültem bele a vdfs-ek világába.

Talán utána tudok nézni a neten, mit is kell és lehet vele csinálni.

• IMYke2.0.0.0
    Részemről semmi akadálya - csak azt szerettem volna bizonyítani az összeállított html-lel, hogy Zagash kissé valótlan dolgot állít.
    Pontosítok: sosem írtam - sosem fogom, s senkinek sem fogok - olyat, melyben mélyhajlással, hajlongással és sűrű bocsánatkérések közepette közlöm, hogy a nagy fordító-guru Zagash, a tévedhetetlen szent igenis bebizonyította, hogy igaz minden szava stb. stb... Tőlem, ilyet soha.
    A #2037 volt és lesz a maximum.

S Zagash hihet bármit, nem érdekel, de stílusát Jakuza tökéletesen leírta - ehhez csak ennyit tudok hozzátenni:
    - nem vagyok már adminisztora ennek a topicnak (miért is, nem tudom, talán mert elvették), a nevem csak dísz a cím alatt - semmilyen előjogom nincs, a korábbival pedig nem éltem vissza.
    - Jakuza és Zagash vitáját semmiképpen sem néztem jó szemmel, nem is akartam beleszólni, mindaddig, míg - szokásához híven - Zagash el nem kezdett sárral dobálózni (felém is).
    - HJ-vel (is) egyetértek, korábban írtam is a vitába szúrva, jó lenne rendezni a dolgot, de Jakuzának is igaza van, egy ilyen emberrel nem lehet rendezni semmit, csak sárdobálási versenyt, amit a nagyobbak egy idő után megúnnak, de a kicsi még mindig folytat(na)...
    - Zagash: (mert tudom, hogy úgyis visszatérsz, hogy elolvasd a kilépőd után írtakat) töltsd le, vagy olvasd el a megadott hozzászólásokat, s láthatod, olvashatod - a hitetlenkedés, a "vita" és a lecsendesedése után bizony Te voltál, aki nem tudtad túltenni magad rajta, s bár kaptál elismerést, továbbra is heregolyó nyalogatást irogattál stb.

Ezek után, nekem nem sok mondanivalóm van.

• Randal
    i2k!

Gothic VDFS ügyben kellene segítség!

A txt fájlt kellene átalakítani!
  • NeoMaN
    Ismerek 1 kissrácot. Most 5.-es és imádja a Max Payne-t, de csak a RIP van meg neki, még én adtam neki régebben inygyen, had örüljön. Szeretné magyarul is látni a gamet, hogy értse is miről van szó.
    Zagash és az Ice Box Studió! Köszi szépen a magyarítást!
    Jakuza! Köszi szépen, hogy elérhetővé tetted RIP-re is!