58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Evin:
Szerintem lesz a Játék könyvtárában valamilyen *.lng, *.ini, *.res, *.eng stb stb. (bármi lehet), amiben az egész indító fájl anyag benne van. Mert gyakori, hogy az indító exe-k máshonnan olvassák ki az anyagot, miközben, magában az exe-ben is megvan minden - soxor jártam már így.
Tehát, nézz át minden anyagot.
Előfordult velem már olyan is, hogy az aktuális fordítási szöveg végén volt az indító exe szövegállománya.
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
I2K Remélem elolvasod ezt a részt.
A segítségedre van szükségem. A THPS4-t fordítom, de van egy exe fájl, amiben az irányítást lehet beállítani. Már átírtam magyarra, de még mindig az angol szöveget írja ki. Próbáltam már, hogy átírom a nyelvet 1033-ról 1038-ra, de ez se jött be. Tipp? Ha nincs, és nem bánod, hétfőn elküldeném a fájlt, hátha abból valamit kisütsz. -
Zsombi nezz be a Foci Manager topicba.
A forditasbol mar 37 txt allomany elkeszult mar csak 7db van hatra es elkeszul az egesz. -
YarYar #7789 Hi!
Technikai problemám van. Ha be van kapcsolva a hangerőszabályozóban a CD Audio, akkor hallom ahogy a CD meghajtó dolgozik. Valszeg emiatt torzít is és nem jó. Hogy lehet megcsinálni, hogy csak a zenét halljam nem meg a munkát. -
Köszi mindenkinek a meleg fogadtatast! :-)
Igyekszem a Gothic2-t megcsinalni rendesen, de eddig akadalyok vannak.
A napokban at fogom dolgozni a honlapomat es uj verziok kerülnek fel a MAFIA, a Dungeon Siege es a Diablo2 teren.
Sok valtoztatasra ne szamitsatok azert. :-)
A Dungeon Siege-ben meg kell meg csinalnom az utolso szöveget, ami grafika, es egy könyvbejegyzes meg mindig angol, holott le lett forditva.
A Mafia uj telepitöt kap es a Diabloban egy szöveg lesz javitva, ami sajna ketszer fordult elö.
Ezt majd kiirom mindet a honlapra, csak itt is akartam tajekoztatni a nagyerdemüt, hogy azert nem ülök a baberjaimon :-)
Mindez kb a jövö het vegere lesz varo. -
Volo #7787 sziasztok! Nba 2003-hoz van valakinek honosítás?PLZ -
HJ #7786 Sok sikert hozzájuk! -
HJ #7785 Üdv a fórumon!!!
Jó látni, hogy újra köztünk vagy. -
Zsömbi #7783 Sziasztok. Aki tud magyarosítást a Total Club Manager 2004-hez az légszi szóljon. Köszi -
Chappy #7782 Az meg IGAZ!!! Ugyanis ott lakok!!! -
Chappy #7780 Tudom te is ki vagy!!!
Nem vállalod a neved, mert gyáva vagy! ÉN VÁLLALOM!!! -
Na szóval akkor. A %-os ügyben azért ennyire nem kéne túlozni. Jó vannak túlzások, de akkora nincs. Egyébként is nem egyszerű megsaccolni, h hol járhat a fordítás. Itt viszont ha belenézel a fájlokba akkor láthatod, hogy az 50% sehogy sincs! Azért 40% különbség nincs nálunk:PP Amúgy a srácnak írtam, h ha van kedve szálljon be hozzánk segíteni, mivel így neki is lenne segítsége és mi is minél hamarabb befejezhetnénk... Erről ennyit. -
Hurrá, a Gothic királya visszatért....
-
Lacika 79 #7777 Gratula! :-)
Akkor várható, hogy rax fel valami új fordítást? :-) -
SZIASZTOK sracoooook!!!
Ujra van internetem! Jippieeeee!!!! -
ezek hol tölthetők le ? -
Írtam neki én is.
Ez 50%-os??????? Na ne nevettessen. A menü van lefordítva csak! A subtitles mappában a Cinematicsból kb. auz egytizede van meg és van még egy fájl, aminek a 3/4-e van kész. Ennyi. Semmi több. Ez jó, hogy ha eléri a 10-15%-ot. -
A franc. Nem tudom, mi lehet a probléma nekem megy. Másnál se megy a Jedi Academy?
i2k: Írj neki. :) -
A fájl GMiki honlapján található!
Methos:
Ezt látnod kell:
Max Payne 2. v0.5 (2003.12.10.) Ford: CziczliperAttila
És ráadásul a *.dds fájlokkal is akar bajlódni... Ehhh
Írsz neki, vagy tegyme meg én?
-
Hahó Imyke!
Nincs kedved összefogni a Deus ex projectet, és írányítani a dolgokat. Szivar azt se tudja ki csinálja, ő meg közben fordítja. Ez így nem lesz jó. Mindenkinek ki kéne adni a külön feladatát, aki benne van. -
És honnan lesz lekapható? -
Szép, hogy ilyen lelkes vagy, de szerintem nem ártana körülnézned a neten ilyen kijelentések előtt...!
Ugyanis van már Breaktrough magyarítás!
Ez igen, ismét egy kultúrált, összeszedett kérés...!
Kár, hogy egyáltalán nem szórakoztató...
Nem szívesen szoktam törölni hozzászólásokat, azonban néha kénytelen vagyok vállalni ezt is...
Chappy hozzászólásai inspiratívak, de nem a topicba valók (itt elsősorban a kissé összeszedetlen fogalvazmányaira és a topic méltóságát erősen arculcsapó egoizmussal, na meg a naív gyerekességből született néhány tucatos enter-es hozzászólására gondolok, mely már az enyészeté lett...), s amíg ez nem változik, sajnos törlésre méltóak lesznek a hozzászólásai...
harczos #7754 azt hiszi h:
ŐŐŐŐ AZ UNIVERZUUUM KÖZEPEEE!!!

-
Chappy #7752 a startopiához kellene!!!
Ja és a postal 2-höz -
Randal: Válasz a "Longest Journey" topicban!
absurd: hidd el, nincs feledve a dolog!
Kérdés:
Azon kívül, hogy a TLJ-ben eszméletlen mennyiségű szöveg van, azon kívül mi az az ok amiért nincs magyarosítása? -
Akkor ha adsz egy mail cimet, atkuldenem, es kiprobalnad, mukodik-e?
Merthogy nem vagyok biztos benne, csak valoszinusitem, hogy melyik file-ok szuksegesek, es amig valaki nem teszteli, szvsz ne tegyuk fel kozosbe (hatha nem muxik, vagy valami). -
Port Royale magyaritas akkor senkit nem erdekel???
Par nap mulva lesz RUNAWAY ROAD ADVENTURE is!!! :))) -
YarYar #7743 Pont ezért nem tudni miért ír ki bármit is. Vagy bejön vagy nem. A szerkesztett .tbl fájloknak hála a magyar verzóban nem lehet multizni. Valszeg emiatt van a hibaüzi is. Ilyesmire gondolok. -
HJ #7742 Nekem sincs tippem mi lehet a hiba oka - ránézésre minden OK. Nálam eddig 1x jött csak elő, de akkor épp elég betegecske volt a win98-am - az újra telepítés után nem jött elő a hiba. -
Tom, hogy hülye kérdés, de már annyira várom, hogy muszály megkérdeznem: kb. mikor lesz kész a Deus ex fordítás? :D -
Chappy #7740 A Startopiához ki tud teljeset? -
Hitman 2: http://www.gamehunter.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=20&mode=thread&order=0&thold=0 -
Egyébként nálam tökéletesen működik. -
YarYar #7737 Azert mert nem tudom. De komolyan. Nehanyan mar irtak emiatt, de nekem meg egyszer sem jott be. Haveromnal, a szemem lattara jott be, de nem jottem ra mi a baj. De amugy ha megnyomod 3x a CANCEL-t akkor mukodik. Azt, hogy a patch segit-e valamit, azt nem tom.
Bocs, hogy nincs ekezet, de most valahogy elszallt a billentyuzet. -
Hát, jól gondoltam. Mondjuk így volt logikus is.
Toya #7735 Csak fel kell rakni az 1.2.0.1-es javítást és ezek után lehet telepíteni a program könyvtárába.