58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Nyertél, 5-ös, hozhatod az ellenőrződet! 
Dexter Holland: Akkor szerintem - erre tuti rájöttél - a nálad feltelepített cuccal van gond. Nekem is annó a másolt verziómra illeszkedő "Crack-elt" verziót kellett rátenni, és gond nélkül ment.
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
indy32 #8308 Az más tészta ,hogy láma vagyok és nem tom használni
-
indy32 #8307 IMYke
Az ff8 letölthető.Leistöltöttem.Csak car a honlap.Ráclikkelsz a magyarításokra és alatta kiadja a választékot(csak nem látszik)és vaktában alá clickelsz kb az 5. progi lesz:))
-
IMYke2000: Tudom h 2 féle van, és nekem másoltan van meg a game! ezért letöltöttem a crackeltet! De nem ment, mert nem stimmelt a fileméret (data.pck)!!! És rohadtul nem csinált semmit... -
... maximum 0.5%-os..
-
A GMiki oldalán lévő MP2 Hun még csak nem is 50%-os ---> maximum 0.5%-os
Call of Duty-hoz csak készül...
Republic-hoz nincs
Final Fantasy 8 nem tölthető le az oldalról, és szerintem előbb el kellett volna küldeni, csak azután oltani az embereket...
CoDhoz van magyarosítás, vagy csak készül? :) -
Az 50%-os :)))) Kössz nem... -
#8300 BÚÉK.Republic Revulison-hoz van vagy készül magyarosítás? -
Chappy #8299 Bocss az enterekért!
-
Chappy #8298 A sims magyarítás telepítése közben elakadtam. A huntitánok oldaláról mind a 9-et letöltöttem. Hogy tegyem fel?( Volt hozzá 1 readme, azserint felraktam, a game egyszer betöltés közben kelépett önmagából.)
HELP ME!
-
YarYar #8297 Final Fantasy VIII Magyarítás v1.0 letöltése! Jó játékot és szórakozást mindenkinek! -
MP2 honoítás :) -
http://www.gamestar.hu/gmiki/mp2_hu.exe -
Új év első napjára nekem egy Max Payne 2 fordítás kellene
-
Chappy #8293 BUÉK! -
Hát így új év első napján le kell szúrjalak:
kds fordítása MŰKÖDIK - direkt 2 változatot csinált a telepítőből (eredeti, és crackelt exe-khez)! Ne legyél már ennyire béna!
Először is B.U.É.K!!! Másodszor: Commandos 2 magyarosítás létezik? a kds-félét már próbáltam feltenni de valami nem stimmelt, szóval azon kívül ha van akkor: [email protected] ! THX -
B.U.É.K
-
BOLDOG, EREDMÉNYES ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
JÓ MUNKÁT, ÉS SOK BULIT EBBEN AZ ÉVBEN IS! :) -
YarYar #8288 Sikerekben gazdag boldoságosságos újat és évet! Röviden: BUÉK! -
Skacok, .db filet akarok szerkeszteni. Mivel lehet? Melyik progival? -
harczos #8286 ojjajjjééé -
Chappy #8285 NEM MINDENKINEK! ESETLEG MINDEN EMBERNEK! VGAY ÉLŐLÉNYNEK! VAGY MINDENNEK! DE AZ OSZTÁLYTÁRSAM NEVE MINDENKI!!! -
BUÉK mindenkinek! :) -
BUÉK MINDEN FÓRUMOSNAK!!!!!!!!!!!!!! -
-
Chappy #8281 BÚÉK! -
BUÉK -
BUÉK mindenkinek! -
Boldog Uj Evet mindenkinek!
Hazaertem Peströl. -
YarYar #8277 Egy ideig nem voltam, hogy bírtátok? :)
Galadriel: Válasz ment és nagyon hálás vagyok a munkádért. Jöhet a következő meló? Részleteket elküldtem.
Mindenkinek köszönöm a névnapi jókivánságokat lehet készülni a január 4-ére is, akkor leszek 1-el több éves mint most vagyok
Holnap elérhető lesz a Final Fantasy 8 magyarítása immár helyesírásilag kijavítva és Chocobó erdőileg javítva. Honnap még csak 1 megás cucc lesz fent de 1 héten belül letölthető lesz a naaaaagy 300 megás fájl is telepítővel meg minden ilyennel ellátva. Utóbbi DC-re lesz feltéve. Minden információt ki fogok írni (HUB-cím és hogy ktől lehet leszedni). Végre látom valami eredményét, hogy fél évig készült ez a cucc. Hálás köszönet Galadrielnek a segítségért. -
Ja, bocsi elnéztem
. Hát nem tudom mi lehet a gond. Az tudom, hogy a honosítás a telepítésnél küzködik egy kicsit de miután sikerült telepíteni egy ideiglenes könyvtárba utánna a Star Wars Jedi Knight Jedi Academy mappában lévő GameData és Install mappákat bemásoltam arra a helyre ahová a játékot telepítettem és kész.
-
Chappy #8275 A sims magyarítás telepítése közben elakadtam. A huntitánok oldaláról mind a 9-et letöltöttem. Hogy tegyem fel?( Volt hozzá 1 readme, azserint felraktam, a game egyszer betöltés közben kelépett önmagából.)
HELP ME! -
"Eksön" van, pajtikák! Elkészültem a legújabb magyarításommal! Az Incoming Forces, az Mdk2 és a Recoil után immár letölthető a 4. saját fordításom is! Hogy ez melyik? Látogassatok el a honlapomra és megtudjátok! B.Ú.É.K. Mindenkinek!
Ez évi utolsó kívánságom, hogy aki még nem linkelte be az oldalamat, illetve az összefoglalójában (magyarítás gyűjteményében) még nincs utalás a fent említett játékok elérhetőségéről, az tegye már meg a kedvemért, szépen kérem!
Előre is köszi! Mulassatok jól, vigadjatok ezerrel! -
Mindenkinek boldog új évet! Bár, ki tudja, lehet, hogy még írok ide... 
Takarítás előbbre hozva...
(8153, 8247, 8250, 8251, 8256, 8263, 8264, 8265)
Ezt nem így kellett volna...
HJ #8268 teran:
ez nem warez topic! -
Lacika 79 #8266 Hmm. Te is Fehér vagy?! Ráadásul Laci is? :-))