58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Szemmi: Tudtommal az már régi...
Morrrowind Hun: igen, csak a 2002-es verzió létezik - normálisan.
titike: Sajna, nem tudom melyik fájl kellene... De a felajnálást köszi. Ha megvan(nak)a fájl(ok), jelentkezz! Megoldjuk!
Lammer, HJ: Sztem tuti megy a NFS HP2 Hun is az X-BoX-on...
indy32: Köszi a kiegészítéseket. Amikor a lista készült - gyorsan összecsaptam - ezekről nem tudtam. Következő frissítéssel (hónap végén) ez változni fog!
Jakuza: Nekem megvan az angol és a magyar verzió is (NfH). Amikor feltettem a 2. számú honlapomra a hivatalos fordításból kinyert anyagot, senki sem jelentkezett, hogy rossz lenne...
Véleményem szerint működik a maygarból kivett anyag az angollal.
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
>> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------
-
harczos #8876 lol :DDD
(a játékhoz :P) -
Ha jól láttam akkor megelőztek,
http://free.cjb.hu/f/e/felirat -
Kene urak egy kis segitseg.
Jelentkezzen az, akinek angol Neighbours.From.Hell jatekja van, mert, megszereztem a magyar rippet, es ki kellene probalni, hogy az angol verzioval mukodik -e.
Esetlegesen, ha valakinek meg van, akkor tesztelje mar le.
Letolthetove teszem szamotokra a velemenyem szerinti magyar fajlokat, de meg nem csinalok telepitot hozza, amig nem tesztelitek le. A jatek data konyvtaraba kell masolni, de nem art a regiekrol elotte csinalni egy biztonsagi masolatot.
Nhell HUN file -
Majd ha befejeztem a TCM 2004 forditast, akkor nekiallok a LOTR - The Return of the King-nek, mivel a batyjamtol kaptam karacsonyra Kanadabol egy eredeti verziot. -
harczos #8872 heh, a kotor helyzete is hasonló :) -
HJ #8871 Oho...akkor lehet, hogy a Need for Speed Hot Pursuit 2 magyarításom is menne XBox-on? Ugyanis abban a fájlban is benne van az XBox-os verzió. Igaz azt a részt nem igazán fordítottam - nem tudtam volna letesztelni. De ha gondolod, próbáld ki és ha meírod a tapasztalatokat - kipótolom a fordítást XBox-ra. -
indy32 #8867 IMYke!
Írok egy kis kiegészítést a listádhoz.Magyarítások:Grand prix 4-VAN http://formula1.jatekok.hu/,Dark Seret of Africa-magyarul jelent meg, Devil Inside-magyarul jelent meg.Dracula,Dracula2-magyarul jelent meg.Atlantis II-magyarul jelent meg.(gondolom ez utóbbiakat te is tudtad csak elírás lehet)Kritika mentesen csak segítőszándékból írtam.Amúgy grt a listához szuper:)
-
Sziasztok!
Megosztom veletek ma hajnali döbbenetemet!!!
Tegnap kaptam kézbe végre a friss ropogós X-Boxomat felflesselve, 120as vincsivel... Este elkezdtem felpakolgatni a gamékat és most jutottam el a GTA3-ig.
Gondoltam poénkodok 1-et, és kicserélem az "american.gxt" fájlt, magyarítottra. És láss csodát, a boxomon tök magyar a játék!!!!

Bocsánat, hogy ilyen hülyeséggel zavarom a fórumot, de meg kellett osztanom, mert szerintem tök jó, és akinek hasonló felállása van, megpróbálhatja nyugodtan!!!
Persze az utalások, segítségek missingre utalnak(pl: nyomd meg ezt a gombot...) Majd tesztelem és írok ha esetleg megy a dolog... A Vice Cityre már fáradt vagyok... :)
Sziasztok!
-
titike #8864 .:i2k:.=IMYke2000 !
Figyelem!!
Ha valakinek kell megvan az Enigma:Rising Tide játék magyarul ha megmondod, hogy melyik a magyar file a cd-ből és kell nagyon szibvesen elküldöm.
-
Hmmm...a Morrowindhez csak a 2002 0.7 verzióju fordítás van? -
A "LOTR The Return of the King"-hez van mar magyarositas? -
Emlékeimben kutakodva: nincs. (illetve valami nagyon kevés)
Félek, XP-n (még DOS Box-al sem!) nem is indulna el!
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
------------------------------------------ -
Azért csodálkoztam én is.
...de szerinted van benne szöveg? -
Meglepődnék, ha nem az lenne...
Terep 2-ben van szöveg??? ...és nem magyar??? -
A Re-Volt-ot felejtsd el. Már 2 éve lefordítottam. Az terjeng a neten.
-
Milyen új magyarosítások jelennek meg napjainkban???
Más, NAGYON KÉNE A TEREP 2 FORDÍTÁS!!!!!!!
Megint más, NAGYON KÉNE EGY TELEPÍTŐ-SZÉTBONTÓ
A közeljövőben ezek lesznek nálam elérhetők( BloodRyne, Revolt, WWE RAW, Shadow force: Razor unit, és talán The thing) -
Schüll #8855 Na a HP2-es gondomhoz senki se tud hozzászólni? -
Pontosan. Szerintem a srác összekeveri valamivel.
Ja, azt már korábban is akartam írni: nem feledtem... De mivel az nem izgalmas annyira, mint egy Játék, kicsit lassabban készülget. De bízz bennem!
Eh IMYke, az ilyen jellegű hozzászólásomat egyből észreveszed, de az F1 Challenge-el kapcsolatosat nem[#ravasz1. Egyébként nem szoktam kamuzni, lehet, hogy nem igaz vagy nem ennyi a mérete,mint írtam én még nem láttam de a haver azt mondta, hogy valamilyen magyarítással nyomta a játékot és ő sem az a kamuzós fajta. Na mind1 ha találkozok vele majd rákérdezek pontosabban, hogy mi a helyzet ezzel a dologgal és, hogy honnan szedte a cuccot. Amikor mondta én is egy kicsit meglepődtem, mert én is csak egy 300KB-os ról tudok amiben a játék elején lévő szövegből van lefordítva valamennyi. -
Ez kamu. Senki se higyje el! Ha valahol létezik egy 100MB-os magyarítás, arról lassan - mint a futótűz - mindenki tudna... Az maximum egy magyar mod lehet, amit egy magyar emberke csinált. Azaz, magyar fejlesztésű, de nem magyar nyelvű módosítás, ami plusz területeket, szörnyeket, küldetéseket stb. tartalmazhat... de 100 mega még abban is sok. Majdnem egy küldetéslemez.
A Morrowind magyarítása sosem lesz 100MB felett. Csak akkor, ha hangokat is magyarítanak... de azt nem fognak ugye...
-
Üdv.
A TOCA 3 - mint már korábban írtam - nem teljes, az e-mail levelek nagy része még angol benne. De foltozom (dolgozom).
A listát bővítem. Köszi az infókat (evin, harczos, és persze sapandi munkái is rögzítésre kerülnek!)
Én is hallottam már valami elég nagy méretű, 100 akárhány MB-os Morrowind honosításról, igaz én még nem láttam, csk a haver mondta, hogy azzal tolta végig a játékot. -
Ja értem, de akkor i2k-nak modjad, mert övé a lista. -
harczos #8844 a lista frissítéséhez -
Ez hogy jön ide? Én nem tudom. -
harczos #8842 és ugye kotor is megjelent 10%-kal... -
i2k: Frissítés a listádhoz, Tony Hawk Pro Skater 4 februárban lesz itt: evin.uw.hu -
Nem tudjátok, hogy mikor fog újra működni a Morrowind fordítás oldala? -
Tudja valaki, hogy a Gamehunternél lesz-e valami a Silent Hill 3 fordításából, mert már elég régóta 0%-os? -
IMYke:
Még a MP2MM készítése közben említetted, hogy van ToCA Race Driver magyarítás (meg a "magyarítás lista" szerint is), de majd csak a MP2 moddal együtt teszed ki...
Nekem még mindig kellene. -
A Heroes-sorozat eddig magyarított részei:
. Heroes 2
. Heroes 3 :Restoration of Erathia
. Heroes 3: Shadows of Death
. Heroes 4 (magyar megjelenés)
. Heroes 4: Gathering Storm (magyar megjelenés)
. Heroes 4: Winds of War
------------
Ennyi.
A Chronicles sorozat egyetlen része sincs lemagyarítva!
Nézz körül GMiki honlapján. -
Akkor? Miért nem teszed? Ott alink is benne, a menüpont neve is ott van.
Klikk a linkre, elmégy, megnézed a menüpontot, elolvasod az "F" betű alatt a dolgot.
Ennyi.
Elhiszem, hogy nehéz az egeret pozícionálni, de azért tedd meg, oké.
de neki az kell biztos, hogy linket adjunk neki, mert olyan qrva nehéz kattintani egy párat -
Talán körül kellene nézned, és olavsnod is egy kicsit!
A topik címében is ott van, az aláírosomban is - eléggé el nem ítélehtő módon kiemelve! OLVASS!
Szerintem igen. A szerver gyors. A korábbi gigszer ellenére - átmeneti törlés - szerintem Magyarország 2. ha nem első leggyorsabb szervere.
Imyke a max2 hun lel lehet tolteni analoggal??