58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
hello, tud vki W3 Frozen Throne magyaritast?? -
Más ötlet Sapandi kérdésére? -
A Prince of Persia - ha olvastad - nem rendelkezik sok szöveggel, de az sajna benne van a 400 MB-os archívumban.
A kezelöfelület szövegei megvannak, azt vissza tudom majd osztani.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
drkard #10163 IMYke úgy egy hete írtál a Praetorians, valamint a Prince of Persia magyarosításokról. Ha jól emlékszem a Praetorianst tesztelitek a Prince of Persiat, pedig az új honlapodra ígérted. Azt szeretném kérdezni, hogy mikor lesz ez a két magyarosítás letölthető tőled. Köszi. -
Jah, így elég nehéz, hogy csak pár szót dobtál ide.
Az ICEBERG azt is jelenti, hogy hűvös, rideg, érzéketlen valaki, vagy mikor azt mondják valakire, olyan mint egy jégcsap, illetve katonáéknál lehet még szemrebbenés nélkül gyilkoló -> "gyilkológép".
A "still-beating organ" kifejezéssel mintha találkoztam volna valamilyen irodalmi műben, és úgy rémlik mintha a "szív" szinonímája lett volna. -
Glad, you could make it = Örülök, hogy sikerült megcsinalnod.
(ez lehet az is, hogy pl sikerült megmenekülnie az üldözöi elöl es eljutott mondjuk a talalkapontra. Szövegkörnyezettöl függöen)
A többit nem tudom...többet kene tudni rola. Milyen jatek, milyen szövegben es milyen szituban... -
Ja, és Gmiki (GS) elnézést kért... O.K.! -
Segítsen már valaki:
1. Mit jelent -katonai értelemben- az "iceberg"? Gondolom, nem támadó "jéghegyekről" van szó!
2. "still-beating organ" Milyen szerv ez?
3. "Glad you could make it." Na, az ilyentől tudok falra mászni!...Minek örül ez? -
Írtam a moderátoros topicba, hogy a PETÍCIÓ linkjét, ha lehet tegyék ki ennek a topicnak a fejlécéhez. -
HJ #10157 Ahogy irtam is: ők most ott tartanak, ahol mi pár(vagy jópár) éve. 5-8-10 évvel ezelőtt mi sem itt tartottunk mint most... sz'al nem kell őket leszólni! Majd kialakul náluk is a dolog - csak türelem:) -
HJ #10156 Hááát... ki így, ki úgy viszonyul a dolgokhoz.
Azért én azt hittem, hogy több fordító fog csatlakozni hozzánk, de sebaj...az a lényeg, hogy legyen valami pici eredménye. -
YarYar #10155 Én vagyok a 225. -
Én elbambultam... De látom (és köszönöm!) azért a petíciót szülők közé jegyeztél engem is. 
Köszi Methos!!! -
lenta #10152 194:-) -
HJ: sajna nem jelentkezett senki. Azokat irtam be, aki itt a forumon tamogatasat biztositotta.
Te voltal az egyetlen, aki valoban irt nekem.
Nem baj, ennyi is eleg....
A lenyeg az alairas. -
HJ az oroszok még a multimédia terén mindig a béka segge alatt vannak. A fiatalok probálnak beszerezni lehetetlen dolgogkat, de a hivatalos cuccok töb év vagy évtezed elavulások vannak. Húúú de értelmes voltam....
-
185 
Szerintem is nagyon jól sikerült, csak kérdés, hogy foglalkoznak, majd e vele??? -
ok, többször nem írom alá. -
HJ #10147 Arra kérek mindenkit (ez csak saját vélemény!) hogy ne írjatok többször alá! Elég egyszer. Ugyanis ha sok ember többször is aláírja, akkor komolytalanná válik/válhat az egész kezdeményezés. -

171
-
Te jó ég, délután még csak 7-en voltunk, most meg már 169-en! Ez igen! Csak így tovább Magyarok!
most már n is 2-t írtam alá
-
Én rafinált vagyok... 
azt hittem, csak 1X lehet aláírni
-
HJ #10140 Köszönet érte!!!
Azt azért picit sajnálom, hogy csak ennyien vagyunk benne:( -
Jelentem, a GameHunter hírei közé fel van lőve! :) -
Ja, IMYke:
Andie epp melohelyet cserelt es ezert nem tud most nagyon foglalkozni a progival, de megigerte, hogy amint lehet belenez! -
i2k:Úgy látszik igazad volt a PATCH ENGINES kapcsolatba. Meghajlok nagyságod előtt
, ó Istenem. És persze köszi.
Mikor frissíted a listádat?
Régen beszéltétek, hogy lesz egy központi magyarosító oldal. Lett azóta belőle valami? -
A gamestarnak mar irtam es a hc gamernek is.
Azert te is megteheted :-)
Forumokon is hirdessetek az iget! :-) -
Berkenyének (GameStar Online) is kellene nyomatni egy mailt, hogy hírezze mán ki Magyarország leglátogatottabb online gamer magazinjára a dolgot!
... megvoltam ... 2x is 
Na, gyerekek, felraktam a peticiot!
Nezzetek meg, irjatok ala, hirdessetek!
http://www.petitiononline.com/hungary/petition.html -
nem zavar, úgyse a saját nevem, csak egy nick... -
Bazeg, bocsi, de folyamatosan rosszul irom a neved :-)
Pedig szoktam az ilyesmire figyelni.
Lehet, hogy kezdek legasztenikus lenni?
Na mindegy.... -
Csak jeleztem.
Nekem sem volt már fenn, amikor kijött a patch.
Annó a te magyarításoddal toltam végig a játékot, sajnos akkor még valódi autónevek nélkül. -
Oksi, akkor en atforditom nemetre, valaki csinalja meg angolul legyszi!!!!
Es irjatok meg a neveteket, cimeteket!
Eddig csak HJ jelentkezett! -
Hunnenkoenig: utánanéztem, gyakorlatilag semmi nem kell megváltoztatni a szövegen. Mivel nem két oldalú szerződésről van szó, a "papír" nem minősül okiratnak, így semmilyen formai követelményt és jogi kifogást nem támaszthat senki irányában. Az iromány pedig tökéletesen érthető, korrekt (itt erkölcsileg, az érintettek személyek szempontjait értem) és éppen annyira tárgyilagos, amennyire tömör.
A patch nem véletlenül jött ki!
Ha jól emlékszem - javítsatok, ha tévednék - éppen az XP-vel voltak gondjai a kicsikével, mint anno a Grand Theft Auto III-nak (tehát nem a GTA: Vice City-nek!)...