58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Én voltam az 1117. aláíró. Az oldalamon is hírelem a petíciót. És letölthető a nyolcadik saját magyarításom is! -
Nem kell visszatömöríteni. Ez a csúcs benne. Mármint az UltraEdit-ben.
Ugyanis, készít egy *.bak fájlt, s ha gond van a módosított, bemásolt fájllal, akkor szimplán visszamásolod a bak-ról eredeti kiterjesztésre átnevezett fájt és no probleme!
Amúgy, ha hagyod a fájlt normál nézetben megjelenni, azaz HEX-nézetből nem teszed át szöveg-nézetbe, akkor gyakorlatilag nem változik a fájl szerkezete (értsd: nem tűnnek el a space-jelek, így nem változik a fájl).
Ám, ha a karakterszámmal szórakozik a program/fájl akkor ugye marad az "ősi" módszer: számolni a magyar karaktereket...
A Hidden & Dangerous 2-ben ugye nekem így kell fordítanom a Dialogs.bin-t...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-
Chappy #10204 MOKOR LESZ BROKEN SWORD 3 MAGYARÍTÁS? -
Hat megneztem. Megnyitotta, szerkeszthetem is. Mostmar csak valahogy vissza kene tömöriteni es kiprobalni :-) -
Srácok: milliószor leírtam az elmúlt 4 év alatt - senki sem hallgat rám?
Az UltraEdit egy csodaprogram - MINDENT megnyit, méretkorlátok nélkül!
Vampire: lassan készül, mint a Deus Ex 1.
-
Nekem *.xom fájlokhoz kéne editor, a Worms 3D miatt... ;) -
Ja, valami bajuk van.
Lehet, hogy nem fizettek a domaint? :-)
Legyünk egy kicsit türelemmel, hatha megjavul...
MAS:
Nem tudja valaki, hogy mivel lehet *.stf fajlokat szerkeszteni?
Nekem az office-hoz köti, de az nem igazan jo.
A word az szerul nyitja, az excel meg nem hiszem, hogy a megfelelö hozza, bar jobban kezeli, mint a word.
A Star Wars Galaxies szövegei vannak ilyen formatumban.
Tud valaki esetleg rola valamit? -
indy32 #10199 IMyke!
Azt írtad ,hogy a Vampire: The Masquarade MÉG erősen félkész, nem publikus.Ez azt jelenti,hogy folytatod a magyarítást?Előreláthatólag mikorra?Nem pontos dátumot kérek csak hozzávetőleg. -
nekem sem, már tegnap este óta
-
Nekem a fenti linken nem jon be a peticio. -
HJ #10196 Erről a helyről már régebben is volt szó.
Az Unreal 2-vel voltam érintve - de szóltam a gyereknek és leszedte a fájlt, és egy linket rakott be a lapomhoz.
Irtam is ezen a fórumon, hogy lehet beszélni a készítővel - de úgy tűnik más nem vette fel vele a kapcsolatot... -
http://ember.uw.hu/ - Szerintem nézzétek meg... Van itt AirFix Dogfihter, Ao2 Hun... -
szivar #10194 Előre is köszönöm segítségeteket. De mint ahogy anno írtam, elég messze van az még, hogy tesztelni kelljen. De most már egy kicsikét közelbbre tolódik ez az időpont. Legalábbis nagyon bízom benne. -
HJ #10193 Én szóltam anno Szivarnak hogy teszt ügyben számíthat rám.
De te is számithatsz rám ebben - másra nincs időm, de pár éjszakát szivesen rászánnék a deux ex szöveg átbogarászásra. Már csináltunk együtt ezt-azt - tudod milyen alaposságra számithatsz:) -
megnézem a dolgot!úgy tudom az a verzió amiről a csávó írt csak 50%-os!biztos ,hogy nem azt lehet letölteni!hülye lenne egy félkész magyarosítást adni a maxpayne2-höz! -
Sajnos ez benne van a internetben. Amit elerhetove teszel, abbol perceken belul tobbszaz masolat kepzodik es nem tudhatod egy-egy kopianak mi a tovabbi elete. Biztos van ra megoldas. Ha mas nem, szoljatok a szolgaltatojanak, hogy gaz van. Ha intelligens emberek vannak ott, akkor raszolnak a gyerekre, vagy torlik manualisan. Jogi utra kar lenne terelni a dolgot, ott mindket fel hatalmasat koppanna... Mindenesetre sok sikert a megoldashoz! -
Ez igaz. Néha nem árt a hidegvér...
----------------------------------------- -
Akkor jó. Végülis itt jön vissza az, hogy ha elborúltál volna és nekiestél volna a srácnak, akkor most sokkal nagyobb lenne a KOPP. -
Ezt majd megtudjuk valakitől, addig is írok neki... 
1általán nem biztos, hogy igaza van a csávónak. lehet, hogy csak egy kitalált név, és IMYke fordítása van az oldalon, hisz tudja, hogy úgyse fogunk sms-t küldeni az oldalra, így aztán azt mond6 amit akar -
Nem ciki. Legalábbis nekem nem ciki egy olyan levelet megírnom, melyben közlöm, hogy - tudtommal - az egyetlen full verzió Magyarországon az én nevemhez fűződik (a GameHunter Team segítségével!), tehát: megy egy válasz.
Más:
szivarf/b] írt a Deus Ex 1 Hun ügyben!
Szeretné, ha nem 1 (!) ember fordítaná a játékot, felkért engem, és én pedig felkérném még a többi fordítót is: segítsünk elkészíteni a Deus Ex 1 Hun-t!
Ajjj, ez ciki! 
Bár nem értem, ki az a hülye, aki pénzért szedi le, mikor van ingyen is. Ráadásúl nem hiszem, hogy ez a Cziczliper Attila lenne annyira tapasztalt, mint te. -
Sziasztok!
Hát, bennem is forrt a düh. Nem kis erőfeszítésembe került, míg ilyen mondatok "hagyták el" a billentyűzetemet...!
Most nézem a freemailem, pill, látom válaszolt!
Hopppsz:
"Kíváncsi lennék mi az a magyarítás az oldalamon, amit Te csináltál. A
Max Payne2? Sajnos azt más csinálta, ezért nem fogom leszedni.
Cziczliper Attila műve. Majd ha őt zavarja, akkor igen. Ha a Te
személyed egyezik az övével, akkor írj a rendes mailcímről. Minden jót!
byez"
Még a végén én kérek tőle elnézést...
lol, hát ez tényleg gusztustalan. hihetetlen, milyen emberek vannak. ez egyszerűen szánalmas. és le a kalappal IMYke előtt, hogy így lereagálta a dolgot, mert én nem is tudom mit csiáltam volna az ő helyében -

-
Elkészültem a Splinter Cell Mission Pack magyarításával, átküldtem Methosnak.
Remélhetőleg pár napon belül felkerül a GameHunter-re. -
Mail ment. -
Imyke:
Sikerült már a Hidden and Dangerous 2 magyarosítással zöldágra vergődni?
Köszi -
Délután felkerül a GameHunterre az AoM Hun 1.0.1 ill. 1.1.1. Továbbá az AoM: Titans Hun 1.0.1 és 1.1.1! :)) -
Valami fegyverre gondolj, mint pl. támadó repülőgép. Támadó gyilkológép nem biztos, hogy jó, inkább olyasmi lehet ez, mintha a II.Vháborúban vki felkiáltana, hogy Támadó Tigrisek!,vagyis német tankok. De ez nem Tigris, hanem Iceberg!... -
Le a kalappal milyen kultúráltam reagáltad le.
Én kb ráküldtem volna az orosz maffiát(ALKATELGOLD :))
minimum.
Kis
más munkáján akar meggazdagodi.
Csodálkoznék ha kultúr módon levenné és elnézést kérne.
Szerintem akkora lessz az arca mint a bécsikapu.. -
A szövegkörnyezet: 2 ember találkozik és az egyik így " köszönti" a másikat, aki úgy felel, hogy "hogy is tudnék ellenállni neked". -
Vazzeg ilyen kis gyíkarcnak, aki pénzt kér más cuccaiért, szét tudnám verni a bunkó fejét fejszével....
Csomó saját utilt, egyéb szpfvert írtam már magamnak, magyarítottam játékot is, mind ingyenesen tettem fel a netre, ez a kis buzi meg ki tudja még hány retardált társa ebből akar megélni????
Bazz de felhúztam magam....

-
JOGOS!!! -
Köszike az észrevételt!
Ezt írtam neki:
"Szia!
Nem ismerlek, nem tudom ki vagy, de azt közölték velem, hogy a magyarításomat PÉNZÉRT árulod - még pedig SMS-weben.
Ezúton kérlek fel, vedd le a magyarításomat az oldaladról!
Engem nem érdekel, hogy minden mást "árulsz" a warez lapodon, de azt nem engedem meg, hogy amiért én 2 hónapot dolgoztam, és utána INGYEN (!) közkézre bocsátottam, Te pénzért áruld!
Nagyobb oldalakkal is beszéltem már ezen okból, te sem maradsz ki!
Kérlek, respektáld a felkérésemet, igazán nem stílusom a vagdalkozás, tehát nem szeretnék semmilyen úton-módon a károdra lenni, tedd ezt meg te is irányomban, a jó hírem érdekében!
Köszönettel: .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004"
BOCSI EZ A LINK AMI MÁR A JÓ NÉZD MEG A JÁTÉKOK KÖZÖTT A TE MAX PAYNE2 MAGYAROSÍTÁSODAT PÉNZÉRT ÁRULJA A CSÁVÓ!!!
http://megamozi.warez.hu/ -
szia imyke 2k ! nézd meg ezt a linket:
http://ad.adverticum.net/html.prm?zona=5541&ord=79614943
KERESS RÁ A MP2-RE!HÁT EZ AZTÁN A POFÁTLANSÁG!VAGY TUDSZ RÓLA?MEGENGEDTED NEKIK? -
Rájöttem valamire, mármint ez mindenki tudja nem változik a vilgág nagyon, annak idején még emlékszem rádióból vettük fel a számokat és ma is csak akkor nem netről hanem provát adókról...
Spandi írjál szövegkörnyezetett vagy valamit miről szól stb... -
meg egy kerdes, letoltottem a Hitman 2 magyarositast, de nem tudom mit kell vele csinalni...
A .txt-ben az van, masoljam a fokonyvtarba, de akarhova teszem a .zip tartalmat, nem lesz magyar a game..
Vki help?
koszi -
Még nem létezik. HunCraft Team - Olvass!