58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Na, a mafia.hq-n fent van egy forditasa a Mafianak Stafler munkajakent. A cucc 99%-ban az en munkam es van bör a kepen kiadni a sajatjanak. Nehany hibajavitason kivül nincs benne semmi es az sem forditva lett, csak kutföböl atirva (gondolom)
Irtam neki egy emailt, kivancsi leszek mit reagal:
Hello!
Most ertesültem rola, hogy keszitettel egy "forditast" a mafiahoz.
Leszedtem es megneztem.
Ez 99%-ban az en forditasom es nem emlekszem ra, hogy megkerdeztel volna, hogy felhasznalhatod-e az anyagot!
Igaz megemlitesz a telepitöben, de szerintem akkor sem igazan becsületes dolog kiadni a sajatodkent!
Nehany hibajavitasert kapcsolatba lephettel volna velem is es megcsinaltuk volna együtt, mintahogy azt epp Ranloth-al is tesszük.
Szeretnem, ha a telepitö szöveget atirnad "Hunnenkoenig forditasanak javitott verzioja"-ra es a telepitöt mindenhol ezzel a megjelölessel terjesztened!
Üdv
Hunnenkoenig -
Köszi, mindjárt leszedem. -
Hykao! Már fenn is van! Kukkold meg!
[RTCW nem kér semmiféle kódot]
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
kösz -
Szia Hykao!
Természetesen létezik a munkám...
Mivel - nagy valószínűség mellett - süti voltam, és nem ment fel a lapra, ezért azt most felteszem.
Aztán most már - egy hatalmas fordítási periódus miatt késik a frissítés - lassan itt az ideje az új dizájnnak a lapomon...
Ok asszem én megtettem(Ha minden jól ment.) de a bátyámnak még szolnom kell.Kár hogy nincs magyarítása.:( -
IMYke, a RotWolfenstein magyarítást keresve GMIKI oldáláról - a linkre kattintva - eljutottam a te oldaladra, ahgol viszont nem találtam a saját fordítások közt, a mások munkáira kattintva előugrott, egy "Áthelyezve ide" link, amire kattintva valami Szántó Nanoplex vagy mifene jött elő, most akkor hol van az a szerencsétlen magyarítás??? Segíts má' légyszi, az egyik havernak raknám fel a gépére. -
Azt hiszem ahhoz nincs! A fejlécben található Játékmagyarítás Petíció linkjére kattintás után, légyszíves írjátok alá, te és a bátyád is a petíciót, ha még nem tettétek volna meg. -
Industry Giant1 magyarítás kéne! -
HJ #10437 Nincs mit:) -
titike #10436 Köszönjük, hogy szoltál!
És köszönöm (jük) a munkádat! -
HJ #10435 1-2 nap türelmi időt adj neki... utána mehet az Ultraweb-nek a mail...:)
Olvastad mit írtam tegnap este a gyerek fórumába? -
Köszi! Úgy legyen!
-
Végignyomtam a MAX PAYNE2-t. Gratulálok a magyarítás készítőinek. TÖKÉLETES MUNKA. Remélem a jövőben mégtöbbször összefogtok, és hasonló színvonalú fordítások készülnek.
Sziasztok -
Kezdem=kezd, emberek=ember :DD Még reggel van... -
Hát igen... Kezdem elegem lenni. Főleg most az emberek.uw.hu! Pedig írtam nekik. Najó akkor megy a levél az UltraWebnek... :)))) -
Ja, elküldtem neki ezt:
Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési útmutató video
Ha letölti, jó neki, ha nem, akkoris...

-
S lám, éppen most kaptam (olvastam el) ezt:
"Sziasztok!
Szerencsére sikerül rátalálni a lapotokra és megtaláltam a MAX PAYNE2 magyarosítását.
Abban szeretnék segítséget kérni,hogy hogyan tudom feltelepíteni a fordítást,mivel számomra a leírtakból nem derül ki.
Legyetek szivesek és írjátok le nekem lépésről lépésre a telepítési folyamatokat a letöltéstől a játék indításáig.
Válaszotokat előre is köszönöm!!!"
Többesszám rulez... :))
Gondolhatod... és a legszuperebb # 10375 ... ott van az infó az orruk előtt, és mégis...
huhh, már látom a sok almát, hogy IMYke nem tudom mi a kódja ennek az xy játéknaaak?
-
HJ #10425 Methos! Ha érdekel:
http://ember.uw.hu/
Star wars : Jedi Academy Letöltés -
Biztosan visszaéltek a GameHunter magyarításokkal is.
-
Heheh, Methos-ék is seriallal kezdik védeni a Telepítőket...
Nagyon helyes!
Sziasztok nem tudnátok tippet adni a conflit Desert Strom gémhez, hogy hol keressem a szöveget... esetleg valami kibontó??? -
Rendben, megpróbálom!
Kösz a tippet! -
Ma felkerült a GAMEHUNTER oldalra a SPLINTER CELL új, mission pack-kel kibővített telepítője! -
HJ #10419 Off topic téma, de hátha valakit érdekel...
Megjelent az általam készített CheatLand legújabb kiadása.
Ez jelenleg 2435 PC-s játékhoz tartamaz kódokat - magyarul!
Letölthető innen: CheatLand2435 -
Sziasztok!
Solid: Lehet próbált ki egy új fiókkal, majd ha így sem megy akkor rakd újra a nerót vagy a winfost...
-
Penzugyi elemzo vagyok.
Az aruhazak teljesitmenyet hasonlitom a tervhez, a "celszamokhoz". Forgalom, koltsegek, reszletesen, szamlakig lemenve, es ezeket az elemzeseket tovabbitom a vezetosegnek.
Diohejban ennyia lenyege kiemelve, persze mindig vannak egyeb, ad-hoc jellegu dolgok. -
Nem bírom ki, hogy meg ne kérdezzem, hogy mit is csinálsz te pontossan a munkahelyeden? -
Tehát akkor a Nero Burning Rom-ommal lesz a baj? -
Lessz editorom de a csávó csak linuxra ír:((( és hiába írom neki akkor sem csinál semmit(cagy russzul tudok orosul)állítása szerint olyan egyszerű volt rájönnie , hogy még egy perc sem kellet hozzá....
Nekem is írásvédett probálj valami vírus keresni...
Nekem az lenne a bajm, hogy néha mikor netezek az egér befegy, de útána tudom még használni a gépet(láthatatlan eegér), máskor meg behal minden(ez mitől lehet?? -
A Windows NT (másoknak XP) így működik.
-
Egyebkent megneztem. Nalam is minden mappa irasvedett es megis tudok mindent csinalni, szoval nem ez a gond.... -
Hehe, na most kapasbol hülyeseget irtam :-)
A merevlemezt nem is lehet ilyen modon irasvedette tenni :-)
Ez is jo peldaja, hogy az embernek elöbb kene gondolkodnia, azutan pofaznia :-) -
Hat szerintem a C:\ -t tetted irasvedette es ezaltal minden mas az lett.
Jobb katt a sajat gepen a C: -re (vagy amelyik particio az) es tulajdonsagok es irasvedelem ki. -
Nem, NagyG már kicsomagolta a data.pak-ot, de elmondása szerint ott csak .wav fájlok vannak... -
Rusy #10408 Na megnéztem a Broken sword 3-mat, a streams mappába az rws-ek szerintem nem azok, szerintem a data.pak-ban lehet csak azt nemtom mivel lehet kicsomagolni...
Remélem egyszer sikerül -
Nem az a lényeg :)))) Nem kell megjelennie ez a játék isten lesz ;) De ha télleg csak ennyi lenne a szöveg akkor megcsinálom egyedül :D Csak azért mégis mókásabb ha az a pár szöveg magyarul van ;)))))