58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • NeoMaN
    Na, ha i2k nem csinálja (most olyan mint aki klimaxol...) akkor várom a jelentkezőket.
    Mindenképp kell valaki aki benne van a scene-ben, mert én nem nagyon ismerem az egész társaságot (megbízhatóság, nyálverés stb szempontjából).
    Szal lehet belőle közös oldal, amire mindenki hírezhet és feltölthet, vagy csak simán tárhely az oldalaitoknak, de kell valaki aki összefogja az egészet, ugyanis én nem fogom..
    Szal írjátok ide hogy mi legyen, mert ha nem kell, akkor visszamondom.
  • jojo
    Yu-Gi-Oh magyarosítását látta valaki?

A turok 2 Evolution-hoz hol találok magyarosítást?
  • Rusy
    mér ne lenne...
    eddig se volt ebbe a topicba nagyon kiabálás anyázás, persze vannak kivételek...
  • [Jakuza]
    http://magyaritasok.jatekok.hu/ oldalon keresd, de meg csak egy kb 20%-s magyaritas van hozza.
  • ent
    Star Wars - KOTOR ????? HU ??????
    Ha volt róla már szó, bocsi!!!
  • [Jakuza]
    Az allas 4:0.
    Lehet muxik itt a demokracia ? :)
  • Rusy
    Imyke oldala a kellemes szín miatt... Meg az elrendezés is jó
  • HJ
    i2k designra szavazok.
    Jobban tetszenek a szinek és az elrendezése is jobban bejön.
    Egzetértek Jakuza-val: az alsó frame helyett talán jobb ha egy plussz menüpont van.
  • [Jakuza]
    Akkor eddig 2:0 Imike mellett.
  • Jani-B
    Szerintem az sem lenne túl jó, ha sok admin lenne az oldalon, mert akkor senki sem érezni igazán magáénak, és így nem törődne igazán senki vele. 1-2 admin elég.
    Dizájn: nekem tetszett Methos első változata, de mégis inkább imyke oldala mellett voksolok, mert jól néz ki a logója
  • [Jakuza]
    Igaz.
    Tehat akkor szavazzuk meg eloszor, hogy kinek a dizajnja legyen az oldalon.
    En reszemrol mint mar mondtam Imike oldala mellett foglalok allast, mert nem kell az oldalon oldaliranyban scrollozni, a jol megirt script miatt azoknak, akik nem 1024-ben nezik az oldalakat nem kell gorgetni, hanem eltudjak olvasni az oldalakat. Bar az also frame-t nem szurnam be , mert sokkal tobb forditoi oldal lehet kesobb, igy egy ido utan mar nem fernenek el egy sorban. Ehelyett inkabb javasolnek egy, a forditok linket a bal oldali framenel.
  • HJ
    Jól vanna.... nehogy megsértődj.
  • Hunnenkoenig
    a reklam dolog meg varhat, de aztan valoban meg kene oldani, ha kerdesek merülnek fel, de azon meg raerünk gondolkodni :-)
  • Hunnenkoenig
    IMYke ne dobd be a durcit :-)

Csak tenyleg nem tudtam, hogy mire jo, de mosmar vilagos :-)

PHP-ban azert lenne jo, mert akkor az, aki mondjuk legalabb egy jatekot sikeresen leforditott es az minösegi munka is, akkor szerintem azzal bebizonyitotta, hogy van kepessege eppkezlab mondatokban egy hirt is kirakni es akkor admin lehetne.

Ilyen egyszerü lenne.
  • Rusy
    Imyke akkor most milesz?
    csináld ahogy gondolod én csak a véleményemet mondtam, nem akarok beleszólni semmibe, én csak azt szeretném hogy szedhessem a 100 megás magyar modokat.... by i2k
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnálom, hogy ennyire elfajultak a dolgok.
    Nem új Magyarítások Portál - ne adj isten GMiki vagy Gamehunter - van születőben, hanem egy olyan hely, AMIRE CSAK A TÖBB TÍZ MEGABÁJTOS MAGYARÍTÁSOK CSÚSZNÁNAK FEL...!.
    Hiszen, tudjátok jól, egyre nehezebb egy-egy újabb munka megosztása. Lásd: az utóbbi munkáim szinte mind 10-100 MB között mozognak. Hova tudnám feltenni őket? Hiszen még a Max Payne MAGYAR MOD-ommal is gondok voltak, gondolom, páran még emlékeznek, amikor 2 nap után az egészet törölték a búsba... sa talán csak azért engedték tovább működni a dolgot, mert az újabb feltöltésem után látták, hogy több ezer letöltés (és így ugye forgalom) történt az oldalról... pedig semmi banner, semmi reklám...
    NeoMaN a problémámra keresett megoldást és úgy gondolta, egy ingyenes és "korlátlan" tárhely segíthetne az ilyen gondokon.
    Az már csak az én bátorkodásom volt, hogy az egész legyen html-es és ne FTP-s.
    De kérem, nekem mindegy. Legyen másként, vagy sehogy.
    A magyarításaim pedig - így, kényszerből - nem kerülnek megosztásra. Nekem elegem van.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • Rusy
    viszont akkor tényleg mindenkinek adminnak kell lenni és bárki aki mondjuk nem tag, hanem csak egy játékot lefordított úgy is el kell küldeni egy adminnak, már megint ugye olyan mint a többi, ezért lenne jobb mindenkinek a saját weboldalára kilinkelni, és tárhelyet adni akinek kell és mondjuk html lap amit most csináltok meg attól hírekbe bekerülhetne amit egy ember frissít, hogy megjelent ennek meg annak a magyarítása letölthető innen meg onnan,
    én úgy látom egy kicsit hogy ez a központi oldal egy kicsit macerás, de bármelyik legyen vannak előnyei hátrányai, úgyhogy majdnem mindegy
  • Rusy
    Ezért mondtam én anno, hogy csak simí tárhelynek használjuk, imike már rég tölthetné fel a cuccot és linkelhetné ki a saját oldalára és a többiek is ha pl, nagy fájlokból álló magyarítást akarnak közzétenni, megkérik neomant vagy mostmár imykét átruházta a jelszót és mehet fel,de
    tényleg ha már ilyen lehetőség adódott amilyen mér ne használjuk ki a lehetőségeket, és elgondolkodtató a php-s oldal, de mint szoktam volt mondani, mondják meg az illetékesek...
  • HJ
    Sok-sok igazság van abban amit mondassz! Ha nem naprakészek és nem első kézből valók az infók akkor a kezdeti lelkesedés után elsikkadhat a dolog = aki adminkodik az készüljön állandó és rendszeres melóra.
    Láttam elég sok banner hely van a szpozoroknak.
    Kérdés, hogy ezek a szponzorok milyen jellegűek lesznek?Ha csak gamer lapok bannerjei lesznek fenn gy.k. viszonzás nélkül- annak nem sok értelme van - ezt meg is írtam régebben. Ha fizetősek a bannerek, akkor ki ad számlát, kinek a számlájára fut be a lé és az milyen célra megy? Ez igy előre még nem tűnik lényegesnek, de higgyétek el - ha látogatott a lap akkor előbb-utóbb előtérbe kerül a banner bevétel is... ez már csak egy ilyen világ.
  • jojo
    A turok 2 Evolution-hoz hol találok fordítást?
  • IMYke2.0.0.0
    Kár, hogy semmi konkrétumot nem írtál... pl. a program neve.
    3 CD, az kicsit sok egy fordító programhoz, mert ugye a szótárak sem tesznek ki egy CD-t.
    Mi talán ez a progi, 3D-s fordító program DirectX 9.0-es grafikával, meg Pixel Shader 3.0 támogatással, hogy 3 CD kell neki...?

• Rusy
    Vietcong fordításodat be fogod fejezni?
    lécci, lécci
  • ALCATELGOD
    Halee! Akkor nem tudtok segíteni a lenti játékokhoz????? A turok 2-höz van fordítás, (most ez volt ami friss) mert akkor megcsinálnám.... (tetszik nagyon régi best of-om) Kint vannak olyan fordítóprogramok, hogy beszarsz!!! Olyan jól fordít hogy néztem, csak kár hogy eddig csak magyar orosz :((( bár így is lehet vel, mert én nagyrész kintről beszerzett játékokkal játszok ezért meg tudom oldani (3CD-és a program képzeljétek A legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
  • NeoMaN
    Azé komoly nem? EP 1-9 + idővonal.... nyammm
    Dejó lenne ez HUN-ul.. :D
  • NeoMaN

Nembaj, gyengén probálkoztam....
  • IMYke2.0.0.0
    Hát nem tudom, ismered a Neuro-t? Magyarul nem tudók készítették, és hát eléggé szar, amit csinál... annó egy hónapig tanítottam, hátha szárnyra kap, de az eredmény több volt, mint fos.

• rorr
    az még a jobbik eset!
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, majd valaki egy NeuroTrans2000-el...

• [Jakuza]
    LOL.
    Ez majd 2000 oldal.
    Hat nem tom ki fog ra valalkozni. :)
  • NeoMaN
    Magyarítani kellene ezt:SW idővanal, FULL extra
  • rorr
    kérdezz barátom!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    "Ez a portál azért született, hogy napjaink - kényszerűen és dinamikusan - egyre nagyobbodó játékmagyarításait a lehető legkényelmesebb módon közzé tudjuk tenni Nektek!
    Ám, mindeddig előfordult az is, hogy számunkra kedves és izgalommal telített várakozással készülő munkánkat azért nem tudtuk megosztani veletek, mert a rendelkezésre álló - többnyire - ingyenes weblapok feltöltési korlátokkal rendelkeztek. Változó módon vagy a fájlok és a tárhely méretét, vagy azok számát korlátozták a szolgáltatók. Így - remélhetőleg nem csak nekem! - sokunknak a gépén, CD-in maradtak a több tíz megabájtot kitevő magyarítások (is).
    Most hát eljött a pillanat, amikor ezen, nem egyszer a 100 megabájtnyi méretet is súroló anyagok megosztásra kerülhetnek!

Röviden: TÁRHELY MIATT.

• Hunnenkoenig
    Naja...

Azt a piros feher zöldet meg a földgolyot nem kene eröltetni.

Utalom az ilyen nacionalista es teatralis dolgokat... de ne legyen politikai vita belöle :-)

Sajnos meg mindig nincs az az erzesem a honlappal kapcsolatban, hogy ez valami mas lenne, mint a többi.

Csak egy uj oldal, ami a honositasokkal foglalkozik es van egy link szekcioja, ahonnan eljuthatsz a forditok oldalara.

Az, hogy esetleg innen is le lehet tölteni a fajlokat....
    na ja...
    a magyaritasok portalrol is le lehet...

Lehet, hogy most csak morci vagyok, mert epp most keltem fel, de elmagyarazna valaki ujra, hogy miert is akarjuk mi ezt most csinalni?

Ha a szövegböl jol ertem, csak azert, hogy ezt a lapot tenyleg a forditok szerkesztik es igy elsökezböl kapjak a sracok a hireket?

Akkor viszont minden forditonak adminnak kene lenni (nem superuserkent), hogy legyen ertelme, akkor viszont PHP-ban kene lenni, hogy barki tudjon kenyelmesen hirt irni a sajat cuccarol.

Ha ugyis küldözgetnem kell valakinek a valtozasokrol a hirt, akkor azt küldhetem a Portalnak is, mert azt sem szerkeszthetem es nem erzem jobban magamenak, mint ezt itt....
  • Methos from GH
    Na akkor most jöjjön a FINAL változat: ;)Játékmagyarítás Központ Design [Methrix Design v2.3]

Szerintem ez most, túltesz mindenen! :DD
  • NeoMaN
    Van köztetek nagy Star Wars fan? Lenne egy kérdésem...
  • ALCATELGOD
    Hmmm 10MB az nem sok... Megkérdezném minden résztvevő, hogy nem e tudna valaki valami segítséget adni a következő játékok fordításában: Conflict Dessert Storm 1,2 The thing( Telepítő-nek van egy CAB fájla,amibe nem tudok belépni és ebben vannak a szövegfájlok!) Lord of the ring:1,2 (szintén telepítőszétbontó!) ennyi!
  • titike
    IMYke most néztem meg a szolgáltatóm szorólapját és azt vettem észre, hogy ad 10Mb web tárhelyet ha kell én szivesen átadom és erre is egy-két magyarítást fel lehetne tenni feltéve ha elmagyarázza valaki, hogy kell mert ebben még nem vagyok jártas.
  • Hunnenkoenig
    Hehe, imadom a pasztel szineket...
    Ez biztos a nöi oldalam :-)
    Szerintem sokkal kellemesebb, mint az a kek, bar az sem csunya...
  • [Jakuza]
    Hat nem tudom.
    En meg pont azzal a lila szinnel nem vagyok kibekulve.
    Lehet UTE szurkolonak kene lennem hozza ? :)
  • Hunnenkoenig
    Ha a kek strukturajat a lila grafikajaval es szineivel csinalnad, az lenne a legtutibb!