58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
krisz073 #11380 Baze,nem lehet valahogy visszamenteni.Elektronika csere ??? -
atr0p0sz #11379 felettébb humoros, én nem tudtam ilyen jót röhögni rajta, mindenem ami rajta volt, a munkám, plusz vehettem másik winchastert. De te azért csak kacagjál rajta halál nyugodtan.... -
greco #11378 

-
greco #11377 Ezek a fránya winchesterek mindig felmondják a szolgálatot
ha vmi jó kis magyarítás van készülőben... -
atr0p0sz #11376 Sajnálattal kell közölnöm, hogy a Disciples 2 - Dark Prophecy magyarítást nem áll módomban folytatni, és sajnos a munkát sem tudom átadni senkinek, mert az összes anyag elszállt, miután a winchasterem felmondta a szolgálatot, és elfelejtettem belőle biztonsági másolatot készíteni 

-
HJ #11375 Ajaj...lehet hogy picit sokkos leszel utána:))) -
YarYar #11374 Ebből is látszik, hogy mennyit ér nekem a véleményed :) Ja és a számot amit küldtél, hogy le lehet szedni, a hétvégén meghallgatom ígérem :) -
placus #11373 sziasztok! Játszik Valaki Az URUval? -
HJ #11372 Örülök, hogy sikerült meggyőznöm téged. Bár igazából nem is győzködtelek, hanem csak elmondtam a véleményemet. -
YarYar #11371 :)
Remélem tudod, hogy a végleges döntés neked köszönhetően született meg. -
YarYar #11370 Ahogy vesszük. Én még február előtt kiraktam az oldalamra azt a szöveget. És most pont március vége van. Az több mint 2 hónap. -
OLVASS!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
Ronaldinho #11368 Hellóka!
Lenne egy nagy kérésem!
A Total Club Manager 2004-hez ami mindent lefordít!
Most itt a szöveges módra gondolok ill. az alul lévő levelek lefordítására!
Előre is köszi!
Üdv:Roni -
Nyolc nap... a hír közlése óta.
Street Legal Racinget nem fordítjátok le?
Biztos sok mindenkinek kellene, nekem is! -
Tessék ellátogatni ide: HunCraft - Teljes WarCraft III: RoC és TFT magyarítás egyben!
Sacrede-et nem szandekozom megcsinalni!
Egyelöre a Gothic 2-vel is baszogatnak, mert mostansag idöm se es kedvem se nem van hozza...
A demoja nem tetszett...talan majd egyszer kiprobalom megegyszer es ha tetszik es nincs mas melo, akkor nekiugrok... -
Hehhe, ez gyorsan ment :-) -
HJ #11362 Na végre egy jó hír!
Már csak azt remélem, hogy i2k is bejelenti a teljes visszatérési szándékát és nem csak be-be kukkant ide.
plíz i2k.... -

-
Rusy #11360 pf de balfasz vagyok, na jóvan megyek aludni mer fáradt vagyok a pirs x-re kell pontosan kattintani és jó :))) -
Rusy #11359 Akkor valószínű nálam van a baj, mer eleve nekem ki se jön a link nagy piros x és jobb gomb minden kivan szürkülve -
YarYar #11358 Helló emberek. Csak nem hiányoztam? :)
Gondolkoztam (nem viccelek) és rájöttem, hogy fordítás nélkül unalmas az életem. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy szép csendben, de visszatérek. Remélem nem baj :) -
nem, olvasol = nem olvasol -
Raknál fel majd magadról más képet is? ...amin nem háttal állsz??? Ne bújócskázzunk már!
...mondjuk elég nehéz veled kommunikálni, mert néha beírsz valamit, aztán eltűnsz.
...és amikor megint előkerülsz, akkor meg nem, olvasol vissza, hogy milyen hozzászólások érkeztek a beírásodra... -
Sziasztok!
Imyke manapságnagyon elkenődtél.... nem igaz én álltalában le sem szarom hogy mit mondanak nem nekik csinálom a cumót mellesleg mit tudtok mondani Balogh Norbiról nálam jelentkezett csak elfelejtettem megkérdezni, hogy eddig miben volt benne a keze, más imyke! a dizájn-t mivel csinálod értem azalat hogy mivel csinálljátok meg, hogy nincs frame-nek az a csúnya szürke vonala..... HJ segítenél priviben???? -
HJ #11354 FlashGet 1.5-tel simán le tudtam tölteni. -
Rusy #11353 Csak nyugodtan jó munkához idő kell... Én úgyis végignyomom magyarúl is a kész lesz... -
Cyrax #11352 Köszönöm a dícséretet. Igyekszem :) -
Rusy #11351 Valaki segítsen lécci, nemtudom letölteni a Railroad tycoon magyarítást, ha valakinek sikerült jelezze
Railroad Tycoon 3 Magyarítás -
HJ #11349 Örülök, hogy azért be-be nézel! Komolyan mondom! -
Singles: Flirt up your life - Magyarítás
Eléggé kezdeti stádiumban van, de frissítés várható Csete-től!
Rusy #11347 Csak így tovább, amit eddig megnéztem király, jó nagy fába vágtad a fejszédet...
Hajrá!!!
Alig várom -
Rusy #11346 Szerintem nem bonyolult a szövege, de engem is érdekelne, mer csomószor nincs kedvem olvasni a dialógusokat, annyira szárazak, talán magyarul...
Hunnen?
-
Sacred magyarítás lészen? Tervezi vakaki?
Jó lenne ha tudnám, miért is megyek merre.... :P
Hunnen? -
HJ #11344 Az lenne a legjobb, ha a készítõjét megkeresnéd - ha valaki, akkor õ tud segíteni - talán... -
Major #11343 Hi! Akinek sikerült felrakni és megy, please írja meg hogy csniálta => A gondom a következő =>>> FF8 magyarosítás <<<<= minden jól megy fel is rakom...aztán new gém és kilép a winbe a magyarítás után, de ha nem rakom fel akkor nem lép ki! Please Help! -
HJ #11342 A fenét unalmas - melózok:( -
Gustafson #11341 Nekem nem nagyon. Én ügyeletes vagyok egy kórházban. Szabad időmben meg a Neten lógok, meg az Icewind Dale II-t nyomom. -
Uncsi egy nap nem igaz????