58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
HJ #11460 Talán nem kéne ilyesmit irni...
Mindannyian ismerjük Chappy szinvonalát, DE: nem biztos hogy le kéne menni ugyanarra a szintre!
Bocs ... de nekem ez a véleményem. -
HJ #11459 Sajnos újabb példa az emberi tetűségre:(((
Ami a legszomorúbb: szinte megszokottá válik más munkájának az ellopása. A HunGames tagjainak (ha olvassa közülük valaki) a FarCry hun letöltési linkjét változtassátok meg, mert a lopós oldalon direktben van belinkelve a munkátok. Átmeneti megoldásnak megfelel ez is - de utána keményebb fellépés kell. -
Hát nem tudom minek vagyok tanúja, de azért leírom:
Itt ugyanis a HunGames-féle 1.0-ás FarCry szintén megtalálható...
A GameStar.hu-n pedig ezt az oldalt hírezték ki!
"Far Cry HUN
[2004-04-02 @ 20:26 - ZeroCool] (kommentek: 0)
Na ez már tényleg nem semmi :) Elég gyorsan dolgoznak a srácok. De mit is? Ja igen. Szóval alig néhány napja jelent meg a Far Cry ugyibár. Azóta gondolom ezerrel tolták a fordítást, és lám, erről az oldalról már a teljes honosítás letölthető!!! Futás, mindenki ezerrel cibálja! Thanks timantes."
Szóval: megy a lopkodás ezerrel???!!! - Hát ezért csináljon az ember magyarítást! Fuck!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
kösz. így má jó...
-
Majd szóljatok már ha megtaláltátok a FarCry magyarosítását. -
greco #11455 Nem a driverrel van a gond.Már a 16. pályán jártam és csak utána tettem fel a magyarítást és csak azóta szar.Előtte pedig semmi gond nem volt vele. -
Rusy #11454 Na tehát ha valaki még nem tudná a far cry hun-t ha dvd-s verziód van úgy kell feltenni hogy a lentebb említett FCData/Localized/english.pak fájlba kell belemásolni az xmleket, meg a másik english1.pakba a menudata.xml-t, ha tudjátok bocs csak gondoltam leírom... -
kisbruno #11453 Biztos egy zöldvérű vulkánit lőttél le!
-
Cyrax #11452 Csak azért van ekkora előrelépés mert sok kicsi fájl lett kész. Ezek lassan kezdenek elfogyni és párbeszeket is jobban elkezdem (ma eddig 9 kész) tehát egyre lassúlni fog a munkatempó. -
kisbruno #11451 Csöpi, te egyelőre ne próbáljál magyarítani semmit!!!
Rejszolgassál otthon, aztán, ha már - kb. 10 év múlva - elhagyod a hülyegyermekéveidet, majd visszatérünk rá... -
Rusy #11450 Valaki írja már le pontosan hogy hogy csinálta meg a far cry-t mer nekem továbbra sem műxik, megcsináltam a lentebb leírtakat, dvd-s verzió 1.1 -
Chappy #11449 Csak a game nincs +. Honnan lehet letölteni? (esetleg ingyen?) -
Star trek starfleet command 3. Ha ez le lenne fordítva, vagy valami segító kész akármi, örülnék neki.........meg más is
-
Chappy #11447 MI nincs lemagyarítva? Megpróbálnám lemagyarítani! -
kell valakinek worms wp magyarosítás?
nemsokára gmikinél, de már letölthető...
-
Chappy #11445 Van Commandos 3 magyarítás? -
nekem se volt bibi,igaz egyszer kilépett hibaüzenettel
Prince of Persia:The Sands of Time honnan lehet letölteni? -
Rusy #11443 Elég jól haladsz... -
Cyrax #11442 Na, ma végre sikerült feltennem a ToEE magyarítását. Ez már 26%-ban van kész. -
Tedd fel hozzá az uj Nvidia drivert és megszünnek a hibák a Far Cry magyarositás müködik nálam rendesen. -
caramon #11440 Ez dicséretes
. Viszont kerestem az oldaladon és még nem láttam, hogy fenn lenne. Mikor lészen fenn?
-
A FarCry magyarítást el kell felejteni...
Én. És mivel nincs is benne szöveg, ezért gyorsan meg is volt.
Ugyanis a Játékban csak tutorial szövegek vannak (egy bazinagy 400 MB-os fájlban), azt ugye kihagytam, és maradt a menürendszer...
A magyarítás mérete: ~ 2 MB.
-
caramon #11437 Hi All!
Tudtok-e arról, hogy egy lelkes valaki(k) elkezdte(ék) fordítani a Prince of Persia:The Sands of Time nevű játékot? -
chadi #11436 SZerintem ez elég zagyvára sikerült.
Bár lehet.hogy bennem van a hiba -
greco #11435 Felraktam a Far Cry magyarítást,azóta ilyen grafikai hibák vannak:

És még volt olyan is,hogy hibaüzenettel kilépett a játékból.
-
Neighbourgs From Hell 2 magyarositást honnan lehet letölteni??? -
oké bocs nemolvastam ! vhová feltunád rakni ? -
UT2004-hez már vagy egy hónapja van magyarítás.
A PCGuru DVD-mellékletén megjelent UT2004 Demo-hoz mellékelték annak magyarítását, s láss csodát, az működik a Full-al is.
Ezt vagy már 3 különböző fórumban megírtam...
FCData/Localized/english.pak fájlból a Languages/Fonts mappát másold a Languages könyvtá
rba !
És erre hogy jöttem rá ?
a system.cfg az english ird át angolra és elszáll egy hiba üzenettel...
enegem egy vmi zavar de nagyon : 100 ember csinál magyaritás,és NINCS egy hely se ahol lelenne,és össze lenne gyüjtve rendszeressen ! gmiki is ritkán frissit, itt koráéábban lehetett értesülni,de most má mindenről van szó
Uneral 2004-hez van már magyarositás ? -
Es el is arulnad, hogy mi a megoldas?
Bah...
"nenar nenar, en rajöttem, ti meg neeeem!!!" -
tényleg nem megy a Far Cry magyarositása,de van rá megoldás !
10 sec alatt rájöttem ! Tök egyszerü !
a készitője legközelebb jobben figyeljen oda hogy mit csinál !!!!! -
Legyetek szivesek menjetek at a Peticio topikjaba es ott irjatok meg a linkeket, amiket gondoltok, hogy segithet!
Olyan forgalmazok weblapja kell, amik a terjesztes jogaival rendelkeznek, nem pedig az üzlet, ahol megvasaroltatok a jatekot!
Valahol a boriton (mar ha eredeti a jatekod :-) ) rajta kell lennie, hogy ki rendelkezik a terjesztes jogaival! -
Rusy #11427 ezt már én is félreértettem, egy másik toipcban...
-
Rusy #11426 Jaja én is néztem előszőr arra gondoltam át kell állítani a nyelvet, de a telepítő nem ír erről semmi különöset, meg az első képen ott megjelenik a szöveg, nemtom mi lehet, már kezdtem new gémet is hátha amentés nem jó újra kell kezdeni de semmi... -
magyar kiadók? olyan is van? nem csak forgalmazók vannak itthon? Mint pl. automex?? -
...már csak az a kérdés, hogy a hazai terjesztők is hajlandóságot mutatnak-e majd... -
Belenéztem a filekbe. Ott van magyarul és angolul is a cucc bennük. Nemtom miért. Nem csak a magyar kéne?? -
Aham, megnéztem.
A New World Order-ről, meg az RC Cars-ról hallottam már.
Hát akkor ez örömteli. -
Rusy #11421 pf ők adták ki az rc cars-t meg a new world ordert, nem is lehetnek olyan szarok...