58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Gmiki csendben van, de az oldala frissül folyamatosan.
Monnyuk a "dizájnja" nem változik
, de nem is az a lényeg...
-
Má eltünt....
-
Rusy #12059 Bocs én ezt a topicot naponta követem, a játék topicját nem annyira, majd akkor jáccok vele amikor magyar lesz, de még nem hallottam hogy június, na erre kíváncsi leszek, na de mindegy addig van egy csomó más játék... -
Kingsley: hidd el, nem hosszú ez a 12.000 hozzászólásnyi topik, ha tudni akarod, mit is használunk...
De segítek: Minden Játéknál változó!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
HJ #12057 Rég hallottam rólad. Alaposan eltüntél a magyarítás scenérõl. Mi újság van? -
greco #12056 Én is pont így jártam.Szerintem is teljesen felesleges ez a reggelés,de úgy látom nagyon divatba jött. -
nem szabad azzonnal általánosítani, nem biztos, hogy valaki lusta. Nekem például nincs időm rá, hogy visszaolvassak oldalakat, ha valamire kíváncsi vagyok egyszerűen megkérdem. -
Kingsley #12054 A magyarosításokhoz milyen programot használtok? -
Gmiki #12053 Egyetértek HJ-vel. Miért kell mostanában regisztrációkhoz kötni az ingyenes magyarítás letöltéseket? Nem értem. Ha valaki vissza akar élni vele minden gond nélkül vissza tud. Aki meg csak le akarja tölteni az meg szív. Főkép ott haragszom ahol e-mailban küldenek egy idióta kódot és majd csak később csinálhatom meg a szokásos jelszavamat. -
Kipofozom, igen. A Magyarítás Portálon is lesz egy frissített verziója, annak felügyeletét Andy-vel 2-en csináljuk majd.
Imyke: a magyarosítás listád az valamikor majd lesz frissitve? -
HJ #12050 Én is nagyon nem szeretem a kötelezõ regisztrációs dolgokat.
Egyszerûen nem látom az értelmét - fõleg olyan tartalomnál, ahol ugyebár az lenne a lényeg (legalábbis deklaráltan ez a cél), hogy minél több emberhez eljusson...
1 szó mint 100: értelme nem sok van, de ez legyen a lap üzemeltetõjének a dolga.
Ami biztos: az én lapomról minden le lehet tölteni reg. nélkül - bár nem nagy ügy megcsinálni a reg-hez kötött letöltést - de nincs értelme - szerintem... -
róka-rege-róka -
Basszus. Volt egy win installom, elvesztettem a Gamehunter-re a regemet. Erre most megint regelni akarok (már 3. napja próbálkozom), de nem kapok vissza emailt. Mi a picsnek kell erőltetni ezt a regelést. 3 napja baszok vele, inkább hagytam a picsába, és leszedtem DC-ről ami kellett.
Minek ez az idegesítő regelés??? -
Mert nem kaptam e-mailt tőled.
Meg van valakinek az American McGee's Alice magyarítása ?
Imyke ! Miért nem válaszoltál az e-mailemre ? -
Valóban szörnyű, hogy az emberek ennyire lusták visszaolvasni...
Ezredszerre: kb. június. -
ja a splinter cell engem is erdekelne :o) -
Rusy #12042 Splinter Cell-t mikorra ígérik? 
Methos: NagyG a silent hill 3-ról nem mondott semmit? -
...jah -
Köszi a helyesbítést... így még szörnyűbb!
Legelébb december közepére ígérték...
-
Megcsinálhatjátok. Hátha jobb vagy előbb kész lesz, mint a hivatalos... Sőt, nehogy úgy járjunk, mint a XIII esetében, ahol ugye január végére ígérték a magyar verziót. Azóta sem lett belőle semmi...
NagyG írta, h nekikezdett, de szerintem nem tudta, hogy amgyarul jön ki.. Mint ahogy én sem. Akkor ugrott a projekt. -
Megkaptam a mailt. Majd ma ranezek!
Tegnap sajna massal voltam elfoglalva... -
Imyke az alfacsatornáló valami tutor nincs vagy nem írnál nekem(ünk)???? -
HAli!
A vietcong-ot az oldalamról lehetett letölteni, de ugyebár volt sinc nincs sinc :-)))) ezért várjatok egy keveset (hétvége remélem mert már van frissebb verzió (50MB-os) -
És vele mi történt
Ugye, meglesz!?
-
A régi honlapom lesz megújítva. Tehát marad a régi cím.
Az nem semmi!
Azért kérdezem, mert a hét végére igérted.
Egyébként, hova teszed fel, hol kereshetem?
Fáradozásod pedig előre is Köszönöm!
-
Tökéletes lett. 11 MB lett végül, és szeretném mihamarabb fellökni az újh dizájnos oldalamra, de még most is fordítok egy Játékot, szóval, kicsit lassabban készül az oldal...
Szia!
Sikerült magyarosítani a Colin 04-t?
Ha igen, akkor kiraktad valahova?
-
Rusy #12028 Ja akkor én se bénázok vele majd meglesz a magyar csak ki akartam próbálni, de azt az angollal is ki tudtam... -
Nekem a vegyes volt meg, átmenetileg. De töröltem. Majd megszerzem a FULL magyart.
Azt nem tudom, hogy műxik-e az angollal, de belenéztem a tömörített állományba, és nem jósolok sok esélyt neki.
Szeretnék tévedni...!
Rusy #12026 Akkor most nem műxik az angol verzióval? mer ha igen engem is érdekelne -
Rusy #12025 OFF: Nekem van végigjáccásom, csak scannerem nincs itthon, gyerea vietcong topicba, amúgy ha nemtod merre kell menni, a pointmannal kell beszélni, ő mutatja az utat néha rádiózni kell stb nem olyan nehéz, nemtom konkrétan hol vagy gyere vietcong topicba... -
Kingsley #12024 3. pályán akadtam el amikor egy kő mögül indul a küldetés. Nem tudom mi a feladat.Egyébként végigjátszás sincs hozzá??? -
Már rohadt régen készen van. Csak többször is közbejött valami az oldallal kapcsolatban (lustaság, magánélet, kedv, lelkiválság stb. stb.), így nem volt frissítés.
Kis időt kérek, és lesz itt forradalom!
stein #12022 IMYKE a Praetorians fordításának megjelenését már többször jelezted , kérdésem, hogy elkészül - e még ? Jó lenne ,ha még összejönne ,mert úgy látom , hogy többen már régóta nagyon várjuk. Előre is köszönöm.