58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Hat elegge furcsa... :)
Delelott megnyitotta valaki, aztan beleirogattunk x ezer hozzaszolast, es visza is lett datumozva! -
Reggel még nem volt ott a topic, de most már látom!
Elég furcsa nem?? -
Nagyon azért nem kereshetted!
Íme:
Splinter Cell Pandora Tomorrow topic -
http://www.tar.hu/mestertuti/
(amúgy....a fenti piros feliratva katt...) -
Pedig van ilyen fórum!
Le kell lőni a fenti cső csapjait. -
Nem találtam Splinter Cell-es fórumot, ezért ide írom:
A SC:PT 2. küldetésénél elakadtam, mikor egy lángoló könyvtárféleséghez értem, ez a metro után jött! Hogy kell itt tovább jutni? Hykao remélem tudsz segíteni :) -
Érdemes! -
Passzív kapcsolatot használsz?Azt kell! ....
-
Fiúk! Baj van!
Nem tudtam feltölteni a Munkámat a netre, mert Totalcommanderbe beírok mindent és láss csodát a listázásnál elakadt!!! Ez egy Enthernetes ADSL!!!! Nagyon KŐne nékem! -
Kingsley #12092 A Simshez van magyarosítás? ha van akkor hol? LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!! -
"A tudás csekély, de a lelkesedés brutálnagy..."
Gondoljatok, hogy igy erdemes nekiallni? :-) -
Rusy #12090 Én is sok sikert kívánok , mikor lesz battlefield vietnam hun?... -
...Ki szipog itt hátul???... 
Hát igen egy ilyen eseményt nehezen lehet elviselni sírás nélkül...
Megalakult minden idők legfiatalabb tagjaiból álló honosítás készítő csapat:A Hun Tech TEAM
A tudás csekély, de a lelkesedés brutálnagy...Na meg jobb most elkezdeni nem?
Sok sikert kívánok magunknak!!! -
Rusy #12088 Nem azért kérdeztem hogy mikor lesz már kész, ha folyamatban van teljesen megvagyok nyugodva, kicsit engem is idegesít a regelés, de nagyon régen 2 éve regeltem, azóta nem volt gondom... -
Köszi már töltöm
-
Nem freemail-es címet adtam, hanem saját szolgáltatóét.
Direkt nem írtam be azonnal a szívfájdalmamat, hátha nálam a hiba, de a 3 nap próbálkozás után felment a cukrom.
Amúgy nem sértésnek szántam, csak mérges lettem azé, hogy eccerűbb máshonnan leszednem, mint a "tulajdonosok"tól, miközben itt mindig pont ezért van mindenki megsértődve, hogy más is felteszi az oldalára engedély nélkül a fordításokat... -
Már elkezdtődött a fordítás, de nem tudom mikor lesz verzió... -
Akkor le lesz szedve. Egyébként a modorodon változtathatnál. Amúgy érdekes, én ahányszor regizek egy rohadt nevet, mindig kapok jelszót. Egyébként a freemail rendszer elég sz*r lett, mert enyhén késnek a levelek... -
az oldalad(cm4el) mikor lesz kész ? -
Gmiki #12082 Nem tüntem el, csak figyelek :-)
Rendszeresen ellátogatok ide, de jobbára (hacsak nem kavarja fel valami a kedélyeket)csak követem az eseményeket.
Én most a Fate of the Dragon c. játék fordításával küzdök.
-
szivar: [email protected]
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
Nem tudja valaki szivar levélcímét? -
Ma,ha minden igaz fennt lessz az atw-n a oldalam (alcatelgod.atw) -
GameHunter Team oldalán még fenn van...
Szia IMYke2.0.0.0!
Szeretném letölteni a Max Payne 2 magyarítást az oldaladról, de a link amire mutat sajnos nem jön be nálam. Valahol nincs még fennt ez a csomag? -
NiGhTM4R3 #12076 Ó, sokat haladtak nyár óta :P -
Rise of Nations 41%
NiGhTM4R3 #12074 Egyébként a reges dolgokkal meg tele van a hócípőm. Az rendben van h pl. ilyen fórumra regelni kell, természetes. De magyarításokat is csak reggel lehessen letölteni...pfff, nevetséges. Az megint más dolog h a magyarítás oldal fórumán ha írni akarsz regisztrálsz, az mondjuk oké... -
NiGhTM4R3 #12073 Rise of Nations van teljes? Vagy még mindig aza 40%-os van? -
harczos #12072 

fred, hol a sör? :D -
Te is? :-)
En mar megtanultam, hogy elöbb mindent vegig olvasok es csak utana pofazok :-) -
Ja, igy jar aki "lentrol felfele" olvas ;] -
Aha...hat erröl en meg nem hallottam, de gondolom a warezolas idejen kellettek, mikor meg webröl töltöttek a rar fajlokat :-)
Piszkos Fred: fizethetsz Harczosnak :-) -
Nem vagy egyedul ;] Eskuszom fizetek egy kocka sort ha valaki elmagyarazza hogy annak mi ertelme van... -
harczos #12067 az a regelőprogik ellen jó, ugyanis léteznek ienek. ezekkel csinálhacc akár 100 reget pillanatok alatt. ám ha van egy kép, amin ott egy számsor, azt már jóval nehezebb felismerni, így jó ideig ezek ki lesznek iktatva... -
Ja, csak ha a sok oldal keszitöje nem tudja, hogyan kell atallitani a dolgokat, akkor bizony benne marad, mint az a hülye kodszam beirogatas. Azt ki talalta ki, nem tudom, de kikene kötni egy fahoz es egesz nap kodokat iratni vele a tüzö napon.
Annak ugyanis annyi az ertelme, hogy semmi.
Megjelenik az oldalon egy kodszam es ala be kell irnod ugyanezt. Ez mi ellen akar vedeni, meg nem fogtam fel, pedig sokat gondolkodtam rajta.... -
Csináltunk sok értelmes változatot de nem kaptunk kellő figyelmez ez iránt így abbamaradt...főképp a kavarások miatt... -
greco #12064 Igen,igen.A fórum szerintem is ok.Na de a letöltés...
Annak idején Hykao volt olyan rendes és elküldte nekem a Matrix magyarítást mert én képtelen voltam letölteni.Persze azóta már sikerült bereggelnem.Na de ennyi szenvedés azért nem kellene...És most kiderült,hogy nem csak nálam volt gond. -
HJ #12063 Igen - valóban a Nuke hozta divatba, de nem hiszem, hogy egy adott rendszer összes lehetőségét kötelező lenne ahsználni - persze baromi jól mutat, ha egy lapon ki van írva, hogy xx sok regisztrált tag van...
A fórumokon a regisztrációt én is helyes dolognak tartom! -
A reggeles a PHP-Nuke rendszerrel terjedt el.
A reggelest a forumon fontosnak tartom, hogy ne minden barom qrhassa szet a hülyesegeivel. Aki komolyan akar oda jarni, az veszi a faradtsagot es utana azert meggondolja, hogy hogy viselkedik...