58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • harczos
    engem általában nem zavarnak a nagy képek, de az emberek legyenek tekintettel másokra. ráadásul a lenti kép...hogymondjam...fölösleges. mi a ráknak kel képet berakni, nem lehet leírni? :)
  • RaveAir
    A modemesek és a letöltéskorlátozottak mindig nagyon örülnek az ilyesminek... Ha eddig nem tudtad, hogy miért csuklasz annyit, akkor most már tudod. :>
  • harczos
    bázeg, ezér nem kellett volna berakni ien marha nagy képet, ember..
  • bazza
    Te lennél a Hungaro Center???
  • ALCATELGOD
    Nah,megkaptátok az E-mailt???
  • ALCATELGOD
    Huntech e-mail címét valaki???
  • ALCATELGOD
    jaj, na hamarabb nyomta meg a Spacet......
  • ZsoltiHunGames
    Elgondondolkoztam egy kicsit és rájöttem, hogy amit csinálunk az illegális! Mert a játékok fájlait módosítjuk a készítők engedélye nélkül (még ha jó cél érdekében tesszük is) főleg ha a játék textúráit is módosítjuk(Manhunt HUN)! A Max Payne 2 HUN nem illegális, mivel MÓD alapú ezért nem változatja meg a játékot (csak 1-2 apróságot) Szerintetek igazam van???
  • Methos from GH
    Hali!

Marad a mostani oldal. Grekmoz megint válaszolt, és átalakítja a mostani motort. Egyébként, elárulom neked, hogy nem értek a Photoshophoz. :)) Akár hiszed akár nem, de a designt a Paint és a Xara WebStyle 4 (a menük fejlécéhez) segítségével csináltam. :)
  • ALCATELGOD
    Methos ez is a mostanában divatos PHP NUKES rendszerű lessz, vagy pedig annak le HTTP-etisé (értsd iframe) látom te is értesz egy kicsit a Photoshophoz
  • ALCATELGOD
    Hi All!!!

Szeretnék érdeklődni a pk3-mas szerkesztés íránt (miként lehet modként alkalmazni az elkészült fordítást)

Másik pedig egy Alfa csatornás kérdés :

A kép szépk feket hátterű és egy egyszerű Photoshop trükkel van ráírva hogy PL: Fejlett (Advanced) , eddig oké ALfa csatornábn pedig egy fekete hátterű kép és rajta fehérrel ugyanez... szóval innentől mit kell csinálni??? mert ha az énverzióm szerint csinálom, csak egy töredéke látszik (mert alatta ott a másik mint tudjuk...)
  • NeoMaN
    fiúk-lányok! Silent Storm-ot tervezi valaki, vagy nem lehet magyarítani?
  • Methos from GH
    Hát azért nem teljesen. Átalakult azért...
  • NiGhTM4R3
    Hát nemtudom...azonkívűl h a menü betűmérete nagyobb lett, meg 1-2 apróság változott sztem ugyanaz mint a mostani :P
  • bazza
    Nekem tetszik!
  • Methos from GH
    Halee!

Szerintetek milyen lenne így a GameHunter oldal?
    GameHunter with Methrix Design
  • bazza
    hát nem...
  • Solid Snake GH
    A sok vigyorgó fejet a hozzászólás végén nem is lehetett komolyan venni.
  • bazza
    Nem tud akkor segíten vki a .tga fájlok szerkesztéséban???
    #12712 <---------
  • gyurmandia
    Sok sikert a fordításhoz Iranon. Nagyon sokan szeretik a kalandjátékokat, csak a nyekvi korlátok ugye... A honlapodat beraktam a "kedvencek" közé.
  • bazza
    csak vicceltem...
  • BaziJoe
    Civilization 3-hoz magyarosítást ha valaki tud nagyon megköszönném!
  • CarajoEsp
    Valaki a Bs1-et fordítsa le plz:D Sajna erre em sok esély van ,de ha valaki megtenné nagyon megköszönném.
  • Solid Snake GH
    Tudod, bazza, én iszonyatosan nagy Broken Sword fan vagyok, nagyon szeretem mind a 3 részt, és a 3-at már január óta nagyon le szeretném fordítani.
    Most erre lehetőség adódik, hogyha Iranon válaszol.
    Válaszával egyik nagy álmom teljesülne, ezért nagyon izgatottan várakozok. :D
  • bazza
    Nehogy eláruld!!!!
  • Solid Snake GH
    Tiszteletem, Iranon!
    Solid Snake vagyok, a GameHunter csapat tagja. Olvastam, hogy belekezdtél a Broken Sword 3 fordításába. Nos, kérlek írd már le, hogy hol vannak a lefordítható szövegek.
    Válaszodat a [email protected] e-mail címre várom.

Előre is nagyon köszönöm.
    Barátias tisztelettel:
    Solid Snake
  • ALCATELGOD
    ezt skubizzátok meg EZT
  • NeoMaN
    Hát nemtom. Sztem simán vállalkozói, aztán adóból leír--->
    Szoftverek
    Gép
    Nyelvtanfolyan
    Könyvek
    stb...ez mé 1 milla simán...
    (a többit a fntáziátokra bízom...)
  • Rusy
    Hi mindenkinek rég voltam ez a fránya 15 óra munka , de látom pezseg az élet, örülök a bs3 hunnak, én annak idején elkeztdem de nem az igazi, 3 pályát csináltam meg aztán abbahagytam, majd ha magyar lesz...

Imyke sajnálattal hallom, hogy csak számla kell, ezért kérdeztem, hogy akkor hogy csinálod, mer a cégnek valahogy el kell számolni, vagy megbízási szerződés, én is úgy vállalom el a mellékest, kevesebb lóvé, de a vállalkozóit kiváltani, még gázosabb, több pénzt visz el adó, tb stb... úgyhogy jobb így... akkor most milyen szerződésed van?
  • nagykispeter
    Ja és sok sikert a mihamarabbi fordításhoz!
  • NeoMaN
    Hajrá OP! :Ð
    Sok haver mesélte, hogy jó game, de sosem mertem belekezden a nyelvNEMtudás miatt....
  • nagykispeter
    Hi ez nagyon jó lessz
  • Hunnenkoenig
    Ertettem, hogy nekem szolt :-)

Vegülis igazad van. Nem vagyok nyelvesz. :-)

Szerintem ezek a magyaritas meg a többi szo amugyis csak divatszavak. A forditasok hivatalos jelzöje mindig is "fordítás".

vagy latta mar valaki azt egy "gyürük Ura" könyv belsö boritojan, hogy "Magyarította Gönz Árpád"?????
  • Iranon
    Felraktam egy oldalt, ahol a BS3 forditas aktualis allapota talalhato: http://iranon.ezustkep.hu
  • bazza
    HELP #12712 !!!!
  • BaziJoe
    Civilization 3 hoz magyarosítást tud valaki?
  • bazza
    a kiterjesztése ****.tga
  • bazza
    Valaki segítsen már, mert nem tom miért ilyen a kép:
  • nhap LL
    Nos. A Rigó óta sok minden történt, de szerintem nem ez a lényeg. Korábban már beláttam, hogy szemantikailag a 'honosítás' sem állja a helyét. De ÉN mégis közelebb állónak érzem a magyar nyelvhez ezt a kifejezést, mint a 'magyarítás'-t vagy a 'magyarosítás'-t. Amit ki szeretnék hangsúlyozni, az az ÉN. Ez a téma engem már régóta foglalkoztatott, s gondoltam itt alkalmasak az emberek arra, hogy ezt megvitatassuk. Beláttam nézeteim hibáit is, de örülök neki, hogy a téma másokat is megmozgatott. Bár kezdem azt hinni, hogy ennek a témának nem itt a helye. Rave Airnek igaza van abban, hogy a lényeg a 'legjobb teljesítmény és minőség'.
  • pluhi
    "A honosítás során le kell magyarra fordítatnom a nyelvvizsgát"

A honositás során le kell vizsgáznod abból a részből, ami hiányzott a külföldiből. Ez nyilván az x->magyar, magyar->x forditás. Ha sikeres a forditásod, megkapod a magyar államit. (Ez akkor volt igy, mikor még csak Rigó volt)