58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • NiGhTM4R3
    Igen, erre énis rájöttem. :)
    De nekem megvan mind a 2 része, a Power of Chaos meg a Kaiba is, de a PoC-al játszom mert az jobban tetszik, de akármelyik magyarításának örülnék...
  • Maffya
    Kösz!Letöltöttem de nem müködik.lehet hogy én szurtam el valamit? Az elsö kép ami megjelenik ott van magyar szöveg hogy te forditottad de az után semmi. se a menü semmi.Elszurtam v.mit?
  • bazza
    Elkészült az NFH2 honosítása...Fent van az oldalunkon.
  • bazza
    Igen én ismerem...de nekem egy biztos pont az UW statisztikája...Az mutatja mind2őt...
  • HJ
    A PHP Nuke-s lapoknak van egy jellemző bibije:
    A találatokat jelzi és NEM! a látogatószámot. És hát aki kicsit jártas a weblapok "lelkületében" - az nagyon jól tudja: nagyon nem ugyanaz a kettő!
    Egy példa: a lapom májusi statisztikája Webalizer-rel:
    látogató: 7752
    találat: 526236
    Mivel a Webalizer közvetlenül a tárhely szerver acces.log-jából generálja ezeket az adatok, gyakorlatilag ezek 100% pontosak.
    Hát ennyit a találatok számáról...
  • IMYke2.0.0.0
    Látogass el az oldalamra!
    Link az aláírásomban!

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • Rusy
    Egy nagy asszem 136mb-os data.dat-ba vannak a fájlok, ha ki lehetne tömöríteni, akkor szerintem lehetséges, engem is érdekelne, ja ez a power of chaos
  • Atiii
    hitman 3 magyarítás mikorra várható? kb....
  • Maffya
    müködöképes Far Cry magyaritást hol lehet letölteni???
  • NiGhTM4R3
    No, akkor nem akar nekiállni senki a Yo-Gi-Oh-nak?:)
    Azért erőlködöm mert egyik kedvenc játékaim az ilyen "kártyásak". Az Etherlords anno kijött mellékletként magyar nyelven, de van 2, aminek tudtommal nincs magyarítása. Szóval az Etherlords 2 magyarításnak is örülnék :)
  • bazza
    És ne vegyétek rossz néven, hogy nem fogadtam meg a regisztrációval kapcsolatos tanácsaitokat...Egyszer majd belátom, hogy nektek van igazatok...Egyszer
  • bazza
    Váltsunk témát:

Jóú nagy feéjszíbe vágjuk hamarosan a bicskánkat, ugyanis nyári szünetbe nekikezdünk lefordítíni a The Simset és kiegészítőit!
    Jó ötlet?
  • bazza
    Ezt ha jól emlékszem Methos-ékkal már kibeszéltétek...
  • bazza
    Lehet...Amúgy a Hun Gamesen is regelni kell...De ha mi lennénk az egyedüliak az mért lenne gond? Miért kén minden oldalnak egyformának lennie...
    Nemtom mér' nem szálltok le a témárol...
  • NiGhTM4R3
    i2k: A weboldaladon az " .:Oktató anyagok, leírások:. " menüpont csak nekem nem jön be?
  • NiGhTM4R3
    Akkor ezek szerint ti lesztek az egyetlen olyan "magyarító oldal" ahol regelni kell h letöltsd a magyarítást. Grat!
  • NiGhTM4R3
    Nemhiszem...
  • ALCATELGOD
    A reg csak arra jó, hogy megnézd míly sokan járnak azon az oldalon... tök felesleges, nézd meg a mi oldalunkat szép desig és PHP-és az nem jó!!!!! Sokkal jobban át lehet látni a cuccos, mint PHP-NUKE-ban persze van egy kis program, de ha valamit elkursz akkor nincs mese!

Emlkékeztek még az internetland-ra??? Na abból kéne egy frissebb verzió. FRee telfon matav fülke ez érdekel:-)))

Imyke: Design nem kell van bőven mert a mostani nem a legjobb a felső frame alatt van valami cuccos, nagy nehezen levittem és valami adatok voltakkiírva, hogy hányezer látogató meg stb.. inkább valami jó kis Desig ha kell küldök vagy csinállja a FosóShoppal

Holnap írunk nem tudtok valami puskázási módszert??
  • ALCATELGOD
    Jeee... már hetven százaléknál járunk, de eggyet (hungames) nem válaszól!!! ezért ha valakit érdekel és segítene nekünk...
  • ALCATELGOD
    Jeee... már hetven százaléknál járunk, de eggyet (hungames) nem válaszól!!! ezért ha valakit érdekel és segítene nekünk...
  • Bandew
    Hmmm...
    Valaki a #12909-re?
  • bazza
    Rendben...de a regisztráció marad
    PUNK-TUM!!!
  • bazza

OFF
  • IMYke2.0.0.0
    Nem ők vannak értünk, hanem mi értük. Értsd: nem nekik kell hozzánk alkalmazkodniuk, hanem nekünk kell az igényeiket kielégíteni.
    Ha ezt nem tudod / tudjátok elfogadni, akkor jobb, ha máris abbahagyjátok a magyarítás hírnevetek dédelgetését...

• IMYke2.0.0.0
    Nem jó hozzáállás. Főképp így az elején...

• bazza
    Akkor ezen a ponton eltérő a véleményünk...
    Akinek elege van belőle, az ne töltsön le magyarítást...
    De nem akarok vitatkozni...
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor nem értettél.
    Olvass vissza! Az egész regisztrációs mizériából van elege az embereknek.
    Ne sorold ide a magyarítások telepítői, az más tészta.
    Itt az a gond, hogy egy tulajdonképpen felesleges regisztrálási procedúra folyik. Mert ugye mindenki azt a szar nuke oldalt nyomja.
    Nem lehetne egyszerűen elfelejteni az egészet?
    S ez nem csak az én véleményem, de ha visszaolvasol, magad is láthatod...

• bazza
    Nem tudom észre vetted-e, hogy nincs aktivációs e-mail, és nincs biztonsági kód sem. Ráadásul itt csak egyszer regisztrálsz, bejelentkezel, és onnantól el is van felejtve az egész!

Szerintem mindenk szánhat 2 percet erre, ráadásul gond nélkül megoldható...Nem?
  • bazza
    Tudod azért 95%-os a fordítás, mert ezek nincsenek lefordítva:
    -készítők
    -egy két szó a menüben (kb.:10 db)

Igazából az a baja a fordításnak, hogy nem lehet multyzni vele, legalábbis én nem tudok...De aki csak singliben nyomja, annak úgyis mindegy, hogy 95% vagy 100%-os...
  • Adri
    és le is fordítja valaki?
  • IMYke2.0.0.0
    Bazza, még valami:
    Nem teljesen kész magyarításokat - saját érdeketekben - nem szabad feltenni a netre!
    Gondolj bele, mennyi e-mailt fogtok kapni, hogy "bazz, ez nem is kész, mert itt és ott angol a szöveg" meg hasonlók...
    Jobb a békesség, és csak 100%-os magyarításokat osszatok meg az emberekkel, még ha az lassan is készül el!

• IMYke2.0.0.0
    Ez a Total Immersion Racing-ből van :))))

• IMYke2.0.0.0
    Bazza: a regisztrálás-problémáról nem olvastál még itt a topikban?
    Sokan utáljuk az ilyet.
    A GameHunter Team - nagyon okosan! - kivette, kiveszi a regisztrálásos marhaságot az oldaláról!

• ALCATELGOD
    Ha valaki segiteni akar akkor ezt forditsa mar le:

:TEAMMSG_CHAMP_WILL_AVOID_LAST_PLACE
    HAPPY At last, a positive result! You're going to avoid last place in the Championship.
    HAPPY You're not going to be last. That, at least, is something to be proud of!
    HAPPY Well now you've got the points - you'll avoid last place for sure.
    HAPPY That's cheered me up because last is not what I want for my driver!
    HAPPY Well, well, you got yourself out of last position in the Championship - I'm sure pleased about that.
    SATISFIED You've pulled it out of the bag this time! You'll definitely avoid last position in the Championship.
    SATISFIED You won't be last. I guess that's something to be grateful for.
    SATISFIED It isn't much but it's something we can actually celebrate; you will not be placed last in this Championship.
    SATISFIED I believe you've improved over the season; you climbed off the bottom of the table.
    SATISFIED It looked like you'd never shift from last position but now you won't be holding up the points table.
    FRUSTRATED You're definitely not going to be in last position in the Championship!
    FRUSTRATED Not last. Is that it? Is that what I get back from all that hard work and money spent building up this team?
    FRUSTRATED So you're definitely not going to finish last! Is that something to celebrate?
    FRUSTRATED You avoided last place. I believe if I fired you then that'll be something to celebrate!
    FRUSTRATED That's a bad display of driving through the whole season and yet I'm amazed that you're not going finish last!
    FRUSTRATED You're not finishing last this season. I can't believe there are worse drivers out there!
  • bazza
    Van...
  • ALCATELGOD
    Na van mit fordítani??
  • bazza
    Helyes...
  • ZsoltiHunGames
    Kiírták a GameStar-on a Hírekbe is!
    És meggyőztem őket hogy ne rakják ki a direct linket,
    ami a letöltésre hivatkozik :)
  • ALCATELGOD
    jah... lehet képekekből van felépítve....
  • NiGhTM4R3
    Yu-Gi-Oh fordítható?:)