58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem pedig megjelenik...
    A főlapról kopiztam:

Üdvözöllek Nálam! Az oldalon meg jelent információk mindig az általam legjobbat mutatják... így ha egy egy készítő nem így írja a nevét..esetleg már nem azon a mail http címen van .. s ez zavarja kérem jelezze!! kicserélem! de h le nem kerül az oldalról egy magyarítás sem az is biztos!! Ha van olyan magyarítás ami nem megfelelő verzióval van fent! esetleg Te tudsz jobbat újabbat esetleg olyat mai nincs itt fent kérlek jelezd a [email protected] címre! :o)

Pffff, grrrr....

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
  • NiGhTM4R3
    Nemtudom, de nekem ezenaz oldalon nem jön be semmi.
  • IMYke2.0.0.0
    Ott volt a még.
    Egy ilyen kis g....y miatt még nem akadnék ki, de az oldalán lévő irományok miatt annál inkább.
    Hiába tette ki a nevemet, amikor pofátlanul kimásolta az "OlvassEl" fájlok tartalmát a telepítőkből (melyek az oldalam megtekintésére kérik a magyarítást telepítő felhasználót) és közben pedig néhány sorral feljebb ott közli az adatokat!

• RaveAir
    Hmm. Nem tudom, hogy próbáltatátok-e már a google-ba beírni a következő szavakat: magyarítás, magyarítások, magyarosítás, magyarosítások...
    Érdemes megnézni a találatokat. :(

Imyke: csak annyit tudok hozzáfűzni a 16103-as hozzászólásodhoz, hogy a gyártóknak sem kellene játékprogramokat készíteniük, mert nagy a kalózkodás.
    Sajnos ez egy ilyen dolog, ami ellen nem sokat tehetünk. :( Sediqwe barátunk meg szélmalomharcban kezdett. Soha nem lesz olyan sikeres az oldala, mint a tiéd, Gmikié és a Magyarítások Portál.
  • IMYke2.0.0.0
    A link- és magyarításlopó Sediqwe "barátunk" miatt nem teszek fel semmit még.

• IMYke2.0.0.0
    Szívesen.

• IMYke2.0.0.0
    Hagytam én is.

• Demeter
    Nagyon köszönöm a linket ami a Substance-hez attál. Amúgy én megvettem eredetibe mivel ez a game megéri a pénzét.
  • mike369
    ok!
  • Maffya
    Myst IV -hez van magyaritás?
  • ibrik
    Én egyelőre hagytam úgy, ahogy angolul voltak a nevek.
    Pl. Setite-ek, stb...
  • mike369
    kérdés:
    a Vampire-ben a klánok nevét átírtad (pl.: Malkaviták, Szetiták,...)
  • ibrik
    Hát...
    Van egy kis probléma.
    A játék indítójában nibncs olyan "Custom" lehetőség, mint ahol a NOLF-oknál MOD-ot lehetett választani.
    Valami ötlet?
    Esetleg parancssorosan el lehet indítani valahogy lithtech engine-es játékoknál a MOD-ot?
  • Gustafson
    Imyke ! Sikerült helyet találnod, ahova felrakod az elkészült munkáidat ? A Vampire-ral hogy álltok ?
    Üdv !
  • ibrik
    Na megnézem, valami ilyesmit sejtettem.
    Szóval akkor elég, ha csak a szerkesztett cres.dll-t becsomagolom pl. egy magyar.rez fájlba, ami csak azt tartalmazza...
  • IMYke2.0.0.0
    Annyit elárulok, hogy NEM SZABAD a Játék főarchívumában túrkálni.
    Készíts a játék gyökerében (ha nincs) egy Custom könyvtárat, abban pedig egy Mods alkönyvtárat.
    Abba tedd a winREZ-el elkészített, csak a módosított Cres.dll-t tartalmazó .rez fájlt, amit hívj HUN-nak.
    A Játék indításakor válaszd a Custom-ot és ott jelöld ki a HUN modot.

Legalábbis a Lithech és Jupiter motoroknál így működött eddig.

• IMYke2.0.0.0
    Én a NOLF-sorozatot (is) MOD MAGYARÍTÁSSAL készítettem.

Az 1. rész: 1.004-re optimalizálva, MOD-ban, nem kell WinREZ-elnie a felhasználónak! (28 MB)
    A 2. rész: 1.3-ra optimalizálva, MOD-ban, nem kell WinREZ-elnie a felhasználónak! (35MB)
    A Contract J.A.C.K. kiegészítő: 1.1-re optimalizálva, MOD-ban, nem kell WinREZ-elnie a felhasználónak! (36MB)

• ibrik
    Bittorrent-el kábé 6 óra alatt lent volt tegnap :)

Viszont kiprószáltam a winrez-es módszerrel kiszedni és kicserélni a cres.dll a megkezdett magyarítottra és sok fájlnál hibát jelzett a winrez - már akkor, amikor a régi cres.dll-t törölni akartam belőle és update-eltem.
    Lehet, hogy ez azért van, mert maga a game.rez fájl önmagában kábé 880 MB-os??? Esetleg ekkora fájlmérettel nem tudna dolgozni a winrez?

A te NOLF2 verziódat "MOD-ként" csináltad, vagy te is a cres.dll-t szerkesztetted, mint Eref-ék? (csak azért kérdezem, mert még a nyári "termésedet" nem raktad fel sehová)
  • Biszke
    Sziasztok!

Tud valaki a Hidden and Dangerous 2 kiegészítőhöz készülő magyarosítást?
  • Bandew
    Már megvan! :-D
  • Bandew
    Régen volt az EVM-en Rune magyarítás, de most már nincs. Nem tudja valaki, honnan lehet leszedni?
    Thx.
  • IMYke2.0.0.0
    Meg kell még szereznem a Játékot... khm, "meg kell vásárolnom"... :)

• ibrik
    Hoppá, nem akartam ennyi vastag betűt. Sry...
  • ibrik
    Jé, ez a World War II Sniper: Call to Victory is Lithtech-engine-es...
    És a game.rez fájlban is ott figyel a jó öreg cres.dll
    imyke: nekiállunk fordítani?
  • ibrik
    Nézd, a nick-edből látom, hogy meggyőzhetetlen vagy MGS-témában.
    Akkor is csak egy gagyi játék. 8 GB-nyi anyagból ilyen színvonaltalan szemetet még nem láttam.
    Nem beszélve, hogy a játék topikjában az emberkék legalább felének gondja van vele. Vagy a hangja szar, vagy a grafikából "hiányzik néha valami fontos dolog" (fej nélküli beszélő szemüveg, vagy Snake láthatatlan,...)
    Gondolj bele, más játékfejlesztők ennek feléből vagy harmadából professzionálisabb játékot tudnak csinálni. (Nehogy azt gondold, hogy ezt a Doom 3-ra értettem, mert igazából az se tetszik)
  • Rusy
    Hát ige mai szemmel nézve egy kicsit csúnyácska, és a gagyibbnál is gagyibb konzol átirta, de ami igaz az igaz el lehet vele szórakozni, én nagyon szerettem, ma már nem tenném fel, mert nagyot csodálkoznék biztos, de aki nem játszott vele az játszon...
  • Solid Snake GH
    Anno nekem is ez volt a gondom. FAT32 volt a rendszer, és a game-nek NTFS kellett (a 102 RAR-ban lévő ISO fájl 8 GB, és ugye NTFS rendszeren lehet 4 GB-nál nagyobb fájlokat kicsomagolni). Egy formázás megoldotta a gondot. Azóta is volt pár formázás, de még most is fent van a gépemen ez a remekmű.
  • Solid Snake GH
    Nem osztom a véleményed. A legeslegjobb sztorijú lopakodós/akció játék, amit valaha kijött PC-n.
  • ibrik
    Halkan megjegyezném, nem véletlenül írtam le a dolgokat az MGS2-ről.
    Csak azt szerettem volna sugallni, hogy ez a fáking konzolátirat nem ér ennyi kínlódást...
    Annyira nem jó, mint amennyi helyet elfoglal.
  • IMYke2.0.0.0
    OK.
    Előbb át kell tennem a rendszert NTFs-re.
    Szerintem egy full XP-reinstall és vinyó letakarítás lesz, majd NTFS mellett újrarakom a cuccost.
    Akkor pedig megcsinálom azt, amit írtál.

• Rusy
    i2k nekem is a 102 rar volt bent, az azért annyi mert benne van egy csomó felesleges fájl ami ahhoz kell hogy ne kérjen dvd, azt ultraisoval kiszeded belőle majd meglátod mik, én nem emléxek, és kiszeded elmented új isoba és jó lesz, én is így csináltam...
  • IMYke2.0.0.0
    Néha benézek oda is - pár napja azonban nem voltam.
    Most megteszem...

• RaveAir
    Ha lenne saját oldalam, akkor biztos is. :) De ilyesmivel nincs időm foglalkozni...

NiGhTM4R3: írtam, hogy lámer vagyok... ;) De írhattam volna, hogy vak is.
  • Slax
    Üdv.
    Hm, valaki tud valamit arról, hogy a Deus EX:IW lessz-e magyarítva?Szia i2k, ápolgatom a PH!-n is topicot.
  • IMYke2.0.0.0
    Portál - Fórum... ajánlott topik címe: magyaritas.try.hu

• mike369
    szerintem ne is ide illeszd be a linket, hanem rakd ki a saját oldaladra mint saját magyarítás gyűjteményt, amit álnéven szerkesztesz...
    mindenesetre érdekes a faszi hozzáállása...
  • NiGhTM4R3
    Itt a hozzászólás rublika alatt van az [url] rákattintasz és a szkript elég egyértelmű :P
  • mike369
    hát, azért lenne 1-2 ötletem...
  • GH Nyúl
    Sajnos váltottam már pár szót vele: Sedique a neve
    Megkérdezés nélkül feltesz bármilyen magyarítást, úgy mondja lehet kérni tőle a levételt, de ő nem veszi le. :)
    Na most erre mit lehet mondani?
  • mike369
    a Doom3-nál legalább a MI readme-nket rakta ki, bár az, hogy kiszedte a telepítőből...
    azt hiszem, megint írhatok egy jóóóóóóóóó hosszú mailt...