58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
StarForce 3...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
na igen de a starforce-ot tudtommal nemtudták még rendesen feltörni idáig...
-
NiGhTM4R3 #16656 GH Team:
"A támogatással arra szeretnénk gyűjteni, hogy levédhessük a GameHunter nevet, és így többé már ne csak egy név legyünk, hanem legyen is mögötte vmi."
Miféle támogatásra számítotok? Pénz? Ha igen akkor a pénzből miféle "jogaitok" lenne, vagyis pl összejön 10 rongy azzal mit kezdenétek h "ne csak név legyetek" ? -
mike369 #16655 IMYke!
Ment(ek) privi(k)! -
Elvileg Imyke új honlapjáról: http://jatekhonositas.atw.hu/ -
Rusy #16653 where is it-es listát honnan lehet letölteni, nem találtam, vagy tévedek és nem lehet? -
Alcohol 120%-al tudsz olyat csinálni, de egy-két dologgal tisztában kell lenned:
- Először is hiába van programod (mint pl. az Alcohol 120%) az imázskészítéshez, ha az olvasód nem képes kezelni/olvasni a bitmintákat - nem beszélve az ilyen imázs kiírására sem mindegyik író képes.
- Vannak olyan másolásvédelmi eljárások (mint pl. a Starforce3), amelyeknél nem elég egy imázst létrehozni. Ahhoz hogy működjön is a dolog, kell hozzá programozási (cracker) tudás.
- DVD-s játékokról ISO készítése során oda kell figyelni a méretre is, mivel sok DVD-s játék jóval meghaladja a FAT-partíciók 4 GB-os fájlméret határát - tehát az ilyen ISO-kat csak NTFS-fájlrendszerű, nagy méretű partíciókra tudod menteni.
Ha jobban meg akarsz ismerkedni a témával (és természetesen tudsz angolul), akkor itt van némi "tudásbázis":
Backup Protected CDs
CD Protections -
NiGhTM4R3 #16651 Értem, de sztem rossz helyen próbálkozol, legalábbis én nemtom a választ dvd-játékokkal nem foglalkozok. -
Látom, hogy mire jó, és tökéletes is! Csak még mellette lehetne az a kérésem, hogy továbbra is segítesz a Portálos listát is karbantartani? -
Ha a hibák és problémákat jelentik, akkor könnyen orvosolható. Ráadásul ezt a listát nem csak egy ember, hanem az összes admin módosíthatja. Valamint olyan előnye lenne (hogyha tökéletesen működne!), hogy elvisz a készítő(k) honlapjára. -
atibacsi1977 #16648 Kérdeztem már mindenütt,de sehol sem kaptam választ, ezért probálozok mostmár a játékos fórumon is, hátha megszán vki, és segit! -
NiGhTM4R3 #16647 Ez h a fenébe jön ide? -
atibacsi1977 #16646 Hi! Clonedvd-vel szeretnék másolásvédettséggel ellátott dvd verzios játékot cd-képbe konvertálni, de nemtudom hogyan! Csak dvdfilmeket lehet? -
NiGhTM4R3 #16645 NfS6 magyarításod mellé tettél patchet is ?:) -
Úgy látom, kezd megint behalni az ATW szervere... -
a saját oldalad cimét sem tudod?? :)))
http://jatekhonositas.atw.hu/ -
Hát én ezért csináltam a saját WhereIsIt-es verziómat!
Abban ugyanis könnyedén javítható egy-egy link hibája stb.
Hogy érthető legyen, mire is gondoltam, jatekhonositasok.atw.hu -ra ugorjatok el és klikkeljetek a LINKEK-re!
HJ #16641 A Magyarítás Portálon található lista itt-ott félrevezetõ:
Pl: Unreal 2 - státusza alapján nincs fordítása, de mellette ott vannak a fordítók nevei: Chris + i2k+ HJ. Ráadásul az ott található URL a pc guru weblapjára mutat, ahonnan nem lehet letölteni.
Na ja...a többiek beleegyezésével kezdettõl fogva tõlem lehet letölteni.
Az Airfix Dogfighter magyarításon nincs is listában...
Az AvsP2-bõl csak a nagyon kezdeti állapotú van a listában, a mod nincs
Az NFS:HP2-nél az URL nem mõködik, ráadásul Õri Tamás barátom verziója nincs is feltüntetve, csak valami Szilágy nevû emberé, aki hmmm... hogy is mondjam... nagyon merített a mi (Õ.T. és én) munkáinkból.
Na mindegy... semmi sem tökéletes -
Szerintem meg pont nem kéne itt reklámozni az ilyeneket. -
mike369 #16639 én már vitáztam vele egy sort.
nagy nehezen kirakta a neveket a problémás magyarításokhaz... -
Én inkább Sediqwe barátunkra hívnám fel mindenkinek a figyelmét.
http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=magyaritas
Remélem írtok páran neki ide... :D szépeket -
... és emellett a listámon a saját játékaim vannak. Tehát közel 500 játékom van, mert azért olyat is felvettem a listába, amit meg szeretnék szerezni s tudom, hogy van-e ill. nincs-e magyarítása.
-
imyke listáján a létező magyarítások vannak, míg a Magyarítások Portál listáján azok a játékok is fent vannak, amelyek magyarosítása készülőfélben van, vagy eleve magyarul jöttek ki és azok is ott vannak, amelyekhez egyáltalán nincs és nem is készül magyarosítás. -
Styrex #16635 A meglévő John Deere magyarítás megnézhető (letölthető) valahol? -
Ranloth #16634 Én akkor sem értem. A Portál Magyarítások Listáján 1195 játék szerepel, ez körülbelül duplája a WhereIsIt-es változatod 597 játékának. Nem lenne hasznosabb inkább a Portálét pofozgatni? -
Ha sok egyszerre a letöltő, szok az olyat tenni.
Na de nem akarok okoskodni.
-
Nem egyedül csináltam! ibriknek segítettem, s valóban - ha nem lesz több hiba vele - akkor bármikor felmehet akár az én oldalamra, akár a Magyarítások Portálra, hogy mindenki magáévá tehesse.
Amúgy a TOCA Race Driver 2 HUN is megvan, csak rá kell bírnom, hogy ne más nyelvekkel, hanem az angollal működjön megfelelően - hiszen akkor a filmek, rádióhangok nyelvezete is angol lehetne.
A WWII: Sniper magyarosításunk nemsokára várható
-
nemtom érdekel-e valakit, de:
FIFA 2005 Magyarosítás v0.1.1b by FIFA HUNGARY -
Tudom, hogy neked köszönhetjük. Csak azt akartam írni, hogy szerinted azt nem egyszerűbb kezelni, és rendben tartani. Több ember tud frissíteni, és olyan is elkerülheti a figyelmedet, ami másét nem.
Nyugodtan csináld ezt a whereisit-es listát is, csak arra kérlek, hogy azért továbbra is segíts be a Portálon, és ha valamit esetleg nem raktunk volna bele a listába, vagy valamilyen adat nem tükrözné a valós képet, akkor azt javítsad. -
Szabyka #16628 i2k : WWII Sniper magyarosításod mikor lesz letölthető ?
Köszi! -
Azt a listát is nekem köszönhetitek. Vagy elfelejtetted?
Ezt a listát pedig abból készítettem, kipofoztam, rendszereztem, és így átláthatóbbnak, kereshetőbbnek érzem.
Ám, nem muszáj megosztanom senkivel - belső használatra is tökéletes.
Csak azt nem értem, hogy erre mi szükség van. Elvileg a Magyarítások Portálról elérhető, hogy milyen játéknak mi a státusza, és nem kell külön letölteni. És ha már ott vagy, akkor nagyon keresgélni sem kell. Vagy esetleg tévednék? -
Ott van a képen, 597 játékról tartalmaz infót, de íme néhány kép:

A katalógus használatához feltelepített WhereIsIt szükséges.
Ezáltal könnyedén böngészhető, nem kell állandóan neten keresgélni.
A katalógus mérete pedig olyan kicsi, hogy gyakorlatilag el is hanyagolható - jelenleg 89 kb.
Természetesen - nekem az! - a katalógus teljesen védett, azaz csak olvasható, nem szerkeszthető, hiszen célja a tájékoztatás.
na ja :)
Kult?
És esetleg Leisure Suit Larry(TM) - Magna Cum Laude?? -
NiGhTM4R3 #16623 Miért törölné az ATW? -
NiGhTM4R3 #16622 Melyiket teszed fel? (GTA3GTA3GTA3:)) -
Remélem nem töröl az ATW.
Persze a másik oldalad is jó , kár hogy azt nem viszed tovább.
Továbbra is sok sikert, és óvakodj a szoftverbetyároktól.
Ezt nekik!!!
-
Meg szabad kérdezni, hogy a "magyaritás katalógusod" mit tartalmaz? -
A MÁSODIK HONLAPOM EZENNEL MEGKEZDI MŰKÖDÉSÉT!
Jelenleg még csak a szöveges dolgok vannak fenn, de sietve felteszem a magyarításokat is, a héten megy az első.