58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • RaveAir
    Ha megkérdezed, akkor ő igent fog mondani... Az a minimum, hogy a fordítók honlapján is le lehessen tölteni. Maximum a ti oldalatokról be kell irni kódot, míg a Portálosról nem. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Magyar verzióra: általában magyar verziós patchet kell rakni
    Magyarított játékra (tehát, hobby-magyarítással): általában - magamból indulok ki! - az elkészültéig aktuális patchre készül a magyarítás, s amennyiben később is jön ki patch a játékhoz, akkor illdomos a magyarítást készítőjét keresni az ügyben.
    Általánosan kijelenthető, hogy ha egy magyarított játékra teszel egy nem magyar nyelvűre fejlesztett patchet, akkor könnyen hazavághatod a magyarítást.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
  • bazza
    Attól függ...Attól függ mit csinál a pöcs.
  • bazza
    Nem úgy értem, hanem hogy eltűntek...nincsenek felszínen. Vagy megszűntek?
  • NiGhTM4R3
    Egy kérdés: magyarított játékot már nem lehet patchelni, ugye?
  • NiGhTM4R3
    Szerintem még belekezdenek 5 játékba fordításába, nehogy egyet is befejezzenek
  • bazza
    Nemtudja vki, hogy hova tűnt Démon H....vagyis a Hungames Team?
  • bazza
    amúgy más is úgygondolja, hogy xar a betűtípus(most kicsit véleménytgyűjtök ha nem bánjátok:DDD)
  • bazza
    tudom, mivel még nem tuti, hogy most azt mi is elérhetővé tehetjük-e az oldalon, nem tudjuk, majd ez Andy-től függ...
  • RaveAir
    A projektjeiteknél az egyik linkre hibaüzenetet dobott! Azt hiszem, hogy a Rome: Total War volt az.
  • IMYke2.0.0.0
    1024*768/32 - 85Hz

• NiGhTM4R3
    1152x864
  • bazza
    Elkezte már vki fordítani a Tribes: Vengeance-t?
  • NiGhTM4R3
    Hát, h őszínte legyek nekem sem tetszik, dehát nem a kinézet a fontos, hanem a tartalom ...
  • bazza
    Amúgy ti milyen felbontásban használjátok a monitort?
  • bazza
    :)))
    Ugye nem azért mondod, drága felebarátom, mert kirúgtunk a csapatból?
  • bazza
    Köszönöm a kritikát, természetesen megpróbálunk kezdeni vele vmit, és kicsit "modemesítünk" rajta. :)
  • DBoy
    Nekem elsőre betöltödött 2 mp alatt!
    Sztem szar!
  • cikasz
    nem akarom kritizálni mert tuti az egész... Hazamegyek nyomom is vele mint az állat, de : "letelepit" helyett nem lett volna jobb az "Eltávolit" ? :)
  • RaveAir
    Nahh, csak betöltődöt... :) Amúgy jól néz ki.
  • Mayday
    Vegulis nekem elsore is gyorsan megnyilt, pedig ceges net, es exploler.
  • ibrik
    Pontosabban azok az elemek, amelyeket biztonságosnak ítél a rendszer - a biztonsági beállításoktól függően.
  • ibrik
    Másodjára már nálam is csak 2 mp.
    Mert ugye az oldal első megnyitásakor tárolódnak el későbbi használatra (az internetezést meggyorsítva) az oldal elemei.
  • nhap LL
    Nekem is rendjén van. (2 mp - Kábel-768Kbit)
  • NiGhTM4R3
    ADSL-el nekem betölti rendesen, kb 2 mp...
  • NiGhTM4R3
    Nem "haraguszunk" meg...
  • RaveAir
    Nekem a cégnél be sem tölti... :(
    Nem csináltok mellé modembarát honlapot is?
  • NiGhTM4R3
    Köszi.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem bántani akarlak benneteket, de nem túl modem-ISDN-DSL-barát az oldal.
    Én T3-as vonalról vagyok és 5-8 mp míg betöltődik!!! És nem is szaros Internet Explorer-t, hanem annál klasszissal gyorsabb Mozilla-t használok (a legújabb verziót)!

• bazza
    Ha nem haragusztok meg, szeretnék egy kis reklámot csempészni a topicba: Elkészült az új oldalunk! Aki kíváncsi, az megnézheti a http://huntech.uw.hu-címen!
  • nhap LL
    "Nem, tudod még csak most kezdem a bölcsit..." LOL. A Media Marktos reklám jut eszembe: "Mert hülye azért nem vagyok".
    Fekete és fehér speciel jobban összeillik, mint bármelyik általad felsorolt. Értem mit akartál, már a kezdetektől fogva. Megnyugodhatsz.

Az embert pedig nem kell máris "látszik nem érted" jelzőkkel illetni. Ezen az oldalon mindig szereti valaki lenézni a másikat. Hihetetlen.
    Képzeld: Rajz, helyett nekem Környezet és Vizuális Kultúrám volt. Kicsit többet fedd le, mint a szimpla "rajzóra". (Hála annak a rohadt Zsolnay-rendszernek.) Na mindegy. Ha pedig hosszan szuggerálsz egy képet teljesen mindegy, hogy milyen színű, mert monitor esetében így is - úgy is árt a szemnek.

De komolyan: erről felesleges vitázni. Én voltam a balga, hogy tettem egy megállapítást, ami tényleg nem volt egyértelmű. Bocsánat mindenkitől, majd legközelebb igyekszem.
  • RaveAir
    Köszi. Vannak egész jó linkek... :)
  • ibrik
    Te csak külön színekről beszélsz - látszik nem érted, miről írtam.
    Nézz csak kicsit hosszabban egy fekete hátterű fehér betűkkel írt szöveget - majd megérted, mire gondoltam.

Tudod...
    Mint a piros és a zöld együtt...
    Vagy a kék és a narancssárga...
    Vagy a citromsárga és a lila...

Sosem jártál rajzórára???
  • IMYke2.0.0.0
    Természetesen, javítom a dolgot.

• IMYke2.0.0.0
    Az még a régi oldalomról van átrakva... ha még emlékszel a 2 évvel ezelőttire...

• nhap LL
    Szerintem a fehér háttér is elég bántó tud lenni, de mindegy... Akkor inkább fekete. (Sőt a fehér és világosabb színek jobban bántják az ember szemét tudtommal.)
    Nem kötekedni akarok, csupán véleményeztem egy véleményt. Nincs azzal az oldallal semmi baj. :)
  • RaveAir
    Még egy hiba (szerintem), hogy szerinted Gmiki-é "a legnagyobb, magyar, Játékfordításokkal foglalkozó oldal". És a Magyarítások Portált szándékosan hagytad ki?
  • ibrik
    Már csak azt a szemrontó "feket háttér - fehér betűk" összeállítást kellene valami ergonómikusabbra cserélni - de különben így már tényleg jobb
  • Szabyka
    Megathx!!!!
  • RaveAir
    Nohh. Igy már egész pofás a honlapod. :)