58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Spenser
    Hi skacok Evil Genius -hoz lessz magyarosítás?
  • Jani-B
    Szeritem nincs igazatok. Nekem nagyon bejött az Underground. Abban igazat adok, hogy nem egy tipikus NFS, de szerintem már a PU sem volt az. Jó autósjáték volt, de nem követte az első négy részt. A HP2 meg csak egy konzol átirat, ami nagyon gyengére sikerült.
    Az NFSU2 -ben pedig valóban nem fektettek a grafikába annyit. Inkább a játékmenetben lesz rengeteg válzozás: pl. nem lesznek külön pályák, csak egy nagy város, mint a GTA-ban. Persze lehet rá azt mondani, hogy ilyet már láttunk, meg stb. De szvsz az közel sem ért az NFSU minőségéhez. A GameStar szerint Inkább az NFSU1 volt az, amit 0.5-nek lehetne nevezni és ez lesz az 1.0 .
  • hykao
    NFS meghalt a PU-val... :((
    Talán ha levonul a Fast&Furious keltette gagyihullám...esetleg még feltámad halottaiból...

Addig is a World Racing 2-t várom (amiben VW paletta fog díszelegni), ha megüti az előző - Mercis - rész szintjét, akkor már elégedett leszek...ebben a sivár autós felhozatalban...

[szomorúan mereng a távolba, és azon gondolkodik: hogyan is juthattunk odáig, hogy imádkozni kell, hogy egy játék következő része ne legyen (sokkal) szarabb, mint az előző, és hogyan is juthattunk odáig, hogy egy GTA-ban lényegesen több a "fizika", mint egy NFS-ben...]
  • RaveAir
    Az első sem volt szerintem valami nagy durranás. Egy városi pálya elég szegényes. Nekem a Hot Pursuit2 sokkal jobban bejött... Bár abban is zavart néha, ha valami irtó hosszú pályán 6-8 körös versenyt kellett menni.
  • Duddits
    Nyugi már! Csak viccből írtam! Mert mondta GH Nyúl hogy majd sok helyen ezt fogja hallani.
  • ibrik
    Csak azt nem értem, minek ide az ilyen idióta beszólás???
  • Duddits
    Van már magyarosítás az NFSU2-höz? Van egy pálya de nem birom átvinni.
  • Guillotine
    Már 2X leszedtem és mindig ez a hiba üzenet.Tehát rendesen lejött elsőre is.
  • mike369
    próbáld meg leszedni még1x.
    lehet, hogy csak nem töltötte le rendesen...
  • Guillotine
    Lehet,hogy csak nálam,de sajnos a WorldWarII - Sniper magyarosításának a kibontó exe-je hibás.Azt írja,hogy " unexpected error ".
  • mike369
    a csak = csak a
    (korán van még)
  • mike369
    nem tudom, hogy mi lehet ennek az oka de az tuti, hogy NEM a csak pénzre hajtanak...
  • GH Nyúl
    Ha nem írnák ki, hogy ez a nfsu2, akkor el se hinném :/
    Szerintem ez az 1. résznek az engine-je, csak egy kicsit kicsit hegesztettek rá.
    De engem az vigasztal, hogy ezután sok helyen fogom látni majd ezt: "van valahol már nfsu2 magyarítás??"
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudom, láttátok a Need for Speed: Underground 2 4 perces videoját? [Letölthető a GameStar.hu-ról (is)...]
    Ekkora egy tré játékot! Szinte egy az egyben az első rész!
    A mesterséges intelligencia (röhej) által vezetett forgalom átmegy a bazi nagy villogó nyilakon is...
    Az autó egy doboz.
    Törés nulla.
    Nem tudom miféle fejlődést ígértek, de semmit sem látni a játékon.
    Ja, hogy csillogóbb? Azt hova tegye az ember? A karácsonyfára?

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
  • NiGhTM4R3
    "mindjárt" ezt monták x éve is :P
  • szivar
    Köszi az infót.
  • mike369
    a "...hesive" általában valamilyen tapadóanyagot v. ragasztót jelöl.
    "polyhesive backing" lehet v.milyen tapadós hátsó felület
  • mike369
    DE! Mindjárt megjelenik a Duke Nukem Forever!
  • mike369
    na azért...
  • szivar
    Valaki meg tudná mondani hogy mit jelent a 'polyhesive' szó? Mindenek előtt itt van a hozzátartozó szövegkörnyezet (DeusEx, fegyverleírás):
    'A multi-functional explosive with electronic priming system that can either be thrown or attached to any surface with its polyhesive backing and used as a proximity mine.'
  • NiGhTM4R3
    Mivan, semmi jó játék nemjön ki?:((
  • ALCATELGOD
    Sziasztok!

Ha minden jól megy akkor a jövő héten felkerülnek a fordításaim... és persze az oldalam is frissül :-)
  • NiGhTM4R3
    Akkor is hülyeség ha 2-t akart írni...
    ui.: nem, mégcsak 60%-nál, de szeretek túlozni :D
  • NiGhTM4R3
    Póbáld ékezet nélkül :P
  • Rusy
    már írtam egyszer, itt egybe van az egész http://www.tar.hu/kds/
    Age of Emipres II - Age of Kings & Conquerors
    AoE verzió: N/A
    Conquerors verzió: 1.0c Patch
    Fordítás: Teljes játék és súgó
    Nincs: Történelmi leírások
    Készült: 2002
    Méret: 245 KByte
  • talpi
    Sziasztok!
    Ismét kérdezném ha lehet:
    Meg tudjátok mondani hol találok az AGE of Kings conquerorshoz teljes magyarítást.Mert ami lejött az a feladatokat nem magyarítja be.Vagy egy teljes végigjászást.De nem a Kings-hez!!!
    Köszi
  • mike369
    lehet, hogy csak elírta a 2-est a szerencsétlen...
    UI.:TÉNYLEG 65%-nál jársz
  • Duddits
    Hehe. Ez jó de nem adja be az oldalt
  • NiGhTM4R3
    Igen! Én csinálom! Bár nemtudom a szövegeket, meg a játék sincs meg, mert megsem jelent, de csinálom, és már 65%-nál vagyok mert a szövege elég nehezen fordítható, de jövőhéten lesz frissítés! A jelenlegi verzió INNEN letölthető!

"Két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi butaság, de az elsőben nem vagyok
    biztos." - Albert Einstein.
  • Prince007
    ha=mikor
  • Prince007
    Majd talán 1 év mulva ha megjelenik.
  • littleNorbi
    Gothic 3 magyarítást csinál már valaki ????
  • IMYke2.0.0.0
    Ez készül el villámgyorsan - a többivel párhuzamosan:

Ez nem más, mint a Marine Sharpshooter II: Jungle Warfare.

A grafika kész, a szövegekből pedig a menürendszer - a küldetés és ingame múvik szövegei vannak vissza.
    ibrik-nek: egy az egyben a WWII Sniper felépítése, hiszen ennek a játéknak az alapjaira készült a WWII Sniper...
    Ha van kedved, segíthetsz is :)

• IMYke2.0.0.0
    A magyarítás már kész van.
    Csak néhány grafikát találtam le-nem-fordítottnak.
    Ez azér tlehetséges, mert a GTA3 alfacsatornás képekkel is dolgozik (pl.: amikor megnyitod a kitömörített képet egy képnézegetővel, akkor nem látszik a képen semmi, csak egy fehér négyzet, ám, ha mondjuk Photoshoppal megnyitod és rápillantasz az Alpha layerre, akkor ott pl. ezt látod: POLICE).

Nos, csak pár darab képet kell levadásznom - átkutatom értük majd az archívumát és megcsinálom.

De addig is, a magyarítás már kész - csak árgus szeműek vennék észre, hogy pár - lefordításra szoruló - grafika nem magyar!

• Slayerboy
    Ez nagyon fasza lesz!!!!Minden elismerésem!!!! :))
    (Csak legyen kész gyoorsaan)

• Slax
    Felírtam a számlaszámot!Vagyis öööö izé szóval mögötted állok, támogatlak.
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, felkerült a 30 kép! A JÖÖÖÖN!!! menüpont alatt megnézhetitek a GTA3 1.1 HUN képeit!

• IMYke2.0.0.0
    ...My Documents...

• IMYke2.0.0.0
    GTA3 1.1 HUN
    =============

Nos, feltettem a Játékot + 1.1 Patch-et, írásvédetlenné tettem a könyvtárát (különben nem működik a grafikai módosítás!) és elindítottam.
    Készítettem néhány képet (Fraps 2.0) és azokat meg is osztom veletek a 2. honlapomon!
    Az alapállapot után levadásztam az egyik DVD-mről a végigjátszott mentésemet és azt bemásoltam a Játék mentéskönyvtárába (annak, aki nem tudná: C:\May documents\GTA3 User Files\) és annak segítségével készítettem képeket a 3. szigeten is.

Nos, cirkáltam a városban és észrevettem néhány kimaradt (nem cégnév!) grafikai elemet. A számuk csak néhány. Nem vészes.
    De mivel maximalista vagyok, azt is megcsinálom a hétvégén.

A képeket csekkoljátok és támogassatok (ez itt a reklám helye)!

• Slax