Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBird
Ebben az OnEscapee játékban hogy kell továbbjutni annál a résznél, ahol azt a kristálykövet, vagy mit betettem abba a falon levõ "centrifugába"? :-)
EqUiNoX
Nemcsoda. A Laser Squad lerakta az alapokat, azota sok limlom kozott van par unikum a kategoriaban. Ilyen a JA, XCom, Silent Storm, ST:Away Team (mondjuk nekem nem tetszett), Paradise Cracked (ez mar inkabb, de ez uj game, 1-2eves), stb...

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

rorr
Az egyik kedvencem a silent Storm. Engem a jagged alliance-re is emlékeztet!

Atomreaktor
Tényleg nagyon jó kis játék! Érdemes kipróbálnia annak, aki szeret gondolkozni is harc közben😉

Ugyan tényleg nem retro, de az Ufo és JA2 kedvelõknek szerintem tényleg ki kell próbálni. 1 éve porosodott egy eredeti példány belõle a polcomon, aztán egyszer feltettem, nézzük meg már felkiáltással. Azóta már a kiegészitõt tolom 😊

Methylisocloro
Ultima VII Black Gate és Serpent Isle letölthetõ valahonnan? És megy jól Dosbox-szal?

rorr
köszi a tippet!

DonnieBrasco
UFO-kedvelõk! Játsszatok a Silent Storm-mal 😊 nem retro, de totál ugyanaz a harc, mint az XCOM játékokban. Sajnos bázis/research nincs, de maga a harc kísértetiesen ugyanolyan. Imádom szétgránátozni a nácikat benne 😊) a terep totálisan lerombolható, lokális sérülések (láb, kéz, szem, fül) és végtelen számú/típusú fegyver és skill.
Bocs, ha picit offtopic...

DB

A ti kung-futok nem erős!

Methylisocloro
Kell hozzá crack, itt található:
w7crack

Szabi84
Nem tudom elindítani a Wizardry 7-et valami source lemezt kér???

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

BBird
Örülök, ha örömöt szerezhettem. :-)
BBird
qper! Véletlen nem a trefort dber tagja vagy/voltál? ;-)
rorr
hát ez csúcs!! ilyenre vágytam ezer éve....

köszi a linket!

Baromira örülök, hogy ingynes lett! Régen égre-földre kerestem a játékot, állítólag anno amigán szép sikereket értek el vele.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

BBird
Igen, ezt tudtam eddig is (Invictus). Viszont még nem néztem meg, ezért kérdeztem, hogy valaki játszott-e már vele!?
Sajna csak holnap, esetleg máskor tudom meglesni személyesen. :-)
ollie
és magyarok csinálták

BBird
Kis reklám (aztán majd megköveztek!):

Meglepõdtem, amikor a PC Life -n megláttam, hogy kikerült egy végigjátszás a Lure of the Temptress -hez.

Kezd beindulni itt a Retro! 3 koponya végigjátszás is kikerült, több régi nagy játék cikkel együtt (Gabriel Knight sorozat, Broken Sword, Beneath a Steel Sky...).

BBird
Srácok!
Ti biztos többet tudtok róla, de csak most vettem észre, hogy ingyenes az Invictus '98 -as platform játéka, az onEscapee.
Képek alapján tiszta Another World / Flashback stílus. Eddig fel sem tûnt, hogy létezik ez. Valaki játszott már vele? Vélemény?

Honlap

ufo rlz tegnap vagy 6 órát kockultam vele <#vigyor><#vigyor><#vigyor> .vpcvel full screenbe rakva ugyan nagyon picit gyors de játszható és igen rálehet kattani <#alien2>

BBird
retrogames.intranet.hu
Szabi84
Wizardry VII vagy Goldot honnan lehetne letölteni? Kiváncsi lennék rá!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

BBird
Én sajna egyiket sem néztem még, csak találtam, gondoltam megosztom... hátha valakinek megtetszik. :-)
ollie
Ebben egyébként az a jó, hogy bárki írhat hozzá AI modult ,persze ahhoz nem árt egy kicsit érteni a programozáshoz... Van is rengeteg a honlapján.

ollie
Akkor érdemes megemlíteni a freeciv-et is...

BBird
Jakuza -n kívül ( :-) ) talán néhányan még nem tudnak róla:
Civilization remake: C-evo

C-evo Homepage

forrás: www.szanalmas.hu
zolo
A 4-be lehet valahogy ketten egymás ellen menni bil+gamepaddal?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Kandurex
Olvasd el alaposan a #3955

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dronkZero
És tudja valami mostanság már a vudukon kívül a glájdot?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
A 4-es csoda az vindózos, háromdés... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Kandurex
Ide is beírom, hogy ha másnak is gondja van Glide -al DOS alatt:

Glide az már macerásabb, szükséged van egy glide emulaló részre, erre tökéletes a Evoodooxp-3.2.zip csomag, amiben szereplõ glide2x és glide3x valamint a econtrol.exe bemásolod a játék vagy program adott könyvtárába. A csomagot itt találod meg. VPC -be pedig úgy a legegyszerûbb bevinni ezeket a file -okat, hogy készítesz egy iso -t belõlük, majd daemonnal mountolod és a VPC belül pedig CD -ként másolhatod az anyagot.

takysoft
a mortal kombat? asszem minden rész dos-os. próbáld meg a dosboxot.
a mortalnak hány része van?
mortal kombat 1
mortal kombat 2
mortal kombat 3
mortal kombat 3 ultimate
mortal kombat trilogy
mortal kombat 4
én ezekrõl tudok pc-re... más platformra asszem több is van

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

zolo
Le lehet szedni valahonnan mortal kombat-ot ami megy xp alatt?Ha igen valaki rakjon linket pls

http://flickr.com/photos/zolika90/

takysoft
alapvetõen a Tomb Raider miatt készült, késõbb került bele más játékok supportja is.(poén a tomb raidert 1600*1200-ban játszani a texturapackal😄)
sajna fizetõs, amúgy csak 1-2 pálya játszható az adott játékból.
ha valakinek ez nem tetszik, akkor innét letölthet egy No-logo verziót!
jó játékot!(nekem a tr1 jól ment, de gta1 nem volt hajlandó futni)

vdmsound persze ajánlott, úgy szép a hang. sb220irq5dma1
gta azóta ingyenes windows-ra, szal amúgy se kell😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

találtam egy jó kis oldalt.Jó pár régi game felturbózva hogy xp alatt is fusson 3d-s támogatással carmageddon,blood stb link

takysoft
ez a gold verzió?

hm érdekes,visszafele compatibilis az ms vpc 2004 vhd fileokkal.Igy megspóroltam egy rendszer mahinálást 😊)

danke szedem is <#eljen>

Kandurex
Fent van.

a 6os dos az annyira nem érdekes megvan hozzá ami kell inkább ez a vpc ami fontos és köszi szépen

Kandurex
6.22 vhd -s DOS -t nem tudok adni, tekintve, hogy kurva sok mega a dinamikus winchester beállításom miatt. Azt próbáljátok meg NeoMan -tól elkunyizni, biztos szívesen elküldi az a pár megát. A VCP -t meg felrakom a privátban kért helyre. Bár, egy 7.0 DOS áttudok rakni, ha kell.... na csorog felfelé a VPC.

sajna nem sikerült sehonnan sem beszerválni <#whatever> nem töltenéd fel ha nem nagy kérés?Paraméterek mentek msgben

Kandurex
Aham, irány a DC és szerezz onnan VCP -t! NeoMan -t meg szépen kéred és postáz neked 6.22 -tõt

Adok tárhelyet nektek, ftp-s de a célnak megfelel.Mert nekem meg kéne vpc is a 6.22es image file mellett.Aztán akinek kell még az szépen vés egy msgt és megadom a cimet <#ravasz1>

fachox
Thx mar nagyon sokat kerestem

MSI K8N Neo4,AMD3200+(939),N6800GT,A-DATA 2x256,

Kandurex

fachox
Hi!
Valakinek meg van a Heroes of might and magic 2(HoMM2) ?

MSI K8N Neo4,AMD3200+(939),N6800GT,A-DATA 2x256,

Kandurex
Elvileg, van hozzá egy speckós plugin ami ezt lehetõvé teszi, valami sharing, vagy mi,.

justin
Utolsó kérdésem: Virtual PC, csak Dos van rajta. Át lehet másolni a fizikai géprõl file-okat, vagy csak ha van rajta valami winfos?

BontottCsirke
köszönöm a segélyezést, már játszódok is

törpe és rohadék

Kandurex
Használj Virtual PC -t, telepíts rá egy 95 - 98 -at, ahogy tetszik, telepíts, örülj és játsz!