Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Bocs, ha picit offtopic...
DB
A ti kung-futok nem erős!
w7crack
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Baromira örülök, hogy ingynes lett! Régen égre-földre kerestem a játékot, állítólag anno amigán szép sikereket értek el vele.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Sajna csak holnap, esetleg máskor tudom meglesni személyesen. :-)
Meglepõdtem, amikor a PC Life -n megláttam, hogy kikerült egy végigjátszás a Lure of the Temptress -hez.
Kezd beindulni itt a Retro! 3 koponya végigjátszás is kikerült, több régi nagy játék cikkel együtt (Gabriel Knight sorozat, Broken Sword, Beneath a Steel Sky...).
Ti biztos többet tudtok róla, de csak most vettem észre, hogy ingyenes az Invictus '98 -as platform játéka, az onEscapee.
Képek alapján tiszta Another World / Flashback stílus. Eddig fel sem tûnt, hogy létezik ez. Valaki játszott már vele? Vélemény?
Honlap

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Civilization remake: C-evo
C-evo Homepage
forrás: www.szanalmas.hu
http://flickr.com/photos/zolika90/
Glide az már macerásabb, szükséged van egy glide emulaló részre, erre tökéletes a Evoodooxp-3.2.zip csomag, amiben szereplõ glide2x és glide3x valamint a econtrol.exe bemásolod a játék vagy program adott könyvtárába. A csomagot itt találod meg. VPC -be pedig úgy a legegyszerûbb bevinni ezeket a file -okat, hogy készítesz egy iso -t belõlük, majd daemonnal mountolod és a VPC belül pedig CD -ként másolhatod az anyagot.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
a mortalnak hány része van?
mortal kombat 1
mortal kombat 2
mortal kombat 3
mortal kombat 3 ultimate
mortal kombat trilogy
mortal kombat 4
én ezekrõl tudok pc-re... más platformra asszem több is van
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
http://flickr.com/photos/zolika90/
sajna fizetõs, amúgy csak 1-2 pálya játszható az adott játékból.
ha valakinek ez nem tetszik, akkor innét letölthet egy No-logo verziót!
jó játékot!(nekem a tr1 jól ment, de gta1 nem volt hajlandó futni)
vdmsound persze ajánlott, úgy szép a hang. sb220irq5dma1
gta azóta ingyenes windows-ra, szal amúgy se kell😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Valakinek meg van a Heroes of might and magic 2(HoMM2) ?
MSI K8N Neo4,AMD3200+(939),N6800GT,A-DATA 2x256,