8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#4962 aszem pc-n nincs fojtatása :( -
#4961 Az Abe's oddysee+exoddusnak van folytatása?Met a 2. rész végén volt szó vmi munch's oddysee nevű gémről,ami már 3s-ben ment,de nem hallottsm róla PC-n. -
CsuHuCsu #4960 igazat adok.
:))) -
Danton #4959 csácsá, az oldgames.ru-val kapcsolatban: ahány file-t eddig letöltöttem, mindnek azt írta ki: az archívumnak nincsnen vége!!!
namármost vagy szar az egész, vagy én rontottam el bvamit? csinálni kell még valamit?
Előre is köszönöm, respekt! -
#4958 No igen, de amig egyutt irtjatok a mobokat, addig is jo a jatek, de egy ido utan izgalmasabb, ha egymas ellen jatszotok ;] -
lammaer #4957 Szerintem a kooperáció szó önmagában az "egymás segitése" gondolatát jelenti. Az hogy van friendly fire (quake2 példád) az más... ha csak egymás ellen nyomtátok, akkor az szvsz nem kooperativ játék. Ha a mocikat irtottátok vigyázva egymás testi épségére, akkor az. -
Gary #4956 PiszkosFred: Jól emléxel, a WoW-ban ki lehetett lőni a másikat (legalábbis C64-en).
BBird: Mi haverral a Doom-ot nyomtuk co-op, de hamar rájöttünk, hogy egymást érdekesebb leszedni (főleg, mikor a szörnyeket aprította és közelről hátbalőttem...), sz'al gyorsan áttértünk a Deathmatchr-e. -
#4955 Nekem attól co-op egy játék, hogy együtt lehet csatázni más ellen. Az, hogy most kilőhető-e a csapattárs vagy sem... szerintem nem számít. Legtöbbet játszott co-op játék nekem a Quake 2 volt, s amikor untunk egy pályát, jól beküldtem a társam hátába egy rakétát. Kedves gyerek voltam/vagyok. ;-)) -
#4954 Igen, pvp = egymas ellen (is). Lehet hogy rosszul emlexem egyebkent, de mintha a WoWban egymast is kilohettuk volna. De ha megsem, es az en emlekeim halvanyak es kopottak (amire minden esely megvan), akkor elnezest kerek Ollie cimboratol, hogy balga modon kijavitottam, helytelenul ;] -
#4953 Eszembe jutott egy tán még korábbi co-op játék, na ezt "übereljétek":
Space Invaders, még a jó öreg Atari2600 -ra.
Mai napig megvan, sokat játszottam nővéremmel a '80-as években, együtt likvidáltuk a nagyon csúnya ufobácsikat. ;-)
(Biztos volt korábbi co-op is egyébként, lássuk ki nyeri ezt a "pályázatot"! A nyertes jutalma minden oldgamer-től egy tapsoló smiley.) :-))
-
lammaer #4952 PVP= Player Versus Player? Ugy rémlik, a havert nem lehetett kilőni. De ha mégis, a cél nem az volt, hanem együtt leirtani a szörnyikéket. Persz lehet, hogy ti PVP-ben játszottátok... :) -
#4951 Az pvp volt, nem coop, ha jol emlexem. -
#4950 A legelső a Wizard of Wor volt! ÉS milyen állat volt egyszerre ketten nyomni! -
#4949 multit jobban szeressük. fps vagy rpg.
cooperativból csak a commandos ugrik be, ami elég gáz volt. -
#4948 Raid Over Moscow - na ezért annakidelyén leültettek volna vagy 10 évre -
#4947 Vagy a legelső multiplayer (legalábbis számomra, ha ez nevezhető annak) a SAVE NEWYORK ;] -
Gary #4946 Cooperative gém: (még C64-ről) a Goonies! -
CsuHuCsu #4945 Valamit naon elrontottam. -
CsuHuCsu #4944 Apropó nállam nem ment a Settlers 1 két egérrel. :((
De annak ellenére egyedül is élveztem. -
CsuHuCsu #4943 Apropó nállam nem ment a Settlers 1 két egérrel. :((
De annak ellenére egyedül is élveztem. -
#4942 Osztott képernyőn sosem tudtam játszani. Egyszerűen képtelen voltam figyelni :D Egyedül a Spy vs Spy széria az, amivel sikerült úgyahogy jókat szórakozni, de minden más játék kapcsán egyszerűen képtelen voltam csak az én "részemet" figyelni. Korai szimulátoroknál (Ace2, autóversenyek, stb) emiatt már alapjaiban halott volt ügy részemről, ha haverokkal versenyeztünk ;] -
#4941 Tényleg settlers milyen vicc volt 2 egérrel, igaz hogy nem sokat lehetett látni a képernyő feléből, de akkor is... -
lammaer #4940 fogalmazás rulez: "PC-ről hirtelen csak a NeedforSpeed 2/3 ugrik be" -
lammaer #4939 Csak egy kérdés: kooperativ alatt a szimpla multiplayt érted, vagy azt, hogy az egyjátékos "küldetéseket" tudja egyszerre két ember nyomni, akár egyetlen gépen, egymás mellett ülve, osztott képernyőn?
Nekem ez utóbbi jelenti a kooperativot. PC-ről nem hirtelen csak a NeedforSpeed 2/3 ugrik be, de Amigán nagyon tutkó volt az Alien Breed, a Settlers első része (két egér az amigába azt hajrá) meg a Hired Guns...
-
#4938 Nekem a co-op -ról sajnos leginkább a Q2 és társai jutnak eszembe, azaz az FPS-TPS cuccok. De ha régebbre megyünk vissza, szerintem voltak Heretic/Hexen részekhez is, nem? Ahogy a Doom/Duke3D félékben is.
Viszont nem volt túl konkrét a kérdés, mert igazából nem csak az akció játékokban lelhetünk ilyen lehetőségekre. Stratégiák közt is van jó néhány, ami fel van szerelve ilyen opcióval. ;-) (Gondolom ilyen akár a Heroes of Might and Magic sorozat, vagy nem?) -
#4937 Mennyire ősidők? Duke3D? -
#4936 Nem emlékszik valaki valami frankó cooperative-móddal is rendelkező játékra még az ősidőkből? :) -
#4935 Szerencsénkre azonban erre rájöttek a fejlesztők is, s hamarosan jön ki a Settlers 5 grafikai motorral megáldott Settlers 2 remake. /me várja. :-) -
CsuHuCsu #4934 Nekem az 1-4-ig tetszik.Az 5-nek szép a grafikája csak az a baj hogy megszakadt a játék stílusa,fílingje Stb. a lényeg hogy elvesztette a varázsát. :(( -
#4933 settlers 2. az übersettlers. a 3 óta nem tetszenek.
király nagyon -
CsuHuCsu #4932 Hali mindenkinek.Véletlen rábukkantam erre a fórumra és gondoltam írok béle.Imádom a régi játékokat és ahogy átböngésztem a fejlcen a képekt láttam pár jó dolgot pl.Goblins,Aladin és az örök game a Pac Man.Valaki játszott (játszik még) a Settlers 1-2 vel? -
#4931 Nekem nem ugrik be :(
(megleste,...nem játszottam vele) -
#4930 Néha nehezebb feladványt linkelj! :-)
Remélem megjeleníti:
Nem ér csalni... bár úgyis meglesitek. ;-P -
#4929 Jimy, hmm, még megadrive -on űztem a kedvenc világmegváltó gilisztámat! -
Bankrupt #4928 Ismerős? :)
[IMG][/IMG] -
#4927 Na már most, nem tudom volt-e már hírezve, de:
King's Quest 3 - remake -
lammaer #4926 "McWarrior, McCommander".... hát nekem is a McDonalds jutott eszembe :) Azért a Mech szót Mc-vel röviditeni, ehhez kell kreativitás :) -
NoZoli #4925 Üdv!
Tonic Trouble-t még mindig nem lehet megszerezni valami "emberi" helyről? eDonkey-t és DC-t már próbáltam, de reménytelen. -
#4924 Valaki adjon linket az another world feljavított változatához.Vagy cracket cagy linket.Megköszönném. -
#4923 vagy megszakadnak a letöltések