Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Te nem a Fate - Gates of Dawn Amigas jatekra gondolsz ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

rorr
azt hiszem nekem van majd körülnézek valahol egyébként egy magyar srác elkezdte átírni pc-re de az oldal már régen nem frissült...sajnos!!! ajánlom a google-t én is úgy találtam rá!!!

ollie
Kérdés:

Van valakinek garantáltan mûködõ GATES FATE OF DAWN-ja?
Mint tudjuk, a crackelt változatokban (mindben?) van egy hiba, ami miatt lehetetlen végigjátszani. Na most a készítõ már régen ingyenesen letölthetõvé tette, csak sajnos már régóta nem létezik a weboldala, más weboldalakon meg crackelt változatokkal találkoztam.
Tehát olyanok jelentkezését várom, akik már végigjátszották az általuk bírtokolt verzióval.

BBird
Ezt most már le nem mosod. ;-) Najó, amúgy nem kötekedésnek szántam, csak még reggel volt nekem, aztán ilyenkor olyat is teszek, amit nem kellene. ;-) Remélem nincs harag!? ;-)
takysoft
nem én találtam a hírt, hanem csak haver mondta. nem is voltam még a gamestar oldalon.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

BBird
Igen, én is hasonlóra tippeltem. Köszi a segítséget! :-)
[Jakuza]
Megneztem en is azt a gp.bin fajlt es a tobbit magamnak, de a NOD32 semmi virust nem talalt.
Sot az a file 34byte meretu, ami meretben ketlem, hogy virust tudna tartalmazni.
Szerintem beriaszt tevesen a virusirtod a heurisztikus viszgalatnal, mert lehet valamelyik virus, valami hasonlo karaktersorozatot tartalmaz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

EqUiNoX
A GShell pedig a hivatalos sajtóanyagot összegezte 3 mondatban ;] (mondjuk a hivatalos anyag sem hiszem hogy több volt mint 3 mondat 😄)

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Atomreaktor
lol😊

BBird
Elírtad takysoft, a gamershell írta a hírt. Gamestar csak fordított és másolt. ;-)
takysoft
a gamestar írta, hogy bejelentették a broken sword 4 készítését. nem feltétlenül oldgame hír, de biztos vannak itt bs fanok(1 legalább)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

rorr
Én azt hittem ezt az oldalt minden rajongó ismeri...Én már 4 éve is töltögettem róla!!!

ollie
http://amiga.supergamez.hu/

heh, hogy mik vannak...

BBird
Amikor már kínomban én is nekiszaladtam többször a póknak, egyszer észrevettem, és lehidaltam, hogy az egy hulla. :-)
takysoft
emberek......

http://index.hu/homar/index.php?title=a_8217_nem_dugdosok_en_semmit_hatulraa_8217&more=1&c=1&tb=1&pb=1
lehidalás magasfokon

rorr
köszi a segítséget a logikai részek nem okoznak gondot de a fene gondolta volna arról a lelógó akármirõl,hogy egy fegyveres hulla.....

BBird
Gondoltam megnéznem a régi Powerdrome -t, de úgy néz ki, hogy egy gp.bin file vírusos. És hiába szedem le underdogs -ról, vagy néztem meg a 10 éves kisfloppy -n, mindkettõ ugyanazt jelöli: Vgen/1876.0
Csak tudnám, hogy most akkor ez valóban vírus, vagy csak a víruskeresõ hiszi annak!? (Már volt másik játéknál példa rá, hogy annak vette azt, ami nem is volt az valójában)
[Jakuza]
Valami C&C clone, de valami nagyon hergyanak tunik igy elso ranezesre, olyanok az epuletek, mintha kartonpapirbol lennenek a kepernyore ragasztva. 😛

BBird
Jaja, ultima underworld remake kinn van extrákban, remake alatt, köszi linket, átnézem õket.

Én meg privateer credits alatt találtam ezt: http://holarse.wue.de/freecnc/index.php
FreeCNC.
Errõl tudni valamit?
[Jakuza]
Ezekszerint nem.
Nem tom, meg nem volt idom kiprobalni az ujat.

[Jakuza]
Amugy latom Ultimaztal nemoly regen az oldaladon.
Hagy ajanljak egy oldalt: http://reconstruction.voyd.net/

Baloldali menunel megtalalod az Ultima remakeket.

Recreations:
Classic Remakes
3D Remakes
UW Remakes
O/S Ports
stb.

BBird
Hmm... azt hittem ugyanaz, ezek szerint nem!?
Melyik a jobb és miben?
[Jakuza]
Vigyazz, mert ez a Privateer remake , nem az oldaladon kilinkelt 😛

Ez a tied : http://wcuniverse.sourceforge.net/
Ez meg az uj: http://www.priv.solsector.net/news.htm

Az Alien Breed az stimmel.

BBird
De ha tudsz még valami frankót, ne kímélj minket! Ez a LAN emu (vagy mi) is jó dolog.
BBird
Mindkettõ már kinn az oldalamon beeee :-P
;-))
BBird
Igen, egyedi pizzákat én is elb*fftam mindig. Na egyszer úgy belevágtam minden csipõset, hogy érdekes mód jó pontokat adtak. :-)
Egyébként annak volt egy "remake" változata, teljes játék a Gamestarban (pár éve): Pizza Syndicate. Természetesen nem adta vissza az az igazi élményt.
Tudtommal több pizzás is volt, de én ezeket ismertem.

Képek: Pizza Syndicate
[Jakuza]
Egy masik Privateer remake (teljesen elkeszult): http://www.priv.solsector.net/news.htm
Csak azert hatha BBird nem tud rola. 😛

Masik Alien Breed : http://homepage.ntlworld.com/xavnet/alienbreed/index.htm

EqUiNoX
Gondolom nem véletlenül írta a Pizza Tycoont, mert az még normális volt. Sokáig játszottam vele, nagyon tetszett. Igaz hogy az egyéni pizzáimmal voltak gondok, de imádtam azt a játékot. Kevés jó tycoon jött ki azóta, talan az Airline vagy Zoo Park (MStõl) ami hirtelen most eszembejut. De tényleg, manapság már az a terület van kisebbségben, amelybõl nem készült tycoon ;] A börtön a legújabb darab, ha jól olvastam valamelyik sajtóban...

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

BBird
Disco tycoon -ról egyébként még nem hallottam, de a Sims valamelyik kiegészítõjében pont az a lényeg, hogy partikat kell szervezni, dj, fények, stb. :-)
BBird
Volt már minden féle tájkún. Egy-kettõ elég kafa, de amióta futószallagon jönnek... több a gagyi. :-( Ezek a fitness tycoon -k, meg iskola tycoon... száksz.

Bezzeg a jó öreg Railroad, Transport, Theme Park... :-)
[Jakuza]
Zoo Tycoon 1-2
RollerCoaster Tycoon 1-2-3
Vegas Tycoon
Railroad Tycoon
Transport Tycoon
Snowboard Park Tycoon
Monopoly Tycoon
Theme Hospital
Prison Tycoon

stb.
De ha Tycoonokat akarsz keresni elmesz ide : GameZone es beirod a keresobe, hogy Tycoon .

valaki tudna nekem olyan ga,e-t mondani ami olyan mint a pizzatycoon csak diszkót vagy valami ilyesmit kell benne csinálni?
BBird
Tény, hogy nem a legjobb, de szerintem azért remek kikapcsolódás, simán visszaadja a retro feelinget. :-) Meg azért ez igazából csak Amiga1200-ra készült. Tetszik, hogy nem az a futsz, lõsz, mész. Bár a barlangos rész után lesz olyan is. :-)
BBird
Na ott akadtam el én is elõször.
1: A pók képénél gyorsan szaladj elõre, ahol a fegyveres halott függ a pókhálóban, és ugorj fel. Ezután gugolással vedd fel.
Na ilyenkor vissza egy kicsit, ahol sötétfolt van a falon. Ott fel, illetve be.
Itt fordulj balra, és lõjj (ctrl). Ezután gyorsan vissza fel, ahol a pók volt. Különben szétmorzsólnak a kövek. Vissza megint fel, és mehetsz tovább jobbra. :-)
rorr
Egyébként a flashback-another worldnek a nyomába sem ér!

rorr
vÁRJ!!!
Én nem a logikai résznél akadtam el hanem sajnos a póknál bemegyek a barlangba és kész, merre kellene ott menni?

BBird
rorr! Megvan! :-) Az a lényeg, hogy alulról kell ugye felvezetni az áramot, vagy mit. Na már most a sárga kockákkal kell beszínezni a piros kockákat úgy, hogy felvezessenek az alvó lámpákhoz, DE!
Ahol be van törve a sárga kocka, de még sárga, az is müxik, csak azt nem tudod változtatni. Így arra kell figyelni, hogy mind a 3 lámpa közötti út NE érjen össze. Remélem nem voltam bonyolúlt!? :-)
BBird
Te is itt álltál meg? :-)
Mondjuk annyira nem adja vissza Another World / Flashback hangulatot, de meglepõen lekötötte a figyelmem egész délután, ami azért elég jó, ahhoz képest, hogy nyakig ülök az egyéb munkákban. :-)
Ha sikerült rájönni a megoldásra, jelezd kérlek, mert gúglín nemigen találtam végigjátszást. Állítólag az Amiga változat korongján van egy, de azt sem tolja fel senki. :-(
A hivatalos oldalon meg a walkthrough felirat alatt: Comming soon... ;-)
rorr
Tényleg a Morrowind magyarítás ,hogy halad?

rorr
Semmi más de a harc azért minden felsorolt játékban hasonló azaz körökre osztott és lehet választani milyen testtájékra célozzon a karakterünk!Azért nekem a Jagged Alliance1,2 viszi a pálmát a Fallout mellett!!!

PiszkosFred
Nálam a Fallout vérbeli szerepjáték egy izometrikus térben, míg a többi egy "turnbased action" játék, erõteljesen rpg elemekkel. Lehet tévesen, de nem tartom egy kategóriának a FO-t és JA-t.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

rorr
ebben nekem segíthetnél itt Én is elakadtam....

rorr
fallout!!!ne feledd!!!

[Jakuza]
Talaltam meg egy programot, amivel virtualis LANt lehet az Interneten letrehozni multiplayerhez.

http://hamachi.cc/
What it is
With Hamachi you can organize two or more computers with an Internet connection into their own virtual network for direct secure communication.
Hamachi is fast, secure and simple. It is also free.

What's in it for me
Think - LAN over the Internet.
Think - Zero-configuration VPN.
Think - Secure peer-to-peer.

BBird

Ha valaki tudja, hogy itt milyen logika szerint kell kigyújtani a 3 felsõ lámpát... örülnék neki. :-)
csácsá, olyan játékot keresek mint anno a pizza tycoon volt (bár a mai játékok szebbek, ám mégsem nyújtanak olyan játékélményt mint a régiek) csak nem éttermet hanem discot vagy valami hasonlót kell benne csinálni.

tudna nekem vki segíteni?
elõreis kössz!

BBird
Ba.. megint visszavonom. Most megint máshol akadtam el, de most már csakazért is megoldom! :-D
BBird
Feladom, kész! :-)
Ahol az elsõ logikai feladat van, a kék köveket kell kirakni... hiába rakom ki, vagy tüntetem el az összeset, nem történik semmi. :-(
BBird
Ismét elakadtam benne. Ahol a pókicával találkozunk, a csontvázról potyogó vércseppek után. Na ott "felmentem", ahol egy szirtre kerültem, de onnan sehova nem tudok menni. Mit/merre/hogyan/miért? :-)
BBird
"sztornó"