8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#5042 Heroes 3 Complete itthon még kapható, és nagyon olcsó (cdgalaxis). -
#5041 Torreneten mind fent van. -
#5040 ja2+ub az endless-skyline -on -
#5039 hát én mintha a H3-at láttam volna wanadoo-n... -
#5038 Jöhet smsweb is...meg privi is. -
#5037 Szaisztok.
Régi stratégiákat keresnék.
Hereoes 3, jagged alliance 2, age of empires.
tudom ezek nem annyira retrók, de nagyon kellenének. -
#5036 dosboxal simán megy letöltés és leírás itt.
Elég egyszerü használni.
A gondom annyi volt,hogy leszedtem valamiféle imperium 1-et. De mikor kiválsztom a nehézségi fokot utána kér a disc 1-et... nah az nincs:-pp -
#5035 Imperium ügyben:
Imperium 1. Dosbox-szal simán fut(0.65 előtt teszteltem az utsó beta-val), csak néha(ritkán) nem jönnek be a videók. Sűrűn kell menteni, akkor visszatöltöd, és néha bejön.
dosboy-ot beállítani persze tudni kell:D
Imperium 2. A játékot a mai napig patchelik, egy srác foglalkozik vele, aki anno a fejlesztőcsapatban volt, és megvan neki minden forráskód.
Van egy nagy magyar Imperiumos oldal, innét le lehet szedni a legújabb patchet, meg más jó dolgokat is!
1.14-es javítás például 2005 októberi, vagyis egész új.
annyi gondod lehet vele, hogy szaggatnak a videók. Ez a régi verziójú blink player dll file és a WinXP ütközése miatt van, állítsd a játékot Win85 kompatibilis módra XP-ben, akkor remekül megy minden.
Haegemonia valamelyik patch-ében javították a blink player vidót, tehát, ha a haegemonia videoi szaggatnak, egyszerűen patchelj.(IG2 esetén ilyen lehetőség nincs) -
Thanatos #5034 dosbox-al se megy az első rész? -
blackgamer #5033 első rész még dos-os, átlag felhasználó nem tudja elindítani
pedig volt hangulata, bírtam hogy első pályákon belülről láttad az űrhajót, tudtál benne mozogni a vezérlőbe, bárba, stb.
szóval volt hangulata, engem is érdekelne az első rész, mert csak másolva van meg és ráadásul már vacakol is a cd -
#5032 okok azt én is láttam,meg is veszem sztem,de az 1-et nem árulják:-(
Viszont ha jól rémlik anno,mikor a 2-vel játszottam volt egy olyan bug,illetve nemtom bug-e,hogy mikor már nagyon sok bolygód van,akkor egy idő után már nem tudsz építeni....én ezt nagyon utáltam,mert mindenhova ment a profi bolygóvédelem,s így nem lehetett.....
Nah majd next week meglesem,mert akkor lesz időm megvenni. -
blackgamer #5031 Imperium Galactica 2 (4 cd-s) 950 Ft, két hete vettem, fukarban, de gondolom máshol is kapható
viszont patch telepítése után bugos lett a játék, ha megveszed meséld majd el nálad mi történik -
#5030 nem tud valaki sgeíteni abban,hogy szeretném megszerezni az imperium galactica 1-2-t.
Néztem itt az underdoos oldalon,s mindig Opps error volt mikor le szerettem volna tölteni. Mondjuk azt nem néztem,hogy itt full gammák vannak-e vagy csak demók.. -
blackgamer #5029 origó cikk: Retró játékélmény bagóért -
Edward2 #5028 Jah kösz azóta már segitettek :) -
#5027 Netstorm? -
Edward2 #5026 Sziasztok egy régebbi játékot keresek ami stratégiai és rpg-s alapokra épült. A lényeg kb. az volt hogy felhők közt lebegő kőszigeteket kellett összekötögetned random utdarabkákkal és azokra épitkezni remélem valaki emlékszik a cimére :) -
#5025 drivergond volt. megoldva -
#5024 barátnőm gépén van vele egy kis gond(Darkstone).
Olyat csinál, hogy bizonyos 3d objektumok nem látszanak, bizonyos 3d-s objektumok pedig előbbrébb vannak, mint kellene lenniük.
Legfrisebb driver van fent. directx-el se nagyon lehet gond. mi lehet?
próbáljak régebbi drivert? -
#5023 Ja, én nyomtam egy ideig, sőt meg is vettem eredetiben, de aztán elajándékoztam, de már bánom.
Nagyon szép bolt a grafikája. -
#5022 Darkstone c. játékot ismeri valaki?
Diablo 2 előtt jelent meg, erősen hajaz a Diablo-ra, de Full3D. Tök kedveltem anno.
Készül fordítás hozzá, azért említem meg, már tesztidőszaban vagyunk:D -
#5021 ahh végre egy retrós forum téma eszt kerestem!! -
empenemkempel #5020 serpa : Slipstream ? -
Cat 02 #5019 www.abandonware.com -
sbob #5018 Hehe... szerintem egyéb játékok is viszonylag gyorsan elkelnek majd a listából... :) -
#5017 Hát asszem az SS2 hamar el fog kelni ;] -
#5016 asszem az lesz.
mi a Doom mellett, ezt nyúztuk a legtöbbet ^^ -
qper #5015 Sziasztok!
Talán nem találják a T. old game hívek offtopiknak, ha beszúrom ide is pár -hobbifelszámolásom miatt- feleslegessé vált eladó eredeti, papírdobozos játékom címét:
Dreams to reality (1996 Cryoo), Trespasser '97 EOA), System Shock 2 ('98, EOA), Bad Mojo ('96 Aclaim) Sim Copter ('96 Maxis), Team F1, Te Fifth Element ('97 Kalisto), Indycar Racing 2 ('95 Papyrus), Pizza Connection 2 (1999 Virgin), Tomb Raider 2 ('97 EIDOS), Z ('95 Bitmap Brothers), Flight unlimited 2 (díszdoboz, Jeppesen térképpel), Police Quest: SWAT2, Euro '96 (Actua Soccer sorozat, bontatlan fóliával), In Cold Blood,
A Trespasser és a Team F1 kivételével mindegyik első kiadás, gyönyörű állapotban, karcmentes CD-kel és CD tokokkal, leírással, nagydobozzal (ez is sértetlen)
Ajánlatokat a [email protected] címre várok.
Köszönettel: Q/ -
#5014 netwars?
Hozzáteszem, hogy az info órák legkedveltebb játéka volt, a Dynablaster után ;] -
#5013 kb 10 éves játék.
űrszimulátor, 4 fős multival megtoldva; SP nem tom, h volt-e benne.
a grafika vektoros.
volt benne olyan, h láthatatlanná-válás, sebességnövelés, ha megszereztem egy az űrben lebegő tárgyat.
ki emléxik a címre? -
#5012 Van egy ilyen gyűjtemény, hogy Lucasarts Classic Gems, torrenteken meg lehet találni, abban bennevan, sok más lucas játék mellett, full cd-s verzióval. -
#5011 Ez engem is érdekel! Nekem ugyanis csak a floppy-s verzió van meg :( Nagyon nagy játék volt annó! ;) -
#5010 annyira nem ... ^^ -
#5009 Az orosz oldalon asszem fennvan a teljes verzio. Link lentebb valahol. (ha megsem lenne fenn - nincs idom most megnezni - akkor ez a komment targytalan;]) -
#5008 Nem tudja valaki, honnan lehetne megszerezni a Day of the Tentacle CD-s verzióját? -
lammaer #5007 bebuktam -
#5006 dede :)
úgyanis van benne egy scenario, amiben 200 év alatt kell lakhatóvá varázsolni a Marsot. -
lammaer #5005 Szóval akkor nem a mars volt az :) -
#5004 én most ehhez kaptam kedvet ^^
remélem megtalálom és futni is fog. -
#5003 Én is kösz, most hogy a kérdésed miatt beugrott a régi Sim sorozat, asszem előkeresem a Sim Farm-ot. Nagyon szerettem anno, kivéve ha a rágcsálók lelegelték a termés felét ;]