Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát azért én is odavoltam, tetszett ahogy lehetett upgradeolni a cuccokat, meg hogy volt szárazföldi vizi és légihaderõ is. A második részt is nagynehezen beszereztem, de aztán alig játszottam vele....
én a barátnõm hugának a 166-os 6x86-osán nyomulok némely hétvégén... aranyos.. fut rajta GTA1...
meg a Stunts!. annál jobb autóssal se játszottam még.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
ajánlat: eMule, vagy torrent. (isohunt.com, torrentspy.com)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
persze az ember ingerküszöbe(i) változnak, de van 1-2 (pl pirates!) amivel szvsz gondolkodó ember a mai napig idétlen idõkig el tud szórakozni...
bocsika az ömlengésért, elkapott a szíj,
g
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
szakvizsga-para miatt 1 hónap után elõször elmentem, gitáros csajszi fotó - azt reméltem ti tudtok vmit...
de vmi jobb hírre számítotam 8={
egy újabb fellegvár dõlt le...
okot tudtok?
Legalább egy kellemes csajszit raktak ki cserébe. ;-)
Aki nem ismerte annak bizony nagy kár...
MEGSZÛNT A FRENCHKISS!!!!!!!!
szörnyû.... igaz minden jó cuccot leszedtem róla, de mégis.. voltak jó kis frissítések...
bizony, rossz hírek is vannak...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
nincs hozzá TV-m, meg semmim. van emulátor, amellyit én azon jáccok, elég is.
amúgy is csak egy szarom volt. se vinyó, se floppy nem volt hozzá...
havernak volt hozzá vinyója... ritka dolog ám a c64 vinyó... vagy c128-a volt? tuggyafene....
enyimnek az elejébe volt valami fekete biszbasz. azon megnyomtam egy gombot, akkor elindult egy betöltõ, nem kellett külön kazettázni azt is... jó volt.
írtam rajta sok basic progit... persze 12 éves fejjel nem voltak azért komoly scriptek... szép volt, hiányzik is néha, de arra 100%-ig megfelel a vice.
ah egyáltalán létezne egy olyan progi, ami nem fut vele.... de nem létezik, és gyors. amúgy is útálom a joysticket.
minden rendes mazoista billentyûzettel jáccik!
annak idején remek kis konfig volt, de minthogy 99,99%-ig tökéletesen emulálható bármely létezõ mai PC-n...
szükségtelen szenvedni a kazettákkal.
Ja, ha valaki szeretne megszabadulni a Commodore 1581-es floppy meghajtójától, éppeszû áron, az ne fogja vissza magát és szóljon! Elõre is kösz!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Én is erõsen filóztam az oldalt nézve, hogy eladjam-e az Atari2600 gépem, de nagyon nehéz lenne. Így is majdnem sírtam, mikor eladtam az elsõ hercules monitorom egy teaházi meghívásért cserébe. Persze csak késõbb hiányzott. :-D
...azok nem most lettek fanatikusak, hanem 20 eve. Es azoknak - biztos vagyok benne ;] - meg mindig ott figyel a regi masina a polc alatt, szepen becsomagolva minden tartozekaval. Sokan akartak mar megvenni a c64esemet, mondvan hogy a gyereknek jo lenne: tanulni, szokni a gepeket amig majd kap egy pct XY ev mulva. Aztan csodalkoztak mindig, hogy ilyenkor merges lettem es burkoltan, de elkuldtem oket messzire...
Szoval azok akik voltak olyan butak, es megszabadultak a regi gepeiktol, es manapsag nem erik mar be az emulatorokkal, azok fizessek csak meg az arat. Nem sajnalom cseppet sem hogy 10k+ arai vannak egy-egy "konfignak". Nem egy okor ara, igaz nem is nem is 2ft, de akkor is... ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nettel kapcsolatban meg az az érdekes, hogy amíg iskolás voltam, volt otthon méreg drága hiperszupergyors internet. Amióta munkahelyre járok, ott van net, s otthon nincs. :-)
Mi következik ebbõl? Hagyd ott az egyetemet de rögtön! ;-))
De örülök, ha van olcsóbb hely is. Remélem valakinek ezzel segítünk. :-)
Elbeszelunk azt hiszem egymas mellett.
Mert ugy 13k manapsag nem nagy osszeg, de ha jol latom megiscsak tobb mint haromszorosa, a 4k-s osszegnek. 😛PP
Ja es amugy nagyon megbizhato az apro.amiga.hu oldal.
Nem veletlen, hogy az altalad belinkelt oldal uzemeltetoje ott hirdeti magat.
Sot azon se lepodnek meg, hogy ott venne meg olcson a retro gepeket es busas nyereseggel az oldalan adna el.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Azt mondjuk nem tudom, hogy az apro.amiga.hu -n mennyire megbízhatóak az eladó cuccok. Amit én mutattam, úgy tûnik, hogy egy rendes "bolt" téma, oda is van írva, hogy tesztelve voltak, mûködnek, stb.
Egyébként nem tudom mit vitázunk. 13e manapság nem nagy összeg. Egy átlagfizetés mellett fel sem tûnik ilyen "kis" összeg. :-)
Latogass el pl ide. http://apro.amiga.hu
Csak egy par ar osszehasonlitas keppen.
Sinclair ZX81, dobozában, karcmentes: 4.000.-
Commodore 64, lapos, magnóval,joy: 4000.-
Commodore 1540/II, tartozékokkal: 3000.-
A500, táppal, egérrel+2db joy: 9.000.-
Commodore+4 complet gép, 2db magnóval,+még egy gép. 2000E-ft
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
játékok... szép kollekció...
Invader
Itt elég sok régi masinát lehet venni. Kezdve a Commodore részektõl, a Spectrumokon át, Atari gépekig. Vagy Mac gépek, SEGA konzolgépek, NES...
Javarészt tesztelt, mûködõ gépekrõl van szó.
Tartozékok is fellelhetõek, vagy épp teljes, eredeti játékok, minden régi géptípusra.
Most ráadásul valamilyen börzét is rendeztek, ahol ugyancsak lehet vásárolni. Részletek itt: gameexpressz
Egyébként ezeket az infókat a PC.Games újsából szereztem, amiben meglepõdve vettem tudomásul, hogy van retró rovat is. Rula' :-)
igen, asszem csak azon lehet építeni
mellesleg van nekem itthon valami magyar settlers II, kell?
Én is sokat jáccottam vele. És én is sokat törtem rajta a fejem. Arra jutottam, hogy egyetlen egy (azaz 1 db) pályán lehet csak megépíteni a kikötõt.
Settlers 2 és Settlers 3 a legeslegjobb részei a sorozatnak 😊 Settlers forever 😉
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
szvsz sokan olvasták a kérdésed, de senki nem tudja a választ 8(.
tán nemzetközi fórumokon keress rá...
Én, mint nagy DX1 fan, nem nagyon kedvetem. meg szar a PC optimalizáció.
A hajózást csak a roman chapter 4. küldetésében lehet megoldani?
Nagyon szeretem ezt a jetekot, mindig kellemes órákkal ajándékozott meg, de ez viszon állandóan bosszantott!
MIért nem lehet kikötõt építeni unlimited playben?!!!!!
elõre is kösz a válaszért!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ha már old, most játszottam végig a Might & Magic VI-ot. Az már eléggé old...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Mindenesetre szégyeld magad, hogy még nem játszottál a Thief 3 -al! Fõleg a hajós és a bezárt diliházas pályát ajánlom éjszakai játszásra, vak sötétben. :-))
A történet nem lenne rossz, de valahogy mégsem raktak össze annyira jól véleményem szerint. A történetek egymás hegyén-hátán, stb.
Sajnálom. :-)
mindenesetre azért (is) van ez a topik, hogy egymás eszébe juttassuk az elfeledett nagyokat...
a jdoom és quake4 van fent a gépemen és én inkább a jdoom-mal játszom
emulyán végül csak lett teljes forrás is, úgyhogy évek kérdése 8)
hmm
ez meg a játék lenne?
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu