8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#5282 Ajjaj, szpemmelek itt , sorry
DosBox rendberakta a billkiosztást.
Megyek szétbombázom a világot! -
#5281 tolo=toló
megyar=magyar
-
#5280 Sziasztok!
Elővettem a régi F-19 Stealth Fightert. Megnéztem a bill.kiosztást, és toloerőt a =/+ gombbal kell növelni (angol bill. szerint). Ez ugye a backspace mellett van. Sajnos azonban a progi nem reagál rá semmit, se megyar, se angol kiosztás mellett. A numerikus + szintén nem jó. Ugyanez a gond az F117-tel is.
A játékot nem DosBoxból indítottam, minden működik benne (tehát fordulni tudok, meg fegyvert váltani, stb.) csak épp elindulni nem.
Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Előre is köszi!
Bye
Rip -
#5279 Htx! Megnézem! -
#5278 Patching System Shock 2
The 5MB System Shock 2 patch upgrades v1.15 to v2.3, includes many bugfixes and also enables 4 player co-op multiplay!
* 3D Gamers
* Fileplanet
* Sshock2.com
Running System Shock 2 on Windows 2000 or Windows XP
How to Install
* Press the Start Button
* Press the Run button.
* In the box type x:/setup.exe -Lgntforce Where x is the letter of your CD-Rom drive.
* Press Enter
* Follow the onscreen prompts.
How to play.
* Install the latest service pack for Windows 2000 (SP4) or XP(SP1). Both are available from the Microsoft Website
* Set the Compatibility Modes to different settings. (Right Click shock2.exe > Properties > Compatibility)
* Enable Compatibility Tab on Windows 2000 - Cheers Tej!
Itt találtam, van link a patchre...
Ha esetleg lenne kedved multi coopban nekikezdeni, szólj! -
#5277 Üdv!
Nincs ötlet, hogy a System Shock 2 -t hogy lehetne Win Xp alatt elindítani? Leszedtem hozzá cracket is, de nem csinál semmit, ha elindítom. Help pls! -
#5276 Kipróbáltam őket, sajos single-playerben elég gyengék.
A két játékot multiplayer rpg-nek készitette a Sierra még akkor amikor azt se tudták mi az a műfaj :) -
#5275 Vatera? :)
Ebay-en azért ennél olcsóbban is találtam (jóval), más kérdés a postaköltség :(
DB -
qper #5274 nem volt az, végül is 10.000-ért adtam el. -
#5273 Érdekes, az Arx Fatalisban is van egy Yserbius, gondolom nem véletlen egybeesés, hanem Easter Egg. -
#5272 nem
több info? -
#5271 Ismeri valaki a Shadow of Yserbius vagy a Fates of Twinion nevű rpg-t? -
#5270 Attól függ. Ez elég régi játék, viszont egy igazi legenda. Szerintem van, akinek simám megér ennyit! Egyik nagy örök kedvencem....
DB -
#5269 De. -
#5268 hümmm nem drága az egy picit? -
qper #5267 sziasztok!
Eladó egy első kiadású System Shock 2, eredeti dobozában, CD-tokban, kézikönyvvel, makulátlan állapotban 6000 Ft-ért.
Ha érdekel, küldj egy emilt légyszi a [email protected] címre. -
Mersh #5266 Neee... tényleg nem ment, mind 2 alt-al próbáltam. De lényegtelen, config fájlba piszkálással megoldódott, nem is kell nyomkodni, egyből úgy indul :) Én nem tudom melyik verziót használom. -
#5265 ??? Szinte minden nap Dosbox-ozok (0.65), és mindig Alt+Enterrel váltok full screenre.... :(
Melyik Altot nyomod ? :)
DB -
Mersh #5264 Hát ez nem jött be... úgy nem.
De van 1 .conf fájl, abban a fullscreen=false-t át kell írni true -ra, ha valakit érdekel.
-
#5263 valóban Archon volt,én is toltam vele,jó kis gamma volt. -
Gary #5262 Jogos! Felületesen olvastam + a lovag, paraszt kiszólás is megtévesztett! -
#5261 Battle Chess-ekben nem lehet harcolni a két bábúval, csak vicces animáció van, de amúgy a sakk szabályai döntenek.
Az Archon (1 vagy 2) lesz az.
DB -
Gary #5260 Az valamelyik Battle Chess lehetett (a 2 vagy 4000 jut hirtelen eszembe) vagy Chess Battle néven is érdemes rákeresni. -
#5259 Egyezem.... nekem a Morrowind se lesz "old" sose, de még a Wizardry 8 se, pedig az már 5 éves... igen, nagyjából a Win95/98 óta.
DB -
#5258 En nem szolok bele, mindenki azt erez oldnak amit annak erez. Nalam a mohaa soha sem lesz old game. Ezt en azzal magyaraznam, ha esetleg megkerdezne valaki hogy miert, mert nalam az old game statikus idokeretbe tartozik, es nem az "aktualis evszam-10 ev" alapjan szamolom ki ;] Nalam a hatarvonal valahol a win95 megjelenese kornyeken all. Felreertesek elkerulese vegett, sok jo regi jatekot orzok a kesobbi idoszakbol is, de azokat valahogy nem raknam be a magam altal felallitott retro/old game csoportba... -
#5257 -o* -
#5256 jó tudom a MOHAA biztos nincs az old kategóriába, csak azt írtam hogy én úgy érzem hogy hamarosan ott lesz -
#5255 Archoon? -
#5254 Hy újból!!!
Ti gondolom jól ismeritek az old gameket:mit tudtok a Cell nevű pálcikaemberes játékról?Esetleg ismertek olyan helyet ahol le lehetne ezt szedni?
Nem nekem kell a játék, hanem 2 más fórumozónak, segítsetek nekik. -
fawcet #5253 Nekem volt olyan egy régi játék ami sakkszerű volt, de nem hagyományos. Például törpe volt a paraszt és dzsin volt a lovag szerepében. Ha egyik ütötte a másikat, akkor harcolni kellett egy pályán és a győztes maradt a kockán. Azt hogy hívják és hol lehet letölteni? -
#5252 Szerintem a 2000 előtti játékok már relative "old" játékok. A MOHAA semmiképp!
Bár ami azt illeti, inkább 10 év tűnik ésszerűnek... 96-ban már kezdtek egyre jobban bejönni a csak Win alatt futó játékok.. a csak DOS-os játékok mondhatók réginek, hogy a C64 és Spectrumról ne is beszéljünk.
Régi játék? A PONG! :))
DB -
#5251 Mint mindent windowsban... ALT+Enter.
DB -
Mersh #5250 Hi!
DosBox -ot hogy lehet teljes képernyősre tenni? Nem jó így hogy a régi jó kis játékokkal csak ablakban lehet játszani.
köszi
-
#5249 Az nem hamachi? :D:D
Amúgy azt hiszem, hogy lehet, mintha már olvastam volna, hogy lehet. Talán egy MKT topicban volt róla szó. -
Bandy11 #5248 A m,ortal trilogy-t himachival lehet neten nyomni? -
#5247 ismerem. nem remake, inkább folytatásnak készült. még régebben néztem, akkor még csak demo volt belőle -
#5246 Ja, van UFO1 remake, egész jó. RC4-es változat, tehát már végleges, csak bugjavítás folyik.
UFO Alien Invasion
Figyelem, telepítésnél hagyni kell feltelepülni a forráskódot is, különben nem fog elindulni a játék (pontosabban rögtön összeomlik). -
#5245 MOHAA???
Az Elite, na az az old game. -
#5244 -
#5243 Hagyjad, ha már öregnek érzi magát, hát érezze. Mi meg legalább ráncok nélkül szaladgálunk boldogan, járókeretet is csak néha-néha vesszük elő és még a hajunk is tartós (akár erősz szélben is). :-)