8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Rip
    Ajjaj, szpemmelek itt , sorry
    DosBox rendberakta a billkiosztást.

Megyek szétbombázom a világot!
  • Rip
    tolo=toló
    megyar=magyar
  • Rip
    Sziasztok!

Elővettem a régi F-19 Stealth Fightert. Megnéztem a bill.kiosztást, és toloerőt a =/+ gombbal kell növelni (angol bill. szerint). Ez ugye a backspace mellett van. Sajnos azonban a progi nem reagál rá semmit, se megyar, se angol kiosztás mellett. A numerikus + szintén nem jó. Ugyanez a gond az F117-tel is.
    A játékot nem DosBoxból indítottam, minden működik benne (tehát fordulni tudok, meg fegyvert váltani, stb.) csak épp elindulni nem.
    Találkozott már valaki ezzel a problémával?

Előre is köszi!

Bye

Rip
  • Voltan
    Htx! Megnézem!
  • dronkZero
    Patching System Shock 2
    The 5MB System Shock 2 patch upgrades v1.15 to v2.3, includes many bugfixes and also enables 4 player co-op multiplay!

* 3D Gamers
    * Fileplanet
    * Sshock2.com

Running System Shock 2 on Windows 2000 or Windows XP
    How to Install

* Press the Start Button
    * Press the Run button.
    * In the box type x:/setup.exe -Lgntforce Where x is the letter of your CD-Rom drive.
    * Press Enter
    * Follow the onscreen prompts.

How to play.

* Install the latest service pack for Windows 2000 (SP4) or XP(SP1). Both are available from the Microsoft Website
    * Set the Compatibility Modes to different settings. (Right Click shock2.exe > Properties > Compatibility)
    * Enable Compatibility Tab on Windows 2000 - Cheers Tej!

Itt találtam, van link a patchre...

Ha esetleg lenne kedved multi coopban nekikezdeni, szólj!
  • Voltan
    Üdv!
    Nincs ötlet, hogy a System Shock 2 -t hogy lehetne Win Xp alatt elindítani? Leszedtem hozzá cracket is, de nem csinál semmit, ha elindítom. Help pls!
  • Methylisocloro
    Kipróbáltam őket, sajos single-playerben elég gyengék.
    A két játékot multiplayer rpg-nek készitette a Sierra még akkor amikor azt se tudták mi az a műfaj :)
  • DonnieBrasco
    Vatera? :)

Ebay-en azért ennél olcsóbban is találtam (jóval), más kérdés a postaköltség :(

DB
  • qper
    nem volt az, végül is 10.000-ért adtam el.
  • Amiga
    Érdekes, az Arx Fatalisban is van egy Yserbius, gondolom nem véletlen egybeesés, hanem Easter Egg.
  • ollie
    nem

több info?
  • Methylisocloro
    Ismeri valaki a Shadow of Yserbius vagy a Fates of Twinion nevű rpg-t?
  • DonnieBrasco
    Attól függ. Ez elég régi játék, viszont egy igazi legenda. Szerintem van, akinek simám megér ennyit! Egyik nagy örök kedvencem....

DB
  • Voltan
    De.
  • Shaman
    hümmm nem drága az egy picit?
  • qper
    sziasztok!

Eladó egy első kiadású System Shock 2, eredeti dobozában, CD-tokban, kézikönyvvel, makulátlan állapotban 6000 Ft-ért.

Ha érdekel, küldj egy emilt légyszi a [email protected] címre.
  • Mersh
    Neee... tényleg nem ment, mind 2 alt-al próbáltam. De lényegtelen, config fájlba piszkálással megoldódott, nem is kell nyomkodni, egyből úgy indul :) Én nem tudom melyik verziót használom.
  • DonnieBrasco
    ??? Szinte minden nap Dosbox-ozok (0.65), és mindig Alt+Enterrel váltok full screenre.... :(
    Melyik Altot nyomod ? :)

DB
  • Mersh
    Hát ez nem jött be... úgy nem.
    De van 1 .conf fájl, abban a fullscreen=false-t át kell írni true -ra, ha valakit érdekel.

• Shaman
    valóban Archon volt,én is toltam vele,jó kis gamma volt.
  • Gary
    Jogos! Felületesen olvastam + a lovag, paraszt kiszólás is megtévesztett!
  • DonnieBrasco
    Battle Chess-ekben nem lehet harcolni a két bábúval, csak vicces animáció van, de amúgy a sakk szabályai döntenek.
    Az Archon (1 vagy 2) lesz az.

DB
  • Gary
    Az valamelyik Battle Chess lehetett (a 2 vagy 4000 jut hirtelen eszembe) vagy Chess Battle néven is érdemes rákeresni.
  • DonnieBrasco
    Egyezem.... nekem a Morrowind se lesz "old" sose, de még a Wizardry 8 se, pedig az már 5 éves... igen, nagyjából a Win95/98 óta.

DB
  • PiszkosFred
    En nem szolok bele, mindenki azt erez oldnak amit annak erez. Nalam a mohaa soha sem lesz old game. Ezt en azzal magyaraznam, ha esetleg megkerdezne valaki hogy miert, mert nalam az old game statikus idokeretbe tartozik, es nem az "aktualis evszam-10 ev" alapjan szamolom ki ;] Nalam a hatarvonal valahol a win95 megjelenese kornyeken all. Felreertesek elkerulese vegett, sok jo regi jatekot orzok a kesobbi idoszakbol is, de azokat valahogy nem raknam be a magam altal felallitott retro/old game csoportba...
  • PiszkosFred
    -o*
  • Qwerty4
    jó tudom a MOHAA biztos nincs az old kategóriába, csak azt írtam hogy én úgy érzem hogy hamarosan ott lesz
  • PiszkosFred
    Archoon?
  • Qwerty4
    Hy újból!!!
    Ti gondolom jól ismeritek az old gameket:mit tudtok a Cell nevű pálcikaemberes játékról?Esetleg ismertek olyan helyet ahol le lehetne ezt szedni?
    Nem nekem kell a játék, hanem 2 más fórumozónak, segítsetek nekik.
  • fawcet
    Nekem volt olyan egy régi játék ami sakkszerű volt, de nem hagyományos. Például törpe volt a paraszt és dzsin volt a lovag szerepében. Ha egyik ütötte a másikat, akkor harcolni kellett egy pályán és a győztes maradt a kockán. Azt hogy hívják és hol lehet letölteni?
  • DonnieBrasco
    Szerintem a 2000 előtti játékok már relative "old" játékok. A MOHAA semmiképp!
    Bár ami azt illeti, inkább 10 év tűnik ésszerűnek... 96-ban már kezdtek egyre jobban bejönni a csak Win alatt futó játékok.. a csak DOS-os játékok mondhatók réginek, hogy a C64 és Spectrumról ne is beszéljünk.

Régi játék? A PONG! :))

DB
  • DonnieBrasco
    Mint mindent windowsban... ALT+Enter.

DB
  • Mersh
    Hi!

DosBox -ot hogy lehet teljes képernyősre tenni? Nem jó így hogy a régi jó kis játékokkal csak ablakban lehet játszani.

köszi
  • Rip
    Az nem hamachi? :D:D
    Amúgy azt hiszem, hogy lehet, mintha már olvastam volna, hogy lehet. Talán egy MKT topicban volt róla szó.
  • Bandy11
    A m,ortal trilogy-t himachival lehet neten nyomni?
  • takysoft
    ismerem. nem remake, inkább folytatásnak készült. még régebben néztem, akkor még csak demo volt belőle
  • ollie
    Ja, van UFO1 remake, egész jó. RC4-es változat, tehát már végleges, csak bugjavítás folyik.
    UFO Alien Invasion

Figyelem, telepítésnél hagyni kell feltelepülni a forráskódot is, különben nem fog elindulni a játék (pontosabban rögtön összeomlik).
  • ollie
    MOHAA???
    Az Elite, na az az old game.
  • Borgi
  • BBird
    Hagyjad, ha már öregnek érzi magát, hát érezze. Mi meg legalább ráncok nélkül szaladgálunk boldogan, járókeretet is csak néha-néha vesszük elő és még a hajunk is tartós (akár erősz szélben is). :-)