8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
blackgamer #5322 akkor csinálja ha régi a verziója a tömörítődnek -
#5321 leszettem mégeccer, megint szar :8 -
#5320 töcsdlemégeccer -
#5319 nálam hibát észlelt a tömörített fájlban meg azt írta h nincs vége ... -
#5318 A hiba a te készülékedben van, mert a NOX-t (már ha arról van szó) én is leszedtem, és nálam működik.
A DOSBox-hoz a leírást meg köszi, majd próbálkozom. -
blackgamer #5317 Implausible Mission
nem adja vissza teljesen az Impossible Mission feelingjét, de azért egész jó remake, érdemes kipróbálni -
#5316 leszettem de nem műxik más ijen site nincs? -
#5315 FAQ -t már írt sbob. Arra a linkre akartam mutatni a Dosbox FAQ -val, de lehet nem ártana egy kis bővítés Tőled. :-) -
#5314 akkor egy rövidke faq:(inkább csak info sorozat)
-használj legfrisebb dosboxot(Legfrisebb verziót felteszed, majd update-eled:
almost daily builds)NAGYON FONTOS!!! én már akkor egy hónapja Imperium Galacticát nymtam dosbox alatt, mikor a hivatalos verzió már másfél éve a 0.63 volt(ami még nem támogatta)
meg a CVS legtöbbször gyorsabb is.(bár a 0.65 nem olyan régi még, de már lehetnek új fejlesztések)
--átírod a config file-t:(dosbox.conf)
-az autolock játékfüggően állítandó.(alapbeállítás legtöbb esetben jó)
kikapcsolása esetén az egér ki be huzigálható az ablakba(amit amúgy bezár oda), de sokminden akad úgy
-resolutionhoz ne nyúlj, úgy jó ahogy van.
-sensitivity ...játékfüggő, az egér-érzékenységet lehet magasabbra venni
-memsize=16 ez maradjon így, mert igen sok játék nem tudja elkpzelni, hogy több is van:D Toonstruck például nem tudja beüzemelni az SVGA-t, ha több memória van(szerintem ez minden univbe progival így van)
-scaler: grafikus szűrő. egy normál kérszerező(normal2x) az alapbeállítás. így szép nagy minden, mégse vesz el sok procit.
ha nem egy komolyabb játékkal játszol, csak valami régi kis 386-os prehistorik félével, akkor igen szép grafikus szűrőket alkalmazhatsz(többféle 2x, 3x szűrő is van, advmame pl egész szép, többit még nem nagyon néztem)
core=dynamic A LEGFONTOSABB!!! (így a progi maga dönti el, milyen minőségben utánozza az eredeti dos-t. a "full" a legkompatibilisabb, de nagyon lassú, a dynamic a leges-leg-gyorsabb. játékra egyértelműen jó:D ami dynamicban nem fut, az nem fog full-on se.(alapból normal, ÍRD ÁT!!!)
cycles: a második legfontosabb.. ennyi ciklust számol ki másodpercenként.
ez a gépedtől függ. ha túl picire állítod nem számol eleget a játékhoz, ha túl nagyra, nem fogja bírni a procid, és azért szaggat.
játék közben kell kitapasztalni, mit bír a vas...
(CTRL+F11, CTRL+F12 vel lehet futás közben állítani. ha túl kicsi, akkor szaggat a kép, ha túl nagy, szaggat a hang.. általában...)
cycleup/down: egyértelmű, Ctrl+f11,12 esetén ennyivel viszi fel/le a ciklusórajelet.(ha száz alatt van, akkor %-ot jelent)
sbtype: szinte mind1, de én úgy vettem észre, hogy mintha sbpro2-t jobban emulálná a progi(kevesebbszer szaggat a hang). minőségileg szinte mind1
gus=false (nem kell olyat emulálni, amit az életben sose fogsz használni, ha csak nem vagy scener:D gamernek nem kell:D)
(mellesleg kell hozzá az eredeti jogvédett driver is, szoval amúgy is macera)
pcspeaker - NE kapcsold ki, mert a néhány progi kifagy, ha nem találja, mikor használná...
ems, xms... sok játéknak kellenek, de így dosboxban még nem kísérleteztem, gyorsabb-e ha ki van kapcsolva.
Majd írok egy renges FAQ formájú sokkal bővebb HTML-es irományt is, ha árérek:D
-
#5313 ezt örömmel várnám,mert nekem is ilyen szaggatás problémáim vannak,meg hangszaggatás is sok játéknál... -
#5312 DosBox FAQ-t írok szívesen, szinte bármit el tudok indítani dosbox alatt. -
#5311 DosBox FAQ-t írok szívesen, szinte bármit el tudok indítani dosbox alatt. -
#5310 Ja igen, nagy ritkán találni még ott is. :-) -
#5309 A vicces az, hogy lassan bár, de csinálok egy jobb és szebb és linkes gombos bannert, csak időhiányban szenvedve lassan haladok. Gombokat akarok rá, mint: Underdogs, orosz, dosbox, dosbox faq, sbob oldala, retrogames ini, és egy linkgyűjtemény még több old games-ről. -
lammaer #5308 Hupp... épp ma gondoltam hogy kéne tolni ezt a syndicate warst és befejezni 10 év után :)
Ne, be is gyűjtöm azt irány a dosbox :) -
#5307 Kérdéseket megelőzve: magyarítás hozzá. -
#5306 Akinek meg hozzáférése van a bannerhez, írja már bele az Old-games.ru-t is, mert túl sok már a "hol lehet letölteni?" kérdés...
Amúgy Nox itt! -
#5305 Akkor próbáld ügyesebben, mert a DosBox lesz a megoldás.
1-2 tipp: GUS kikapcsol(false a config fileban)
-legfontosabb: core=dynamic
cycles=20000 (vagy több)
cycles-ről: ha pici, akkor kevés ciklust emulál, ha meg túl nagy, akkor meg nem bírja a géped, azért fog szaggatni, találd meg a megfelelő beállítást.
az én gépem pl(2100+ Athlon, 1.7 ghz), 15-20000 ciklust bír játéktól is függően
-
#5304 Vagy 900 Ft-ert nagyaruhazakban a "cd-turkalo-kosarat" ;] -
#5303 Az underdogs -ról nem tudsz linkelni képet, de az elérés arról árulkodik, hogy a Nox c. játékról van szó. Elég ritkán tűnik fel az oldgames oldalakon. Nem szép dolog tőlem ilyet tanácsolni, de próbáld meg a p2p féle megoldásokkal. dc++, torrent, mittoménmilyenvanmég. :-) -
#5302 nincsen a meg vkinek ez a játék???
-
#5301 Nem tudtok valami olyan programot, amivel régi játékot lehet normálisan futtatni?
A Syndicate Wars-zal szeretnék játszani, de a DOS Box-nál egyszerűen nem tudtam olyan beállítást kieszközölni, hogy ne szaggasson, mint az állat, "normálisan", segédprogramok nélkül meg úgy pörög a játék, hogy nincs az az ember, aki le tudja követni... -
#5300 Death Track? -
#5299 Hy!
Igen azt ismerem a haverokkal végig toltuk jó játék. Na mind1. Azért kössz! -
#5298 szabotálni:D ez jó lehet
Az egyetlen általam ismert game amiben lehet autót szabotálni, az a Death Rally.
Remek kis játék a maga nemében, de a szabotálás csak egy pici kis lehetőség, valójában versenyzésről szól.(olyan carmageddon féle)
nem hinném, hogy ezt keresed -
#5297 Sziasztok!
Én keresek egy régi játékot. Csak az a bökkenő, h nem tudom mi a neve. Annyit tudok róla, h Forma-1 es autókat kellet benne szabotálni. Ha valaki tudja a játék nevét (vagy valami hasonló nem régi vagy régi játékról tud) akkor az kérem szóljon! Már sok oldalon kerestem!
Előre is nagyon köszönöm! -
#5296 Köszi a segítséget! Már majdnem az ms-dos -os verziót telepítettem. ;-)
Mindenesetre ki is raktam hónap linkjének, nem árthat. :-)) -
#5295 Mozillával is megy:D böngészőhőz semmi köze:D
Esetleg.... Java-t... tettél fel? :D
Innét kell letölteni a Windows-osat!
:D -
#5294 Igen, csak azt használok. Otthon is, benn az irodában is. :-) -
#5293 IE-vel megy. -
#5292 Na ahogy nézem, csak otthon nem akar működni... grr! Ha valaki tudja mit kellene elkövetnem azért, hogy működjön is a sok javas emus neses hiperszuperjátékok... kiabálhatna egyet felém. :-) -
#5291 Eddig működött a drága, de most az itthoni gépen valamiért nem akar futni. Nálad/Nálatok rendben behozza a játékokat? -
#5290 Igen, jó kis cucc. :-) -
#5289 Ugyan nem PC, de azért érdeklődésre tarthat számot NES játékok tömege, beépített emulátorral, Java alapon.
Ehun e
-
#5288 oksa ha nem találok,megkereslek.
köf -
#5287 Nekem meg is van a kieg...kb. 53 MB becsomagolva,..és..őőő.. van 12k feltöltésem ami testvérek között is 1,5 óra időben, ha nagyon kell megoldjuk...! -
#5286 Incubation: The Wilderness Missions
Incubation: Hidden Worlds -
#5285 aham rákeresek,köce
arra nem emlékszel,hogy abban ott lehetett folytatni,ahol abbahagytad (mármint a már felspécizett katonáiddal),vagy újra kellett kezdeni? -
#5284 Létezik hozzá kieg.
Ha jól emlékszem, The wilderness missions a címe.
-
#5283 keresném,ha létezett egyáltalán ilyen az incubation kiegészítőjét.
Imádtam azt a gammét,mai napig megvan,de pont mire úgy igazából megerősödsz benne,vége van.
Volt egyáltalán kieg hozzá?