Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Na, ha ez a Raptor valakinek megvan fullban, mindhárom szektorral, az sikítson! Anno még 386on megvolt a full, aztán elszállt a CDje, és utána soha többet nem láttam a fullt, csak az egy szektoros demót.

Itt is megkérdezem: Battlezone (a PC-s, '97 körüli, nem a C64-es) nincs meg nektek véletlenül?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

BBird
Nekem ilyen shoot'em up -ból a Xenon 2 volt a kedvenc. Viszont ingyenes pár ilyen cucc:

http://www.3drealms.com/stargunner/index.html

http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/remake/g-type.html
takysoft
más klines, különbság semmi

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

eDonkey-jel próbáltam a Razorback 2-öt, de csak egy felhasználót találtam, hozzá sem tudtam felmenni. Van valami különbség az eMule és az eDonkey között, amiért érdemes lenne kipróbálni avval?
Lacc
Tudom nem teljesen abandonware, de esetleg nem látta valaki valahol a Starlancert?
takysoft
tyrian rulz! van belõle tyrian 2000 kiadás... nagyon ott van

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Gunner
Ok, TYRIAN volt az, thx hozzászólásokat! 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
Közben olvasgattam még-még-még, mázlimra lehet megtaláltam itt, Raptor: Call of the Shadows meg még találtam pár nevet, #2240-#2210 hozzászólások között, ha mást is érdekel

Gunner
Ja és felülnézetes volt! 😊

Gunner
Tudtok ti olyan PCre való játékot mint amilyen az emulátoros 1942 volt, meg nem tudom emulátoros volt-e, de nekem most mobilon van meg, Syberian Strike?

Emlékszem egy ilyenre, ami azt hiszem a jövõben játszódott, annó egyik haveromnál játszottunk vele és minden pálya végén lehetett fejleszteni a gépet, akár 2 ember is játszhatott ugyanazon a monitoron

takysoft
emule-t próbáltad? razorback 2 server...

Ahhhh... <#szomoru1>
Hát, ez reménytelen... Eddig még 1kb-ot sem tudtam leszedni belõle. P2P klienseken kívül egyáltalán nincs más hely ahonnan le lehetne szedni?
BBird
Incubation. Nagyon jó kis körökre osztott játék volt. Mondjuk UFO csata részére emlékeztetett, de annál jobb. :-)
De Trouble, csak megszaladtak a billentyûk... <#idiota>
Köszi! Próba cseresznye...
takysoft
nem Trouble?
Ha igen, akkor torrenten itt, de ez eléggé kesév usernek van meg, töltheted egy darabig. Emule-on a Razorback-en is megvan 3 usernek... az se sok.

Helló!
Segítséget szeretnék kérni! A Tonic Toruble teljes verzióját be lehet valahonnan szerezni?
Lacc
De mint mondtam, fõleg helyszíni ütközetekre gondoltam, nem globális stratégiára. Mint a Falloutban pl.: én köröm van, ennyi ap-m van, ezt meg ezt csinálok, lövöldözök, lehasalok, arrébkúszok stb., minden emberemmel, aztán jössz te. Szóval ilyen játékmenetre 😊 Csak nem nagyon jut eszembe olyan cím, ahol ezt multiban lehetne tolni, pedig csak van...
ollie
Civilization 3-4

és a favoritom:

Age of Wonders sorozat

Lacc
Ja, viszont 😊

Btw, nem tudnátok mondani esetleg valami jó kis köröke osztott, taktikai játékot, amit lehet multiba játszani? Nem Heroes-szerû játékmenetre gondolok elsõsorban most, hanem inkább Fallout:Tactics (ami nem lenne rossz, ha jobb lenne 😛), vagy Jagged Alliance stílusú, kisebb helyszíneken zajló harcokra.

Utóbbi idõben a Laser Squad remake volt ilyesmi, viszont azzal nehézkesen lehet multizni, meg lehetne összetettebb is.
Hátha ti emlékeztek valami hasonló stuffra is, amire én perpill nem.
BBird
Békés és Boldog Karácsonyt Kívánok Nektek!

És mivel csak január elejétõl leszek csak netközelben, ezért Kívánok Belétek annyi piát, amennyi jól esik szilveszter éjszakáján! B.Ú.É.K.! :-)
ollie
Az Ultima5 remake elkészült!!!

Ha valaki nem tudná, a Dungeon Siege engine-re épül, ezért kell hozzá eredeti DS is.

takysoft
nemtom feltölteni sehova, de msn-ben átküldöm, vagy esetleg emailben, akkor jelezd priviben

horpeti
hm, nem megy a letöltés, nem jön ha downloadra kattintok.. na majd otthon biztos jó lesz.

horpeti
hát nekem se volt soha gondom refreshlockkal azóta, amióta a detonatorokban van beépítve...

De ez vhogy lexarta, mintha a win tényleg ki is szállt volna a partiból...

hanggal nem volt gond 😊)

most el se indul vmiért 😛

kösz, kipróba

takysoft
dosbox nem rosz, ha gyors géped van.
ha csak a hanggal van gond, akkor vdmsound is elég lehet.
frissításre XP alatt RefreshLock!
csak ne feledd Enabled-re állítani.
Minden kártyával müxik, alapból megtalálja a beállításokat.
Már használom vagy 1 éve eddig semmi baj nem volt vele.

horpeti
Hali!

Amióta új gépem van, nem megy a Settlers 2 a gépemen, grrr... XP alatt..
ill. elõtte a másikon ment XP alatt, DE: mindenképpen 60 HZen futtatta a genya, hiába volt a vidkarin beállítva 100 hz, mintha meg se hallaná (ugyanez volt a felbontás változtatáson is, irreális Khzre tette, ha 800*600ra tettem (pláne ha 1024*786)...

A DOSBOX ezekre megoldás? vagy mit tudtok ajánlani?

takysoft
emule, vagy torrent.

csá, az age of empires 1-et hol tudnám letölteni?
elõre is thx
fsgh
Köszi mindenkinek!😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

takysoft
elõször is 0.63 beújít.
amúgy dos parancsok müxenek. minde egyébhez meg ott a
"help" meg az "intro" parancsok.
dosbox.conf-ban pedig: core=dynamic
a ciklust meg procitól függõek kb 20-30000-re tedd...

Segítséget kért, nem félrevezetést...

Semmit... mit csináltál?
Ez 0.57-es DOSBox? Az kb 3 évvel korábbi verzió, most már 0.63 van ha jól emlékszem. 0.57-tel mk3 nem is fog menni...
Másrészt hiányzik a DOSBox fájlai közül a dosbox.conf. Nemtom hogy lehet, hisz install felrak mindent...

Azt a SET BLASTER-es ökörséget pedig felejtsd el, egy autoexec-ben télleg meg lehet így hívni egy Sound Blastert, de ez a DOSBox. Van egy konfig fájl néki, a dosbox.conf amely hiányzik nálad, és ott vannak benn a CPU, RAM, vid.kártya, hangkari stb beállítások... és csak elindítod...
Pontosabban akkor se lesz semmi, mert vagy a dosbox.exe után írva indítod az mk3-at, vagy a konfig fájl végében lévõ autoexec részben meghívsz egy könyvtárat amibe belepakolod a dos-os gammákat. Mount-tal hívjuk meg a cuccokat... de nem is tom minek pofázok ennyit, inkább itt egy linkecske a DOSBox-ról:
http://dosgames.abkant3000.hu/dosbox.htm

dos parancsokat 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

fsgh
valaki segítsen!😞

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
És itt mit kellene beírnom??

Laky
DOSBox emuval 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

fsgh
Sziasztok
Hogy tudom az mk3-at xp-n futatni??

hmhm
az új ufó ( aftershock ) sem rossz, szal próbáld ki .
persze más a hangulata kicsit.

re ment 😮

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

hmhm
az új ufó ( aftershock ) sem rossz, szal próbáld ki .
persze más a hangulata kicsit.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

BBird
Impossible Mission Annihilation - remake

forrás, letöltés:
PiszkosFred
Láttam budget termékek között valahol nem is oly' régen - ha jól emléxem persze -, szal szerintem még kereskedelmi forgalomban van. De azért nézz körül, lehet azóta változott a helyzet. Nálam is nagy kedvenc volt, csak tele voltam mindig halálfejes dokikkal, mert nem volt pénzem újakra ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Megtaláltam az egyik régi kedvencem, az theme hospitalt.
Megvolt a cd is csak tönkrement.a fenti linken meg kell venni a játékot vagy szabadon letölthetõ?

takysoft
emlékszem, volt benne vmi, ami nem tetszett... de már nem emlékszem, mi is volt az...

ollie
nekem nem jött semmi

leveskocka
jah,meg a zeneje is kurvajo😊
Privit olvass!!!

takysoft
abban volt karakterfejlõdés...
voltak anno olyan katonáim benne... egyedül elbántak a t-rexel..

leveskocka
most a Jurassic Wart-t nyomom...az sem rossz😊
leveskocka
azaz😊kene halozatba nyomni😊a 2.reszt elbasztak,real time lett...odalett a hangulat
Tényleg, a Stunts! Mennyi pályát építettünk hozzá. Lehetett benne szívatni a gépet rendesen! Ha a start után egy dombra iányítottad az utat, a domb tetejérepedig az elsõ útszakaszba beraktál egy olyan lassítót, amelyiknél elõször a jobboldali sáv volt elfalazva, utána a baloldali, akkor az út jobboldalán maradva át lehetett ugratni a fal fölött, míg a gép a baloldali sávból pont belerongyolt a falba... 😊
Visszanéztük és röhögtünk 😊)

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"