8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#5362 Ismertitek EZT, meg EZT? -
#5361 Quiz 1
Quiz 2
Bár már beszúrtam ezeket a linkeket, hátha még nem ismered. Jó játékot! :-) -
#5360 Közel voltam :)
-
#5359 Na akkor, hogy én mit ismerek fel: Lemmings, Asterix, After Burner, Defender of the Crown, Loom, Hexen, Bio Menace, Red Baron, Pac Man, Theme Park, Super Back to the Future 2, Bubble Bobble, Ecco, Tetris, Aladdin, Earthworm Jim, Prehistorik 2, Super Star Wars: Empire Strikes Back, Duke 3d, Another World, Xenon 2, Mean Streets, MegaMan, Lost Vikings, Stunts, Spear of Destiny, Gobliiins, Pirates, Sam and Max, Doom, Flashback, Theme Hospital, Curse for a Corpse, Mortal Kombat, Donkey Kong, Golden Axe, Sonic, Teenage Mutant Ninja Turtles, Putt-Putt, Dyna, Yoshi, Shinobi, Mario, Croc, Zool, Keen, Prince of Persia, Litil Divil, Jazz Jack Rabbit, Dott, Tyrian, J-Bird, Monkey Island 2, Street Fighter, Lotus 3, Elite, Might and Magic 3, Larry, Indiana Jones, Transport Tycoon, Ninja Gaiden.
Én nyertem! :-) -
#5358 Én ezeket ismerem fel: Lemmings, Asterix, Duke 3D, PacMan, Earthworm Jim, Aladdin, Megaman, Wolf 3D?, Monkey Island, Theme Hospital, Sam&max, Mario, Jazz jackrabbit, Mortal Kombat, Sonic, Golden Axe, DOTT, Tyrian, Commander keen, Leisure suit Larry, Street fighter, Indiana jones, Stunts -
#5357 Ok, adok időt... még 2percet. ;-) -
#5356 Dehogy nem nyert, 4-5 kivételével mindet felsoroltam, hehe .
Na, adj még időt, kiderítem a többit is. Ezekhez már utána kell jobban néznem. Az eddigiek még mentek fejből, de az a kis krapek nem ugrikbe. Nem valam elfes valami? :) -
#5355 szerintem is hihetetlen jó lett a banner. Grat BBird. -
#5354 Sajnos nem nyert, úgy látszik magam fogom megnyerni a nyereményt és megyek a boltba megvenni a tábla csokit. ;-) -
#5353 Ami még hiányzott:
Egy Xenon űrhajó, és a Bio Menace.
Utólag belegondolva Willy Beamish hülyeség, az adventure, ez meg mintha valami arcade figura lenne. -
#5352 Lyessz, aztán beugrott ;D -
#5351 Fogós! Talán Willy Beamish? -
#5350 Ez a Monkey 2 nyitojelenete ;] -
#5349 Alakul a molekula... de még mindig nem teljes a kép. És a Red Baron melletti kis csóka? :-) -
#5348 A madár is megvan: J-Bird!
Jobb szélső csávó Larry alatt, hmmm... Honnan olyan ismerős? Blackthorn főmuftija? Áh, nemigen, de egy próbát megér :)
-
#5347 Master of Magic csak tipp volt a bal szélső varázsló faszira :)
A kötelen függő embert hittem a The Dig-nek, abban is volt egy ilyesmi jelenet. De Megvan! Monkey Island, Guybrush Threepwood! -
#5346 Na ezért már egy kis tibi csoki maradék jár. A kis madár neve hasonlít az enyémre... :-)
Shinobi okés, a The Dig már kevésbé. Master of Magic sincs a helyén. -
#5345 Igazából a nagy időt a képek letöltése és körbevágásával töltöttem, így mondhatni, hogy pár óra volt. A gombok, a html ebből max fél óra. Az elrendezés volt még aranyos feladat. Így sem vagyok teljesen elégedett vele, de majd ha megint lesz design csere az sg-n, jobbat csinálok. ;-) -
Gary #5344 Uh, ez egy CSODA-BANNER! Tisztelet és szájtátás! Őszintén, mennyi időd fexik benne? -
#5343 Litil Divil, az az!! :D -
#5342 Haha, most látom, meddig írtam, ha még a tiéd nem volt benne :) -
#5341 Na lássuk:
Lemmings, Defender of the Crown, AfterBurner, Another World, Loom, Asterix, Red Baron, Duke, Prehistoric,PacMan, Bubble Bobble, Theme Park, Ecco, Tetris Classic, Aladdin, Earthworm Jim, Tyrian, Megaman, Vikings, Theme Hospital, Wolfenstein, Stunts, Gobliiins, Pirates, Sam&Max, Doom, Cruise for a Corpse, Mortal Kombat, Donkey Kong, Mario, Golden Axe, Dynoblaster, Sonic, Teenage Ninja Mutant Turtles, Flashback, Putty-Putty, Zool, Keen, Day of the Tentacles, Croc, Jack the Rabbit, Indiana Jones, Street Fighter, Larry, Elite, The Dig, Prince, Shinobi(?), Master of Magic (?).
Egy itt van a nyelvemen, a vörös kis ördögös, de az istennek (ha-ha) sem ugrik be. Még vagy 7-8 hiányzik (az a korcs madár az mi a franc? :D ), de hátha kiegészítenek a többiek.
-
#5340 nah lássuk csak:
Asterix,lemmings,pac man,prince of persia,pirates,gobliins,sam and max,sonic,larry,putputt,little divil,indiana jones,kung fu,day of the tentacles.....
ööö hirtelen ennyi,de még majd biztos eszembe jut :-pp -
#5339 Azért csupán a csoki csomagolása nyerhető meg, esetleg ha beleragad pár morzsa belőle. ;-) -
#5338 De csak egy kicsit, egy melba kockát ;] -
#5337 Én csak kb. a 70-80%-át tudom így most hirtelen fejből csak :) Azért vehetek csokit? :( -
#5336 Ha valaki kitalálja az összes játékcímet, amikből kép lett lopva a fejléchez... nyer egy tábla csokit, amit fizetés után átvehet bármelyik közértben. ;-)) -
#5335 egyetértek.
amúgy többet nem írom le, hogyan lehet az orosz oldalról tölteni.
aki akar rájön... aki meg nem, visszaolvas, már vagy ezerszer leírtam.
tanuljunk már meg kattintani....
(bal oldali menuben a pl 3D action, vagy fent akatalógust is meg lehet találni.
a játék nevére katty, letöltésre katty, majd újry a letöltésre katty.
ha nem megy, olvass vissza -
#5334 Azért páran biztos megköveznek majd, hogy kihagytam az X-com -ból valami kis apróságot. ;-) -
psn #5333 Szuperjó lett a banner! Grat! -
#5332 A legjobb banner, amit eddig SGn lattam. Egyszeru, de megis tagolt, atlathato es szinte pillanat alatt elmondja, mirol is szol ez a topik, es mirol is szolt az elmult 20 ev a jatekok vilagaban ;] -
#5331 Ezt most magamra veszem, köszönöm. Remélem hasznára válik a játékot kereső usereknek. :-) -
#5330 Banner felelmetes, oszinte elismeresem az "elkovetonek" ;] -
#5329 Az ki van csukva, mivel én sem regeltem és ahogy írtam: előbb próbáltam egy játékot lekapni, sikeresen. -
#5328 nem lehet,hogy regelni kell? -
#5327 Én is csupán ennyit tettem, ie -vel. [nemértemsmiley] :-) -
Noodlee #5326 Rá klikkelek a download-ra, és ezt az error site-ot adja ki :(
A letöltés még el sem indul. -
#5325 Egyszerre egy szálon töltesz? Egyszerre egyet? Én most próbáltam, s simán elindult a letöltés. -
Noodlee #5324 Hogy a füttybe lehet letölteni az oldalról?
Gyenge orosztudásommal (soha nem figyeltem órán) kisakkoztam a dolgot, de minden játéknál itt kötök ki:
http://www.old-games.ru/errors/forbidden.php
-
cleric #5323 Jópofa! Menteni lehet benne?