Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En is nagy oldgames vagyok, van 1-2 megaüberatomjo gém, amit ma is szivesen elöszedek régiek közül; pl. durvanagy gém volt anno SNES-re az EVO + Genesis-re a Golden Axe3, sonic2... :-) Anno a G.AXE3-at millioszor kinyomtam, volt oylan, h. 4X egymas utan; kb. 4ora folyamatos gémmel... :-D
ANno C64-eztem sokat(Mission Imp., BATMAN, Terminator2), +of course AMIGA (M.Impossible 2025, Lemmings, Ruf and Thumble, Alfred Chicken...)...Majd kis 386-os korszak jött... :-D (Tie-fighter stb...)
Ujabban PS1-ezek rengeteget(most már vegulis az is retrogaming; igaz annyi különbseggel, h. a jatekelmeny nem retro, elvegre az volt a legnagyobb ugras jatekmenetileg (ujabb, "cinematic" gémek...) + alapban az egyik elsö gép, "ami 2D-böl ugrott át 3D-be"...<#worship>#worship><#wave>#wave><#violent>#violent>
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Keresem a Roller Coaster Tycoon címû játékot, az elsõ részt. Tudja valaki, honnan tudnám letölteni?
Köszi,
cl
Ahogy lesz idõm, felteszem ezeket, máramelyik fullos remake. :-)
Köszi mégegyszer!
(Látod, én mondtam, hogy mindig tudsz szolgálni hasznos linkekkel.)
Próbáltam DosBoaxxal is ,de ezt írja ki:LOAD ERROR: NO DPMI-GET CSDPMI*B.ZIP
Tudna valaki segíeni???<#rinya>#rinya><#nemtudom>#nemtudom>
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Az sem jo az oldaladra ? Mert akkor mar nem tudok tobbet segiteni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
De lasd veled milyen nagyvonalu vagyok, itt egypar remake link. <#buck>#buck>
DOUBLE DRAGON "Fists of rage"
Blood & Plunder - Goblin Head Go Squish Squish
Space Hulk
Exolon DX
Pang
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Igaz nincs rajta jatek, viszont nagyon jo kereso arra, hogy megtekintse a regi jatekokat rajta az ember, valamint a keszitoit,kiadoit.
(Egyébként azért kérdek linket, mert hirtelen nem tudok mit kitenni hónap linkje kategóriába) :-))
Nincs is olyan sok ismert cucc rajta de azert az Albion,Betrayal at Krondor es egyeb hasonlo finomsagok megtalalhato. 😛
http://www.abandonia.com
http://www.goodolddays.net/
http://www.freeoldies.com/
http://www.bhlegend.com/
es vegul egy spanyol oldal
http://www.ellosnuncaloharian.com/index/
Tegnap még beképzelt voltam, de ma már tökéletes vagyok...
Szerintem elég régi, és jó játékok...
Tegnap még beképzelt voltam, de ma már tökéletes vagyok...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Inkább mutass nekünk valami jó linket, mindig hasznosat mutattál eddig. (azt hiszem) :-)
Éppen ezért, bõvítem az elõzõ listát:
Battletech (RPG)
Robots of Dawn (szöveges kaland)
Blue Angel 69 (logikai, de szép robotos képek vannak benne! 😊)
Omega Mission (robot építõs, labirintusban bóklászós😊)
Omega - Neural Cybertank Design & Simulation (harci robotot kell építeni és megírni a vezérlõprogramot, majd egy arénában összeengedni a többivel)
Pl.: Hacker 1-2, Highway Encounter, Paradroid, One Man and his Droid, Short Circuit, stb. de talán még a Terminator 2 is belefér...
Az meg, hogy kinek mi a jó, relatív 😊
AMD 3000+ 512 ram.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A legjobb klón, bár nem LS, hanem Jagged Alliance 3D-ben.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN