8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#5522 na most jó 3 órás keresés után sikerült megtalálni a neten a vmw6 serial-ját, de kiderült, hogy gyenge a gépem hozzá. mekkora szívás. hát én már sehogy se tudom megúszni a számítógépvásárlást? -
#5521 Quake 2 remake itt... -
#5520 na még 1 up! hátha tud valaki segíteni. -
#5519 Szívesen :) -
#5518 Kösszönöm! Ennyi már elég lesz. -
#5517 http://www.game-remakes.com/
http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/remake/index.html -
#5516 Ok! Kössz! -
polux #5515 SD456:
2. www.remakes.org -
#5514 Hy all!
Lenne pár kérdésem.
1. Valaki ismer valamien Quake 2 Remake-et?
2. Tud valaki mondani nekem olyan oldalt ahol régi játékok Ramake-jei vannak?
Előre is köszönöm! -
#5513 erre küldök 1 up!-ot. -
#5512 Mychess 1979-ből
:) -
#5511 nem a lode runner? -
#5510 talán ROUGE -
#5509 Kicsit hülye kérdés de melyik volt a legelső PC-s játék? -
#5508 ezkurvajo meg a disztraksonderbi is fonn van miert nem szuletnek manapsag ilyen kreativ jatekok:) -
#5507 bazze ez nagyon durva. főleg az a "shotgun" -
#5506 na jó de itt nincs a 6-hoz serial, csak a régebbiekhez. vagy mégis (csak én nem látom?)? -
#5505 kb 10 hozzászólással ezelőtt linkeltem: ezt! -
#5504 ezt ki kell próbálni. nagyon komoly: Doom Perverse. a doom1 perverz átirata. -
#5503 valaki dobjon meg pls a vmw 6 serial-jával. köszöntem -
#5502 A vmware 5.x-tol elmeletileg mar emulalja a D3D-t, de csak reszlegesen. :(
-
zsgaby #5501 Azok emulátor nélkül se mennek. Úgy látom, a DirectX 6-os cuccok egyáltalán nem futnak. Csak a 7-es és felfelé. Viszont érdekes hogy a DX5-ös alkalmazásokkal sincs gond. Miért pont a 6-ot ignorálták? Colin mcrae 1, driver, might&magic 6-7 :(((( -
#5500 Ezekkel az emulatorokkal csak az a bajom, hogy a D3D-t nem emulaljak rendesen igy a 95-98as jatekokat, amikhez az kellett nem lehet rendesen futtatni. -
#5499 nekem a vmware sokkal szarabbul fut mint a vpc04 és nem tudom telepíteni a drájvert mer nem találja vmw-s windóz a vga kártyát -
#5498 MS féle "szakszerűsítés" -
MrTressy #5497 connectx es vpc inditásához be kell irni a boot.ini be ezt /NoExecute=AlwaysOff különben nem fog elindulni.Nem tom miért kell ez most neki régen nem kellett... -
MrTressy #5496 connectix virtual pc-t vette meg a microsoft és csinált belöle virtual pc 2004 et de sokkal xarabb lett.Én Jetfigher III full burnot nyomtam rajta és tökéletesen ment.Mig ms 2004 alatt használhatatlan volt.Ja az image fileok oda vissza konpatibilisek már mint a vhd kiterjesztésre gondolok -
#5495 connectx nem ismerem -
#5494 a vmware-nál hogyan tudom beállítani, hogy hány megás vga-t emuláljon? alapba hányast emulál? -
#5493 haggyuk inkább a fenébe. idővel majd kiprószálom mind2őt -
#5492 na akkor lottóznom kéne, de mégse fogok. helyette az a kérdés, hogy most a vmware vagy a connectx a jobb? -
#5491 VirtualPC mellet ott van még a VmWare Workstation is. egész használható, és mióta MS megvette a virual PC-t, abszolút vezető.
innét le lehet szedni.
Vista-t elmulálni már az 5-ös verzió is tud. a legfelső azért "vista compatibility test" mert az már vista alatt is fut. elvileg. -
#5490 Sziasztok!
Régen játszottam egy amigás platformjátékkal, egy emberkével meg egy kutyával kellett menni, igazából az embert kellett irányítani, de vigyázni kellett a kutyára is, és alulról ha jól emlékszem lassan emelkedett a vízszint de ebben nem vagyok biztos. Vki nem tudja mi volt a címe?
Köszi -
MrTressy #5489 Innen leszedheted.Ezt vette meg az MS és csinált belöle virtual PC 2004-et de azt alaposan elqrták.Ez legalább müxik rendesen -
#5488 nem találtam sokmindent erről a connetx izéről, sőt semmit se. -
#5487 thx. majd utánanézek. az én gépemen is tud emulálni 2-300mhz-s gépet? -
MrTressy #5486 connectx féle 5.1es vpc egy 2-300 mhzes pct emulál azzal mennie kell... -
#5485 egy pentimum 1es 160mhz-el, lehet 1024-esbe nem is, de vinné odavissza redneck-et. és nosztalgia feelinged is lesz ^^^
és már elérhető áron kapsz olyant :P -
#5484 na van benne valami. lehet hogy mégiscsak egyszerűbb lenne régi gépet venni. de nem 586-ost mer az szerintem nem nagyon vinné a redneck-et 1024x768-as felbontásban. -
#5483 annyi pénzböl már inkább vegyélegy 10darab 586-ost ^^
és megvan oldva a probléma.