8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • JetiRulez
    na most jó 3 órás keresés után sikerült megtalálni a neten a vmw6 serial-ját, de kiderült, hogy gyenge a gépem hozzá. mekkora szívás. hát én már sehogy se tudom megúszni a számítógépvásárlást?
  • Slig
    Quake 2 remake itt...
  • JetiRulez
    na még 1 up! hátha tud valaki segíteni.
  • Rip
    Szívesen :)
  • SD456
    Kösszönöm! Ennyi már elég lesz.
  • Rip
    http://www.game-remakes.com/
    http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/remake/index.html
  • SD456
    Ok! Kössz!
  • polux
    SD456:

2. www.remakes.org
  • SD456
    Hy all!

Lenne pár kérdésem.
    1. Valaki ismer valamien Quake 2 Remake-et?
    2. Tud valaki mondani nekem olyan oldalt ahol régi játékok Ramake-jei vannak?

Előre is köszönöm!
  • JetiRulez
    erre küldök 1 up!-ot.
  • Rip
    Mychess 1979-ből

:)
  • Slig
    nem a lode runner?
  • ollie
    talán ROUGE
  • Web mester
    Kicsit hülye kérdés de melyik volt a legelső PC-s játék?
  • Darkon
    ezkurvajo meg a disztraksonderbi is fonn van miert nem szuletnek manapsag ilyen kreativ jatekok:)
  • Slig
    bazze ez nagyon durva. főleg az a "shotgun"
  • JetiRulez
    na jó de itt nincs a 6-hoz serial, csak a régebbiekhez. vagy mégis (csak én nem látom?)?
  • takysoft
    kb 10 hozzászólással ezelőtt linkeltem: ezt!
  • JetiRulez
    ezt ki kell próbálni. nagyon komoly: Doom Perverse. a doom1 perverz átirata.
  • JetiRulez
    valaki dobjon meg pls a vmw 6 serial-jával. köszöntem
  • [Jakuza]
    A vmware 5.x-tol elmeletileg mar emulalja a D3D-t, de csak reszlegesen. :(
  • zsgaby
    Azok emulátor nélkül se mennek. Úgy látom, a DirectX 6-os cuccok egyáltalán nem futnak. Csak a 7-es és felfelé. Viszont érdekes hogy a DX5-ös alkalmazásokkal sincs gond. Miért pont a 6-ot ignorálták? Colin mcrae 1, driver, might&magic 6-7 :((((
  • [Jakuza]
    Ezekkel az emulatorokkal csak az a bajom, hogy a D3D-t nem emulaljak rendesen igy a 95-98as jatekokat, amikhez az kellett nem lehet rendesen futtatni.
  • JetiRulez
    nekem a vmware sokkal szarabbul fut mint a vpc04 és nem tudom telepíteni a drájvert mer nem találja vmw-s windóz a vga kártyát
  • takysoft
    MS féle "szakszerűsítés"
  • MrTressy
    connectx es vpc inditásához be kell irni a boot.ini be ezt /NoExecute=AlwaysOff különben nem fog elindulni.Nem tom miért kell ez most neki régen nem kellett...
  • MrTressy
    connectix virtual pc-t vette meg a microsoft és csinált belöle virtual pc 2004 et de sokkal xarabb lett.Én Jetfigher III full burnot nyomtam rajta és tökéletesen ment.Mig ms 2004 alatt használhatatlan volt.Ja az image fileok oda vissza konpatibilisek már mint a vhd kiterjesztésre gondolok
  • takysoft
    connectx nem ismerem
  • JetiRulez
    a vmware-nál hogyan tudom beállítani, hogy hány megás vga-t emuláljon? alapba hányast emulál?
  • JetiRulez
    haggyuk inkább a fenébe. idővel majd kiprószálom mind2őt
  • JetiRulez
    na akkor lottóznom kéne, de mégse fogok. helyette az a kérdés, hogy most a vmware vagy a connectx a jobb?
  • takysoft
    VirtualPC mellet ott van még a VmWare Workstation is. egész használható, és mióta MS megvette a virual PC-t, abszolút vezető.
    innét le lehet szedni.

Vista-t elmulálni már az 5-ös verzió is tud. a legfelső azért "vista compatibility test" mert az már vista alatt is fut. elvileg.
  • Aquli
    Sziasztok!
    Régen játszottam egy amigás platformjátékkal, egy emberkével meg egy kutyával kellett menni, igazából az embert kellett irányítani, de vigyázni kellett a kutyára is, és alulról ha jól emlékszem lassan emelkedett a vízszint de ebben nem vagyok biztos. Vki nem tudja mi volt a címe?
    Köszi
  • MrTressy
    Innen leszedheted.Ezt vette meg az MS és csinált belöle virtual PC 2004-et de azt alaposan elqrták.Ez legalább müxik rendesen
  • JetiRulez
    nem találtam sokmindent erről a connetx izéről, sőt semmit se.
  • JetiRulez
    thx. majd utánanézek. az én gépemen is tud emulálni 2-300mhz-s gépet?
  • MrTressy
    connectx féle 5.1es vpc egy 2-300 mhzes pct emulál azzal mennie kell...
  • Borgi
    egy pentimum 1es 160mhz-el, lehet 1024-esbe nem is, de vinné odavissza redneck-et. és nosztalgia feelinged is lesz ^^^
    és már elérhető áron kapsz olyant :P
  • JetiRulez
    na van benne valami. lehet hogy mégiscsak egyszerűbb lenne régi gépet venni. de nem 586-ost mer az szerintem nem nagyon vinné a redneck-et 1024x768-as felbontásban.
  • Borgi
    annyi pénzböl már inkább vegyélegy 10darab 586-ost ^^
    és megvan oldva a probléma.