Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. meg nem probaltam.
3. Ugytunik, hogy meg nagyon kezdeti stadiumban van viszont a videoja nagyon bejon nekem.
Persze nem egy nagy ceg munkaja latszik, hanem egy maganembere, de ahhoz kepest nem nevezheto rossznak.
http://jaelc.szintec.com/download/2006-01-11_Docking.avi
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nekem kb. 10 perc alatt összejött az 5 ankh, fölmentem a lépcsõn, de mielõtt igazán szétnézhettem volna beugrott a loading képernyõ és visszakerültem a fõmenübe... Volt ott egy szarkofág, amit láttam, de semmit többet.
Még C64-en vittem végig, de ott nem volt szfinx (a lábai közt ajtóval), meg hiába kolbászoltam el a sivatagba, nem találtam kincset és rejtett ajtókat, pláne nem játéktermet, meg kulcsokat. Ja, meg böhöm nagy birkát se! 😊
Ebben a verzióban nagyon szigorúan van kezelve a vízkészlet...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
http://oolite.aegidian.org/screenshots/
http://www.monkkonen.net/wazzal.php
http://szintec.united-systems.org/jaelc/ShowGallery.php?PAGE=LAST
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
kivéve éjfél, és reggel 6 között. kb
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
De ahogy lehet majd jelentkezem!
A lényeg, hogy szépen töltögess felfelé is, no meg osztogasd vissza az anyagot, és akkor sose lesz katasztrofális a ratiod.
perszeelötte írja be ide, nehogy két meghívót kepjak.
köszönöm szépen elõre is.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Itt ha mentél egy folyosón micsoda feeling volt, mikor megjelent szembe egy rágcsáló, s üldözõbe vett. Fejvesztve menekültem. :-)
Bevallom õszintén nem komálom ezeket a rippeket. Óriásit rontanak az élményen.. cd audio és videó nélkül a játék már nem ugyanaz... <#rolleyes>#rolleyes>
Gozillával szedtem én onnan, de nem volt egy élmény.
http://www.underground-gamer.com/
porki fagyok fállalon
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Cikket is írtam róla, talán valamikor kirakom. :-)
illetve nem teljesen simán.... a memóribeállítást hagyjat 16 megán, mert ha 64-re rakod, kkor nem tudja inicializálni az SVGA-t.(mármint a Toonstruck)
de amúgy dynamicon 2-30000-en simán mennie kell.
leszedtem a jedi knight 1-et az orosz oldalról,csak az abaj hogy ugye ki vannak végva belõle moviek
valaki nem tudja, hol lehetne megnézni õket?
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Fülüke: Szerintem nyomj esc -t, majd nyomj arra, hogy new game. Majd ahol választani lehet a pályákat, válaszd a másik kaput. Ennyi. :-)
De k*rvajó géped van istenem....
3D gyorsítással, anélkül, Glide wrapperrel, anélkül, bármilyen videobeállításon szaggat. Hangokat is buzeráltam, levettem 1 channelre, úgy sem jó.
Valami tipp?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ugyis csak szétoffoltuk a topicot 😛 bár odlgamesbe beleférnek dosparancsok is dosbox miatt szvsz 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Jo8.
Fogadom eltudod olvasni 😛
amugy énis doson nõttem fel anno, csak valahogy nagy wines korszakba eszembe se jutott dos-os parancsot hazsnálni 😛PP
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Totalcmdbol pont mukodik a dolog. Futtatas menubol nem muxik.
A /? tokeletes. Amugy van a help parancs is ami kilistazza az osszes commandot.
A felejtesedert pedig ma kivetelesen megbocsato vagyok. <#vigyor2>#vigyor2>
/? - általában a helpet ezzel szoktam, ha kell, még akkor is ha csak a parancs beírásával paraméter és kapcsoló nélkül is kiadja a helpet, vagy legalábbis vmi olyasmi. Biztos ami biztos a ?-t szoktam meg.
more - igaz, el is felejtettem, hogy nem "per jel" kell hanem a függõleges vacak. Mea culpa ;]
Raadasul a more parancs ele nem olyan jel kell, hanem |more , de azert mar haladtok. <#nyes>#nyes>