Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
1 mukodik, legalabbis ugytunik.
2. meg nem probaltam.
3. Ugytunik, hogy meg nagyon kezdeti stadiumban van viszont a videoja nagyon bejon nekem.
Persze nem egy nagy ceg munkaja latszik, hanem egy maganembere, de ahhoz kepest nem nevezheto rossznak.
http://jaelc.szintec.com/download/2006-01-11_Docking.avi

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Valaki próbálta a #4678-as hozzászólásban említett Total Eclipse remake-et?
Nekem kb. 10 perc alatt összejött az 5 ankh, fölmentem a lépcsõn, de mielõtt igazán szétnézhettem volna beugrott a loading képernyõ és visszakerültem a fõmenübe... Volt ott egy szarkofág, amit láttam, de semmit többet.

Még C64-en vittem végig, de ott nem volt szfinx (a lábai közt ajtóval), meg hiába kolbászoltam el a sivatagba, nem találtam kincset és rejtett ajtókat, pláne nem játéktermet, meg kulcsokat. Ja, meg böhöm nagy birkát se! 😊

Ebben a verzióban nagyon szigorúan van kezelve a vízkészlet...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

BBird
Õõõ... nem vagyok képben. Milyen Dark Kind project? ;-)
dronkZero
A Dark Kind project behalt?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

BBird
Wow! Ki is próbáltad valamelyiket? Van köztük, ami fullnak mondható, minden funkció elérhetõ, stb.? :-)
PiszkosFred
Igy mar ertheto, thx a felvilagositast.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

[Jakuza]

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Na es mi van ha orosz proxyn keresztul ptrobalja az ember ?

takysoft
az oldal beellenõrzi az IP-t, és na nem orosz IP-d van, akkor max 20k-val tölthetsz
kivéve éjfél, és reggel 6 között. kb

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

PiszkosFred
Kb 10 perce beindult nagyon az orosz oldal, es most epp' 55-60kval jon lefele (stabilan, nalam ennyi a max sajnos;]) a korabbi 20as limit utan. Gondoltam szolok, hatha most itt a "jo ido", es hamar le lehet kapni az eddig csak csordogalo kincseket...

Bocs, most néztem, meghívni se lehet most éppen... 😞
De ahogy lehet majd jelentkezem!

Hmmm... én szívesen meghívlak, bár anno engem nem hívtak csak bereggeltem, de lehet, hogy most már úgy nem is lehet érkezni, mert épp csökkenteni szeretnék a userek számát.
A lényeg, hogy szépen töltögess felfelé is, no meg osztogasd vissza az anyagot, és akkor sose lesz katasztrofális a ratiod.

takysoft
ide nem tudna valami meghívni? emailcímem megtalálja, aki a nevemre kattint.
perszeelötte írja be ide, nehogy két meghívót kepjak.
köszönöm szépen elõre is.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

BBird
Jaja, igazi horror volt, nem úgy, mint a kis sárga tátogó pattanás. ;-)
Itt ha mentél egy folyosón micsoda feeling volt, mikor megjelent szembe egy rágcsáló, s üldözõbe vett. Fejvesztve menekültem. :-)
...vagy kettõvel! <#eplus2>

3-Demon szuper játék volt... a legjobb Pac-man klón.

Szerezz iso-t...
Bevallom õszintén nem komálom ezeket a rippeket. Óriásit rontanak az élményen.. cd audio és videó nélkül a játék már nem ugyanaz... <#rolleyes>

Igen nem oly rég volt róla szó, jól emlékszel Bird mester, csak valaki bedobta a ruszki címet, és mindenki úgy csinált mintha új oldalt talált volna... <#eplus2>

Gozillával szedtem én onnan, de nem volt egy élmény.

4cd és torrenten megtalálod:
http://www.underground-gamer.com/

Borgi
fiukák, azt nemtudjéáktok hogytom beálitani, hogy dos parancssorba fullscreen-be, ha a tálcán villog valami ne nyomja le?

porki fagyok fállalon

Amiga
Hali!

C-64 Classics

Itt egy kis nosztalgia cikk a C-64 kedvelõknek. 😊

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

BBird
oldgames ru - angolul

Bár lehet, hogy errõl már volt szó. ;-)
BBird
Pac-man sem kivétel, ugyanis a 3-Demon -al többet játszottam, mint a 2D verzióval. Az egy korai FPS "labirintusospontgyûjtõsmenekülõsharapósszörnyelõl" játék volt. Imádtam. :-)
Cikket is írtam róla, talán valamikor kirakom. :-)
takysoft
DosBox-al simán megy😄
illetve nem teljesen simán.... a memóribeállítást hagyjat 16 megán, mert ha 64-re rakod, kkor nem tudja inicializálni az SVGA-t.(mármint a Toonstruck)
de amúgy dynamicon 2-30000-en simán mennie kell.

hi
leszedtem a jedi knight 1-et az orosz oldalról,csak az abaj hogy ugye ki vannak végva belõle moviek
valaki nem tudja, hol lehetne megnézni õket?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

dronkZero
Hardnál eggyel durvább.

PiszkosFred
Úgy látszik nincs korlátozva a dolog, hanem terheltségtõl vagy egyébtõl függ a sávszél, most tartósan 45-50kval jön le onnan, a tegnapi 15-20khoz képest.

Fülüke
Mio az a nightmare fokozAT?

De k*rvajó géped van istenem....

Látszik hogy rég játszottam vele 😊

PiszkosFred
Nincs "K" ;]

dronkZero
Van Nightmare fokozat is...

Packman kivétel, ugye? 😊

BBird
Nekem mindig snassz volt a 2D-s. :-)

Fülüke: Szerintem nyomj esc -t, majd nyomj arra, hogy new game. Majd ahol választani lehet a pályákat, válaszd a másik kaput. Ennyi. :-)
Ja, az. Mindig belekavarodtam, és inkább 2D-sel jászottam 😊

Fülüke
Aki játszott a quake1-el: Mit kell a nagy szörnygyökérfõellenség után csinálni, Mert nekem csak végigíródik egy szöveg a képernyõn és semmi nem történik. Mit kéne csinálni? Nem kilépni akarok hanem abból a játszmából átmenni és kijátszani a középsõ és nehéz szintet is.

De k*rvajó géped van istenem....

BBird
3D tetris, azaz Block Out? Azt imádtam. :-)
dronkZero
Na, lejött a Battlezone, csak rettenetesen szaggat. Kár, hogy kevés neki az ajánlottnál 20x nagyobb órajelû procim, vagy a 64x annyi ramom... 😛 😊
3D gyorsítással, anélkül, Glide wrapperrel, anélkül, bármilyen videobeállításon szaggat. Hangokat is buzeráltam, levettem 1 channelre, úgy sem jó.
Valami tipp?

jo8
ugyis csak szétoffoltuk a topicot 😛 bár odlgamesbe beleférnek dosparancsok is dosbox miatt szvsz 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[Jakuza]
Na jol van elmentem aludni, mert lefarasztottatok es kozben megneztem az osszes E3as trailert es moviekat. 😛
Jo8.

PiszkosFred
Jo, igaz, jogos, akkor vegyuk ugy, hogy a sor vegen ott van ez a kiegeszites: ...es amennyiben nincs more, nincs atiranyitas es nincs is a listazas kozben oldal megszakitas/gombnyomasra tovabb, akkor nem fogja tudni elolvasni nagy valoszinuseggel az eredmenyt totalcmd alol. ALTALABAN ;]

[Jakuza]
Na akkor most probald ki a /? kapcsoloval.
Fogadom eltudod olvasni 😛

PiszkosFred
csakhogy totalcmd alol futtatva egy dos parancs, amennyiben nincs a more, vagy nincs outputkent egy file megadva ">hu.txt", akkro felugrik majd eltunik a dos ablak, ahogy vegrehajtodott a parancs. Vagyis ha csak nem kepes egy tized masodperc alatt elolvasni a dolgokat, akkor van ra esely hogy konnyebb dos parancssorbol (command prompt) vagy far manager alol intezni ezt. Erre ertettem az egeszet ;]

jah de csak azért mert nem tugya egyszere összeset kinyomni és "nyomjon emg egy billentyüt a folytatáshoz" 😄DD amugy ugye azonnal kilépne azért kell a cmd...
amugy énis doson nõttem fel anno, csak valahogy nagy wines korszakba eszembe se jutott dos-os parancsot hazsnálni 😛PP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

igen, ennyi volt még segitség nélkül is, sõt még kérdõjelhez is 😛

[Jakuza]
Megint rosszpont. 😛
Totalcmdbol pont mukodik a dolog. Futtatas menubol nem muxik.
A /? tokeletes. Amugy van a help parancs is ami kilistazza az osszes commandot.
A felejtesedert pedig ma kivetelesen megbocsato vagyok. <#vigyor2>

amugy müxik tökéletesen, már csak csinálok rá egy bathcfilet és meg is van az ultimate könyvtárlistázó progim 😄

PiszkosFred
Hat csak van tan annyi esze, mar elnezest, hogy dos parancsot dos parancssorbol futtat, es nem totalcmd alol.

/? - általában a helpet ezzel szoktam, ha kell, még akkor is ha csak a parancs beírásával paraméter és kapcsoló nélkül is kiadja a helpet, vagy legalábbis vmi olyasmi. Biztos ami biztos a ?-t szoktam meg.

more - igaz, el is felejtettem, hogy nem "per jel" kell hanem a függõleges vacak. Mea culpa ;]

thx a dir-es tippeket bár azóta már énis meglestem a kapcoslok lsitáját 😄

dronkZero
Nagyon szépen köszönöm!

[Jakuza]
Elotte azert nem art egy CMD parancs 😛
Raadasul a more parancs ele nem olyan jel kell, hanem |more , de azert mar haladtok. <#nyes>