Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
DosBox-szal simán megy.
core=dynamic (a beállításoknál... fontos)
kb 20-30000-es ciklus bõven elég lesz, procitól függõen (nekem 1.7-es gépen 20000-el egész jól ment asszem)
egyetlen fontos dolog a Toonstruck-al kapcsolatban.
A video-beállítások esetén a Toonstruck érdekes módon müxik. A Dosbox S3-as kártyát emulál, ami a játék szeret is, csak akkor van gond, ha a memóriabeállításokhoz hozzányúl az ember.
Legújabb dosboxban lehet hogy már meg van oldva, de a régi verziókbak csak akkor ment minden rendesen, ha 16 mega memória van beállítva a dosboxban.
dosbox-ot megtalálod googleben😄
ha gond van írj😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
a scumm micsodával mûkszik?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Hamar meguntam, pedig az akkori 576 ujsag istenitette, ha emlekezetem nem csal. :-)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
PC-s.
van ebbõl PC-s verzió is? mert akármennyit is vadászok, csak SEGA verziót találtam.
Amit emuval tökéletesen beüzemeltem.
Gens vagy mi az emu neve, a romok, meg a játék pedig innét tölthetõ.
Flashback 2-röl eddig nem tudtam, majd utánaolvasok.
Szal van ezekbõl PC-s, pl Another World(Out of this World) 2-bõl?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az Another World különbözö verzioit gyüjtöttem egybe, és az általam készített CD menüje elérhetö egy oldalon.
Van pár info+végigjátszás is...
http://anotherworld2006.fw.hu/
megvolt még az 5 vagy a 6 is asszem de azzal nem játszottam sokat, pedig az is jó volt😄
LBA? az nagy. akkora rajongó vagyok, rajongói oldalam is van😄
takysoft.tk
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ott van a banneron is
aranyos kis játék volt
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
az nem megy XP-n.
van az MS honlapján egy patch hozzá, tedd fel, nézd meg akkor.
Érdekes módon ez egy hivatalos MS patch, mégis NoCD crack is egyben😄
komoly.
A Secret 1 szobában én 2 lövéssel kaptam meg a kulcsot.
A Tükörgömbös (Secret 8) szobában szembõl is föl lehet venni a kulcsot és ki is lehet menni, nem kell tolatni.
A víztárolók lövöldözését kihagytam, de megnézem.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Amikor kijött, még csak 7-es létezett, mi lehet a gondja? (WinXp-n)..
koszi, hali
A hulkból egyébként nemrég toltam azt a 3D-s, doom feelingû verziót (asszem az a blood angels) egész jó, csak bazi nehéz....
Elõször, most már okosan elbújtam a szarkofág mögé, kilõttem, majd pár szobával arrébb, lazán leugrottam a padlón lévõ lyukon, így pont a bejárat utáni szoba pallójára estem, innen is szabadesés, majd futás a kijárathoz... naná, hogy az is beomlott már...
Másodszor, rutinosan a hátsó kijáratot vettem célba, gondosan tervezett útvonalon, nem leesve, mert az is idõ, míg észheztér a zuhanás után. Nos, az utolsó másodperc akkor járt le, mikor éppen kiléptem volna a szabadba.
Harmadszorra sikerült, de 2 esés benne volt (direkt) és még maradt vagy 12mp-em.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Nah, akkor futok vele még egy kört és kösz a szarkofágos tippet!
Na, a kulcsokat megnézem.
Becsukós-szarkofágos? Arra emlékszem, hogy C64-en be lehetett csukni. Itt is? Én lõdöztem rá, de aztán hagytam a fenébe...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Már megint elhullottam, pedig majdnem teljes befõttes üveg vizem volt, mikor becaplattam a szarkofághoz, kilõttem, majd jött a menekülés, de még ki sem tudtam jutni a szobából már szomjan haltam. De a földet megmentettem! 😄
Jaja, megtaláltam az összes kulcsot, de hirtelen nem tudom, pontosan mind a kettõt...
Az egyik titkos hely (a színes focilabdás), az (assz'em) I helységbõl nyílik...
Bemész elõl (repülõ), jobbra lehozod a lépcsõt, ez a becsukós szarkofágos hely, majd itt megint jobbra, keskeny helység, két lépcsõvel. Az egyik furcsa, ezen állsz, ez alatt van a gomb, amit ha meglõsz, nyílik az ajtó. Itt lesz egy ankh és ha rájössz a lényegre 😄 kapsz kulcsot is.
A másik, talán abból a helységbõl nyílik, ahol van a forgó palló vagy az a helység, ahol nincs semmi csak egy nagy szõnyeg. Holnapra megnézem, mert hiába írtam föl, nem hoztam be a cetlit. Ez jó hely! 😄
Nos, szfinxben ... de nem lövöm le, majd nézd meg. A falon lévõ feliratokat is! (mindegyiken ugyan az van 😄)
Ja, a lábnál egybõl beugrott, hogy melyik játékból ismerõs. Abban a szobában szép a fal textúrája! Jet Set Willy rulez! 😊
Igy aztan csinaltak egy tukoroldalt a http://www.the-underdogs.info/ cimre a http://www.the-underdogs.org/ helyett
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amugy innen letoltheto a Space Hulk
http://www.the-underdogs.info/game.php?gameid=1017
Egy masik hir is, ha netalan nem ismerne valaki ezt az oldalt.
http://www.download-full-games.com/pc/games/index.html
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Több is volt, bár gondolom a legelsõre gondolsz, nem a Vengeance of the Blood Angels részre.
remake nem jó? Jakuza már januárban mutatta nekünk: http://home.comcast.net/~mearrin69/spacehulkbe/index.html
Sajnos én sem találtam meg az összes kulcsot, úgy rémlik, hogy az üstökösnél lévõt is kihagytam.
Holnap leadom a szakdogámat és utána jobban belebonyolódom a dologba! 😊
Nem hinném hogy ki lehetne nyitni, sztem pont azért van ott, hogy idegesítsen... 😊
Nekem már csak két kulcs kéne, de sehol nem találom õket...
Összefoglalva amit én találtam:
-Sahara-B: játékterem
-Sahara-B: barlang
-Sahara-B: a barlang folytatásánál a szarkofág
-Sahara-A: piramis a tükörgömbbel
-Illusion-F: a láb
-Khepresh-C: birka
-Khepresh-F: OVINE+SMILA
-Rameses-E: üstökös
Kettõ hiányzik, te megtaláltad õket esetleg?
A Szinxes ajtó zárjait ki lehet nyitni elõbb is, mint hogy meg lenne az összes kulcs?
Kíváncsiságból betöltöttem a C64-es programot, de már nem igen lenne türelmem hozzá, hogy végigszenvedjem. 😊
A Szfinxen vannak zárak, amik a rejtett helyeken lévõ kulcsok gyûjtögetésével fogynak el róla. Nem tudom, hogy mi van benn, 3 kulcsot nem találtam meg...