8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#5642 D-fend -
#5641 Használj D-fenf gui-t, azzal pofonegyszerű a DosBox. -
#5640 Na örömöm nem tartott sokáig. :( Nagyon lassú a játék. Ahogy most fut úgy játszhatatlan. Még nem próbáltam, mert egyelőre nem értek hozzá, de egy dosbox-al gondolom ezen lehetne javítani. Legalábbis a FAQ-ból ezt vettem ki.
Viszont akkor segítsetek egy kicsit légyszíves. Odáig eljutok hogy mount c c:\games. Aztán ennyi, itt kifújt a tudományom. Elolvastam többször is a leírást, de azt, hogy milyen parancssal lehet futtatni arra nem találtam választ. Próbáltam beírni simán az elérést, de úgy sem ment. Mi a teendő? -
#5639 Ez az, köszönöm. Már töltöm is. :) -
#5638 -
#5637 Az első mondat végén kérdőjel. -
#5636 Ez nem a Robocod volt véletlenül (James Pond, Robocod).
Egy halszerű fickó volt a főszereplő. -
#5635 Sziasztok.
Volt régen egy robocop nevű játék. Nem az a hagyományos, hanem ilyen csili-vili játék, ahol a karakternek az volt a különlegessége, hogy így fel tudot nyújtozkodni ilyen csőszerű alakban. :) Ezt keresem most, de sehol nem találom. Ha valakinek megvan, vagy tudja hol találnám meg kérem segítsen. Köszönöm! -
#5634 Én is, én cheat nélkül többször is végignyomtam Amigán. :) -
mod #5633 Ezzel mennyit játszottam! :-)
-
#5632 A duke is build engine-t használ.
leszedtem a duke3d demoját, simán elfutott 800x600-ban... nem semmi, amilyen szar gépem van:D -
#5631 retrogamesen fent van. és ja a redneck build engine :) -
#5630 aha, de az nincs meg. mad leszedem vhonnét.
redneck asszem(bár nem 100%) Duke engine-t használ.
majd nézek egy duke demot.
ti is tesztelgessetek ám, nektek hogy megy milyen gépen! -
#5629 Igen. -
#5628 A Quake 1 DOSos volt? -
#5627 sztem a redneck rampage. quake 1 is talán. bár a carmageddon is sokat zabál hires-ben. anno azon fel is háborodtam h. mért ekkora a gépigénye XD -
MrTressy #5626 Death rally sztm.De az vpcvel jól megy :) -
#5625 Teszteltem az új dosboxot alapbeállításokkal Carmageddonnal(amit a 1.65 még nem is támogatott, csíkos volt a képernyő a főmenüben, és nem jött be a játék maga)
0.70 alatt maga a gyönyör. Alig szaggatott 1.7ghz-en.(ne feledjük, emulator:D) Holnap talán tesztelem a Time Commando-t, az LBA2-t, meg a Duke Nukem-et. gondoltam még need for speedre, de az nincs meg, meg ugyse igényesebb, mint a carmi
Melyik a LEG-hardware-igényesebb dos-os játék, amit ismertek? -
#5624 egyenlőre csak a config filet néztem meg. 3 dolog tűnt fel.
1.- új joystick beállítások
2.- core=auto
3.- cycles=auto
(utóbbi kettő alapvetően megváltoztathatja a Dosbox használatát) -
#5623 Megjelent a Dosbox 0.70.
általában gyorsabb és stabilabb, mint a régi verzió.
nemsokára tesztelem! -
#5622 felejtsd el a CD-ket. másold le a CD-t vinyóra, meg a másik CD-t is ogyanoda, és add meg naki azt a helyet. -
#5621 Thx, will try! -
MrTressy #5620 Sztm másold fel az összes szükséges filet a winyóra -
#5619 Van itt valaki, aki járatos a SCUMMVM-ben? Hogy lehet több CD-s dolgokat futtatni vele? A Monkey Island 3-at nyomom, de amikor kéri a CD cserét, folyton visszasírja az 1-es lemezt is...
Hogy lehet ezt kiküszöbölni? -
#5618 ha a full van meg, nem a demo, akkor ahhoz van magyarítás:D asszem a portálon is fent van -
#5617 DosBox, minden régi dos-os játékhoz jó. FAQ és link fent a logoban. -
Mikilaci #5616 Sziasztok !
Régi Dos Aladdin játékot milyen progival tudok elindítani? Keresgélem de nem találom...
-
CrazyCharlie #5615 Sziasztok
A világ legesjobb autóverseny szimet keresem: INDYCAR RACING II Eddig sajnos csak a DOS-os verziót találtam meg. Nincs meg valakinek véletlenül a Win-verzió?(ha a 3D rendition is rajta van az már csak a torta lenne a habon!)
A szomszédaim életét is feláldoznám érte!!!!!! -
#5614 jah nekem is. sajna a többi ien király gamere már annyira nem emléxek. illetve a commander keen-ben tuti nem volt szal sajna nem tudok segíteni -
#5613 Nekem is mario XY ugrott be elsore, aztan a Jazz the Jackrabbit. De felo, hogy ezek is csak az el(/ossze)mosodo emlekek miatt. -
#5612 Ez vajon mi lesz?
A commodore újra világuralomra tör?
Mindenesetre az óra ketyeg... -
#5611 Hihi, látszik, hogy szecskamesternek is bejön a sipka. :-D -
#5610 Azon is töprengtem, hogy esetleg egy rajzfilmben lehetett? Képtelenségnek tartom, hogy ennyi oldgamer közt senkinek nem rémlik. :-) Lehet mese volt, vagy esetleg valami flash játék vagy flash videó... -
#5609 a Sega által a 90-es évek elején kiadott Golden Axe nevű játékomat elcserélném egy rakás szarra. -
#5608 Hát a BBird által keresett játékot sajnos nem találtam, de találtam egy képet az előző részéből, amikor a teknősök még csak kinézik maguknak azt a bizonyos sisakot!:
-
#5607 Ha javasolhatnam, az "utalom-a-konzolt" es a "dosbox-faq-nemjo-csinaljmasikat" temak utan terjunk vissza az eredeti felallashoz pls. Vagyis ki lehet az a teknos, rohambiliben... -
#5606 Igen, és pont ezért írtam ide, hogy én a retró játékokhoz (részemről leginkább PC) a PSP -t használom manapság. Én is inkább PC használó vagyok. :-) -
#5605 Sry h. beírom: nem vok se játékmániás, sőt a konzolokat végképp nem szeretem. PC & Mac rulz 4ever! Ja, bocs a régi konzolok jók! Ps2, xbox, és ezek felett utálom az összeset. Na mind1 ez csak az én vélaményem... -
#5604 Drága!? Izé, nézőpont kérdése. Nekem, mint dúsgazdagmultimilliomosnak, nem volt drága. ;-)
Amúgy viccen kívül: Egy igazi játékmániásnak nem pénz. Ha valaki diák, akkor pár hónap diákmunka és megvan. Akár használtan, akár újonnan.
Már a hozzá vehető memória kártya sem vészes.
Amikor én vettem hozzá 1Gb kártyát, akkor 32e volt. Most egy 4Gb kerül 16e -be, a megfelelő helyen. :-)
No mind1, bocsi az off -ért. -
#5603 Mindketten segíteni akartok a többieknek. Igazából szerintem semmi gond a FAQ -val. Jobb, mint a semmi.
De mindig lehet jobbat csinálni. Ha Taky, csinálsz egy jobbat, fél év múlva majd jön valaki, aki le fogja szólni a Te faq -d. :-)
Vita legyen lezárva, segíteni akarunk a többieknek, azért csináltam én is a bannert. És ez a FAQ nagy segítség! Arra pont jó, hogy elinduljon a legtöbb cucc.
Aki meg részletesebb dolgokat akar, valóban ki akarja aknázni a benne rejlő összes tulajdonságot, keressen rá vagy kérdezzen itt. Idővel úgyis valaki csinál magyarul egy jobbat.
Téma lezárhatónak tekinthető!? :-)