Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Myn
Tudom mindenki lehúzza, de SZVSZ egész jó kis játék volt, emlékszem még 1 haverral nyomtuk közösen egy 486-oson és marhára szenvedtünk vele, de végigcsináltuk. Ja és tudtommal ez volt a legelsõ full 3D-s program, ami nem sprite-okat, hanem 3D-s object-et használt (igen, ez még a Tomb Raider és a Quake elõtt volt).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Nem, a Heart of the Alien-bõl csak SEGA-s verzió van, Fade to Black-bõl van PC-s is.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

takysoft
nem olyan rég írtam már errõl.
DosBox-szal simán megy.

core=dynamic (a beállításoknál... fontos)
kb 20-30000-es ciklus bõven elég lesz, procitól függõen (nekem 1.7-es gépen 20000-el egész jól ment asszem)

egyetlen fontos dolog a Toonstruck-al kapcsolatban.

A video-beállítások esetén a Toonstruck érdekes módon müxik. A Dosbox S3-as kártyát emulál, ami a játék szeret is, csak akkor van gond, ha a memóriabeállításokhoz hozzányúl az ember.
Legújabb dosboxban lehet hogy már meg van oldva, de a régi verziókbak csak akkor ment minden rendesen, ha 16 mega memória van beállítva a dosboxban.

dosbox-ot megtalálod googleben😄

ha gond van írj😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

PiszkosFred
Nekem sem tetszett. Habár akkor még számomra újnak számított a 3Ds technológia, de jobban szerettem a 2Ds balról jobbra módszereket. Próbáltam a f2b-t megszokni, de nem sokáig szívattam magam ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hali, a Toonstruck nevû 96-os játékot nem tudom elindítani... a régi gépemen ment, mert az még sz*r volt, de most ezen nem bírja beállítani a felbontást...
a scumm micsodával mûkszik?
takysoft
általában lehordják pedig

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

BBird
Flashback 2? Nem a Fade to Black -rol van szo? (Ja de, most neztem meg az oldalon)
Hamar meguntam, pedig az akkori 576 ujsag istenitette, ha emlekezetem nem csal. :-)
Pluskast
Jaj azt nagyon megköszönném!<#taps><#worship><#worship>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

takysoft
flashback 2 tölthetõ az oldgamesrõl!
PC-s.

takysoft
Another World 2....
van ebbõl PC-s verzió is? mert akármennyit is vadászok, csak SEGA verziót találtam.
Amit emuval tökéletesen beüzemeltem.
Gens vagy mi az emu neve, a romok, meg a játék pedig innét tölthetõ.

Flashback 2-röl eddig nem tudtam, majd utánaolvasok.

Szal van ezekbõl PC-s, pl Another World(Out of this World) 2-bõl?

Lord Myn
Sõt, mindkettõnek van folytatása is: Heart of the Alien (Another World 2), ill. Fade to Black (Flashback 2). Ezek is jó játékok, csak sokkal nehezebb az írányítás, ezért idegesítõbbek.

PiszkosFred
Another World, a pontosság kedvéért ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lacc
Persze, ezek alapmûvek ám!
constantin
Valaki játszott közületek az Another vagy a flashback nevû játékokkal.Nagyon jók és régiek.Mostanáig nem izgultam annyit mint ezzel a két régi játékkal mint a mostani újakkal.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Lacc
Thnx 😊
Na, ahogy elénézem az underdogsról nem szedhettem le a blood angelst... este feldobom azt is valahova...

Kereskedelmi forgalomba fog kerülni a CD? Vagy csak úgy magadnak csináltad?

Asszem nekem megvan, este hazamegyek, megnézem... aztán felkerül valahová...

Szerintem underdogsról....

Pluskast
Nem tudna valaki segíteni? Le szeretnék tölteni egy gamét az a címe, hogy Evolution: The Game of Intelligent Life. Viszont valamiért nem engedi mert errorra hivatkozik. Nem tudná valaki letölteni és valahova felrakni nekem? Nagyon nagyon rég évek óta szeretném ezt a progit megszerezni. Plíz valaki segítsen <#help><#help><#help>! nagyon megköszönném.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Fülüke
A keen 8at nem tudjátok honnan lehet letölteni?

De k*rvajó géped van istenem....

gondoltm beirok ide.
Az Another World különbözö verzioit gyüjtöttem egybe, és az általam készített CD menüje elérhetö egy oldalon.
Van pár info+végigjátszás is...
http://anotherworld2006.fw.hu/
takysoft
az elsõ hármat végigvittem😄
megvolt még az 5 vagy a 6 is asszem de azzal nem játszottam sokat, pedig az is jó volt😄

LBA? az nagy. akkora rajongó vagyok, rajongói oldalam is van😄
takysoft.tk

Lacc
Az nekem is nagy kedvencem volt, baromi jó hangulata volt, és tele volt a világa easter-eggekkel amikre rohadtul szerettem vadászni anno 😊
berlinboy6329
Nemt om mennyire régi gémekrõl beszélteek,de nekem óriási kedvencem annak idején a Little Big Adventure 2 tetszett.Hatalmas gém volt.3X is végvittem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

hen-tes
éne
ott van a banneron is
aranyos kis játék volt

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Fülüke
Ki játszott a KEEN sorozattal?

De k*rvajó géped van istenem....

takysoft
MS Pandora's Box?
az nem megy XP-n.

van az MS honlapján egy patch hozzá, tedd fel, nézd meg akkor.

Érdekes módon ez egy hivatalos MS patch, mégis NoCD crack is egyben😄
komoly.

Nézegettem a leírást, de úgy eméxem, hogy nekem csak 1db +ankh kellett, hogy eljussak a legfölsõ terembe. Azt meg a körfûrészes terem ajtajához használtam.

A Secret 1 szobában én 2 lövéssel kaptam meg a kulcsot.

A Tükörgömbös (Secret 8) szobában szembõl is föl lehet venni a kulcsot és ki is lehet menni, nem kell tolatni.

A víztárolók lövöldözését kihagytam, de megnézem.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Lacc
Nem emlékszel, hogy honnan húztad le?
Shan
Sziasztok. Tudtok segíteni? A Pandora's Box vmi directx hibával elszáll (9.c.)
Amikor kijött, még csak 7-es létezett, mi lehet a gondja? (WinXp-n)..

koszi, hali
Ezen a blitzes oldalon semmi hasznos sincs, szvsz befulladt.

A hulkból egyébként nemrég toltam azt a 3D-s, doom feelingû verziót (asszem az a blood angels) egész jó, csak bazi nehéz....

Total Eclipse (Teljes napfogyatkozás)

Ha valaki elakadt, akkor
mindent megtudhat itt.

<#smile>

Ombika
Earthworm Jim letezik meg vhol?

Tegnap, (harmadik nekifutásra) sikerült! 😄

Elõször, most már okosan elbújtam a szarkofág mögé, kilõttem, majd pár szobával arrébb, lazán leugrottam a padlón lévõ lyukon, így pont a bejárat utáni szoba pallójára estem, innen is szabadesés, majd futás a kijárathoz... naná, hogy az is beomlott már...
Másodszor, rutinosan a hátsó kijáratot vettem célba, gondosan tervezett útvonalon, nem leesve, mert az is idõ, míg észheztér a zuhanás után. Nos, az utolsó másodperc akkor járt le, mikor éppen kiléptem volna a szabadba.
Harmadszorra sikerült, de 2 esés benne volt (direkt) és még maradt vagy 12mp-em.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Itt is be lehet. Kezeld úgy a múmiát, mint egy zombit, bele a fejébe! 😄

Nah, akkor futok vele még egy kört és kösz a szarkofágos tippet!

dronkZero
Heh, elsõ körben, amikor összeszedtem az 5 ankhot, és el is jutottam a végére, én is ugyanígy jártam. Ha beállsz a nagy büdös szarkofág mögé, akkor nem tud lõdözni a cucc...

Na, a kulcsokat megnézem.
Becsukós-szarkofágos? Arra emlékszem, hogy C64-en be lehetett csukni. Itt is? Én lõdöztem rá, de aztán hagytam a fenébe...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Total Eclipse remake:
Már megint elhullottam, pedig majdnem teljes befõttes üveg vizem volt, mikor becaplattam a szarkofághoz, kilõttem, majd jött a menekülés, de még ki sem tudtam jutni a szobából már szomjan haltam. De a földet megmentettem! 😄

Jaja, megtaláltam az összes kulcsot, de hirtelen nem tudom, pontosan mind a kettõt...

Az egyik titkos hely (a színes focilabdás), az (assz'em) I helységbõl nyílik...
Bemész elõl (repülõ), jobbra lehozod a lépcsõt, ez a becsukós szarkofágos hely, majd itt megint jobbra, keskeny helység, két lépcsõvel. Az egyik furcsa, ezen állsz, ez alatt van a gomb, amit ha meglõsz, nyílik az ajtó. Itt lesz egy ankh és ha rájössz a lényegre 😄 kapsz kulcsot is.

A másik, talán abból a helységbõl nyílik, ahol van a forgó palló vagy az a helység, ahol nincs semmi csak egy nagy szõnyeg. Holnapra megnézem, mert hiába írtam föl, nem hoztam be a cetlit. Ez jó hely! 😄

Nos, szfinxben ... de nem lövöm le, majd nézd meg. A falon lévõ feliratokat is! (mindegyiken ugyan az van 😄)

Ja, a lábnál egybõl beugrott, hogy melyik játékból ismerõs. Abban a szobában szép a fal textúrája! Jet Set Willy rulez! 😊

[Jakuza]
Megvaltozott sajnos a cimuk, ugyanis nem volt mra penzuk a tarhely fizetesere.
Igy aztan csinaltak egy tukoroldalt a http://www.the-underdogs.info/ cimre a http://www.the-underdogs.org/ helyett

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Lacc
Na ez az, nagyon köszi 😊 Pedig néztem az Underdogson, úgy néz ki akkor frankón félreírtam a keresõben...
[Jakuza]
Csak board-game atirattal talalkoztam.
Amugy innen letoltheto a Space Hulk
http://www.the-underdogs.info/game.php?gameid=1017

Egy masik hir is, ha netalan nem ismerne valaki ezt az oldalt.
http://www.download-full-games.com/pc/games/index.html

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BBird
Space Hulk vagy a Space Hulk? :-)
Több is volt, bár gondolom a legelsõre gondolsz, nem a Vengeance of the Blood Angels részre.

remake nem jó? Jakuza már januárban mutatta nekünk: http://home.comcast.net/~mearrin69/spacehulkbe/index.html
Lacc
Valaki nem látta valamerre a Space Hulk-ot? Sehol se találom :/
takysoft
próbáltam orosz IP-m menni, de eleve olyan orosz proxy servert se találtam, amin keresztül 20k felett tudnék netezni.

A C64-es verziót én is úgy próbáltam, de féltem a vízhiánytól, így csak 200%-os sebességen nézegettem, de valóban belegondolni is szörnyû, hogy annak idején az alap gyorsasággal vittem végig! 😊

Sajnos én sem találtam meg az összes kulcsot, úgy rémlik, hogy az üstökösnél lévõt is kihagytam.

Holnap leadom a szakdogámat és utána jobban belebonyolódom a dologba! 😊

dronkZero
Ja, én is gyorsan lekaptam, de az valami issssszzzonyatosan lassú... 😊 VICE-szal warp módban játszható...

Nem hinném hogy ki lehetne nyitni, sztem pont azért van ott, hogy idegesítsen... 😊

Nekem már csak két kulcs kéne, de sehol nem találom õket...
Összefoglalva amit én találtam:
-Sahara-B: játékterem
-Sahara-B: barlang
-Sahara-B: a barlang folytatásánál a szarkofág
-Sahara-A: piramis a tükörgömbbel
-Illusion-F: a láb
-Khepresh-C: birka
-Khepresh-F: OVINE+SMILA
-Rameses-E: üstökös

Kettõ hiányzik, te megtaláltad õket esetleg?

Háát az lehet, de korábban kiírta vagy be is mondta, hogy ha szomjan vesztem. Most már rémlik, hogy valami ilyesmit kellett csinálni a C64-es verzióban is. Mármint, az utolsó szobában lõni veszettül. Ott azért meg volt az az elõny, hogy bármikor tudtál menteni.

A Szinxes ajtó zárjait ki lehet nyitni elõbb is, mint hogy meg lenne az összes kulcs?

Kíváncsiságból betöltöttem a C64-es programot, de már nem igen lenne türelmem hozzá, hogy végigszenvedjem. 😊

dronkZero
A szarkofágot kell szétlõni, aztán kimenekülni egy percen belül. De folyamatosan lõdöz rád, ami fogyasztja a vizet. Nem lehet, hogy bementél kevés vízzel, és szomjan döglesztett a hely?

A Szfinxen vannak zárak, amik a rejtett helyeken lévõ kulcsok gyûjtögetésével fogynak el róla. Nem tudom, hogy mi van benn, 3 kulcsot nem találtam meg...

dronkZero
Elite-et akarták kicsit feltupírozni, hajócsere lehetõséggel, textúrázott 3D grafikával(mondjuk picit butább, mint az alábbi linkeken látható), sztorival...