Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zenéjét pedig a mai napig szoktam dúdolgatni.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Na de kerem ezek nem valosideju strategiai jatekok.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
North&South-ot lehet a RTS-ek õsének tekinteni, vagy volt elõtte valami más is ?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Az egyik Mérgezõ Anyag (vagy az Ellen Anyag) Profik demóban a srácok fölhasználták.
Az elsõ CoV Évkönyvben volt egy komplett leírás, ez segített kiigazodni az ikonvezérlésben.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Kár, hogy cégnél nemtom letölteni, most várhatok estig a kipróbálásával 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Neki majdnem minden oldies stuff meg van.<#zavart1>#zavart1>
Amugy Overlord cimmel keresd. 😛
http://www.abandonia.com/games/283/SupremacyakaOverlord
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Minden nehézségen végignyomtam C64-en, majd amigán, mostanság emu-val, de mintha valamikor régesrégen láttam volna egy PC verzsönt belõle, azt azóta is keresem 😊
A zenéje pedig egyszerûen perfect
Tárhelyem meg sajnos nincs, marad a várakozás....
Azért köszi...😄
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
sajna valahol már elkevertem a CD-t ezért megosztani nem tudom.
N0 TXT TLK PLZ!4!
A Neverhood-ot honnan lehetne leszedni?
Elõre is köszi😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
erre van rá 3-4 féle variáció is😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
http://www.mobygames.com/game/windows/stratosphere-conquest-of-the-skies/screenshots/gameShotId,29259/
Kérem a nyereményt.
Stratosphere
Nem 100%, de szerintem a Project Nomads-ra gondolsz.
bye
http://www.retroremakes.com/comp2006/
porki fagyok fállalon
Nem tudja valaki hogy mi annak a játéknak a címe,amiben lebegõ szigeteket(1-et) lehetett felszerelni,és irányítani(Dos-os vagy W95 ös kb) volt benne Campaign és Skirmish mód is
és volt a nevében valami Storm,vagy mi(csak a demójával játszottam régen)
próbálkozz emule-on, én onnét szedtem, vagy torrent
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
(én is a fanatikusok közé tartozom 😉 )
http://www.kovacs24bela.extra.hu/SpaceHulk2.zip
Húzd amig le nem törlik 😊
persze lehet, hogy úgy játszhatatlan lesz...
Nekem van egy nagy problémám a dosbox régi és legújabb verziójával is próbáltam már elindítani a Wings Of Fury-t (dos) és mindig kidob vagy kifagy ezzel a szöveggel
" reservememory- out of memory loading unflip abnormal termination"
Ez a kedvenc játékom a dos-os idõkbõl és most is.
Van valakinek ötlete mi lehet a gond?
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Lehet, hogy anno én sem játszottam volna a Fade to Black-kel, ha lett volna más, de akkoriban (pre-internetes idõk <#nyes>#nyes>) még nem volt olyan játék-dömping, mint mostanában. Úgyhogy azzal játszottunk ami volt. Lehet, hogy most is, ha kevesebb játék jönne ki, akkor játszanák olyan játékokkal, amit most megnézek és rögtön törlöm is, ahelyett, hogy adnék neki esélyt...
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W