Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lóerő legyen veletek! :))
király nagyon
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A lóerő legyen veletek! :))
(megleste,...nem játszottam vele)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Remélem megjeleníti:
Nem ér csalni... bár úgyis meglesitek. ;-P
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
[/img]
King's Quest 3 - remake
Tonic Trouble-t még mindig nem lehet megszerezni valami "emberi" helyrõl? eDonkey-t és DC-t már próbáltam, de reménytelen.
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
használj flashgetet😄
de a tiberian sun csak oroszul van fent
nem tudtok olyan oldalakat ahonnan letöltehtném ezeket a gameket?
McWarrior, McCommander, Tiberien Sun és kiegészítõk...
http://www.kovacs24bela.extra.hu/stratosphere.zip
Akit érdekel, húzza 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mondjuk a lényegen nem változtat, sorolhatjuk bárhova az LSt, csudajó és a stílust a késõbbiekben meghatározó játék volt.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ahogy azt dronkzero is irta, azért nem stratégia, mert rövidtávú tervezésrõl szól az egész. Persze a játékvilágban a stratégia szóba szvsz ez is beleférne, mivel kissé másképp használjuk mint amit jelent.
Keresek egy játékot, amelynek "szerencsére" nem tudom a nevét (nem tom mennyire számít réginek), dátumra kb. 1994-1998 közé tenném, de lehet tévedek.
Az egész underdogs-t áttúrtam a stratégiák között, de nem találtam.
Középkorban játszódó, asszem nem fantasy, stratégia, axonometrikus nézeti térképpel (a pálya rombuszként helyezkedett el), azt nem tudnám megmondani, hogy real-time vagy körökre osztott a kaland térkép, de azt tom, hogy volt külön kaland térkép és csatatér. A csatatér szintén axonometrikus volt, de nem rombusz elhelyezéssel, hanem négyzettel és asszem ott realtime ment a harc.
A játékban volt vár, ami vagy a gép által elõre legenerált formájú volt, vagy magam is építhettem.
A csatatér aránylag nagy, több képernyõs volt (és a felülnézethez közelebb állt).
Ha jól dereng, akkor volt némi gazdasági alapja is.
Katonákat parasztból lehetett képezni asszem, és amikor bevonultak, akkor egy kis anim mutatta, hogy a fegyverraktárból felkapják a besorolásuknak megfelelõ fegyvert (kard, ij, dárda... ?)
Illetve tudtok-e valami módot arra, hogy egy nem túl régi játék (Shadow Company) normálisan fusson a gépemen? - (9550), mert a betûk egyszerûen szétfolynak benne, ha elindul, mert újabban már azt mondja, hogy nem ismeri fel a videokártyát...^^
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Van olyan jó kategória, mint a többi. Stratégia szerintem erõforrás-menedzsmentrõl, építkezés-gyártásrót szól, nagyobb léptékû, és hosszú idõn keresztül több harci eseményt dolgoz fel. Taktikai szeritem maximum párszáz embert foglal magába, és egy összecsapásról szól.
Hm? Mi a véleményetek?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
De e kivalo es korszakalkoto jatek miatt nem fogunk osszeveszni, elfogadom en a strat besorolast, meg ha kise furcsan cseng is... ;]
Tekinthetjuk az UFOK osenek.
Attol hogy lottel az emberkeiddel, attol meg nem akcio.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az kétségtelen, hogy a LS alapmû, és a mindenkori turnbased (csapat)akciójátékok alapja, de inkább akció, mint stratégia. De mégegyszer mondom, lehet csak az én fejemben van a difi, és rá lehet mondani hogy stratégia, mert hát végülis az is lehet, ha úgy nézzük. Nehéz döntés, de én akciónak látom, hogy ne ragozzam tovább ;]
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
AAW: passz, ez is kimaradt.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
The Ancient Art of War is körökre osztott volt? Nekem az volt az elsõ stratégiám, csak nem tudom, hogy real time -ban ment-e!?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
mrzed001: Volt C64-en egy 1987-es Dark Empire címû program, aminek a grafikája még alulról sem közelítette a Supremacy-t, de jó játékmenet, és véletlenszerûen generált térképek jellemezték. Itt is be kellett állítanod, hogy mit "termelsz" egy elfoglalt városban. Csapatszállító és csata hajók is vannak.
Kép:
Picike ismertetõ...