8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Slig
    nagyon el van szúrva az a játék. azaz csak a gépigénye. de a voodookkal jól megy. most tettem egy voodoo2-t a gépembe és rohadtul jó XD
  • Randal
    Nekem másféle problémám volt vele. Egy 800-as cerkán gf3-assal úgy szaggatott mint az istenátka. Egyszerűen nem tudtam hogy mi a baja. Játszhatatlan volt:(
  • zorrobomber
    Találtam jól seedelt torrentet

Egyébként nekem is csak az eredeti van meg dobozosba :(
  • zorrobomber
    de egyebkent mindenkepp szerezd be a crossfire-t mer saccperkabe is megduplazza a jatekelmenyt :)
  • zorrobomber
    mivel fent van underdogs-on, vszleg a kutya sem arulja mar
  • zorrobomber
    nem seedelem egyelore, de ha az a torrent halott, akkor keresek masikat, legvegso esetben meg ott van az Underdogs-on a rip
  • ollie
    Ezt te seedeled?
  • ollie
    Húú, imádom az AC-t, csak sajnos nincs meg nekem a kiegje. Nem lehet kapni valahol, vagy nem adja el valaki az övét (nem letöltés érdekel).
  • zorrobomber
    uj post
  • takysoft
    mert azt olyan egyszerű:D
  • Slig
    hát akkor már inkább szerelek egy voodoo2-t a gépembe :/
  • takysoft
    próáblj meg egy régi videodrivert. 8-as szériájó driverkken nem szokott gond lenni. (nem valószínű ,hogy megoldja, csak 1 tipp)
  • DaemoonHunter
    Jó játék, megéri végivinni, és még az angol tudásomra is szükség volt
  • Lacc
    Én végigtoltam 2x :)
  • DaemoonHunter
    Valaki játszott már a Hopkins FBI nevű játékkal? Nekem nagyon bejön!
    Angol leírás
  • Noodlee
    Köszönöm, már töltöm :)
  • MrTressy
    Sztm inkább innen szedd le a full isot.Az emlitett rippet nem igazán tudtam elinditani.Patcheket sem lehet felrakni rá
  • Lacc
    Megoldást nem tudok sajna, de szerintem egy majd' 10 éves játék simán réginek számít :)
  • Noodlee
    Megköszönném kedvességed! :)
  • MrTressy
    Nekem van belöle rippem 125 mega ha kell..
  • Noodlee
    Nincs hozzá linked véletlenül?
  • Slig
    nem tudom mennyire számít old gamenek, de nem mai darab. lényegében az Aliens Versus Predator 1 nevű játékkal van gondom. 99-es game szal azért még elég új. na mind1. lényeg hogy nvidia 6600 és amd 2,8+-om van. win xp. és az a probléma hogy ha elindítom a küldetést, betölti a pályát, uána egy nagy fekete kép, az életerőt jelző csík, valamint hang van. próbáltam kompatibilitás módot meg egy video patchet is. de igazából semmit sem ért. ha valaki tud rá megoldást akkor kérem írja le ide!
  • Lacc
    Volt valakinek már olyan problémája System Shock 2-vel, hogy New Game után, a betöltést követően kivág egy Errort, hogy szerinte nem megfelelően jelenti a videókari a rajta levő szabad memória mennyiségét? Próbáltam már az xp patchet, a kompat. mód beállítását, nem sokat javított a dolgon.
  • zorrobomber
    hat igen, dark sun leginkabb a hangulata miatt erdemli meg a nosztalgiazgatast
  • Voltan
    Igen. Az első rész még egész jó, és hozza a Dark Sun hangulatot (már aki ismeri), de a második rémes.
  • ollie
    SSI féle AD&D RPG. A stílusa valahol átmenet a régi Pool of Radinance sorozat, és a Baldur's Gate között. De messze nem éri el az utóbbi minőségét játszhatóság és sztori szempontjából.
  • takysoft
    remek hír:D mellesleg a simon4 már kijött
    németül legalábbis biztos, az fent is van itt-ott.

Amúgy ez a dark sun, ez mi? már töltöm, de lassan jön:F
  • zorrobomber
    hát igen, jó a régi szép időkre emlékezni
    a legjobb az egészben az volt amikor írták a maileket, hogy milyen fasza az oldal, igazából csak ezért csináltam(a legkoolabb az volt, amikor xyné malev.hu-s domainről irt mailt, hogy milyen király hogy a Bombermant felraktam XD)
    nagyon sajnáltam az oldal törlését, 60k-s uppal teletoltam az egész tárhelyet, volt rajta Neverhood, cd-s Blade Runner, meg minden jóság

amúgy...
    Új post :)
  • takysoft
    nekem is volt sms-webem:D
    volt rajta fullcd Day of the Tantacle, Sam&Max, és kisebb játékok.
  • zorrobomber
    hát, igen :)
    akkor töröltek, mikor elértem volna a pénzlekérés határát :) ravaszok
  • Voltan
    Nono! :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    /Bár nem az ATW-s Wanadoot használja :)
  • Voltan
    Jaja, most nekem is begyorsult kicsit. Általában igyekszem agyonseedelt torrentekről szedni, de hát néha nem jön össze. Ezzel a mostani 40 K-val twljesen elégedett vagyok már. Csakhát annál nincs idegölőbb, ha 2-3 K-val csordogál lefelé valami :(((
    Éjjelre meg nem szoktam bekapcsolva hagyni a gépet.
  • takysoft
    atw szar. úgy ahogy van. pénzéhes mocskok.
    és ne kenjék nekem arra, hogy illegális:D
    akkor töröljék a wanadoo-t is, ne csak az én warezomat:D
  • zorrobomber
    mondanám, hogy feltolom az smsweb oldalamra, de
    1. az pénzbe kerül
    2. az atw törölte tavaly az oldalt :D
  • zorrobomber
    sajnos a torrent ilyen dolog, sztem ha azóta nincs meg mióta kijött, még csak kibírsz 1-2 napot, egyébként nekem 40kval jön lefelé, és seedelem is 60k körül, de rajtam kivül is van sok nép
  • Voltan
    Bah, csak most meg kib*szott 6 K-val jön ez a szar...
  • zorrobomber
    köszi!
  • takysoft
    sry nem.
    amúgy a blog egész OK.
  • zorrobomber
    nem ismertek olyan oldalakat, ahonnan régi gamék koverjeit le tudnám szedni?
    a mobygames-eseken bal lent odacsúnyit a mobygames felirat
  • zorrobomber
    Gameshelter - The Dig

Parancsolj takysoft, kiraktam az isohunt-os linket :)