8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#5762 en semmit se toltottem le, de valamit igy is tudok csinalni -
#5761 up
valamit letöltöttem, de nem tok semmit se csinálni benne. -
#5760 Cauldron:))) de szerettem.... -
#5759 hát kicsi tudás meg egy ilyen pár pájás játékot kezdetnek ha bevál akkor már nagyobbakat -
#5758 Nyilván attól függ, mennyire gondolja komolyan az illető a 3D program írását, illetve mekkora ilyen irányú tapasztalattal bír. -
#5757 Ja, végül is lehet próbálkozni batch file programozzással is. -
#5756 én is észre vettem -
#5755 Hát a kettő közt enyhén szólva is nagy különbség van :D -
#5754 kösz -
#5753 Vagy Dark Basic. -
#5752 Visual Studio -
#5751 milyen program kell egy saját készítésü 3d játék készitéséhez?link vagy program név.elöre is kösz -
#5750 nem én nem erre gondoltam:(
lehet hasonló, de az enyém 3d-s volt.
már amennyire akkor lehetett 3d-s :D
de egy biztos, nem 2d-s volt, mint ez
-
#5749 http://www.origo.hu/szoftverbazis/letolt.html?size=925696&filename=Charlie%20the%20Duck%20v1.9&letoltes=jatekok+ugyessegi+chduck.exe itt van -
#5748 akkó lécci adj 1 linket mer nem találtam sehol ezt a progit.
kösszépen. -
#5747 nem tok róla... pontosabban tudtommal nem. -
#5746 charli kacsás játék kafa -
#5745 júj, ez nekem is megvan. jó játék, csak kib* nehéz.
egyébként dosbox nem tud menteni játékot? -
#5744 vmware-ban van teljes snapshot a memóriáról, meg mindenről.
asszem, sose próbáltam, hallottam. -
MrTressy #5743 dosos gamewizard tud ilyet bárhol elmenteni és visszatölteni -
#5742 Helló!
Nem tudjátok, hogy van-e valami elmentés készítő a régi játékokhoz? Nagyon idegesít, hogy nem érek soha a játék végére, mer mindíg kell vkinek a gép.
Kösz. -
#5741 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://rapidshare.com/files/24905338/quake2.part1.rar
http://rapidshare.com/files/24916911/quake2.part2.rar
http://rapidshare.com/files/24921821/quake2.part3.rar
remélemtyó :O -
#5740 bassz én régebben valahonnan letöltöttem egy lapról, de nem jut eszembe -
Lack #5739 Valaki mondjon egy helyet ahonnan le lehet tölteni a Quake 2 full telepítős verzióját pls. -
#5738 jól van nah :$
én google-ben kerestem, és mindenhogyan kerestem, és nem találtam meg :$
de ezer köszönet, tényleg! -
#5737 alig 30 mp-es keresés volt:D torretezni azt meg tudsz:D -
#5736 ha ez tényleg az amire gondolok, akkor örök hála! :) -
#5735 hülye kérdes... hát vedd meg!:D -
#5734 a Peggle nevű játékot hogy tudnám megszerezni teljesen, nem csak próbaidősen? -
#5733 :D ide -
#5732 GTA 2 ide tartozik? -
#5731 nagyon nagyon sok fogalom létezik erre.... oldgame.. abandonware.. retro..
az abandonware kifejezés viszonylag egyértelmű: olyan régi játék(esetleg akár software), ami már van olyan régi, hogy technológiailag az idők folyamán elavultnak számít, és bár legtöbb esetben ez nincs konrtétan legalizálva, de még a kiadókat se nagyon érdekli már 1-2 kalózmásolat itt-ott. software esetében egy jó példa... Egy kalóz Windows 3.11-ért már nem nagyon haragszik meg a microsoft:D
Az "old game" az meg tényleg szubjektív. véleményem szerint egy 4-5 éves játék(a mai játékfejlődés mellett) már simán beletartozik ide.
nálam az old-game úgy nagyjából az, amit már nem nagyon lehet boltban kapni.(de a Simon the Sorcerer 1 pl oldgame, pedig usaban még rendelhető... szal ez se teljes lefedés.)
Ha a "matematikai logika" órákra gondolok az egyetemen, akkor sose lesz definíció erre, mert a "régi" az szubjektív fogalom. amiben benne van, az nem állítás:D -
#5730 Nézőpont kérdése, hogy ide tartozik -e, ugyanis akik a '80 -as évek játékain kezdték el és a '90 -es évek mesterműveit szinte mind ismerik, azoknak a Windows alatt futó, vagy a XXI. század játékai már inkább az új játékokhoz tartoznak.
De véleményem szerint azért ez sem már egy mai darab. ;-)
Nagy áruházakban általában mindig nagyon olcsón adják ezeket a Disney 3D játékokat. -
xido #5729 Nasira's revenge...de egy szenya játék:)...PS1-en nyomtam...szépen el is akadtam benne,jégrámpán kellett lefelé csúszni,hajtűkanyarok..zuhanás:) -
#5728 hallod a modern vga-kat naon utálja a game. én régen p2 300-on toltam voodoo2-vel. meg 433-as cekán riva tntvel. de sztem vegyél egy voodoo2-t (nem drága cucc) és azzal menni fog bármien procid is van -
#5727 nem játszottam ezzel, de nem hiszem hogy jobb lenne a régi Aladdin-nál, azt jó sokszor végigtoltam :) -
#5726 asszem a 2001-es Aladdin is idetartozik:
-
#5725 GTA 2 ide tartozik? -
#5724 Mázlisták.
Meg tudok zakkani, hogy nem tudok vele játszani.
Még a végén Dosbox vagy egy másik emu alatt kell elindítanom... -
#5723 én egy 433-as celeronon voodoo bansheevel egész nagy felbontásban nyomtam:D