Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sehol sem találtam meg a teljeset, mindenhol csak demó van...
Demó itt!
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Item Line Word Answer
Mace 1 1 WEALTH
5 3 WIZARD
4 3 OFFICIALS
Egg 1 3 CLERICS
3 4 MYSTICS
3 1 PUMMEL
Book 1 1 AROUND
6 1 GNOMES
3 1 PUMMEL
Shield 3 3 WEAPONS
4 3 SHORT
6 2 AWAY
9 2 CAN
4 2 CERTAIN
5 1 REAR
Flail 3 3 USING
5 3 TOUGHNESS
4 3 FITNESS
Armour 2 1 HOUND
4 2 FLAMING
3 3 DISTURBING
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Item Line Word Answer
Mace 1 1 WEALTH
5 3 WIZARD
4 3 OFFICIALS
Egg 1 3 CLERICS
3 4 MYSTICS
3 1 PUMMEL
Book 1 1 AROUND
6 1 GNOMES
3 1 PUMMEL
Shield 3 3 WEAPONS
4 3 SHORT
6 2 AWAY
9 2 CAN
4 2 CERTAIN
5 1 REAR
Flail 3 3 USING
5 3 TOUGHNESS
4 3 FITNESS
Armour 2 1 HOUND
4 2 FLAMING
3 3 DISTURBING
a katalógusban katty a a játék nevére
ott a Скачать résznél nav valami ilyesmi:
Скачать игру
(akinek nincs feltéve a ciril támogatás...
a táblázatban második sorában a link, ahol a megabytokat is írja)
az új oldalon pedig a legalsó piros Скачать файл feliratra katty, és kezdheted is a letöltést.
DE!!!
Flashget telepít, Firefoxhoz Flashgot addon szintén telepít, és Flashgettel mert a letöltés kb 2 percenként megszakad, az meg automatikusan folytatja, nem cseszi el, mint a böngészõk alapból.
ekszplórerrel letöltött fájlokat nem fogsz tudni kicsomagolni.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Helpet kérek: Elkezdtem játszani az Eye of the Beholderrel, és nagyon tetszik. Végére értem a csatorna elsõ részének, egy létra következik, de amikor odamegyek, valamilyen kódot kér a game. Van ehhez vmi crack?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
- tudnál ebben segíteni....pl. megmondod h melyik színes csíkra kattintsak...😊
Segítséged elõreis köszönöm, üdv.
Afrika lvl3 ^Xian powa^
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Na így egyszerûbb...
Nekem a leírásod alapján a Dreams To Reality ugrott be:
http://www.laserpoint.freeserve.co.uk/dreams.jpg
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
az Xbox-os Munch Odysse TELJES 2.7 GIGÁS SZIKRONOS MAGYARÍTÁSA
letölthetõ a portálról!
PSN ID.: Beegabor
😊))
A lóerő legyen veletek! :))
namármost vagy szar az egész, vagy én rontottam el bvamit? csinálni kell még valamit?
Elõre is köszönöm, respekt!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
BBird: Mi haverral a Doom-ot nyomtuk co-op, de hamar rájöttünk, hogy egymást érdekesebb leszedni (fõleg, mikor a szörnyeket aprította és közelrõl hátbalõttem...<#miaz>#miaz>), sz'al gyorsan áttértünk a Deathmatchr-e.
Space Invaders, még a jó öreg Atari2600 -ra.
Mai napig megvan, sokat játszottam nõvéremmel a '80-as években, együtt likvidáltuk a nagyon csúnya ufobácsikat. ;-)
(Biztos volt korábbi co-op is egyébként, lássuk ki nyeri ezt a "pályázatot"! A nyertes jutalma minden oldgamer-tõl egy tapsoló smiley.) :-))
cooperativból csak a commandos ugrik be, ami elég gáz volt.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
De annak ellenére egyedül is élveztem.
De annak ellenére egyedül is élveztem.
Nekem ez utóbbi jelenti a kooperativot. PC-rõl nem hirtelen csak a NeedforSpeed 2/3 ugrik be, de Amigán nagyon tutkó volt az Alien Breed, a Settlers elsõ része (két egér az amigába azt hajrá) meg a Hired Guns...
Viszont nem volt túl konkrét a kérdés, mert igazából nem csak az akció játékokban lelhetünk ilyen lehetõségekre. Stratégiák közt is van jó néhány, ami fel van szerelve ilyen opcióval. ;-) (Gondolom ilyen akár a Heroes of Might and Magic sorozat, vagy nem?)