Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki az old-games.ru ról szeretne töltögetni valamit nem nehéz.Kiválasztod ami kell katt a nevére majd a megjelenö ablakban 2. négyzetnél megkeresed Скачать игру nevü szöveget arra katt majd az megnyiló új ablakban katt a Скачать файл a lap alján és máris tölti

itt van oldgames.ru-ról lett szedve amúgy

takraj
Nincs meg valakinek a TerraFire teljesben? (97-es DOS játék)
Sehol sem találtam meg a teljeset, mindenhol csak demó van...

Demó itt!

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Aquli
köszi!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

most is, de így is kibogarászható. Lusta vagyok a Tab-okat Space-re cserélni 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Hmm... szétcsúszott 😞

Item Line Word Answer

Mace 1 1 WEALTH
5 3 WIZARD
4 3 OFFICIALS
Egg 1 3 CLERICS
3 4 MYSTICS
3 1 PUMMEL
Book 1 1 AROUND
6 1 GNOMES
3 1 PUMMEL
Shield 3 3 WEAPONS
4 3 SHORT
6 2 AWAY
9 2 CAN
4 2 CERTAIN
5 1 REAR
Flail 3 3 USING
5 3 TOUGHNESS
4 3 FITNESS
Armour 2 1 HOUND
4 2 FLAMING
3 3 DISTURBING

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Kellene lennie egy CODES!.TXT file-nak a játékhoz, abban vannak a kódok, amiket be kellene írnod... Ez van benne:

Item Line Word Answer

Mace 1 1 WEALTH
5 3 WIZARD
4 3 OFFICIALS
Egg 1 3 CLERICS
3 4 MYSTICS
3 1 PUMMEL
Book 1 1 AROUND
6 1 GNOMES
3 1 PUMMEL
Shield 3 3 WEAPONS
4 3 SHORT
6 2 AWAY
9 2 CAN
4 2 CERTAIN
5 1 REAR
Flail 3 3 USING
5 3 TOUGHNESS
4 3 FITNESS
Armour 2 1 HOUND
4 2 FLAMING
3 3 DISTURBING

takysoft
persze.. bár én se tok oroszul, csak kattintgattam😄
a katalógusban katty a a játék nevére
ott a Скачать résznél nav valami ilyesmi:
Скачать игру

(akinek nincs feltéve a ciril támogatás...
a táblázatban második sorában a link, ahol a megabytokat is írja)

az új oldalon pedig a legalsó piros Скачать файл feliratra katty, és kezdheted is a letöltést.

DE!!!

Flashget telepít, Firefoxhoz Flashgot addon szintén telepít, és Flashgettel mert a letöltés kb 2 percenként megszakad, az meg automatikusan folytatja, nem cseszi el, mint a böngészõk alapból.

ekszplórerrel letöltött fájlokat nem fogsz tudni kicsomagolni.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Aquli
Sziasztok!
Helpet kérek: Elkezdtem játszani az Eye of the Beholderrel, és nagyon tetszik. Végére értem a csatorna elsõ részének, egy létra következik, de amikor odamegyek, valamilyen kódot kér a game. Van ehhez vmi crack?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Hi. Megnéztem azt az orosz oldalt, amit belinkkeltél, nagyon szuper. Annyi gondom van vele h nem tok oroszul, és nemigazán jöttem rá, hogy hol kell elindítani a letöltést😊
- tudnál ebben segíteni....pl. megmondod h melyik színes csíkra kattintsak...😊
Segítséged elõreis köszönöm, üdv.

Afrika lvl3 ^Xian powa^

berlinboy6329
A játékot gondoltam hogy adnák ki PC-re.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
azaz.Thanks.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Kép a játékból
Na így egyszerûbb...
BerlinBoy!
Nekem a leírásod alapján a Dreams To Reality ugrott be:
http://www.laserpoint.freeserve.co.uk/dreams.jpg
takysoft
pc-n eleve a játk se jelent meg, így....

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

dronkZero
A Dark Legions-t sikerült valakinek szóra bírnia XP-n? DosBOXom tökön szúrja magát tõle...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

berlinboy6329
PC-re adnák inkább ki rohadjanak meg.

berlinboy6329
Lenne 1 kérdéesm:Volt 1 régi gém régen.😊 Játszottam vele,de csak a demójával és nem tom a címét.Vmi félmeztelen csávóval kellett menni magasan a felhõk közt.Voltak ilyen lebegõ helyek.A csávó akivel voltam,félmeztelenül rohangált,meg asszem kopasz is vol,és volt oolyan hogy vmi barlang labirintusban kellett rohangálni és üldöztek a szörnyek,aztán kijutottál vmi tóhoz.nem emléxem pontosan a nevére,de vmi cryo vagy pyro vagy vmi ilyesmi volt azt tudom.

takysoft
meg fogtok pukkadni...

az Xbox-os Munch Odysse TELJES 2.7 GIGÁS SZIKRONOS MAGYARÍTÁSA
letölthetõ a portálról!

Seth
Igen, only Xbox-ra jelent meg a Munch Odysse, azóta nem jött ki új rész (ja meg GBA -ra is kijött de az szóra sem érdemes).

PSN ID.: Beegabor

BBird
Ha jól tudom, xbox -on vándorolt tovább a széria. :-)
berlinboy6329
😞 minek kellett félbehagyni? Áhh.

Borgi
aszem pc-n nincs fojtatása 😞

porki fagyok fállalon

berlinboy6329
Az Abe's oddysee+exoddusnak van folytatása?Met a 2. rész végén volt szó vmi munch's oddysee nevû gémrõl,ami már 3s-ben ment,de nem hallottsm róla PC-n.

igazat adok.
😊))

A lóerő legyen veletek! :))

csácsá, az oldgames.ru-val kapcsolatban: ahány file-t eddig letöltöttem, mindnek azt írta ki: az archívumnak nincsnen vége!!!

namármost vagy szar az egész, vagy én rontottam el bvamit? csinálni kell még valamit?

Elõre is köszönöm, respekt!
PiszkosFred
No igen, de amig egyutt irtjatok a mobokat, addig is jo a jatek, de egy ido utan izgalmasabb, ha egymas ellen jatszotok ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Szerintem a kooperáció szó önmagában az "egymás segitése" gondolatát jelenti. Az hogy van friendly fire (quake2 példád) az más... ha csak egymás ellen nyomtátok, akkor az szvsz nem kooperativ játék. Ha a mocikat irtottátok vigyázva egymás testi épségére, akkor az.

PiszkosFred: Jól emléxel, a WoW-ban ki lehetett lõni a másikat (legalábbis C64-en).

BBird: Mi haverral a Doom-ot nyomtuk co-op, de hamar rájöttünk, hogy egymást érdekesebb leszedni (fõleg, mikor a szörnyeket aprította és közelrõl hátbalõttem...<#miaz>), sz'al gyorsan áttértünk a Deathmatchr-e.

BBird
Nekem attól co-op egy játék, hogy együtt lehet csatázni más ellen. Az, hogy most kilõhetõ-e a csapattárs vagy sem... szerintem nem számít. Legtöbbet játszott co-op játék nekem a Quake 2 volt, s amikor untunk egy pályát, jól beküldtem a társam hátába egy rakétát. Kedves gyerek voltam/vagyok. ;-))
PiszkosFred
Igen, pvp = egymas ellen (is). Lehet hogy rosszul emlexem egyebkent, de mintha a WoWban egymast is kilohettuk volna. De ha megsem, es az en emlekeim halvanyak es kopottak (amire minden esely megvan), akkor elnezest kerek Ollie cimboratol, hogy balga modon kijavitottam, helytelenul ;]

BBird
Eszembe jutott egy tán még korábbi co-op játék, na ezt "übereljétek":
Space Invaders, még a jó öreg Atari2600 -ra.
Mai napig megvan, sokat játszottam nõvéremmel a '80-as években, együtt likvidáltuk a nagyon csúnya ufobácsikat. ;-)

(Biztos volt korábbi co-op is egyébként, lássuk ki nyeri ezt a "pályázatot"! A nyertes jutalma minden oldgamer-tõl egy tapsoló smiley.) :-))
PVP= Player Versus Player? Ugy rémlik, a havert nem lehetett kilõni. De ha mégis, a cél nem az volt, hanem együtt leirtani a szörnyikéket. Persz lehet, hogy ti PVP-ben játszottátok... 😊

PiszkosFred
Az pvp volt, nem coop, ha jol emlexem.

ollie
A legelsõ a Wizard of Wor volt! ÉS milyen állat volt egyszerre ketten nyomni!

takysoft
multit jobban szeressük. fps vagy rpg.

cooperativból csak a commandos ugrik be, ami elég gáz volt.

mrzed001
Raid Over Moscow - na ezért annakidelyén leültettek volna vagy 10 évre <#hehe>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

PiszkosFred
Vagy a legelsõ multiplayer (legalábbis számomra, ha ez nevezhetõ annak) a SAVE NEWYORK ;]

Cooperative gém: (még C64-rõl) a Goonies! <#nevetes1>

Valamit naon elrontottam.<#falbav>

Apropó nállam nem ment a Settlers 1 két egérrel. 😞(
De annak ellenére egyedül is élveztem.

Apropó nállam nem ment a Settlers 1 két egérrel. 😞(
De annak ellenére egyedül is élveztem.

PiszkosFred
Osztott képernyõn sosem tudtam játszani. Egyszerûen képtelen voltam figyelni 😄 Egyedül a Spy vs Spy széria az, amivel sikerült úgyahogy jókat szórakozni, de minden más játék kapcsán egyszerûen képtelen voltam csak az én "részemet" figyelni. Korai szimulátoroknál (Ace2, autóversenyek, stb) emiatt már alapjaiban halott volt ügy részemrõl, ha haverokkal versenyeztünk ;]

justin
Tényleg settlers milyen vicc volt 2 egérrel, igaz hogy nem sokat lehetett látni a képernyõ felébõl, de akkor is...

fogalmazás rulez: "PC-rõl hirtelen csak a NeedforSpeed 2/3 ugrik be"

Csak egy kérdés: kooperativ alatt a szimpla multiplayt érted, vagy azt, hogy az egyjátékos "küldetéseket" tudja egyszerre két ember nyomni, akár egyetlen gépen, egymás mellett ülve, osztott képernyõn?

Nekem ez utóbbi jelenti a kooperativot. PC-rõl nem hirtelen csak a NeedforSpeed 2/3 ugrik be, de Amigán nagyon tutkó volt az Alien Breed, a Settlers elsõ része (két egér az amigába azt hajrá) meg a Hired Guns...

BBird
Nekem a co-op -ról sajnos leginkább a Q2 és társai jutnak eszembe, azaz az FPS-TPS cuccok. De ha régebbre megyünk vissza, szerintem voltak Heretic/Hexen részekhez is, nem? Ahogy a Doom/Duke3D félékben is.
Viszont nem volt túl konkrét a kérdés, mert igazából nem csak az akció játékokban lelhetünk ilyen lehetõségekre. Stratégiák közt is van jó néhány, ami fel van szerelve ilyen opcióval. ;-) (Gondolom ilyen akár a Heroes of Might and Magic sorozat, vagy nem?)
justin
Mennyire õsidõk? Duke3D? <#vigyor3>

Lacc
Nem emlékszik valaki valami frankó cooperative-móddal is rendelkezõ játékra még az õsidõkbõl? 😊
BBird
Szerencsénkre azonban erre rájöttek a fejlesztõk is, s hamarosan jön ki a Settlers 5 grafikai motorral megáldott Settlers 2 remake. /me várja. :-)