8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#5922 Működik. Kösszépen. -
#5921 Na meg rögtön tudnád, hogyan kell beindítani a botot:
"Create a directory called RPBOT as a subdirectory in your Quake directory
(parallel to the ID1 directory) move the PROGS.DAT file included in this archive
to the RPBOT directory. To play, type QUAKE -GAME RPBOT from the Quake
directory. This modification only works with the registered version of Quake.
Make sure you
run deathmatch when you play with the bots- they don't play coop (either select
multi-player, or type DEATHMATCH N at the console, where N = 1 or 2). To change skill levels, type SKILL N at the console, where N is a value between
0 and 3 (inclusive)."
-
#5920 Hja, az angol tudás fontossága azért nem elhanyagolható, érdemes lenne belevágnod.
Már csak azért is, mert a neten található "tudásanyag" 90%-a angol.
-
#5919 Nos, eddíg ezt találtam, de az istennek se tudom működésre bírni.[Link] -
#5918 A bot-ot majd még megnézem, kösz. De a végigjátszás angolul van, azzal semmire nem megyek. -
#5917 Quake Végigjátszás
Quake1 bots -
#5916 Helló!
Kéne végigjátszás a Quake 1-hez. Sehol se találok a neten.
És nem tudjátok, hogy bot-ot le lehet-e tölteni valahonnan hozzá?
Thx. -
#5915 megjelent a John Tiller's Campaign Series gyűjtemény
west front
east front
rising sun egy packban.
emule-n torrenten már van -
zsgaby #5914 szerintemis. Volt hozzá 3dFX patch :) -
#5913 ignésün (ignition)
nagyonjó, kötelező, halálos bűn nem ismerni ;> -
#5912 melyik játék ez? -
meglátom ezt a képet, és még mindig ellenálhatatlan vágyat érzek hogy letöltesem. váonfdö beszt autós gém -
#5910 köszi, töltöm is! -
#5909 Discworld 2 (Eng) (Full Version, Full Audio, Eng Subs) (.ISO).rar
ed2k://|file|Discworld.2.(Eng).(Full.Version,.Full.Audio,.Eng.Subs).(.ISO).rar|742367157|C64E4E00BE0980164B2A72794B84A14E|/ -
#5908 Nekem megvan, de szólok, hogy 2 CD-s. -
#5907 Esetleg torrent? -
#5906 sziasztok! a discworld 2 (mortality bytes) hangos (egy cd-s) verziója nincs meg valakinek? az underdogson csak egy némított rip-verziót találtam (kb 60mb). van ötletetek? -
#5905 DosBox alól próbáltad? -
#5904 Csá all! nem tudja valaki hogy a prehistorik 2 miért fagyasztja meg a gépet pedig azt írták hogy simán fut xp alatt. plz help -
charley18 #5903 Hi.
Köszi az volt :D
Végre megtaláltam a játékot.
Még1szer kösz. -
Gary #5902 Esetleg a Battle Realms? -
charley18 #5901 Igen olyan volt pontosan.
Nem emlékszel valamire még?
A nevére stb? Mert nagyon kéne. -
MrTressy #5900 Hát lehet xar változata van.... nekem a belinkeltet fel lehet installálni és müködik, egész jó kis játék amúgy -
#5899 Nem tűnt fel, hogy istallálni nem tudja? -
#5898 Dosboxot egy windowsos játékhoz? Sok szerencsét... -
#5897 Hopp hamar lenyomtam, ja játszottam vele de a címe nem ugrik be.. -
#5896 Valami rizsföldek is voltak benne és ilyen házakat is lehetett építeni és a földműveseket katonákká lehetett fejleszteni? -
charley18 #5895 Hi all.
Régebben kb 5-6 éve játszottam egy játékkal ilyen stratégiai játék volt.
Kínai stratégiai játék Warcraft féle játék. Úgy emlékszem lehet 3D-s volt.
Nemtudja valaki a nevét?
Építeni lehetett benne majd katonákat lehetett csinálni. Kínai. -
MrTressy #5894 Szedd le ezt ezt müködésre is lehet birni xp alatt, van elég seeder hozzá gyorsan lefog jönni.Még egy high resolution pack is van benne 2.3mas patchel és crackkel -
MrTressy #5893 Zsiiiir, csak elindult kellett ez a sort kellett irni a cfg file-ba "safe_texture_manager" és igy már elindul.Mindjárt megkeresem ezt a változatot hátha megvan valahol ha nincs max én töltöm fel ahonnan majd letudod szedni -
MrTressy #5892 Ah megvan a gond nem tetszik neki a gf 7800 gs+ vidikártyám -
MrTressy #5891 Nekem van egy SS2öm amit fel lehet installálni de az a baj hogy a pálya betöltés után kifagy, nem történik semmi akármit nyomok kilép desktopra :( pedig introt mindent betölt csak a pályát nem :X -
#5890 Sajna nem kétmagos :(
A csökkentett módot kipróbálom :) meg a dosboxot is (legalább installhoz?)
DB -
#5889 Próbáld meg csökkentett módban. Egyébként nem duplamagos procid van véletlenűl? Mert akkor még próbálkozhatsz processz affinityt is állítani. -
blackgamer #5888 a minap nagyon megörültem, mert valaki a világban vette a fáradságot és egyik kedvenc játékomból a Solar Winds-ből feltett videót
a game 1993-as, és amiért megfogott, az a "végtelen nagy" játéktér
bármerre röpködhetsz, ha találsz bolygót vagy űrhajót akkor beszélsz velük, van űrcsata, az űrhajó erőforrásait lehetett elosztani, pl. többet kapjon a páncélzat...
nagyon imádtam, hatalmas szabadság volt játszani vele, lekötött
és az említett videó -
#5887 WOW! :D KÖSZI :D -
MrTressy #5886 North&South Amiga,Atari,C64,Pc,Nes-re igy kiválaszthatod hogy melyik platformon a legjobb :) -
MrTressy #5885 De még van Nes-re is ha van valami symbianos vagy wmes okostelód nyomhatod akárhol :) -
MrTressy #5884 Melyik kell amigás vagy a c64es? -
#5883 oké köszi, és ööö akkor az megmagyarázhatja azt hogy miért kellt önálló életre a játék :D ööö gondolom olyat nem tud linkelni senki ahonnan azt lelehet tölteni.