8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • akyyy
    képet!D mert nem találtam... sztem nem az de nemtom.. de anynira nem is fontos..az a kastélyos kell wháá
  • dronkZero
    Na meg mondjuk rá kéne jönni, hogy hogyan működik... :)
  • dronkZero
    Ja, itt van hozzá a cucc:
    Kaillera
  • Rip
    Ja, szerintem is az "Into the Eagles Nest" lesz az.
  • dronkZero
    Nincs kedve valakinek MAME (Neogeo, Callus) játékokat tolni "multiban"? Haverjaim nem tudják mi a jó, nem akarnak velem játszani... :)

AD&D:Shadow over Mystara, Metal Slug, ilyesmikre kattantam rá újabban, jó lenne, ha valaki kapható lenne a dologra...
  • Randal
    Hasonlóval én plus/4-en játszottam. Az az Eagles Nest volt. Szeritnem az az. 1 joyt is eltörtem miatta:)

• akyyy
    nnem commandos , sokkal régebbi játék:D

csak fel le balra jobbra lehetett menni benne:D
  • MrTressy
    green beret ugrik be a katonásra
  • akyyy
    jah egyébként 286-os géppel ment, cga monitorral(lehet másokkal is, de ezen tuti, 16 szinnvilággal)

meg van egy másik, valami ammo, vagy nem is tudom egy katonai játék, egy katonával kellet kinyirni a többi katonát, felül nézetes, labirintus szerű, és ha elfogyott a töltényed, menni kellet az ammo ért:D

meg volt még egy jó játék, csak annak tom a nevét: Golden Axe.

Jah, meg titus:D de azt se felejtem el sose mert worms world parti elején az a roka jelenik meg amivel lenni kellet:D
  • akyyy
    de színes volt:( nem ilyen egyszinű sárga.. elég világos, többlet a fehér szinek...bár egykét "szoba" elég sötét volt....

de lehet ennek valami másik kiadása megnézem. am komolyan már aki megfejti majd nekem, küldök neki egy rekesz borsodit
  • BBird
    Az meg a
    Knight Lore
    volt. :-)
  • Montanosz
    volt valami hasonló, bár még speccyn játszottam vele és egy lovaggal kellet menni
  • BBird
    Bubbler
  • akyyy
    Valóban, hasonlít rá, de nem ez volt, mert ez nem kastálynak néz ki. és az határozottan valami kastély volt.
  • akyyy
    GONDOLKODJ:d
  • Randal
    Humm humm. Rémlik valahonnan a cucc, de nem jut eszembe. Olyan Head over Heels szerű de nem az.
  • FL Zoli
    Winter Challenge..téli olimpiás játék..s ahelyett hogy lehűtött volna felforralta az agyvizem...s windows reinstall
  • takysoft
    nem basztatás célzattal, de mit vágott haza?
    mer ha jól nézem dos-os?
    legroszabb esetben dosbox reinstall:D
  • akyyy
    Nah megpróbálkozok én is most képpel. még mindig a kastélyos játékot keresem.
    Kb így nézett ki:

Ilyesmi nézetbe kellet menni (3D, de két fal hiányzott hogy belássunk a pályára)

ugrálni kellet egy nagy fehér golyóval (ha 1 helybe áltunk akkor csak magától pattogott)

ÉS ha már megtettünk bizonyos távolságot, akkor leeresztett a ladba és game over. mindgi lkáttuk hogy egyre laposodik a labda.

Viszont voltak a pályán iylne tüskék(zöldel jelölve a képen) amire ha ráugrottunk, akkor feltöltődött a labda ( de lehet nem tüskék voltak, hanem tán egy homokóra szerü kehely, de már nem nagoyn emlékszem sajna:( )

Aki felismeri sikítson thx:D
  • FL Zoli
    Az az köszi, már scak le kellene tölteni vhonnan..de nem hiszem hogy különösebb probléma lesz.
    A dosgames.ru ról leszedett Winter Challenge meg hazavágta a gépemet..csak gondoltam szólok nehogy más is így járjon
  • Gary
    Teen Agent?
  • FL Zoli
    Hello mindenki
    Keresek egy játékot. Egy asszem 7 éves PC guru cdn volt rajta a demója..bár a játék sokkal régebb. Hasonló mint a Day Of The Tentacle,(ugyanolyan elmebeteg) csak egy sráccal kell menni akiből titkosügynököt akarnak faragni. A kiképzőbázison kezdődik. Az introban meg eltűnik 1 halom arany.
    remélem vki ráismer
    előre is köszi
  • JetiRulez
    Én nem tudom, mert nem is töltök régi játékokat, amióta letöltöttem egy 3000 darabos kollekciót torrenten.
  • Csacsi
    Sziasztok. Az old-games.ru oldalról mindenkinek ilyen lessan jöbnnek a cuccok? Olyan 2,5k-6k között jobb esetben?
  • BaLTáSGYiLKoS
    még nosztalgia:)
  • Rip
    csíter! :D
  • JetiRulez
    Mostmár nem olyan fontos a végigjáccás. Az öcsém megoldotta RDCLIP-pel.
  • BaLTáSGYiLKoS
    ó redneck öthetvenhat.... vért izzadtam mire végigvittem, de megérte
    1ébként tenksz!!!!!!!!!
  • JetiRulez
    most éppen a redneck rampage 1-ben akadtunk el az öcsémmel az 1/6-os pályán a csatornában. írhattam volna ezt a saját témájába is de ott nincs forgalom.
    thx.
    egyébként jók a nintendós képeid BaLTáSGYiLKoS
  • JetiRulez
    bocs. nem ide jött volna
  • JetiRulez
    windows xp
  • Noodlee
    nekem még valahol megvan a Quake első részéhez egy 12 perces végigjátszás video nightmare fokozaton! Ha lenne rá igény megpróbálom előkeresni.
  • Borgi
    aranyoska.. a lány.. a játék.. ő.. bár elég fiatalka az egyik másik meg már lassan öregnek számit, de egyik dolog sem lehet probléma ;>
  • BaLTáSGYiLKoS
  • BaLTáSGYiLKoS
  • BaLTáSGYiLKoS
    ezekkel játszani...:)))

[IMG]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/oldgameruless.jpg[/IMG
  • Rip
    Gyökeres fog!!! :D :D OMG!!! :D
  • JetiRulez
    már sikerült megnyerni. az uccsó pályával voltam gondban, annál a gyökeres fognál.
  • takysoft
    :D kicsit bunkó, de igaza van:D boss-okon kívül minden tök triviális:D,bár a bossok se hú de nehezek...

Duke Nukem már más tészta... de Quake...
  • ollie
    Quake 1 végigjátszás? Mi megy nehezen, a lövés vagy a lövés? :))