Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg emlékszem volt olyan is, hogy te voltál a tejkihordó fiu, és ugy kellet csábitgatni 😊
porki fagyok fállalon
És itt csak az udvarláson van a hangsúly vagy (18) -as karikába sorolható hardcore is zajlik? :-D
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Segítsetek nekem! Volt réges régen 1 játék,az volt a lényege, hogy le kellett fektetni 1 nõt, választani lehetett a lehetõségek közül, hogy csábítod el vagy mi, pezsgõ, virág, ilyenek. Az volt a címe ami a nõ neve is volt. 2 db 1.44-es lemezre fért rá. Nem tudjátok mi a címe, már 2 hete ezen agyalok. 😊
köszi!
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ezek szerint nem értettem félre a review-eket... mindenképpen kipróbálom, de eléggé tartok a valós idejû csatáktól. Nincsenek nekem ahhoz reflexeim, én igazi generális vagyok, nem lövészárokban harcoló baka 😊
Minden tiszteletem a Lucsarts (régi Lucasfilm) kalandjátékoké! De hol vannak a folytatások? Ez az a stílus, amit itt sokan szeretünk, hol van az új Maniac Mansion, Monkey's Island, és Sam and Max? Én éhes vagyok erre a stílusra, nyilván Ti is. Akkor hol vannak???
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
nem tudom fejbõl, melyik könyvtárat kell megadni, talán a resource
de nem tudom
de megy vele remekül
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Meg regi mercevel is, nemhogy maival.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Imádtam,de a 3. rész ultragagyi lett.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
valami psx emulátort?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
elöre is köszi
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
cdgalaxison Commandos 1: Beyond the Call of Duty kapható, 3. és a legutóbbi epizód.
amugy, 1 cd csak és nekem ment xp-n!
Forza.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Ingyen.Nagyon kéne a játék.
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
Akár hány gold versiont letölttöttem nincs meg a hajóácsnál a hajós ikon...
Elõre is köszz!!!
AZ az!
Köszi!
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Van 1 kérdésem, hátha ti vágjátok mirõl beszélek...
Van 1 tök régi játék, még játszottam vele vagy 10 éve... ilyen hangyával kell menni, és oldalnézetes, és dominókat kell hurcolni, és mindegyik dominó máshogy videlkedik amikor nekidõl a másik, és valami ajtókon kell talán bemenni... Ennyit tudok róla.
Nem tudjátok mi a címe?
köszi
annak vannak floppy ikonos telepítõi asszem