Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borgi
lol, ezzel énis sokat "probálkoztam" xD
meg emlékszem volt olyan is, hogy te voltál a tejkihordó fiu, és ugy kellet csábitgatni 😊

porki fagyok fállalon

BBird
Hehe, ilyen is volt (van)? :-)
És itt csak az udvarláson van a hangsúly vagy (18) -as karikába sorolható hardcore is zajlik? :-D
takysoft
Interactive Girls

dosbox ajánlott

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Hi!

Segítsetek nekem! Volt réges régen 1 játék,az volt a lényege, hogy le kellett fektetni 1 nõt, választani lehetett a lehetõségek közül, hogy csábítod el vagy mi, pezsgõ, virág, ilyenek. Az volt a címe ami a nõ neve is volt. 2 db 1.44-es lemezre fért rá. Nem tudjátok mi a címe, már 2 hete ezen agyalok. 😊

köszi!

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

Silent Hill 1 PC-re

Az SH4 fórumban Tower Guard adta a linket.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

"realtime ürcsata"

Ezek szerint nem értettem félre a review-eket... mindenképpen kipróbálom, de eléggé tartok a valós idejû csatáktól. Nincsenek nekem ahhoz reflexeim, én igazi generális vagyok, nem lövészárokban harcoló baka 😊

ha megpróbálkoznál psx-es emulátorral Silent Hill 1-ezni akkor az emuparadise.org-on fennvan isoban a játék...
Voltan
Már végig is vittem! Full Throttle rulez! Brrrrm-ba-dam-daaaaam-rrrrrrrr!
Minden tiszteletem a Lucsarts (régi Lucasfilm) kalandjátékoké! De hol vannak a folytatások? Ez az a stílus, amit itt sokan szeretünk, hol van az új Maniac Mansion, Monkey's Island, és Sam and Max? Én éhes vagyok erre a stílusra, nyilván Ti is. Akkor hol vannak???

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
OK Mûködik a dolog! Kösz a segítséget!

Voltan
Köszönöm! Majd megpróbálom.

ollie
Nekem csak az a bajom vele, hogy máig 40 dolcsiért árulják.

takysoft
hát persze, hogy tudja, csak ne a gyökérkönyvtárat add meg neki
nem tudom fejbõl, melyik könyvtárat kell megadni, talán a resource
de nem tudom

de megy vele remekül

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

hallihó ! Megvan valakinek a COLONY, vagy valami hasonló területfoglalós játék?
dronkZero
Nagyon nem értem, mi bajod van vele. Teljesen tökéletes Master Of Orion 1 remake. Mindent tud, amit az tudott, csak 3D-s, meg realtime ûrcsatás.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

[Jakuza]
Gyenge dolog a Sword of Stars.
Meg regi mercevel is, nemhogy maival.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Voltan
A ScummVM-et lehet használni CD-s játékoknál is? Megvan a Full Throttle eredetiben, de a Winfos nem szeresse. Szóval a ScummVM tudja kezelni?

Shaman
jah sorry,szánom bánom....

Imádtam,de a 3. rész ultragagyi lett.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

dronkZero
Mûveletlen! 😛
Master Of Orion

Shaman
mi az a MOO?
én eddig csak MMO-t ismertem...

dronkZero
Ha valaki egy kis MOO élményre vágyik "mai" köntösben, akkor tudom javasolni a Sword of the Stars-t. Egészen jó kis játék...

Shaman
nah engem érdekelne,ha fel tudod valahova tölteni és 1-2 napig ott tudod tartani,azalatt le tudom szedni.

Tulajdonképpen a ps1-es iso-hoz és az emulátorhoz egy PC-s telepítõ programot, majd egy startmenüt, amibõl konfigurálható az emulátor. Ha nem mászol bele mélyen a telepített dolgok lelkébe, akkor észre sem veszed, hogy emulátorból fut a játék. Gondolom, ez is volt a cél.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Shaman
mit takar a PC.s keretprogram?
valami psx emulátort?

szeifi, Shaman: Nekem megvan, PS1-es ISO, PC-s keretprogrammal. Kb. 400 Mega. Ha így jó, akkor holnap fölrakhatom valahová (ha nem felejtem el <#vigyor>).

Rip
Emulátorral PC-n is játszható <#nevetes1>

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

BBird
De feltételezem nem psx -re kereste. :-)
Borgi
de péesikszen (psx) volt.

porki fagyok fállalon

BBird
Tudtommal az elsõ rész nem is volt PC-n, csak a 2 -tõl.
Shaman
noh az engem is érdekelne,mert a film után kíváncsi vagyok rá,s csak a 2-3-4-et találtam meg letöltésre,az 1-et nem...

hali nem tudja vki véletlenül honnan lehet letölteni a silent hill 1 et? (torrent és DC alapu letöltés nem jöhet szoba csak http)
elöre is köszi
Rip
Ahh, akkor jól emlékeztem 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

BBird
http://www.evm.hu/evm2/evm_akcio.php -> Commandos részek.
cdgalaxison Commandos 1: Beyond the Call of Duty kapható, 3. és a legutóbbi epizód.
sebtib
mék ment XP neked

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

arty
ismerem, megvan, de elakadtam még anno amikor egy atomot szállito szerelvényt kellett megállitani 😊 imádtam!

amugy, 1 cd csak és nekem ment xp-n!

Forza.

Rip
Hmmm, EVM-ben nincs meg, sorry, de valamilyen budget kiadását már láttam valahol.

Borgi
kommandosz 2volt, az asmi ijen forgatható full3d-s fuj volt?!

porki fagyok fállalon

Rip
Tényleg, talán EVM-sorozatban is megvan. Annyit meg igazán megér.

mármint 1-1 ezresért 8)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

én mindig edonkeyt ajánlok, de commandosokat (1, kieg, 2) asszem egy ezresért vesztegetik...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Rip
Sam and Max Hit The Road.

emberek en egy oan gamet keresek amiben egy kutyaval es egy nyulal kellet menni es bunugyet megoldani<#help>
Rip
De. Már eddig is 5193-szor írtak ide valamit.

sebtib
ide nem ír senki

sebtib
nem tudná valaki honnan lehet letölteni a Commandos 1 Beyond call of duty-t.
Ingyen.Nagyon kéne a játék.

valaki nem tud nekem küldeni egy olyan settlers 2 .õt amiben õ tud hajót építeni???
Akár hány gold versiont letölttöttem nincs meg a hajóácsnál a hajós ikon...

Elõre is köszz!!!
Amiga
Nincs mit. 😊

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Ja, ja!!!!

AZ az!

Köszi!

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

Amiga
Push Over?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

CSõváz...

Van 1 kérdésem, hátha ti vágjátok mirõl beszélek...
Van 1 tök régi játék, még játszottam vele vagy 10 éve... ilyen hangyával kell menni, és oldalnézetes, és dominókat kell hurcolni, és mindegyik dominó máshogy videlkedik amikor nekidõl a másik, és valami ajtókon kell talán bemenni... Ennyit tudok róla.
Nem tudjátok mi a címe?

köszi

takysoft
Ez talán a logoos de tévedhetek is.
annak vannak floppy ikonos telepítõi asszem