Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wanted
Létezik hozzá kieg.
Ha jól emlékszem, The wilderness missions a címe.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Shaman
keresném,ha létezett egyáltalán ilyen az incubation kiegészítõjét.

Imádtam azt a gammét,mai napig megvan,de pont mire úgy igazából megerõsödsz benne,vége van.

Volt egyáltalán kieg hozzá?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Rip
Ajjaj, szpemmelek itt <#idiota>, sorry
DosBox rendberakta a billkiosztást.

Megyek szétbombázom a világot!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
tolo=toló
megyar=magyar

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Sziasztok!

Elõvettem a régi F-19 Stealth Fightert. Megnéztem a bill.kiosztást, és toloerõt a =/+ gombbal kell növelni (angol bill. szerint). Ez ugye a backspace mellett van. Sajnos azonban a progi nem reagál rá semmit, se megyar, se angol kiosztás mellett. A numerikus + szintén nem jó. Ugyanez a gond az F117-tel is.
A játékot nem DosBoxból indítottam, minden mûködik benne (tehát fordulni tudok, meg fegyvert váltani, stb.) csak épp elindulni nem.
Találkozott már valaki ezzel a problémával?

Elõre is köszi!

Bye

Rip

Voltan
Htx! Megnézem!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

dronkZero
Patching System Shock 2
The 5MB System Shock 2 patch upgrades v1.15 to v2.3, includes many bugfixes and also enables 4 player co-op multiplay!

* 3D Gamers
* Fileplanet
* Sshock2.com

Running System Shock 2 on Windows 2000 or Windows XP
How to Install

* Press the Start Button
* Press the Run button.
* In the box type x:/setup.exe -Lgntforce Where x is the letter of your CD-Rom drive.
* Press Enter
* Follow the onscreen prompts.

How to play.

* Install the latest service pack for Windows 2000 (SP4) or XP(SP1). Both are available from the Microsoft Website
* Set the Compatibility Modes to different settings. (Right Click shock2.exe > Properties > Compatibility)
* Enable Compatibility Tab on Windows 2000 - Cheers Tej!

Itt találtam, van link a patchre...

Ha esetleg lenne kedved multi coopban nekikezdeni, szólj!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Voltan
Üdv!
Nincs ötlet, hogy a System Shock 2 -t hogy lehetne Win Xp alatt elindítani? Leszedtem hozzá cracket is, de nem csinál semmit, ha elindítom. Help pls!

Methylisocloro
Kipróbáltam õket, sajos single-playerben elég gyengék.
A két játékot multiplayer rpg-nek készitette a Sierra még akkor amikor azt se tudták mi az a mûfaj 😊

DonnieBrasco
Vatera? 😊

Ebay-en azért ennél olcsóbban is találtam (jóval), más kérdés a postaköltség 😞

DB

A ti kung-futok nem erős!

nem volt az, végül is 10.000-ért adtam el.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Amiga
Érdekes, az Arx Fatalisban is van egy Yserbius, gondolom nem véletlen egybeesés, hanem Easter Egg.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
nem

több info?

Methylisocloro
Ismeri valaki a Shadow of Yserbius vagy a Fates of Twinion nevû rpg-t?

DonnieBrasco
Attól függ. Ez elég régi játék, viszont egy igazi legenda. Szerintem van, akinek simám megér ennyit! Egyik nagy örök kedvencem....

DB

Voltan
De.

Shaman
hümmm nem drága az egy picit?

sziasztok!

Eladó egy elsõ kiadású System Shock 2, eredeti dobozában, CD-tokban, kézikönyvvel, makulátlan állapotban 6000 Ft-ért.

Ha érdekel, küldj egy emilt légyszi a [email protected] címre.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Neee... tényleg nem ment, mind 2 alt-al próbáltam. De lényegtelen, config fájlba piszkálással megoldódott, nem is kell nyomkodni, egybõl úgy indul 😊 Én nem tudom melyik verziót használom.

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

DonnieBrasco
??? Szinte minden nap Dosbox-ozok (0.65), és mindig Alt+Enterrel váltok full screenre.... 😞
Melyik Altot nyomod ? 😊

DB

Hát ez nem jött be... úgy nem.
De van 1 .conf fájl, abban a fullscreen=false-t át kell írni true -ra, ha valakit érdekel.

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

Shaman
valóban Archon volt,én is toltam vele,jó kis gamma volt.

Jogos! Felületesen olvastam + a lovag, paraszt kiszólás is megtévesztett!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

DonnieBrasco
Battle Chess-ekben nem lehet harcolni a két bábúval, csak vicces animáció van, de amúgy a sakk szabályai döntenek.
Az Archon (1 vagy 2) lesz az.

DB

Az valamelyik Battle Chess lehetett (a 2 vagy 4000 jut hirtelen eszembe) vagy Chess Battle néven is érdemes rákeresni.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

DonnieBrasco
Egyezem.... nekem a Morrowind se lesz "old" sose, de még a Wizardry 8 se, pedig az már 5 éves... igen, nagyjából a Win95/98 óta.

DB

PiszkosFred
En nem szolok bele, mindenki azt erez oldnak amit annak erez. Nalam a mohaa soha sem lesz old game. Ezt en azzal magyaraznam, ha esetleg megkerdezne valaki hogy miert, mert nalam az old game statikus idokeretbe tartozik, es nem az "aktualis evszam-10 ev" alapjan szamolom ki ;] Nalam a hatarvonal valahol a win95 megjelenese kornyeken all. Felreertesek elkerulese vegett, sok jo regi jatekot orzok a kesobbi idoszakbol is, de azokat valahogy nem raknam be a magam altal felallitott retro/old game csoportba...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
-o*

Qwerty4
jó tudom a MOHAA biztos nincs az old kategóriába, csak azt írtam hogy én úgy érzem hogy hamarosan ott lesz

Qwerty4

PiszkosFred
Archoon?

Qwerty4
Hy újból!!!
Ti gondolom jól ismeritek az old gameket:mit tudtok a Cell nevû pálcikaemberes játékról?Esetleg ismertek olyan helyet ahol le lehetne ezt szedni?
Nem nekem kell a játék, hanem 2 más fórumozónak, segítsetek nekik.<#integet2>

Qwerty4

Nekem volt olyan egy régi játék ami sakkszerû volt, de nem hagyományos. Például törpe volt a paraszt és dzsin volt a lovag szerepében. Ha egyik ütötte a másikat, akkor harcolni kellett egy pályán és a gyõztes maradt a kockán. Azt hogy hívják és hol lehet letölteni?

DonnieBrasco
Szerintem a 2000 elõtti játékok már relative "old" játékok. A MOHAA semmiképp!
Bár ami azt illeti, inkább 10 év tûnik ésszerûnek... 96-ban már kezdtek egyre jobban bejönni a csak Win alatt futó játékok.. a csak DOS-os játékok mondhatók réginek, hogy a C64 és Spectrumról ne is beszéljünk.

Régi játék? A PONG! 😊)

DB

DonnieBrasco
Mint mindent windowsban... ALT+Enter.

DB

Hi!

DosBox -ot hogy lehet teljes képernyõsre tenni? Nem jó így hogy a régi jó kis játékokkal csak ablakban lehet játszani.

köszi

Rip
Az nem hamachi? 😄😄
Amúgy azt hiszem, hogy lehet, mintha már olvastam volna, hogy lehet. Talán egy MKT topicban volt róla szó.

A m,ortal trilogy-t himachival lehet neten nyomni?
takysoft
ismerem. nem remake, inkább folytatásnak készült. még régebben néztem, akkor még csak demo volt belõle

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

ollie
Ja, van UFO1 remake, egész jó. RC4-es változat, tehát már végleges, csak bugjavítás folyik.
UFO Alien Invasion

Figyelem, telepítésnél hagyni kell feltelepülni a forráskódot is, különben nem fog elindulni a játék (pontosabban rögtön összeomlik).

ollie
MOHAA???
Az Elite, na az az old game.

Borgi
<#csodalk><#vigyor3>

porki fagyok fállalon

BBird
Hagyjad, ha már öregnek érzi magát, hát érezze. Mi meg legalább ráncok nélkül szaladgálunk boldogan, járókeretet is csak néha-néha vesszük elõ és még a hajunk is tartós (akár erõsz szélben is). :-)
BBird
Én több kategóriát építettem fel. Olyan nincs, hogy old vagy nem old... Van a '80-as évek, a '90-es és a 2000-2003 közötti szakasz.
Le lehetne bontani forradalmakra, amikor bejöttek az elsõ win 95 játékok, bejöttek a pentiumok, vagy a 286 -os gépek, voodoo kártyák, 2 2.5d FPS -eket leváltotta a teljes 3D és még sorolhatnánk.
A legelfogadottabb azonban valóban a DOS korszak, amibe persze beletartozik az Amiga és C-64 masinák is.
De senkit sem lehet leugatni csak azért, mert neki old game a Mohaa akár. Neki az volt a klasszikus, azzal kezdte, az fogta meg elõször. De közben teltek az évek és már teljesen más világban vagyunk, ahol a Crysis, Bioshock és társai uralkodnak. (Amire manapság azt mondják, hogy nextgen)

Magam részérõl oldbutgold a régi prince of persia, grand prix circuit, test drive, street rod, prehistorik.
De a Quake 1-2 -t, Unreal, Flight Simulator 98, Need for Speed 3, Thief 2 -t sem tudom új játéknak nevezni.

Szégyellem bevallani az öregjátékosok elõtt, de szoktam mai játékokkal is játszani és még élvezem is õket. :-)
Voltan
Na, Te csak ne panaszkodj a korodra, bazz! 😄

Borgi
jajaja, énis nyotmam mostanság mohaa-t. valami eszméletlen feeling. a modemes idõk jutottak eszembe, amikor azzal toltuk... ááá bárcsak lennék megint 12 😊

porki fagyok fállalon

Qwerty4
aha, csak megfogalmazódott bennem a kérdés azért mert olyan nagy sebességgel fejlõdnek a játékok, hogy már képes vagyok akár egy 2002-õs gammán is azt érzni hogy milyen régi(old) játék(pl. már a MOHAA-t egy igazi játéklegendának érzem) és kíváncsi lettem igazából mikor kapja meg egy játék az Old státuszt

Qwerty4

takysoft
fogalmazzunk úgy... "elõzõ évezred"
persze lehet itt akár tavaly megjelent játékokról is beszélgetni, ha remake, vagy hasonlít egy régire, vgay szimplán élvezetes. nincs konkrét szabály

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Qwerty4
hát ez természetes...

Qwerty4

Shaman
fõleg a dos gamékra vonatkozik...

Qwerty4
Érdeklõdnék hogy ez az Old game fogalom melyik évben zárul be?
Nálam 2002-es az már old, de látom a bannerbõl hogy még az nem számít öreg játéknak.<#smile>

Qwerty4