Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól emlékszem, The wilderness missions a címe.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Imádtam azt a gammét,mai napig megvan,de pont mire úgy igazából megerõsödsz benne,vége van.
Volt egyáltalán kieg hozzá?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
DosBox rendberakta a billkiosztást.
Megyek szétbombázom a világot!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
megyar=magyar
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Elõvettem a régi F-19 Stealth Fightert. Megnéztem a bill.kiosztást, és toloerõt a =/+ gombbal kell növelni (angol bill. szerint). Ez ugye a backspace mellett van. Sajnos azonban a progi nem reagál rá semmit, se megyar, se angol kiosztás mellett. A numerikus + szintén nem jó. Ugyanez a gond az F117-tel is.
A játékot nem DosBoxból indítottam, minden mûködik benne (tehát fordulni tudok, meg fegyvert váltani, stb.) csak épp elindulni nem.
Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Elõre is köszi!
Bye
Rip
The 5MB System Shock 2 patch upgrades v1.15 to v2.3, includes many bugfixes and also enables 4 player co-op multiplay!
* 3D Gamers
* Fileplanet
* Sshock2.com
Running System Shock 2 on Windows 2000 or Windows XP
How to Install
* Press the Start Button
* Press the Run button.
* In the box type x:/setup.exe -Lgntforce Where x is the letter of your CD-Rom drive.
* Press Enter
* Follow the onscreen prompts.
How to play.
* Install the latest service pack for Windows 2000 (SP4) or XP(SP1). Both are available from the Microsoft Website
* Set the Compatibility Modes to different settings. (Right Click shock2.exe > Properties > Compatibility)
* Enable Compatibility Tab on Windows 2000 - Cheers Tej!
Itt találtam, van link a patchre...
Ha esetleg lenne kedved multi coopban nekikezdeni, szólj!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nincs ötlet, hogy a System Shock 2 -t hogy lehetne Win Xp alatt elindítani? Leszedtem hozzá cracket is, de nem csinál semmit, ha elindítom. Help pls!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A két játékot multiplayer rpg-nek készitette a Sierra még akkor amikor azt se tudták mi az a mûfaj 😊
Ebay-en azért ennél olcsóbban is találtam (jóval), más kérdés a postaköltség 😞
DB
A ti kung-futok nem erős!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
DB
Eladó egy elsõ kiadású System Shock 2, eredeti dobozában, CD-tokban, kézikönyvvel, makulátlan állapotban 6000 Ft-ért.
Ha érdekel, küldj egy emilt légyszi a [email protected] címre.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Melyik Altot nyomod ? 😊
DB
De van 1 .conf fájl, abban a fullscreen=false-t át kell írni true -ra, ha valakit érdekel.
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Az Archon (1 vagy 2) lesz az.
DB
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
DB
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Qwerty4
Ti gondolom jól ismeritek az old gameket:mit tudtok a Cell nevû pálcikaemberes játékról?Esetleg ismertek olyan helyet ahol le lehetne ezt szedni?
Nem nekem kell a játék, hanem 2 más fórumozónak, segítsetek nekik.<#integet2>#integet2>
Qwerty4
Bár ami azt illeti, inkább 10 év tûnik ésszerûnek... 96-ban már kezdtek egyre jobban bejönni a csak Win alatt futó játékok.. a csak DOS-os játékok mondhatók réginek, hogy a C64 és Spectrumról ne is beszéljünk.
Régi játék? A PONG! 😊)
DB
DosBox -ot hogy lehet teljes képernyõsre tenni? Nem jó így hogy a régi jó kis játékokkal csak ablakban lehet játszani.
köszi
Amúgy azt hiszem, hogy lehet, mintha már olvastam volna, hogy lehet. Talán egy MKT topicban volt róla szó.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
UFO Alien Invasion
Figyelem, telepítésnél hagyni kell feltelepülni a forráskódot is, különben nem fog elindulni a játék (pontosabban rögtön összeomlik).
Le lehetne bontani forradalmakra, amikor bejöttek az elsõ win 95 játékok, bejöttek a pentiumok, vagy a 286 -os gépek, voodoo kártyák, 2 2.5d FPS -eket leváltotta a teljes 3D és még sorolhatnánk.
A legelfogadottabb azonban valóban a DOS korszak, amibe persze beletartozik az Amiga és C-64 masinák is.
De senkit sem lehet leugatni csak azért, mert neki old game a Mohaa akár. Neki az volt a klasszikus, azzal kezdte, az fogta meg elõször. De közben teltek az évek és már teljesen más világban vagyunk, ahol a Crysis, Bioshock és társai uralkodnak. (Amire manapság azt mondják, hogy nextgen)
Magam részérõl oldbutgold a régi prince of persia, grand prix circuit, test drive, street rod, prehistorik.
De a Quake 1-2 -t, Unreal, Flight Simulator 98, Need for Speed 3, Thief 2 -t sem tudom új játéknak nevezni.
Szégyellem bevallani az öregjátékosok elõtt, de szoktam mai játékokkal is játszani és még élvezem is õket. :-)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
porki fagyok fállalon
Qwerty4
persze lehet itt akár tavaly megjelent játékokról is beszélgetni, ha remake, vagy hasonlít egy régire, vgay szimplán élvezetes. nincs konkrét szabály
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity