8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Zozo76
    Na akkor vegignyomom mar vegre. Ugyis vegig kellett volna nyomnom mar vagy 15 eve... :)
  • feamatar
    wow, great!!4
  • takysoft
    Van magyar Monkey Island 1!
  • norbi99
    Már megoldódott.A legújabb patchet kellet leszednem,mert a régivel az istenért nem indult az age of 2.
  • Lacee
    aoe2-nek mennie kell xp-n magától, eddig 4 vagy 5 gépen lett kipróbálva gond nélkül.
  • takysoft
    fura.. nekem age2 simán gond nélkül futott xp alatt... sőt az age 1 is.

patcheltél te egyáltalán?
    meg normális CD-s image-ed van ugye? nem valami feltört inkompatibilis szar.... mert azoknál jófene se tudja mi lehet a gond... néha még a mellékelt "reg" fileok is szarok.
  • norbi99
    sziasztok.Hogy lehet elinditani régi játékokat pl:age of empire 2,Tiberian sun stb xp-n.Ugyanaz a gép amin futottak Win98-al,driver minden ok.Próbáltam a start menüben a kompatibilitást beállitani,de akkor se indul el.Segitsetek pls.ezek a kedvenc játékaim.
  • Rip
    Ez a Back in Live DVD-n van rajta, én őrült megrendeltem Angliából.
    Iszonyat jó! :D

Egy kis kedvcsináló!

Rob Hubbard, Stuck in D'80s, PRESS PLAY ON TAPE, Visa Roster (ez van a lenti linken) koncert, MEGAjó! :D
  • Molnibalage
    Ez kész... :)
  • Zozo76
    A francba. Tenyleg!
  • BBird
    És az eredetiről pár kép, akinek kimaradt volna. :-)

Mobygames - Deathtrack screenshots
  • BBird
    Csak most vettem észre, hogy az általam nagyon kedvelt (1989) Death Track -nek készül a remake változata.
    Bár félő, hogy köze sem lesz az eredetihez, ráadásul keleten csinálják (ahol ugye mindig jó ötletek születnek, nem annyira rondák, valahogy mégsem tud az igazi lenni).

sg cikk
  • BBird
    Nem ajánlatos Mobygames-ről képet beszúrni. :-)
  • Zozo76
  • Zozo76
  • Zozo76
  • akyyy
    de ez nem kastélyban van :S
  • Rip
    Szerintem normálisan válaszolt.
    Nem anyázott, nem núbozott, sőt, még a megoldást is leírta.
  • Narandil
    időközben már rájöttem... s azért nem kell egyből felkapni a vizet... normálisan is lehet válaszolni, vagy elég ha a hsz számát írod oda...
  • takysoft
    utoljára talán itt volt róla szó...
  • takysoft
    olvass vissza, már vagy 10-szer leírtam....
    használj letöltésvezérlőt... pl flashget.
    lehet folytatni a megszakadt letöltést...
    bövebben: olvass vissza...
  • Narandil
    üdv!

az old-games.ru-ról próbálom letölteni a liberation day-t, de egyszerűen nem sikerül... az még nem érdekelne, h lassú, mint a csiga, de egy idő után gondol egyet és befejezi a letöltést... tud vki segíteni?
  • Zozo76
    http://www.toondesign.biz/lobby/index.php?/categories/4-Waffle!
  • Zozo76
    Egyepkent a Larry eredeti elso resze ebben az uzemmodban futott. Kesobb jott ki a VGA verzio belole. ;)
  • Zozo76
    A CGA ugyan 16 szinu kartya volt de a kepernyon egyszerre csak 4 szin lehetett 320x200-ban. Asszem azt is ugy hogy ket palettabol lehetett valasztani. Viszont a remlik hogy tenyleg volt egy 16 szinu uzemmodja ami hasonlo volt a C64 multicolor uzemmodjahoz. 160x200 16 szinnel. De elkepzelheto hogy ezt nem az alap CGA tudta hanem a IBM PC junior. Ami egy olcsobb PC volt.
  • BBird
    Végre legalább vkinek tudtam segíteni. ;-)
  • PiszkosFred
    OFF
    Ahh, Dizzy, ezaz!! Nem jutott eszembe vmelyik nap a dilis tekergo tojas neve, bar a link mogottinek semmi koze ehhez, de azert koszonom a "segitseget". Annyira bosszantott, hogy nem jut eszembe...
    ON
  • BBird
    Spindizzy
    esetleg.
  • akyyy
    hát nemtom, volt a biosba valami hülyeség, amivel letesztelte a szineket, és ott volt mindenféle szín:D

de egy a lényeg, most van fasza lcd-m, és ezen akarok azzal a kastélyossal játszani:S:D:D
  • BBird
    De esetleg lehetett a Marble Madness?

Link
  • BBird
    Igen, tudott. De megjeleníteni csak 4-et. Legalábbis amikor én CGA-t használtam, sosem láttam egyszerre 16 -t rajta. Azt először EGA-n láttam.
    De nézzük csak meg a játékokat. Golden Axe (EGA-ban) vs. Alley Cat (vagy Indianapolis 500)
  • akyyy
    screent ne nagoyn néz, mert áltaába google eső találatát szurom be:D
  • akyyy
    cga tudott 16 szint. pedig csak emlékezetből irtam, de tudtam hogy 16-t tud megjeleníteni:)

ega is hasonlo csak részetesebb.

de cga tuztii bnem csak 4 szin.

volt egy másik gépünk is, az meg csak zöld szint kezelt:D:D
  • BBird
    CGA = 4 color
    EGA = 16 color

Ezek a screenshotok Spectrumosak, nem lehetséges, hogy ez az, csak PC -n ugyebár máshogy nézhetett ki egy kicsit!? ;-)
  • dronkZero
    Nem, az ez:
  • MrTressy
    Ja nem az egy másik játék pedig én erre gondoltam green beret alatt :)
  • MrTressy
    Én is erre gondoltam de ez nem a green beret?
  • akyyy

ammo:D::DD

hajj ha sokat játszottam, megfájdult a szemem, mert a padló "nem mozgott":D
  • akyyy
    nah, sztem is ez az:D nah most már csak a kastélyos kelll:D:D
  • dronkZero
    Google?