8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
Zozo76 #6002 Na akkor vegignyomom mar vegre. Ugyis vegig kellett volna nyomnom mar vagy 15 eve... :) -
feamatar #6001 wow, great!!4 -
#6000 Van magyar Monkey Island 1! -
norbi99 #5999 Már megoldódott.A legújabb patchet kellet leszednem,mert a régivel az istenért nem indult az age of 2. -
#5998 aoe2-nek mennie kell xp-n magától, eddig 4 vagy 5 gépen lett kipróbálva gond nélkül. -
#5997 fura.. nekem age2 simán gond nélkül futott xp alatt... sőt az age 1 is.
patcheltél te egyáltalán?
meg normális CD-s image-ed van ugye? nem valami feltört inkompatibilis szar.... mert azoknál jófene se tudja mi lehet a gond... néha még a mellékelt "reg" fileok is szarok. -
norbi99 #5996 sziasztok.Hogy lehet elinditani régi játékokat pl:age of empire 2,Tiberian sun stb xp-n.Ugyanaz a gép amin futottak Win98-al,driver minden ok.Próbáltam a start menüben a kompatibilitást beállitani,de akkor se indul el.Segitsetek pls.ezek a kedvenc játékaim. -
#5995 Ez a Back in Live DVD-n van rajta, én őrült megrendeltem Angliából.
Iszonyat jó! :D
Egy kis kedvcsináló!
Rob Hubbard, Stuck in D'80s, PRESS PLAY ON TAPE, Visa Roster (ez van a lenti linken) koncert, MEGAjó! :D
-
#5994 Ez kész... :) -
Zozo76 #5993 A francba. Tenyleg! -
#5992 És az eredetiről pár kép, akinek kimaradt volna. :-)
Mobygames - Deathtrack screenshots -
#5991 Csak most vettem észre, hogy az általam nagyon kedvelt (1989) Death Track -nek készül a remake változata.
Bár félő, hogy köze sem lesz az eredetihez, ráadásul keleten csinálják (ahol ugye mindig jó ötletek születnek, nem annyira rondák, valahogy mégsem tud az igazi lenni).
sg cikk -
#5990 Nem ajánlatos Mobygames-ről képet beszúrni. :-) -
Zozo76 #5989 -
Zozo76 #5988 -
Zozo76 #5987 -
#5986 de ez nem kastélyban van :S -
#5985 Szerintem normálisan válaszolt.
Nem anyázott, nem núbozott, sőt, még a megoldást is leírta. -
Narandil #5984 időközben már rájöttem... s azért nem kell egyből felkapni a vizet... normálisan is lehet válaszolni, vagy elég ha a hsz számát írod oda... -
#5983 utoljára talán itt volt róla szó... -
#5982 olvass vissza, már vagy 10-szer leírtam....
használj letöltésvezérlőt... pl flashget.
lehet folytatni a megszakadt letöltést...
bövebben: olvass vissza... -
Narandil #5981 üdv!
az old-games.ru-ról próbálom letölteni a liberation day-t, de egyszerűen nem sikerül... az még nem érdekelne, h lassú, mint a csiga, de egy idő után gondol egyet és befejezi a letöltést... tud vki segíteni? -
Zozo76 #5980 http://www.toondesign.biz/lobby/index.php?/categories/4-Waffle! -
Zozo76 #5979 Egyepkent a Larry eredeti elso resze ebben az uzemmodban futott. Kesobb jott ki a VGA verzio belole. ;) -
Zozo76 #5978 A CGA ugyan 16 szinu kartya volt de a kepernyon egyszerre csak 4 szin lehetett 320x200-ban. Asszem azt is ugy hogy ket palettabol lehetett valasztani. Viszont a remlik hogy tenyleg volt egy 16 szinu uzemmodja ami hasonlo volt a C64 multicolor uzemmodjahoz. 160x200 16 szinnel. De elkepzelheto hogy ezt nem az alap CGA tudta hanem a IBM PC junior. Ami egy olcsobb PC volt. -
#5977 Végre legalább vkinek tudtam segíteni. ;-) -
#5976 OFF
Ahh, Dizzy, ezaz!! Nem jutott eszembe vmelyik nap a dilis tekergo tojas neve, bar a link mogottinek semmi koze ehhez, de azert koszonom a "segitseget". Annyira bosszantott, hogy nem jut eszembe...
ON -
#5975 Spindizzy
esetleg. -
#5974 hát nemtom, volt a biosba valami hülyeség, amivel letesztelte a szineket, és ott volt mindenféle szín:D
de egy a lényeg, most van fasza lcd-m, és ezen akarok azzal a kastélyossal játszani:S:D:D -
#5973 De esetleg lehetett a Marble Madness?
Link -
#5972 Igen, tudott. De megjeleníteni csak 4-et. Legalábbis amikor én CGA-t használtam, sosem láttam egyszerre 16 -t rajta. Azt először EGA-n láttam.
De nézzük csak meg a játékokat. Golden Axe (EGA-ban) vs. Alley Cat (vagy Indianapolis 500) -
#5971 screent ne nagoyn néz, mert áltaába google eső találatát szurom be:D -
#5970 cga tudott 16 szint. pedig csak emlékezetből irtam, de tudtam hogy 16-t tud megjeleníteni:)
ega is hasonlo csak részetesebb.
de cga tuztii bnem csak 4 szin.
volt egy másik gépünk is, az meg csak zöld szint kezelt:D:D
-
#5969 CGA = 4 color
EGA = 16 color
Ezek a screenshotok Spectrumosak, nem lehetséges, hogy ez az, csak PC -n ugyebár máshogy nézhetett ki egy kicsit!? ;-) -
#5968 Nem, az ez:
-
MrTressy #5967 Ja nem az egy másik játék pedig én erre gondoltam green beret alatt :) -
MrTressy #5966 Én is erre gondoltam de ez nem a green beret? -
ammo:D::DD
hajj ha sokat játszottam, megfájdult a szemem, mert a padló "nem mozgott":D -
#5964 nah, sztem is ez az:D nah most már csak a kastélyos kelll:D:D -
#5963 Google?