Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBird
Biztos nem, jóval korábbi az szerintem. ;-)
BBird
Köszi a linket... és nem, már akkoriban is tudtam, hogy ki az a robocop. ;-)
BBird
Nézegettem a képeket, s erõsen hasonlít rá amúgy... de még mindig inkább a rendõr feeling van bennem. :-)
Rip
Cadillacs and Dinosaurs?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

[Jakuza]
De ugye nem a Robocop ?😄

Na egy kis help, hatha innen a nevekbol beugrik.
http://www.klov.com/

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

dronkZero
Ja, a rendõrös fílinget erõsíti, hogy a másik csóka (amelyik nem a Megtorló), az szinte rendõrnek tûnik, az ellenségek bûnözõk, és néha elõkapjuk a pisztolyt szélõni a rosszarcúakat(ha õk is lõfegyverrel jönnek). Képekrõl nem ugrik be?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

[Jakuza]
Jah nekem is elsore a Double Dragon ugrott be, de ott nem rendor auto volt a kezdo palyan , hanem egy masmilyen.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BBird
Igen, ez a klasszikus felállás ezekben a játékokban. Amire te gondolsz, szerintem az pl. lehetne a Final Fight vmelyik része. Vagy a Double Dragon epizódból valamelyik.
dronkZero
Hm, hát én egészen sokáig nem tudtam, hogy képregényhõs. Játszottam vele pénzbedobóson, ütöttem szét az arcukat, de a háttér, hogy ez egy képregény lenne eredetileg, az nem volt tiszta... Nézz pár screenshotot, vagy töltsd le, aztán kiderül. Ha meg épp nem az, akkor is van egy jó kis mindenkinekszétveremafejét játékod. Rosszul nem jössz ki belõle... 😊

[Jakuza]
Nem bonuzoket ill punkokat (kesekkel, lancokkal stb) kellett szetverni a jatekban es minden palya vegen volt valami foellenseg ?
Mert remlik valami ilyesmi de a neve nem ugrik be. De mintha c64-re is kiadtak volna.

BBird
Hmm... lehetséges!? Bár nem rémlik, hogy képregényhõs lett volna. Inkább egy sima rendõrnek tûnt, erõsebb alkattal. ;-)
BBird
Ja igen, és nem voltak azt hiszem ilyen nagyon ufós dolgok benne, sem mindenféle csúszómászó... inkább csak a sima gengszter+sikátor felállás volt. ;-)
dronkZero
Punisher? (Nem rendõrautó mellõl indul... A többi stimmel.)

BBird
Na ha ebben valaki segíteni tud, az akkor tényleg mindent tud. ;-)

Keresem:
Klasszikus mész jobbra-ütsz-rugsz... aztán megjelenik a Go felirat és mész tovább. Eddig beugrik mindenkinek 300 játékcím.
Hasonlít kicsit a cucc a Final Fight c. remekmûre.
Na és a különbség: 2 zsaru közül lehetett azt hiszem választani. Jó izomkötegnek néztek ki. A pályák a rendõrautó mellõl indultak.
Ennél több már nem ugrik be, õsidõkben játszottam vele, játékautomatán. :-)
Az is elég nekem, ha leírtok ilyen rendõrös-jobbrascrollozós-bunyós cuccot, mert nem hiszem, hogy ilyen kevés infóból pontosan beugrana valakinek a játék. :-)
Köszi!
[Jakuza]
http://www.devlsoft.co.uk/?page_id=42

Aki nem ismerne a Wonderboy 3-at a Segarol, annak itt egy nagyszeru remake.
Ha esetleg nem indulna el, akkor a foxman kiegeszitest hasznaljatok.

Fülüke
😞 Kár.

De k*rvajó géped van istenem....

Rip
😄 no látod, fogalmam sincs! 😄 Én el sem jutottam odáig szerintem 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Fülüke
És nem tudod, hogy a piramisos pályán a múmia kriptája elõtt ott vannak azok a oszlopok és azokon kell végig ugrálni, de hogy kell úgy hogy ne üssem be a fejemet a plafonon levõ szuronyokba? 😊

Balidani
Nagyon szépen köszönöm!!
Ezt körülbelül 10 éve kerestem

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Rip
Ki nem? 😄

Fülüke
ÖÖÖ játszott valaki a Titus the fox-al?

takysoft
az a Death Rally lesz tényleg. és felünézetes. lehet benne Duke Nukemmel lenni😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Randal
A Death Rallyra gondoltam én is, de azt hittem az hátulnézetes. Lehet hogy másikra gondoltam?

Hmuda
Azt hittem a többiek kapásból kitalálják. 😛 Death Rally

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Randal
Esetleg GTA😊
De az nem versenyes.
Remélem nem mondok hülyeséget, de érdemes lenne megnézned az abandonware oldalakon az arcade/simulator részeknél. Hátha emgtalálod.

Rip
Az újabb inkarnációiban már lehet (pl. ZDoom).

PiszkosFred
Nem lehet.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Pepsi Twist
jaja ignitionba nem lehetett lõni csak volt 1 turbo de az télleg nagyon faszavolt...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Felülnézetes autójátékról mindig az Ignition jut eszembe, de nem emlékszem arra, hogy lõni lehetett volna benne.

Talán ez tetszene.

takysoft: Nincs ugrás a Doomban, a kisebb "mélyedésket" futással lehet abszolválni. (Sõt, nekem a Quake-bõl sem rémlik az ugrás, de az nem is kötött le túlságosan.)
Balidani
Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni?
Egy régi járékot keresek, amiben autókkal kellett versenyezni, pénzt felvenni meg egyéb extrákat. Lehetett egymást lõni és ahogy gyûlt a pénz egyre jobb autót lehetett szerezni. Ja, és felülnézetes volt. Nagyon régen játszottam vele, nem tudja valaki esetleg a címét egy hasonló játéknak?

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

takysoft
nincs mit😄 jó játékot...

Dúmba lehet ugrani??

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

SD456
Nagyon szépen köszönöm!<#worship> Eddig már 3-4 napja OpenGL-be nyomtam de úgy tényleg rossz volt (néhol szagatott is<#idiota> pedig a videókártyám szerintem elég erõs. Na az a lényeg, hogy megy! Köszönöm!

Bye!

PS3 ID: SDani456

takysoft
Na kipróbáltam.

Nekem a Doom Collector's Edition van meg, ebben az Ultimate Doom, a Doom Final TNT a, Doom Final Plutonia és a Doom II találhatók meg. Külön telepíteni nem kell, mert simán a CD-n rajta vannak a wad filok, azokra rá lehet mutanti.

Na közben megvannak a gondok... a Doomsday a fos....
Hatalmas egy szar.... Egyrészt a D3D nem mûködik. Válts át OpenGl-re, akkor nem kapsz hibaüzenetet.
Másrészt... szar.... annyi grafikai hiba van benne, hogy bele lehet õrülni...
Az ellenfelek félig átlátszóak, a falak néha villognak, meg pixelhibásak... Télleg szép, meg jó, hogy 1600*1200-ban is megy, ezt csak a falak körvonalán lehet tényleg látni(amik meg kizárólag egyenesek), mert minden egyéb textúra alapú, a textúrák meg ocsmányak(illetve szépek azok, csak dosban 400*300-as felbontáshoz készültek.
Vannak jDoom resource pack-ok a neten.... ezektõl állítólag szebb, de én sok változást nem láttam.. ugyanúgy bugos szar volt.
Lehet d3d-re van optimalizálva, azért bugos opengl-ben(de miért lenne... ha az unreal engine-t tökéletesen implementálták opengl-ben, akkor nem az opengl hibája... a doomsday a szar), de 3d3-ben meg nem indul.

gyors letöltök vmi non-beta változatot... pill....
NO, MIRE AKADTAM!!!
Látogass el ide!!!
Kiderül bizony, hogy a k**va doomsday oldalra NEM a legújabb változatot sikerült kirakniuk, ugyanis vagy 5.1 beta is!!!! (sõt, 5.2 beta is, csak ahhoz még nincs windows-os verzió, csak forrás, azt meg linuxban ugyan könnyû lefordítani, windowsban már nehezebb😄)

Mind1, 5.1-et feltalapítve megy a D3D, és szép a játék(nem villog a fal, és szépek az ellenfelek is.

Innét lehet letölteni a resource pack-ot! ami az elõzõ linknél van, az nem megy ezzel, mert régi 2004-es.

Ezt a verziót megeszi szépen az új doomsday is, bár én indítás után sem láttam semmi különbséget.

Bár ez lehet azért is, mert útálom a Doom-ot😄

takysoft
legújabb directx ITT.
videokártyához meg NE a gyártótól tölts le drivert. ez lehet hülyén hangzik picit, de igaz. Azok le vannak maradva. Töltsd le a konkrét grafikus chip gyártójától az õ általános drivercsomagjukat.

Pl. a Sapphire-tech gyártó driver oldaláról még csak 6.2-es alapú catalyst driver tölthetõ.

Ment fel az ATI, vagy az nVidia honlapjára, és szedj drivert onnét. Ha más chip-û kártyás van, akkor vegyél újat😄

Mi lehet még a hiba?:
-Hibás a doomsday(ez gondolom egy fan-project, lehet hibás, fõleg ha nagyon új a verzió. próbálj meg egy régebbit talán)
-hibás a doom-od. kismillió változat van a doomból, lehet, hogy a tiéd hibás, vagy éppen az a verzió inkompatibilis. Volt régi dos-os doom, újabb win95-ös, meg volt spéci kiadás is.... szal sokféle.

de vlaszeg vmi grafikai gond lesz az....

SD456
Most raktam fel pár napja a legújabb DirectX-et most néztem meg nincs is újabb a neten. Amúgy a többi játék megy csak ez nem.

Bye!

Rip
Hûha, a kép szerint a directX-szel van baja. Próbáld újratelepíteni. Ha nem jön be, akkor a videokártya driverét próbáld lecserélni.
Ha egyik sem jön be, akkor tovább gondolkodunk 😊

SD456
Hy all!

Most találtam egy Doomsday nevû jó kis progit ami a Doom 1-2 grafikáját tuningolja fel... de ezt biztos, hogy ismeritek. Na és az lenne a problémám, hogy nem akarja be indítani a Doom 1-et! Mindig ezt írja ki<#szomoru1> Mi lehet a baj?

Elõre is köszönöm!!!

ollie
Majd kénytelen leszek mindent kintrõl rendelni. 😞

nem is lenne gond, ha a nyelv választható lenne. emlékeim szerint a sabo esetében is csak egy rakat szövegfájl a lokalizáció, nem lett volna nagy ügy a többnyelvû felirat. majd készítek hozzá "angolosítást" 8).
filmeknél - szerencsére - csak a legolcsóbb kiadványoknál spórolják le az eredeti feliratot, a hangot meg szinte sose. amúgy ezeket is szeretem eredeti nyelven, feltéve, hogy van fogalmam az illetõ nyelvrõl...8)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

takysoft
hát ahogy a mai megjelenéseket elnézem pár éven belül nem lesz más választásod. Még ha a szinkron nem is mindennapi elem, a legtöbb játék magyarul jelenik majd meg. Mint a filmek...

ne vedd magadra, szimplán zavar a számítástechnikában a magyar. remélem inkább megcsontosodás, mintsem sznobizmus.
tudom, mennyi melóval jár a magyarítások készítése, és mennyi embernek tesznek elérhetõvé olyan játékokat, melyek nyelvi problémák miatt kimaradnának. nem az erõfeszítéseiteketek kívántam lebecsülni.
uakkor igaz amit írtam, játékokat nem játszom magyarul... ez van 8)

takysoft
mi bajod a magyarításokkal?
tudod mennyi munkája van benne az embernek?
persze.. van 1-2, ami szar, és tényleg elveszi a játék élményét. De egy jó magyarítás igazán fel tudja dobni a játék hangulatát. Legalábis én ezért készítem õket, hogy örömet okozzak másoknak.

halihó,

légyszi szánjon meg valaki egy _angol_ sabotainnel!
a magyar 700ft, nem a pénzt sajnálom, de angol a világon nincs (amazon, ebay, stb), kezd abandonware szaga lenni a dolognak, azért is merem kérni... magyarításoktól meg kiráz a hideg.

köszi,
g

[email protected]

akyyy
hú az nekünk eredetibe van meg, tán pcguruhoz volt telje sjáték😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

régi pc aladdin emgvan vkinek ? amiket találtam az vagy nem indult vagy nem volt alatta zene... kinek van meg olyan ami még müxik is ?😊
Nem is várom el hogy bárki feltöltse pl oldalára csak hátha valaki tud valamit esetleg valahol kirakták e már , pár torrent oldalon bentvagyok igaz azok zártak és inkább az új dolgok vannak de akkor most megpróbálok szétnézni hátha találok olyan magyar torrentoldalt köszi a tippet helpet all!
Egyébként a patchek elérhetõek a Digatal Reality honlapjáról is. Lassan már ingyenessé tehetnék a játékot, legálisan úgyis szinte beszerezhetetlen.

Én meg lusta vagyok kínlódani vele, XP alatt a telepítõ sem indul, a DOSBoxot pedig inkább kerülöm, ha csak tehetem.

Egyébként itt találtam némi segítséget a futtatáshoz, én is ezt akarom majd kipróbálni, ha lesz rá idõm. Hátha másnak is jól jön.
takysoft
magyar torrent site-okon fellelhetõ néha, de vigyázni kell, melyik változatot töltöd le:
-magyar legyen (ez fontos)
-illetve nem árt, ha az elõrepatchelted használod(bár dosboxban talán a régit is lehet telepíteni).

Telepítés után tedd fel az 1.2-es, majd arra az 1.3-as Magyar patchet (ezeket meg tudom osztani veled, ha érdekel.)
A játék maga sajnos elég nagy. 1 gigás DVD-iso-ban van meg nekem(magam alkottam, hogy ne kéregessen CD-t állandóan.)
Megpróbálom betömöríteni, meglátjuk mekkora lesz... de a weblapomra nem szívesen töltöm fel, mert illegális.

sziasztok! Keresek egy játékot , és igen tudom még nem free védve van de sajnos kapni már nem lehet de a legbosszantóbb hogy letölteni se , kerestem sokat de sehol nem találtam pedig szép gyöngyszem a magyar játékgyártásban igazi korszakalkotó szerintem, ez nem más mint az Imperium Galactica 1 szóval ha valaki tud segiteni irjon a [email protected] elore is koszi all