Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mert remlik valami ilyesmi de a neve nem ugrik be. De mintha c64-re is kiadtak volna.
Keresem:
Klasszikus mész jobbra-ütsz-rugsz... aztán megjelenik a Go felirat és mész tovább. Eddig beugrik mindenkinek 300 játékcím.
Hasonlít kicsit a cucc a Final Fight c. remekmûre.
Na és a különbség: 2 zsaru közül lehetett azt hiszem választani. Jó izomkötegnek néztek ki. A pályák a rendõrautó mellõl indultak.
Ennél több már nem ugrik be, õsidõkben játszottam vele, játékautomatán. :-)
Az is elég nekem, ha leírtok ilyen rendõrös-jobbrascrollozós-bunyós cuccot, mert nem hiszem, hogy ilyen kevés infóból pontosan beugrana valakinek a játék. :-)
Köszi!
Aki nem ismerne a Wonderboy 3-at a Segarol, annak itt egy nagyszeru remake.
Ha esetleg nem indulna el, akkor a foxman kiegeszitest hasznaljatok.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
De k*rvajó géped van istenem....
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
De az nem versenyes.
Remélem nem mondok hülyeséget, de érdemes lenne megnézned az abandonware oldalakon az arcade/simulator részeknél. Hátha emgtalálod.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Talán ez tetszene.
takysoft: Nincs ugrás a Doomban, a kisebb "mélyedésket" futással lehet abszolválni. (Sõt, nekem a Quake-bõl sem rémlik az ugrás, de az nem is kötött le túlságosan.)
Egy régi járékot keresek, amiben autókkal kellett versenyezni, pénzt felvenni meg egyéb extrákat. Lehetett egymást lõni és ahogy gyûlt a pénz egyre jobb autót lehetett szerezni. Ja, és felülnézetes volt. Nagyon régen játszottam vele, nem tudja valaki esetleg a címét egy hasonló játéknak?
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Dúmba lehet ugrani??
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Bye!
PS3 ID: SDani456
Nekem a Doom Collector's Edition van meg, ebben az Ultimate Doom, a Doom Final TNT a, Doom Final Plutonia és a Doom II találhatók meg. Külön telepíteni nem kell, mert simán a CD-n rajta vannak a wad filok, azokra rá lehet mutanti.
Na közben megvannak a gondok... a Doomsday a fos....
Hatalmas egy szar.... Egyrészt a D3D nem mûködik. Válts át OpenGl-re, akkor nem kapsz hibaüzenetet.
Másrészt... szar.... annyi grafikai hiba van benne, hogy bele lehet õrülni...
Az ellenfelek félig átlátszóak, a falak néha villognak, meg pixelhibásak... Télleg szép, meg jó, hogy 1600*1200-ban is megy, ezt csak a falak körvonalán lehet tényleg látni(amik meg kizárólag egyenesek), mert minden egyéb textúra alapú, a textúrák meg ocsmányak(illetve szépek azok, csak dosban 400*300-as felbontáshoz készültek.
Vannak jDoom resource pack-ok a neten.... ezektõl állítólag szebb, de én sok változást nem láttam.. ugyanúgy bugos szar volt.
Lehet d3d-re van optimalizálva, azért bugos opengl-ben(de miért lenne... ha az unreal engine-t tökéletesen implementálták opengl-ben, akkor nem az opengl hibája... a doomsday a szar), de 3d3-ben meg nem indul.
gyors letöltök vmi non-beta változatot... pill....
NO, MIRE AKADTAM!!!
Látogass el ide!!!
Kiderül bizony, hogy a k**va doomsday oldalra NEM a legújabb változatot sikerült kirakniuk, ugyanis vagy 5.1 beta is!!!! (sõt, 5.2 beta is, csak ahhoz még nincs windows-os verzió, csak forrás, azt meg linuxban ugyan könnyû lefordítani, windowsban már nehezebb😄)
Mind1, 5.1-et feltalapítve megy a D3D, és szép a játék(nem villog a fal, és szépek az ellenfelek is.
Innét lehet letölteni a resource pack-ot! ami az elõzõ linknél van, az nem megy ezzel, mert régi 2004-es.
Ezt a verziót megeszi szépen az új doomsday is, bár én indítás után sem láttam semmi különbséget.
Bár ez lehet azért is, mert útálom a Doom-ot😄
videokártyához meg NE a gyártótól tölts le drivert. ez lehet hülyén hangzik picit, de igaz. Azok le vannak maradva. Töltsd le a konkrét grafikus chip gyártójától az õ általános drivercsomagjukat.
Pl. a Sapphire-tech gyártó driver oldaláról még csak 6.2-es alapú catalyst driver tölthetõ.
Ment fel az ATI, vagy az nVidia honlapjára, és szedj drivert onnét. Ha más chip-û kártyás van, akkor vegyél újat😄
Mi lehet még a hiba?:
-Hibás a doomsday(ez gondolom egy fan-project, lehet hibás, fõleg ha nagyon új a verzió. próbálj meg egy régebbit talán)
-hibás a doom-od. kismillió változat van a doomból, lehet, hogy a tiéd hibás, vagy éppen az a verzió inkompatibilis. Volt régi dos-os doom, újabb win95-ös, meg volt spéci kiadás is.... szal sokféle.
de vlaszeg vmi grafikai gond lesz az....
Bye!
Ha egyik sem jön be, akkor tovább gondolkodunk 😊
Most találtam egy Doomsday nevû jó kis progit ami a Doom 1-2 grafikáját tuningolja fel... de ezt biztos, hogy ismeritek. Na és az lenne a problémám, hogy nem akarja be indítani a Doom 1-et! Mindig ezt írja ki<#szomoru1>#szomoru1> Mi lehet a baj?
Elõre is köszönöm!!!
filmeknél - szerencsére - csak a legolcsóbb kiadványoknál spórolják le az eredeti feliratot, a hangot meg szinte sose. amúgy ezeket is szeretem eredeti nyelven, feltéve, hogy van fogalmam az illetõ nyelvrõl...8)
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
tudom, mennyi melóval jár a magyarítások készítése, és mennyi embernek tesznek elérhetõvé olyan játékokat, melyek nyelvi problémák miatt kimaradnának. nem az erõfeszítéseiteketek kívántam lebecsülni.
uakkor igaz amit írtam, játékokat nem játszom magyarul... ez van 8)
tudod mennyi munkája van benne az embernek?
persze.. van 1-2, ami szar, és tényleg elveszi a játék élményét. De egy jó magyarítás igazán fel tudja dobni a játék hangulatát. Legalábis én ezért készítem õket, hogy örömet okozzak másoknak.
légyszi szánjon meg valaki egy _angol_ sabotainnel!
a magyar 700ft, nem a pénzt sajnálom, de angol a világon nincs (amazon, ebay, stb), kezd abandonware szaga lenni a dolognak, azért is merem kérni... magyarításoktól meg kiráz a hideg.
köszi,
g
[email protected]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én meg lusta vagyok kínlódani vele, XP alatt a telepítõ sem indul, a DOSBoxot pedig inkább kerülöm, ha csak tehetem.
Egyébként itt találtam némi segítséget a futtatáshoz, én is ezt akarom majd kipróbálni, ha lesz rá idõm. Hátha másnak is jól jön.
-magyar legyen (ez fontos)
-illetve nem árt, ha az elõrepatchelted használod(bár dosboxban talán a régit is lehet telepíteni).
Telepítés után tedd fel az 1.2-es, majd arra az 1.3-as Magyar patchet (ezeket meg tudom osztani veled, ha érdekel.)
A játék maga sajnos elég nagy. 1 gigás DVD-iso-ban van meg nekem(magam alkottam, hogy ne kéregessen CD-t állandóan.)
Megpróbálom betömöríteni, meglátjuk mekkora lesz... de a weblapomra nem szívesen töltöm fel, mert illegális.