8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
xxxpaulxxx #6642 már töltök is egy több dvdnyi amiga gyűjteményt;) (mert amigát még nem emuláltam, pedig imádok régi stuffokat emulálni:O) -
#6641 nincsmit -
#6640 AZZZZZZZZAAAA :D
köszi!köszi!köszi!köszi!köszi! -
#6639 hm, nézegettem a google -el képeket de nem tűnnek annak :( -
#6638 Corsairs?
Képek -
#6637 Amik eszembe jutnak, stratégia és 2000 körüliek: Port Royale, Tropico sorozat, Age of Sail sorozat. -
#6636 ennél azért jóval újabb, legalább is grafikailag!..nem tudom megsaccolni, de kb. valahol 98' után vagy a környékén
azért köszi! -
#6635 Jaaa, tehát inkább 2000 körüli, s nem '80 -as, '90 -es évek!? -
#6634 Uncharted Waters?
Képek -
#6633 6-8 éve -
#6632 PC -n és viszonylag régi! -
#6631 Az is segítség, ha elárulod... milyen platformon toltad. :-) -
#6630 Mert nekem elsőre a kék-lila miatt az ősrégi Ancient art of war at sea ugrott be:
mobygames - képek -
#6629 Annyit árulj el... régi-nagyonrégi-páréves-tegnapi? :-) -
#6628 Sziasztok,
keresek egy régebbi játékot, a neve nem ugrik be :( de leírom, hogy hogyan ment. Szóval ilyen tengeri kalózos játék volt, vagy valami hasonló, hasonlóan, mint pl. a pirates, csak itt pl. a fedélzeti csatákat ilyen felülnézetből láttad, ilyen lila, meg kék kis apró figurák voltak a kalózok meg a támadott hajó emberei.... hát több sajnos nem ugrik be, de remélem ebből valamit le lehet szűrni. Előre is köszi! -
#6627 Mivel ez a drágaság csak Amigán és SNES gépeken mutatkozott. Tehát emulátorral és ilyen oldalakon érdemes keresni, ahol snes vagy amiga cuccok vannak. :-) -
xxxpaulxxx #6626 Igen ezt megtaláltam de én most konkrétan a játékhoz gondoltam letöltést, mert egyik oldalon se találtam ilyet:) -
#6625 morph videó - youtube
Tessék, jó napom van. ;-) -
#6624 youtube, beírod: morph amiga (vagy morph gameplay) :-) -
xxxpaulxxx #6623 Most így hirtelen nem találtam róla linket. TUdnál mutatni róla? Lehet hasonló hatással lenne rám mint a Fury:) -
#6622 Közben megvan... címe Morph. -
#6621 Lehet ezaz, de én most egy olyan játékot keresek, ami hasonló volt ehhez. Ott is golyók voltak, de egyik vízből volt, másik tekegolyó, volt egy gumilabda is... De szinte tökugyanez. Bizonytalan vagyok, mert nem ismertem, csak képről (régi 576ban láttam), s grafikailag nagyon ehhez volt hasonló. Hmm...
Ha véletlen tudod a címét, megköszönném. :-) -
xxxpaulxxx #6620 meg piros meg kék meg zöld:D
A játék egy nagyszerű platformstuff volt... a zenék csodálatosak voltak (a videóben levő ne tévesszen meg... minden fejezeten 2 féle zene lehetett... ő itt a rosszabbikat válaszotta)
Szóval a játék 10 fejezetből állt plusz 1 végjátékból... ami egy nagyon hosszú pálya volt végülis:) Fejezetenként 10 pálya és ez mind különböző témák ilyen pl a piramis, a tenger vagy épp a havas hegy... 4 darab főhős van... a sárga "szőrgolyó" ami tűzgolyót tud lőni, piros ami bizonyos helyeken tudja enni a falat, zöld, ami Tarzant megszégyenítően tud lengni a "kötelével" ill. kék ami a vízben tud úszni illetve lőni benne buborékokat... A nehezítés az, hogy minden pályán más és más szörnyecskét kapsz meg... és úgy kell teljesítened a pályákat:) Érezhetően nehezedő játékmenet van a játék folyamán amin régen tesómmal szinte törtük a klaviatúrákat.:D Megemlíteném még a különböző "easter eggeket" illetve paródiákat, szóval nem meglepő ha esetleg a háttérben látnánk egy felborult birodalmi lépegetőt... esetleg ahová lépünk szörny terem, találkozhatunk a hupikék törpikékkel de még packman pályán is játszhatunk:) Tele van rengeteg ötlettel és korához képest ('93) mai napig is egy nagyszerű játék... mindenkinek csak ajánlani tudom;) -
#6619 sárga szőrgolyó?
Csak látásból. -
xxxpaulxxx #6618 húúú ez a nekem való topik! +fav! Jó a banner nagyon!:)
Valaki ismeri, szerette a fury of the furries c. játékot?:) -
#6617 amúgy Mega-Drive emulátorral a Might and Magic részeit nyomom telón))))
nem akarom hogy bárki rosszul legyen de haladunk a végkifejlett felé))
már van amstrad cpc emulátor telóra, innen már egy lépés a dos.
és persze ott a scummvm: Beneath a Steel Sky és broken sword megy symbianon.
-
#6616 Wizardrybol azert van par darab. :D -
#6615 emule
nekem meg van de mindig kilép a csata résznél -
#6614 Valaki nem tudja, hogy a Wargamer: Napoleon 1813-at honnan lehetne letölteni? -
#6613 lehet rosszul írtam, mert csak átsuhantam az oldalon))
LINK -
jocika #6612 És ott hol lehet megtalálni? Kis változtatással mindig ugyanazt az oldalt adja vissza. -
#6611 17-én kijött a wizardry remake, nagyon szép grafikával
remake.org -
#6610 OpenTTD-vel akarok játszani ungarische nyelven! Mithogymerre? Tegnap próbálkoztam, de... hát... izé. Szóval nem ment. :-) -
#6609 Sztem szélről. ;-) -
#6608 Jobbrol van balrol? :) -
#6607 Ha már a fenti linken megtaláltad az old-games.ru -t, akkor miért nem találtad meg a dosbox FAQ -t? 4. menüpont. -
#6606 igeen :) ezért jó ez az sg, valaki biztos van, aki segít.
Köszi Hmuda -
#6605 Constructor? -
#6604 Hali
Emlékszik-e valaki egy olyan tycoon játékra, amiben maffiát kellett irányítani. hasonló izometrikus nézete volt mint a gengstersnek, de viccesebbre volt véve a figura, kb a pizza tycoon-ra emlékeztetett. 2-3 számítógépes ellenfél ellen lehetett nyomulni és háztömböket lehetett elfoglalni talán? remélem ebből a zagyvaságból felismeri vki amire gondolok :S -
#6603 fighting force 4ewer!!!!:)